Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

De Bijenkorf ervaringen

1.00/5.00 - 4 stemmen, 45 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van De Bijenkorf. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met De Bijenkorf eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van De Bijenkorf na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met De Bijenkorf

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 04.04.2018

Prettig en goed geholpen bij de aankoop van een broek. Wat me niet handig lijkt is dat de verkoopster vraagt om ter plekke in haar bijzijn een klanttevredenheidsenquète in te vullen op een computer in de winkel. Mij lijkt dat De Bijenkorf daarbij geflatteerde informatie krijgt

Geplaatst: 14.12.2017

Verkopers vergeten constant anti-diefstal labels te verwijderen. Of je staat voor schut bij de deur met alarmbellen, of je kunt je dure kleding vervolgens niet meer dragen.

Geplaatst: 24.01.2017

Gaat lekker, Bijenkorf voor de rijken. Jaja, maken er net zo'n potje van als de VVD in de landelijke politiek. Bestel wat en vervolgens krijg ik te horen dat er 'steekproeven' worden gehouden dus kan mijn bestelling niet op tijd worden verzonden. Steekproeven voor een 10+ jaar geverifieerde PayPal rekening met voldoende saldo en gekoppeld aan ING en CC. Wat een bureaucratie. Nog nooit op een webshop meegemaakt. Eerste en laatste keer.

Geplaatst: 19.12.2015

Bij een chique zaak weet je dat je wat meer betaalt. Maar wanneer de service slechter is dan bij Action en Hema gaat er iets niet goed. Veel te warm en benauwd in de winkel in Rdam. Grote drukte op zaterdag maar niet alle kassa s zijn dan open en wanneer je drie keer mag afrekenen en je telkens 10-15 min moet wachten wordt ik daar niet vrolijk van. Wanneer ook een roltrap defect is zie ik dan maar af van bezoek aan de derde etage. Is toch niet de bedoeling?

Geplaatst: 04.10.2014

bij mijn bezoek aan de bijenkorf in den haag vond bij binnenkomst de muziek wel erg hard aanstaan ,alsof er van uit wordt gegeaan dat alle klanten van de bijenkorf wel doof moeten zijn of doof worden . voor mij geen winkel waar je met plezier naar toe gaat. boven op de tweede etage was het wat rustiger, gelukkig.

Geplaatst: 06.01.2014

Toch wat huiverig in uitverkoop laarzen besteld, die ze in de winkel in Amstelveen niet verkochten. Zondags besteld, maandags in huis, werd daarvan netjes op de hoogte gehouden. Helaas bleken laarzen maat te klein, maar zo leuk dat ik grotere maat wilde. Dus nieuwe besteld en betaald, te kleine via Kiala-punt terug gestuurd. Vanwege de feestdagen duurde het wat langer voor de grotere bezorgd werden (maar dit was op de site al aangegeven) en ook wat langer voor ik bericht kreeg dat de retour ontvangen was. Twee dagen daarna was mijn eerste betaling teruggestort. Dus bestelling en retour prima verlopen.

Geplaatst: 06.10.2013

De Maffe dagen, wat een aanfluiting! Leuke boekjes, met hier en daar interessante prijzen. Dus op de bewuste dag zelf maar bestellen. Kan niet onmiddelijk, nee hoor, eerst maar eens een uurtje in de wacht staan met een " portier". Als je dan eindelijk de webshop in mag zijn de meeste dingen waar onze interesse naar uitging uitverkocht (o.a. geen Clinique meer). Maar ok, sommige dingen wel, zoals BjornBorg boxers voor de zoon. Twee 3-packs besteld. En als je dan toch op de website zit, ook maar wat overhemden en wat huishoudelijk spul. Wat ik waarschijnlijk niet gekocht zou hebben als ik niet gelokt was door de Maffe Dagen aanbiedingen. Ok, alles bestelt en betaald, prima dus zou je denken. Niet dus, krijg net een email dat ik alles wat ik eigenlijk niet echt nodig had geleverd ga krijgen, maar juist dat ondergoed niet. Dat is geannuleerd, achteraf toch helaas niet meer in voorraad. Ik bestel enorm veel op het internet maar dit soort waanzin heb ik nog nimmer ergens meegemaakt. Helemaal niet omdat mijn vrouw vandaag in de Bijenkorf in Den Haag is geweest en dat Bjorn Borg ondergoed daar gewoon ziet liggen. Maar natuurlijk niet voor de Maffe Dagen prijs, dus daar kopen is nu geen optie. Kortom, de Bijenkorf heeft dit traject commercieel en qua logistiek absoluut niet in de hand. En uiterst trouwe klanten (zoals mijn vrouw, premium member) worden hierdoor niet gemotiveerd. Een absolute wanprestatie en de wil (in ieder geval bij mij) om nog eens wat online te kopen bij de Bijenkorf is drastisch afgenomen. Beoordeling webwinkel Bijenkorf is uiterst slecht dus...

Geplaatst: 05.10.2013

De Huwelijksservice van de Bijenkorf is een schijnvertoning! Als je net getrouwd bent wil je graag nagenieten van je trouwdag, daar horen cadeaus natuurlijk ook bij. Helaas heeft de huwelijksservice in ons geval voor een wel hele bittere nasmaak gezorgd. De echte Huwelijksservice van de Bijenkorf in het kort: - Na aanmelding op de site wordt er persoonlijk contact met je opgenomen (nooit een mail of telefoontje gehad). - Dan moet je de Cadeaulijst samenstellen. Deze cadeaus krijg je nooit, het wordt omgezet in een cadeaukaart met daarop het bedrag dat al je gasten samen hebben overgemaakt! Let op: Hier gebeuren drie dingen: 1) Je gasten verwachten dat jij het cadeau krijgt waarvoor zij hebben betaald, dit cadeau krijg je niet (leg dat maar eens uit aan je gasten). 2) Veel artikelen zijn niet meer leverbaar of kortingen zijn niet meer geldig op het moment dat jij de cadeaus wil gaan kopen met de cadeaukaart. 3) Als bruidspaar ben je eigenlijk de Bijenkorf (onbetaald) aan het promoten, kortom de Bijenkorf mag gratis reclame maken binnen jouw gastenkring! - Een paar dagen voor je trouwdag krijg je een persoonlijke mail met De Lijst (nooit gekregen!). In de lijst kun je zien welk cadeau (bedrag) je van welke gast hebt gehad. Dit is heel handig om je gasten persoonlijk te kunnen bedanken op je trouwdag! (Leg dat maar eens uit aan je gasten als je deze lijst dus niet hebt, deze lijst hadden wij dus niet!). - Twee dagen na de bruiloft kan je naar een filiaal gaan om je cadeaukaart op te halen. Let op: je krijgt via de huwelijksservice 10% korting, hiervoor heb ik wel 3 keer met de klantenservice moeten bellen (deze weten van niets) en uiteindelijk met een filiaal. - Dan mag je eindelijk gaan shoppen met een goedgevulde cadeaukaart en heb je de mazzel dat het de dol dwaze dagen zijn. Je koopt op 2 oktober 2013 om 10:00 een groot en duur (echt) trouwcadeau van je cadeaukaart, je krijgt direct daarna een bevestiging van je bestelling. Op 5 oktober (de dag na de dol dwaze dagen) krijgen we een mail met daarin de boodschap dat het artikel waar we echt blij mee waren geannuleerd is en dat het niet meer leverbaar is. We krijgen het bedrag terug in de vorm van nog een cadeaukaart. Tot slot: Het gaat ons niet om de cadeaus of het geld. De Bijenkorf had met haar huwelijksservice gemak en service beloofd in plaats daarvan heeft ze met haar schijnvertoning een behoorlijk negatieve stempel gedrukt op onze trouwdag! Ga niet voor de Huwelijksservice, het bestaat alleen om je gasten geld afhandig te maken en jou op te zadelen met een cadeaukaart die je niet uit kan geven aan wat je werkelijk wil hebben!

Geplaatst: 03.06.2013

Zeer slechte service!!! 2 boxershorts besteld. Gaf ze cadeau, bleek er bij 1 boxer een beveiliging aan te zitten. klanten service gebeld, ik moest naar een vestiging om de label er af te laten halen. Dit kost mij tijd en parkeerkosten. Ik moet 1 uur rijden om er te komen. De klantenservice vertelde mij dat ik een tegoedbon toegestuurd krijg van 10 euro. Na 2 weken nog niets binnen, weer klantenservice gebeld. Het kan wel 3 weken duren voordat de bon gestuurd wordt vanwege toestemming. De tegoedbon mogen ze houden, voor mij geen bestelling meer!

Geplaatst: 02.06.2013

In de derde week van mei een tas via internet besteld, prijs 165 euro. Ik heb altijd goede ervaringen met de Bijenkorf gehad en deze keer was geen uitzondering. De tas kwam binnen enkele dagen binnen, defect. Bij de klantenservice was ik doorverwezen naar de filiaal. Bij het filiaal bleek dat ze niet aan ruilen doen. Tas teruggegeven, geld teruggehad. Op naar huis om een nieuwe bestelling te plaatsen. Direct erna was er opnieuw 165 euro van mijn rekening afgeschreven, geen bevestiging. Klantenservice gebeld, order bleek geannuleerd. Als er echt geld was afgeschreven van mijn rekening, zal het spoedig terug gestort worden. Ik kon het beste opnieuw bestellen. Ik heb gevraagd naar de mogelijkheid om een klacht in te dienen omdat dit de tweede keer was dat ik door de nalatigheid van de Bijenkorf geen product had ontvangen. Dat was inderdaad mogelijk maar ik kon beter opnieuw bestellen en toen werd opgehangen! Nog nooit zo een brutale medewerker aan de lijn gehad. Normaal gesproken krijg ik na contact met de klantenservice een email waarin ik de contact kan beoordelen. Ik vraag me af, waarom het deze keer niet was gebeurd?! Nu voor de derde keer de tas besteld, ben inmiddels ruim 300 euro kwijt, het is maar duimen dat ik de tas of mijn geld ooit nog zie.

Geplaatst: 08.05.2013

Agaat v.d. klantenservices, die mij goed heeft geholpen aan de telefoon een compliment geven . Zij was een begrijpend medewerkster.ik had een stoel besteld die niet werkte . Door dat ik hierna allerlei handelingen diende te verrichten met de computer ben ik af gehaakt. technologie is fantastisch maar niet zaligmakend. Vooral als je op leeftijd bent. een zonnige dag wens ik jullie allen toe . Groetjes, g.m.Buitinga

Geplaatst: 28.03.2013

Wat een bende in de webshop van de Bijenkorf tijdens de maffe marathon. Na een aantal uur in de wachtrij tehebben gestaan heb ik eindelijk mijn product besteld en betaald. Twee pogingen om te betalen mislukten, maar 3 maal was scheepsrecht, dacht ik. Volgende dag kreeg ik netjes een bevestiging van de bestelling en dat mijn producten verzond zouden worden. Maar later die dag kreeg ik mail met daarin de mededeling dat de gehele bestelling geannuleerd was. Klacht ingediend hierover en ben zojuist teruggebeld. Strekking was dat ik pech heb en dat de Bijenkorf herinner kan oplossen. Ik moet maar naar een filiaal toe om te kijken of daar nog iets op voorraad is. Zeer slecht en teleurstellend....

Geplaatst: 13.12.2012

Wat een onvoorstelbaar slechte Capucino koffie. Ik heb al eens eerder geklaagd hierover en er werd toen gezegd, door een medewerker, dat de apparatuur zeer slecht onderhouden werd.Het was waarschijnlijk te duur. Deze ''capucino'' moet U heel vlug verbeteren het is een aanfluiting voor de Bijenkorf. Nee, dan bij Harrods il Londen!!Dat is pas koffie.

Geplaatst: 27.03.2012

Wat een slechte service weer bij de Maffe Marathon van de Bijenkorf. probeer al 3 uur lang mijn winkelmandje af te rekenen op de website, maar wegens technische storing lukt dat niet. Eerst zegt men "wegens de drukte", daarna "technische storing", maar per saldo is het bijna 23:00 uur en er is nog niets opgelost. Ook de kortingstickers "werken niet". Dat wordt gelukkig opgelost door een algehele korting op alle bestelde artikelen, maar ja, dan moet je wel kunnen afrekenen. Het ergste is nog wel dat zolang je nog niet hebt afgerekend, kunnen andere mensen de door jou gewilde producten ook in hun winkelmandje stoppen en wie het eerst afrekent, heeft geluk. De ander heeft domme pech! Het zou toch zo moeten zijn dat alles dat je in je winkelmandje legt, ook voor jou wordt gereserveerd tot je hebt afgerekend!!!!!!

Geplaatst: 19.12.2011

artikel besteld bij webwinkel en betaald op maandag 12-12; zou 15-12 worden bezorgd; niet aangekomen; zoek bij PostNl; aantal maal met Klantenservise gebeld; 1e keer werd gezegd: je kunt beter opnieuw bestellen en betalen dan heb je het wellicht sneller in huis; niet goed geholpen in de zin van klantvriendelijkheid; men schuift het af op PostNl; er wordt niet in oplossingen gedacht. Gevraagd of men geld terug kan storten; dat is ook lastig want kan wel even duren. Wat een slechte service. Klacht ingediend via mail. Je krijgt een paar dagen later een mail dat de afhandeling langer gaat duren. Kortom, het woord klantenservice is slecht gekozen door de bijenkorf.

Geplaatst: 11.12.2011

Niets kopen. Koop op de website een produkt wat alleen maar in blauw te koop is. Ontvang een rose een week voor Sinterklaas, is voor een jongen van 16. Stuur direct een mail 29/11. Krijg bericht dat De Bijenkorf binnen 3 dagen reageert. Krijg na 3 dagen een bericht dat het langer gaat duren. Krijg pas na 10 dagen (dus ruim na Sinterklaas) een lullig mailtje. Klantenservice gaat niet in op mijn mail. Kan het naar een Kiala punt brengen als ik wil. Aan omruilen doet De Bijenkorf niet. Van zo'n winkel verwacht je wel iets anders, overal worden fouten gemaakt, maar herstel ze dan ook!! Niets kopen!!

Geplaatst: 12.09.2011

Bestel absoluut niet bij de Bijenkorf!!! Mijn pakket ter waarde van 100 euro heeft de weg naar de verzendservice (PostNL) nooit gevonden. Na 6 keer de klantenservice te hebben gebeld, in totaal 1,5 uur in de wacht te hebben gehangen geef ik het op! Zeer arrogante klantenservice die graag niet gestoord wil worden door klanten met problemen. Ook allerlei excuses proberen te bedenken om zich zo min mogelijk druk te maken over mijn bestelling! (Zoals het feit dat er een storing zou zijn bij PostNL (voorheen TNT), wat PostNL in alle toonaarde ontkende en bestempelde als een regelrechte leugen van de klantenservice van de Bijenkorf. Een email wat in 3 werkdagen zou moeten worden beantwoord is na 7 werkdagen nog steeds niet beantwoord. Het betaalde bedrag wordt pas over 3 weken teruggestord op mijn rekening, maar aangezien de klantenservice ZO nalatig was met het behandelen van mijn vraag, vraag ik me af of ik dat ooit terug zie!

Geplaatst: 08.09.2011

Afgelopen zaterdag 27 augustus heb ik een bestelling geplaatst via de webshop van de Bijenkorf. Ik kreeg snel een bevestigingsmail dat het product verstuurd zou worden naar een Kialapunt. Echter tot op heden nog niet aangekomen. Telefonische navraag bij Kiala vertelde zij mij dat de Bijenkorf vandaag pas gegevens van mijn bestelling heeft doorgegeven ( zodat ze bij Kiala weten waar het naar toe gestuurd moet worden) en dat ze hopen dat het pakketje volgende week bezorgd kan worden. Bijenkorf schoof in eerste instantie de schuld af naar Kiala maar gaf later toe dat ze 'vanwege de drukte geen tijd hadden om info door te sturen naar Kiala' en dat ze meer boze klanten aan de telefoon hadden gehad. Voor mij was dit zeker de laatste bestelling bij De Bijenkorf. De Bijenkorf is logistiek gezien nog niet klaar om aan de eisen van een goede webshop te voldoen. Slechte service.

Geplaatst: 09.08.2011

Ik wil de klantenservice van de Bijenkorf s'Hertogenbosch even bedanken voor haar goede service!!!! Op dinsdag 26 juli verloor ik mijn ketting hier. De volgende dag belde ik op. Ze hebben deze zonder kosten aangetekend naar me opgestuurd. Ik vind dit geweldig en ben er erg blij om, ik had de ketting van mijn kinderen gekregen. Hartelijk bedankt!!!

Geplaatst: 04.08.2011

Zo goed als ik altijd geholpen word in de (offline) winkel, zo slecht is het gesteld met de webwinkel. Veel fouten bij bestellingen, kapotte of incomplete producten worden gewoon opgestuurd, klantenservice belooft terug te bellen maar je hoort nooit meer iets van ze, kadobonnen beloven om de boel te lijmen maar niets krijgen. Waardeloze ondersteuning. Hier bestel ik nooit meer.

Veel gestelde vragen

Is De Bijenkorf betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor De Bijenkorf zijn er 45 reviews achtergelaten en 4 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 1.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is De Bijenkorf operationeel

De Bijenkorf is actief in de Warenhuizen branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij De Bijenkorf

Lees op de website van De Bijenkorf hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij De Bijenkorf.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als De Bijenkorf weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat De Bijenkorf sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Warenhuizen branche.

Vorige Volgende

De Bijenkorf

DeBijenkorf.nl is een van Nederlands bekendste warenhuizen. De Bijenkorf, met vestigingen in oa. Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, voert vele internationale merken in haar assortiment. De focus van De Bijenkorf ligt op cosmetica, kleding, reizen, media & accessoires.

Alternatieve shops voor De Bijenkorf

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor De Bijenkorf.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
46 ervaringen, 4 stemmen Lees ervaringen
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring