Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Klingel ervaringen

2.50/5.00 - 4 stemmen, 163 ervaringen
Ga naar website

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Klingel. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Klingel eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Klingel na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Klingel

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 02.05.2019

Bedroevend slecht, zo mag je de service van Klingel noemen. Het is niet echt van 2019 te noemen als je als webshop 5 dagen nodig hebt om producten (die volgens Klingel) die op voorraad zijn te bezorgen. Tussen de melding "magazijn verlaten" en "uw pakket is onderweg" zit 2 dagen verschil. Ik vraag mij toch echt af hoe veel moeite de bezorger heeft gehad om het pakket van A naar B te verplaatsen. Dat belooft niet veel goed om de bestelde producten ook nog op locatie C te krijgen. Jammer voor de bezorger maar hij mag het pakket meteen weer meenemen. Met dit soort bedrijven wil ik geen zaken doen.

Geplaatst: 03.04.2019

Ik bestelling gezegd shirt 38 luid en duidelyk kryg toch weer maat 38

Geplaatst: 08.02.2019

mijn ervaring met klingel is zodanig dat ik heb besloten niet meer te bestellen.. in plaats van gegarandeerde cheque van hoge waarde encadeau van groot formaat, zat er bij mijn laatste bestelling een kleine douche set van een merk dat mijn huid niet verdraagt.. dit gaat al vele jaren zo omdat ik al heel lang een goede klant van u ben. mevr. Been

Geplaatst: 01.02.2019

Vond het altijd fijn om bij Klingel te kopen, iets wat ik regelmatig deed.opeens kreeg ik de nieuwsbrief niet meer toegestuurd, waarom? Bij Klingel weten ze het niet. Vanaf eind oktober proberen ze het op te lossen. Verschillende keren contact gehad met een medewerkster; ja mevrouw we zijn er mee bezig. Heb er geen vertrouwen meer in Klingel. Beloven en niet in orde maken/ krijgen, heel jammer

Geplaatst: 27.07.2018

prima service.alles is goed verpakt en wordt op de juiste tijd geleverd.wat ik tot nu toe heb besteld is allemaal in orde er is niets retour gegaan.

Geplaatst: 12.01.2018

Zeer slechte ervaringen met Klingel. duurt weken tot levering, geen mail dat er geleverd is op een pakketpunt, vervolgens bleek geleverd op ander pakketpunt, geen excuses, tot 2 x toe ontkenning, 3e mail wel toegegeven dat fout bij Klingel lag. Pakket op 9 dec retour gestuurd, wacht nog steeds op mijn retourgeld van 187 euro nu op 12 jan! Krijg zojuist bij bellen weer geen excuus, wordt nog teruggebeld en medewerker geeft aan op mijn opmerking dat ik zeer ontevreden ben, dat er gelukkig voor mij ook nog andere winkels zijn waar ik kan kopen :-(

Geplaatst: 11.09.2017

kampioen KLUNGEL webwinkel Ik roep Klingel uit tot de ergste Klungel-webwinkel van Nederland! Zo bont als Klingel het maakt, heb ik nog nooit gezien, gehoord of meegemaakt. In plaats van klanten tevreden stellen, is Klingel een kei in klantje pesten en wegjagen. "Ga zo door en uw faillissement zal weldra een feit zijn."

Geplaatst: 06.07.2017

ik heb onlangs een 4 tal tunieken besteld bij klingel, deze waren in de aanbieding. Ze stuurden mij gister een mail,dat het onderweg was,maar in die mail stond' binnen 1 week word het afgeleverd'. dus rekende ik op nog een aantal dagen wachten. wel,de dhl bezorger had vanmorgen een keuirg bericht op mijn email achtergelaten,dat hij vandaag het spul al zou komen afleveren. En ja hoor,net in de middag was hij langs gekomen. alles ziet er netjes verzorgd uit, het past me goed. En het staat mooi. Dank je wel klingel,voor deze leuke kleding,en snelle service. Ook dhl bedankt ! Voor mensen die klagen over meer betalen voor grotere maten.Ik kan me er iets bij voorstellen,want een grotere maat vereist wel meer verwerking van de betreffende stof. en dat is nu eenmaal niet gratis.

Geplaatst: 04.06.2017

Waarom moet je juist voor €40,00 bestellen? Ik vind dit wel een misser van Klingel?

Geplaatst: 04.06.2017

Pas geleden heb ik nog een shirt en een broek besteld. Via de mail kreeg ik een leuke aanbieding van shirts, maar die kan je dan weer niet bestellen omdat het bedrag niet tot €40,00 reikt, ik vind dit wel een misser van Klingel.

Geplaatst: 19.05.2017

Mijn moeder gaat dement worden en besteld ineens heel erg veel. Ze heeft alleen aow en kan dat dus niet betalen maar dat heeft ze niet meer door. Ik heb klingel gemaild of ze de catalogussen niet meer willen opsturen. Kreeg snel bericht en ze hadden vol begrip. Het stopzetten kan niet meteen daar gaat even tijd overheen dit kan ik me ook voorstellen. Ze mailen nu of de bestelling door mag gaan naar me. Ben heel erg blij dat ze als toch zeer grote speler op de markt zo persoonlijk willen meedenken. Bedankt!

Geplaatst: 16.01.2014

bij deze bevestig ik dat ik de winterjas houdt die mij is aangeboden voor de prijs van 17,99 i.pv 69.99 dit ivm met drukfout in de catalogus winterspecial 2014 Klingel reageert erg sportief en dank jullie hartelijk hiervoor

Geplaatst: 30.12.2013

ruim 10 jaar klant slechts 1 maal iets terug gedaan ben blij met korte maten jammer dat zoals bij de meeste zaken geen prijs eenheid is voor alle maten

Geplaatst: 21.10.2013

<blockquote cite="comment-8528"> Ik bestel al jaren bij Klingel en ben zeer tevreden vooral de levertijd is nu 5 werkdagen. De kwaliteit is goed. </blockquote>

Geplaatst: 21.10.2013

Ik bestel al jaren bij Klingel en ben zeer tevreden vooral de levertijd is nu 5 werkdagen. De kwaliteit is goed.

Geplaatst: 23.07.2013

Iek bien heel tevreden over Klingel. Veel sieraden bestelt, mooi spul. Hel erg tevreden! Mustafa

Geplaatst: 24.05.2013

6 mei 2013 bestelling gedaan. 17 mei hierover gebeld en zou alsnog/wederom worden geleverd onder rembours. 21 mei gemaild waar het bleef, 22 mei nogmaals gemaild waar het bleef, 24 mei gebeld waar het bleef?? Onder rembours was ineens gewijzigd in vooruitbetaling en daar wachten ze nog op. Nou dat hoeft dus niet meer, het was de 1e maar meteen ook de laatste keer dat ik iets heb besteld bij Klingel!

Geplaatst: 19.04.2013

Heb nu drie keer besteld bij Klingel en ben meer dan tevreden. De tweede bestelling paste niet,gewoon teruggestuurd en opnieuw besteld.Alles naar wens verlopen,en ze houden je op de hoogte,pakje teruggekomen rekening betaald .Weet je precies waar aan toe bent.

Geplaatst: 24.03.2013

ja hoor voorjaarskriebel haha ik heb de goede bloemaangevind maar ik kan pas mee doenals ik eerst voor 40 euro gelijk wat bestel. bahh dat doe ik natuurlijk niet, ik heb alleen maargeprobeerd maar ik wist het al van tevoren niet aanmee doen als we dat allemaal doen dan is het vanzelf afgelopen met deze onzin

Geplaatst: 14.03.2013

Slechte ervaring met Klingel, heb 1x wat besteld, en raak nooit meer van ze af. Ondanks mijn inschrijving in het: BelMeNiet register, wordt je toch gebeld, er wordt dan gevraagd of een huisgenoot aan de lijn kan komen. Ze houden totaal geen rekening met het feit dat het mijn telefoon nummer is.

Veel gestelde vragen

Is Klingel betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Klingel zijn er 163 reviews achtergelaten en 4 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 2.50 uit een totaal van 5.

In welke branches is Klingel operationeel

Klingel is actief in de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Klingel

Lees op de website van Klingel hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Klingel.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Klingel weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Klingel sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Volgende
Ga naar website

Klingel

Klingel is online webshop met meer dan 52.000 artikelen. Het uitgebreide assortiment van Klingel bestaat uit dameskleding, herenkleding, schoenen, ondermode en accessoires. Van mooie jurkjes voor een feestelijke avond tot een sportieve outfit. Bij Klingel vindt u talloze stijlen en een ruime collectie grote maten. Ook de leukste accessoires voor in huis vindt u in de online shop van Klingel. Bestellen gaat eenvoudig en veilig online. U bestelling wordt gratis thuisbezorgd.

Alternatieve shops voor Klingel

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Klingel.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
4 ervaringen, 1 stemmen Lees ervaringen
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring