Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Asos.com ervaringen

2.74/5.00 - 39 stemmen, 43 ervaringen
Ga naar website

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Asos.com. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Asos.com eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Asos.com na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Asos.com

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

2/5.00 Geplaatst: 30.07.2021

Slechte service

Twee keer in korte tijd bestellingen geplaatst. Bestelling 1 kwam niet aan, om deze reden een nieuwe bestelling geplaatst en hier expres 15 euro extra voor betaald (volgende dag levering) zodat ik het op tijd zou hebben. Dit was op donderdag en ik voldeed aan de gestelde eisen. Nu kan ik het pas na het weekend verwachten zonder enige vorm van compensatie en de 15euro ben ik ook kwijt. Zonde want ze hebben leuke dingen en het is goed geprijsd, maar ja service is dus dramatisch.

1/5.00 Geplaatst: 21.07.2021

Bagger, geld weg en klantenservice hebben ze niet

Wat een kakbedrijf is Asos Ik bestel sportschoenen, betaal ze en krijg daarna een mailtje dat de bestelling mislukt is maar dat er ook geen geld afgeschreven is Maar het geld is wel degelijk afgeschreven en de klantenservice is onvindbaar Ik voel me flink belazerd wat een schijtbedrijf

1/5.00 Geplaatst: 06.07.2021

Wel betaald, niets ontvangen

Jasje gekocht, betaald maar mail ontvangen dat bestelling niet is doorgevoerd doordat betaling niet in orde zou zijn. Gek, want geld is wel afgeboekt. Mail gestuurd, via social bericht gestuurd. Bedrijf is totaal onbereikbaar. Bang dat ik ben opgelicht.

1/5.00 Geplaatst: 05.07.2021

verschrikkelijk en onprofessioneel

op 19 juni een jurk besteld en gelijk betaald. het bedrag was ook van mijn rekening afgegaan, nu kreeg ik een half uur later een mail met dat ze de betaling niet konden verwerken en de bestelling geannuleerd is, terwijl het geld wel van mijn rekening is afgeschreven naar "worldpay". Ik heb vervolgens contact met ASOS opgenomen via hun mail adres omdat ze geen call center hebben (als je zon groot bedrijf bent hoor je in mijn mening telefonisch bereikbaar te zijn...). ik heb uitgelegd wat er gebeurd is en volgens hun is het geld nooit bij hun aangekomen en kon het zijn dat mijn bank het bedrag automatisch vasthield. ze zeiden dat het geld tussen 5-10 werkdagen (dus uiterlijk 2 juli) weer op mijn rekening hoorde te staan. ik heb uiteraard research gedaan om te kijken of meer mensen dit probleem hadden. en ja hoor, mensen die zelfs na een jaar hun geld nog niet terug hadden. ik heb hierdoor een duidelijke mail teruggestuurd met de vraag of ze mij kunnen garanderen dat ik mijn geld terug krijg binnen hun opgegeven tijd. in de mail die mij toen terug gestuurd is, werd een heel ander verhaal verteld. niet alleen kreeg ik geen antwoord op mijn vraag, ze zeiden ook dat ze konden zien dat ze op 19 juni het geld terug naar mijn rekening hebben overgemaakt, maar dat lijkt mij een beetje raar als het eerst zogenaamd niet eens bij hun was aangekomen. Aangezien ik het allemaal niet vertrouwde en alleen maar automatische mails met verkeerde informatie terug kreeg, heb ik een mail gestuurd naar hun legal email adres. ik heb tot in de puntjes uitgelegd wat er gebeurd was, en ook daarop kreeg ik een mail terug met het zelfde verhaal. Hier heb ik nog 1 keer op geantwoord met dat ik zeer ontevreden ben over de service, ik mijn geld terug wil en anders juridische stappen ga ondernemen. het is nu 5 juli en ik heb nog steeds mijn geld niet terug.

Geplaatst: 21.05.2021

Eerste bestelling gedaan bij Asos, ik kon bij bestelling een kortingscode invullen en heb dit gedaan alleen bij afrekening geen korting toegepast. Ik had een parka besteld in de maat 40 en heb een maat 42 gekregen. Ik hou de parka maar want anders is het volgens mij een heel gedoe om hem terug te sturen en je geld terug te krijgen. Jammer maar dit is tevens de laatste keer dat ik bij dit bedrijf bestel. De mensen die geen geld terug krijgen moeten aangifte doen! Er zijn gelukkig nog heel veel betrouwbare bedrijven.

Geplaatst: 03.03.2021

Ik ‘was’ altijd ontzettend fan van Asos, maar voor de zoveelste keer is gaat er iets fout met mijn bestelling! Ik ben er nu echt klaar mee! Ik heb een bestelling geplaatst met een redelijk hoog bedrag, toen ik mijn pakket binnen kreeg, ontdekte ik dat er een item miste. Ik heb contact opgenomen met Asos voor eventueel een rebook, of terugbetaling. Echter was het item niet op voorraad, dus koos ik voor een terugbetaling. Een paar dagen later ontvang ik een e-mail met daarin dat mijn account geblokkeerd is, wegens verdachte acties. Dit moet niet gekker worden?! Asos beschuldigd mij van iets, terwijl de fout bij hun ligt! Misschien moeten ze hun eigen medewerkers in het distributiecentrum controleren, want ik, de klant, ben hier de dupe van! Ik kan niet meer in mijn account en Asos reageert niet op mijn e-mails. Telefonisch zijn ze helaas niet te bereiken. Ik wenst dit zsm opgelost te hebben en zie snel een terugbetaling tegemoet. Mijn bestelnummer is: 587944282 BVD.

Geplaatst: 24.01.2021

Ik heb een bestelling gedaan die volgens asos is mislukt. Het geld is wel afgeschreven naar hun tussenrekening en daardoor kan mijn bank het niet terughalen. Asos doet geen moeite om mijn 85 euro terug te storten en ik heb nog geen fouterkenning of excuses gehoord. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd, terwijl het bankafschrift aangeeft dat het geld bij hun op de rekening staat.

Geplaatst: 31.05.2020

Doe het niet! Alleen maar slechte ervaringen. Telkens geen terugbetalingen krijgen bij een retourbestelling of uberhaubt de bestelling niet ontvangen. Vervolgens duurt echt weken voordat je een automatische mail terug krijgt en er alsnog geen oplossingen ontstaat. Verschrikkelijk!

Geplaatst: 12.05.2020

Goede tip, Als de mogelijkheid er is,betaal dan altijd achteraf heb je ook geen gedoe,met het geld terugkrijgen! Als het niet past of niet leuk is,heb je altijd zekerheid. Ik betaal altijd achteraf met Klarna,dan zit je altijd goed.

Geplaatst: 05.10.2019

Bestel nooit bij asos! Ik heb 2 maanden geleden een bestelling van 143 euro teruggestuurd en heb een mail gekregen dat mijn retour is ontvangen en dat mijn geld terug is gestort. Dat is nooit gebeurd! Ik heb mijn bank gebeld en die zeggen dat het geld nooit naar mij is overgemaakt. We zijn nu 2 maanden verder en heb nog steeds geen geld teruggekregen. Ik heb al 30 mails gestuurd en elke keer krijg ik een automatische email met hetzelfde bericht van een ander persoon waar niks uit op te maken is. Belachelijke service! Ik zal hier nooit meer iets bestellen

Geplaatst: 04.05.2019

Vandaag onze bestelling ontvangen van ASOS en hiervoor een compliment de levering was eerder dan verwacht en de bestelling ( Nike schoenen) in goede staat afgeleverd.

Geplaatst: 10.10.2018

Mijn ervaring is erg slecht bij asos. Ik heb een bestelling geplaatst en netjes betaald. Vervolgens krijg ik een mail binnen dat de bestelling was gelukt. Nog geen paar min later krijg ik een mail met dat de betaling met Ideal mislukt was. Gemaild naar hun maar krijg geen reactie..... Ik ben bang dat ik mijn geld niet meer terug krijg net zoals mijn producten.....

Geplaatst: 24.07.2018

Na meer dan 3 maand nog steeds mijn geld van mijn retourzending niet ontvangen. Ze zeggen dat ze het doorsturen naar een speciaal team, maar dat zeggen ze inmiddels al 3 maanden dus! Kortom alleen kleren hier bestellen als je het niet retour zendt.

Geplaatst: 17.07.2018

Ik heb ook begin mei mijn bestelling van 333,96 euro teruggestuurd. Maar ik heb nu na 2 maanden na het terugsturen van mijn bestelling bij ASOS nog steeds geen geld terug gekregen. Wanneer ik met ASOS chat zeggen zij dat, door een fout in het systeem, mijn 'refund' niet goed is doorgekomen en dat ze hier zo snel mogelijk een oplossing voor zoeken en dat ze inderdaad werken met iDEAL als derde partij en dat zij dit aan het regelen zijn. Ook zeggen zij dat zodra er nieuws is mij zullen mailen. Echter is er na 2 maanden nog steeds niks gebeurd, heb ik nog steeds geen mail ontvangen dat ze een oplossing hebben gevonden en reageren zij ook niet meer op mijn e-mails. Ik ga nooit meer wat bestellen bij asos.

Geplaatst: 17.07.2018

Gister heb ik wat besteld bij asos. Alles was gelukt betaling was afgeboekt kreeg mail dat alles goed is. 10 min later krijg ik een mail met dat de betaling met iDeal mislukt was. Nu weet ik niet of het bnog binnnen komt of dat ik mijnen geld kwijt ben . Iemand tips of ervaring mee .

Geplaatst: 14.07.2018

ik had schoene besteld helaas pastten ze niet, retour gestuurd. Sindsdien diverse mails gestuurd en gevraagd om terugbetaling waar ik recht op heb. Ze bevestigen dat de retour is ontvangen inmiddels 3 maanden verder en terugbetaling is nog immer niet gedaan. Ontvang standaard antwoorden van de klantenservice zoals "Ik ga je vraag terugsturen aan het team en vragen of zij nogmaals contact kunnen opnemen met ons payment service provider - wanneer een betaling wordt afgerekend met iDEAL werken we met een derde partij payment provider om het bedrag via iDEAL af te schrijven en vice versa voor terugbetalingen. Dit is helaas fout gegaan we zoeken het uit.. Het valt me erg tegen dit had ik van zo een root bedrijf niet verwacht. Het is ook nog eens een groot bedrag ik baal hier verschrikkelijk van.

Geplaatst: 07.05.2018

Hele slechte customer service! 5 weken geleden een order geplaatst. Kreeg netjes een mailtje dat de bestelling was gelukt, echter binnen 10 minuten kwam er een mailtje dat er iets mis was gegaan met de bestelling. Bestelling wel gewoon betaald... Contact opgenomen met ASOS, krijg alleen maar dezelfde onzin antwoorden. We zijn nu 5 weken verder en nog steeds geen geld terug....

Geplaatst: 05.04.2018

00wat een slechte zaak die asos Netjes bestelling met iDEAL betaald 2 shirts retour gezonden... Weg centjes krijg ze niet te pakken Nooit meer wat bestellen!!

Geplaatst: 30.03.2018

In de drie jaar dat ik klant ben heb ik nog nooit een slechte ervaring gehad met Asos.

Geplaatst: 11.01.2018

Voor kerst een jurk gekocht met pailletjes bij Asos. Helaas gaan alle pailletjes eraf. Meerdere mails gestuurd, krijg helaas nergens antwoord op. Ben bang.......jurk stuk, geld kwijt ?

Veel gestelde vragen

Is Asos.com betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Asos.com zijn er 43 reviews achtergelaten en 39 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 2.74 uit een totaal van 5.

In welke branches is Asos.com operationeel

Asos.com is actief in de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Asos.com

Lees op de website van Asos.com hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Asos.com.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Asos.com weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Asos.com sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Volgende
Ga naar website

Asos.com

Asos.com is misschien wel de grootste kledingwebwinkel van de wereld. Asos.com biedt meer dan 850 kledingmerken uit het hogere segment aan. Bestellingen worden gratis thuisbezorgd. Asos is gevestigd in Groot Brittannië.

Alternatieve shops voor Asos.com

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Asos.com.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring