Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Blokker ervaringen

3.75/5.00 - 4 stemmen, 55 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Blokker. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Blokker eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Blokker na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Blokker

Schrijf in het Nederlands, gebruik GEEN woorden in hoofdletters, blijf beleefd! Schrijf geen herhaling op om te voldoen aan de 140 karakters! Reviews die niet voldoen aan voorgaande en ongepaste reviews worden geweigerd.

1/5.00 Geplaatst: 07.03.2022

Heel slechte magnetron, net zo'n slechte service

Eenvoudige opwarm magnetron on line gekocht. Na anderhalve maand viel de ruit uit de deur tijdens het opwarmen. Mail gestuurd maar kunnen niks doen omdat ik de aankoopbon die er niet bij zat dus niet had. Ondanks dat ik nog een jaar en 10 maanden garantie had en ik alle aankoopgegevens heb doorgegeven. Kan fluiten naar m'n geld. Gewoon kwestie van onwil en gemakzucht. Kunnen mijn aankoop zo opzoeken. Kortom voor zowel de goederen als de service.... koop niet bij Blokker

1/5.00 Geplaatst: 03.03.2022

Buitenproportionele belasting klant defect product

Tijdens opzetten stellingkast blijkt een onderdeel niet te deugen (gaatjes ontbreken in ijzeren frame (staafje) waardoor tussensteun niet geplaatst kan worden). Hele kast staat verder... Blokker geeft aan dat ik enkel of €6 kan terugkrijgen, of de hele kast retour kan sturen.... Dat betekent dat ik én de kast uit elkaar moet halen, én een verpakking moet hebben die inmiddels kapot is én ik het hele pakket naar een PostNL punt moet brengen. Na een mail van mij met de vraag om een andere oplossing die minder buitenproportioneel is (bijvoorbeeld het ijzeren staafje terugsturen en dus ruilen voor een ander ijzeren staafje en dan het pakket waaruit het goede staafje komt als ondeugdelijk beschouwen) of een andere oplossing die voor beide partijen tevredenstellend is, meldt men mij opnieuw dat ik de kast of kan terugsturen of dat ik €6 terug kan krijgen. Geen enkele flexibiliteit dus. Erg jammer, want als ik deze hele kast terugstuur en een andere bestel dan heeft dat precies hetzelfde effect...... de klant dus buitenproportioneel belasten zodat deze het ondeugdelijke product niet terugstuurt. Eens maar nooit meer

2/5.00 Geplaatst: 24.01.2022

slechte ervaring

17 jan 2022 is mijn afwas afdruiprek met lekbak 48x38x9 cm met afdruiprek door blokker zelf geannuleerd en geld wordt gecrediteerd en heb klantenservice gebeld waar mijn geld blijft opheden nog niks ontvangen en klantenservice kan niks voor je doen en komen niet met oplossingen en kan naar mijn geld fluiten en elke keer uitstel van betalingen vind zulke praktijken niet kunnen in samenleving

1/5.00 Geplaatst: 11.01.2022

Blokker Shoppartner: geld weg en slechte producten

Al ruim twee weken bezig om artikelen geleverd door Shoppartner onder de naam van Blokker te retourneren. De producten lijken geen eens op de afbeeldingen. Shoppartner neemt geen telefoon op en beantwoord geen e-mail. Artikelen kunnen dus niet worden geretourneerd zonder retourformulier. Ook klachten bij Blokker zelf lossen niets op. Helaas geld weg en een hoop rommel in huis. Geen service, wel ergernis. Dus niet wees shoppen bij Blokker shoppartners.

1/5.00 Geplaatst: 05.09.2021

Niets geleverd gekregen en nog geen geld retour

Artikel, welke op voorraad zou zijn, besteld. Dit artikel blijkt bij 2e keer bellen toch niet op voorraad. Verontschuldigingen en de belofte gekregen dat het bedrag wordt binnen 14 dagen retour gestort. Ik vond 14 dagen al lang, maar ik was te optimistisch. Na 14 dagen niets. Weer gebeld en gemaild. Verontschuldigingen en de belofte gekregen dat het bedrag wordt de eerst volgende werkdag gestort. Na 2 dagen een mail. Het terugbetalingsproces is in gang gezet. Dit kan tot 14 dagen duren voordat het bedrag op mijn rekening staat! U begrijpt het, nog steeds wacht ik op het bedrag. Bellen en mailen heeft geen zin: je krijgt verontschuldigingen en loze beloften. Hopelijk komt het ooit goed. Er is maar één conclusie mogelijk: niets online bestellen bij Blokker!!! Waardeloos

1/5.00 Geplaatst: 01.09.2021

Nooit geleverd

Na een bestelling te hebben geplaatst en bevestiging mail te ontvangen is het radio stilte. Zelf contact gezocht. Antwoord; er was een storing en word niks bezorgd we gaan u geld terug storten binnen 6 dagen probeer het opnieuw... geen coulance het is u probleem. Duidelijke taal, mijn advies aan de mede mens bestel er niet je word keihard genaaid

1/5.00 Geplaatst: 27.08.2021

slechte ervaring met blokker cadeaukaart

Zeer slechte ervaring met blokker! gebruikte een cadeaukaart van blokker om een deel te betalen 18 dagen geleden voor de aankoop van een artikel. Tijdens de betaling werd op de website aangegeven dat er technisch iets misging en de betaling werd geannuleerd maar ik was mijn geld ook kwijt op de kaart. Heel veel telefoontjes en een mailtje verder en nog steeds m'n geld niet terug. Er wordt vanalles belooft (na 48 uur retour, oh nee meneer het is na 2 weken er weer bij, ook niet.... we zetten het door naar een andere afdeling die het regelt....etc etc) Was een slechte service zo !

4/5.00 Geplaatst: 24.08.2021

goede ervaring DE punten Blokker

CORRECTIE Door een systeemstoring kon ik in eerste instantie mijn DE-punten niet verzilveren voor de aanschaf van een koffiezetter. Mocht de koffiezetter betalen en later virtueel retourneren en verrekenen met mijn DE-punten. Door telefonisch contact met de klantenservice en eerder geschreven recensies, had ik hier totaal geen vertrouwen meer in. GEHEEL ONTERECHT bleek vandaag, alles werd zonder problemen en volgens afspraak opgelost. Spijt van eerdere klacht en hoop dat deze ervaring alsnog van de site verwijderd kan worden.

1/5.00 Geplaatst: 23.08.2021

Storing in systeem om DE punten bij te schrijven

Werd vriendelijk geholpen helaas zonder resultaat, mijn Douwe Egberts punten konden door een storing niet bij geschreven of verzilverd worden. Afgesproken dat ik koffiezetter zou afrekenen en als de storing verholpen is zou retourneren en vervolgens met m'n DE punten weer zou aanschaffen. Contact met Douwe Egberts opgenomen die verwezen naar het eigen systeem van Blokker. De service van Blokker probeerde eerst naar DE te wijzen, toen ik aangaf dat volgens DE het probleem bij Blokker lag, ging de dame contact opnemen met het filiaal en wist te vertellen dat ik bij een ander filiaal waarschijnlijk wel geholpen zou worden. Op mijn vraag welk filiaal geen last had van de storing, moest zij het antwoord schuldig blijven. Kortom "met een kluitje in het riet" zit nu met een te duur aangeschafte koffiezetter (elders 10 euro minder) en een heel slecht gevoel mbt BLOKKER Zal mijn 21000 DE punten waarschijnlijk nooit kunnen verzilveren. Ben ook overgegaan op. koffie van het merk Intención

2/5.00 Geplaatst: 14.08.2021

zeer slechte lockerkast

Lockerkast gekocht via blokker. Echt de slechtste lockerkast ooit. Waardeloos materiaal, ongelofelijk lastig in elkaar te zetten Veel te duur en je kunt in t hanggedeelte niet eens volwassen herenkleding ophangen, want t is veel te smal.

1/5.00 Geplaatst: 08.07.2021

Miskoop van het jaar

Dit droogrek gekocht omdat die andere die ik wilde er niet was. Wieltjes vallen eraf als ik hem verplaats. Binnen een dag een spijltje los. Instabiel ,staat niet stevig. Er viel wat af krijg ik hem niet meer goed. Een waardeloze wasrek. Nooit kopen!! Na een paar weken ben ik er helemaal klaar mee. Bon heb ik helaas niet meer.

Geplaatst: 19.05.2021

Nadat mijn steelstofzuiger binnen een half jaar kapot was gegaan heb ik een Blokker cadeaubon van €138 gekregen. Online wilde ik een nieuwe steelstofzuiger kopen. Door een zelden voorkomende (volgens Jessica van de klantenservice) storing is mijn Blokker cadeaubon leeg gehaald en de transactie verbroken. Nu ben ik al een maand bezig dit bedrag terug te krijgen. Alle smoesjes zijn al langs gekomen maar nog steeds is mijn Blokker cadeaubon niet opgewaardeerd. Ik ben bang dat ik erna kan fluiten. €138 weg?

Geplaatst: 11.05.2021

Via de webshop spullen besteld echter 2 dingen zaten niet in de doos . mailen bellen nu bijna 3 weken later nog geen geld terug. Slechte service verkopen iets wat ze niet meer hebben en vervolgens moet je van alles doen om je geld terug te krijgen terwijl ze zelf de fout maken.

Geplaatst: 23.02.2021

Meerdere keren wat besteld, was altijd goed, niets op aan te merken. Wil ik gisteren artikelen bestellen, maar er kwam steeds maar 1 artikel in het winkelwagentje, zo gauw ik het andere artikel toevoegde, was het vorige er weer uit. Op zich had dat geen probleem hoeven zijn, was het niet dat ik nu 2x 5,95 bestelkosten moest betalen, nou daar pas ik voor, dus jammer Blokker, heb het nu ergens anders, met gratis bestellen, besteld.

Geplaatst: 11.02.2021

Een ster is nog teveel. Ik wacht al sinds eind juli op het terugstorten van een geretourneerd beschadigd artikel. Het is nu februari. Constant afschuiven, geen antwoord geven op de vraag... Ronduit schandalig en klantonvriendelijk. Mensen, zoek eerst een andere winkel voordat je met de Blokker in zee gaat.

Geplaatst: 30.01.2021

Bestelling gedaan bij Blokker, betaald, kon niet geleverd worden, zou binnen 10 werkdagen bedrag terugkrijgen. 1,5 maand later wacht ik nog steeds op mijn geld. Ondanks veelvuldig contact met Blokker is er met geen mogelijkheid doorheen te komen en worden steeds nieuwe valse beloftes gedaan.

Geplaatst: 29.01.2021

Ik heb bij Blokker een gourmetstel besteld en betaald, Blokker kan niet leveren en zou binnen 10 werkdagen geld terugstorten. Inmiddels zijn we 1,5 maand en vele valse beloften en excuses verder en heb ik mijn geld nog steeds niet terug. Er is met geen mogelijkheid doorheen te komen, ik had echt beter van een firma als Blokker verwacht. Zeer teleurstellend!

Geplaatst: 16.12.2020

Al mijn DE spaarpunten kwijt door een storing (geen bestelling kunnen plaatsen) en nog steeds niks terug na vaak bellen! Wat belachelijk en wat een service. ? Niet eens 1 ster waard!

Geplaatst: 07.12.2020

Wat een slechte service!!! Ik heb over de afgelopen jaren 10.500 Douwe Egberts punten gespaard. Nu wilde ik mijn schoonmoeder verassen met een nieuw koffiezetapparaat (de 'Moccamaster'). Tijdens de blackfriday dagen was deze mooi in de aanbieding dus zag ik mijn kans schoon om hem voor een leuk prijsje op de kop te tikken. Eerst heb ik geprobeerd om hem via de website van Blokker te bestellen met de Douwe Egberts punten. Alles leek goed te gaan tot het moment dat ik moest betalen, ik werd niet doorgestuurd naar de pagina van mijn bank maar kreeg een error te zien. Ik heb dit nog een aantal keren geprobeerd maar zonder succes. Nu laat ik mij niet meteen uit het veld slaan dus ben ik naar de winkel gegaan om hem daar te kopen. Eenmaal bij de kassa kunnen ze mijn Douwe Egberts punten niet terug vinden. Dan blijkt dat de punten zijn afgeschreven toen ik het online wilde kopen, terwijl ik niets heb kunnen aanschaffen. Vervolgens heb ik driekwartier naast de blokker staan bellen om te horen te krijgen dat ze 'gaan kijken' of ze de punten terug kunnen storten. Ze geven aan dat dit meestal vrij snel geregeld is, maar dat het niet meer voor het weekend zal lukken. De maandag daarop (wanneer de Moccamaster nog steeds in de aanbieding is) bel ik wederom naar blokker om te vragen hoe het ervoor staat. Nu geven ze aan dat ze eerst een screenshot nodig hebben waarop te zien is dat de punten zijn afgeschreven. Ze zouden mij hier over hebben gemaild, echter heb ik in geen van mijn postvakken een bericht van hen ontvangen. Op hun verzoek stuur ik een screenshot naar info@blokker.nl. Net zoals tijdens mijn eerdere telefoongesprek kaart ik aan dat ik het product al binnenkort cadeau wilde geven. En dat het op dit moment in de aanbieding is. Hun reactie is wederom dat ik moet wachten tot ik de punten heb en dat het vrij snel geregeld zal zijn. Ik heb ook in beide gesprekken aangegeven dat ik graag gebeld zou willen worden door de afdeling die hier over gaat om te voorkomen dat ik dadelijk aan het kortste eind trek. (dit is niet meer gebeurd) Nu een wéék later bel ik weer omdat ik wederom niets van ze heb vernomen. Er word mij verteld dat ze zouden hebben gemaild, maar al vrij snel blijkt dat het gaat over de mail waarvan ik een week eerder ook al had aangegeven hem niet te hebben ontvangen. En dus geef ik aan dat ik al een screenshot heb gemaild op hun verzoek. Ze gaat het nakijken en dan komt het probleem ineens aan het licht: 'Er is een storing waardoor het veel langer kan duren dat de Douwe Egberts punten er op staan'. Dat is toch wel erg toevallig, deze medewerkster komt er nu achter dat er al een week een storing is, maar goed. De medewerkster geeft aan dat ik op de punten moet wachten en dat ze verder niets voor me kan betekenen. Dan vraag ik tot slot nog hoe we het gaan oplossen met het aanschaffen van de Moccamaster, aangezien deze niet niet meer is afgeprijsd (iets wat ik al vanaf het begin aangeef en waarop continu is aangegeven dat ik moet wachten op mijn punten), en dan vertelt ze mij dat hier niets meer aan te doen is en dat ik het tegen de regulieren prijs moet aanschaffen. En toen brak mijn klomp, ik heb gevraagd of ik een meerdere kon spreken maar dat ging niet. Een klacht kon ik bij haar indienen en ik kon nog appen of mailen met een andere medewerker als ik wilde (geen meerdere, enkel een andere medewerker die mij precies het zelfde verhaal zou vertellen). Kortom, blokker maakt een fout, ik heb alles op alles gezet om te zorgen dat dit word opgelost, en vervolgens ben ik als consument gedupeerd. Ik wilde enkel een leuk cadeau voor mijn schoonmoeder aanschaffen met de punten waar ik al jaren voor spaar. Ik ben diep teleurgesteld in de manier waarop Blokker omgaat met zijn klanten!!!

Geplaatst: 14.11.2020

via blokker een rolgordijn besteld voor buiten welke zij via vidaxl leveren. Dit laten bezorgen en toen bleek dat het gordijn geen 2.00 x 270 is zoals staat vermeld doch 1,83. Meld dit om het terug te sturen , krijg alle info daarvoor, stuur het terug en daarna meerdere mails eraan gericht naar vida xl en zij zeggen je moet voor je geld bij blokker zijn en blokker op zijn beurt zegt je moet bij vida xl zijn. nu een maand verder en nog steeds me geld niet terug dus voor mij nooit meer iets bij webshop blokker bestellen gaat om bijna 90 euro.

Veel gestelde vragen

Is Blokker betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Blokker zijn er 55 reviews achtergelaten en 4 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 3.75 uit een totaal van 5.

In welke branches is Blokker operationeel

Blokker is actief in de Wonen, huis en tuin branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Blokker

Lees op de website van Blokker hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Blokker.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Blokker weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Blokker sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Wonen, huis en tuin branche.

Volgende

Blokker

Blokker.nl is een van de grootste en meest bekende winkelketens van Nederland en België. Blokker.nl is sinds kort ook via Blokker.nl te bereiken. Hier kan men onder andere tuinsets, aardappelschilmesjes en tosti apparaten kopen. Blokker bestaat al ruim 115 jaar en heeft ruim 600 vestigingen in Nederland.

Alternatieve shops voor Blokker

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Blokker.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
1 ervaringen, 30 stemmen Lees ervaringen
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring