Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Apple ervaringen

2.26/5.00 - 35 stemmen, 34 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Apple. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Apple eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Apple na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Apple

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 04.08.2020

The Poisonous Apple Store Amsterdam It is with a heavy heart that I have decided to sit and write what happened to me with Apple Store Amsterdam. As you all know, I have been what you call an “Appleholic” for more than 13around 12 years, forming lines to get your latest products the day the come out, not only for me, but for my loved ones as well. I have been a fan because your customer service has always been way beyond exceptional, not only in Amsterdam, where I reside, but worldwide. Also, it is widely known that the 2016 Macbook Pro Touch Bar had a defective keyboard and was ordered to be replaced. I guess that when the keyboard was changed something was left disconnected and I had to take to a retailer to get it fixed. We noticed that the screen had a crack similar to my dog’s hair. So I decided to take to the computer to the main Apple store in Amsterdam. I talked to a girl who helped me check in my computer to be fixed and then I asked her to please call her manager because I wanted to make a formal a complaint. In comes Christian, who is the General Manager there, and I noticed he was looking at me inappropriately, and I proceeded to give him in the detail all the situation that was happening with my computer, and told him I was going to take responsibility for it (I had already signed all the documents taking full responsibility before talking to him) and I agreed to paid the repair, which total was near 849 EUR. I wanted to make sure that the issues the computer had and what I had gone throw with it be known by him so I told him I had a recording of the conversation of what the technician at the retailer told me what he thought was going on. Christian, upon hearing this started acting defensively and telling me that I am not allowed to record or take pictures at Apple Amsterdam, yet other customers where doing so. He thought I had recorded him… I also informed him that by law, if I wanted too, I could record anything I want to in the whole country without permission. He hastily decided to delete my complaint that the girl who had assisted me previously had graciously typed in previously. After I left the store I received a call from Christian telling me that he had decided not service my computer. I told him that my lawyer would get in contact with him and hung up. He kept calling me several times almost to the point that I felt assaulted. My lawyer proceeded to send him a letter to Apple and Christian called my lawyer, and my lawyer had to tell him to calm down because he was too emotional and that in that way would be hard to fix the situation. After this I contacted Apple Europe on June 2020 and talked to a Jr Manager who understood my situation as very empathetic with me, he gave me a confirmation number for the fixing of my computer and told me that I should be receiving it soon. Well, I did receive an empty box, but with nothing in it. Christian keeps insisting not fixing my computer and has yet to give me my computer back. Keep in mind this has been happening since the end of October 2019. I have lost many projects and thousands of euros in investments because I have had to share someone else’s computer. It is August 2020 and I still don’t have my computer. Christian insisted in acting like a child and completely immature and refuses to fix the computer and because of this principle I need to take Apple to court. I have decided to make my situation public because of the childish behaviour given by the GM of the Apple Amsterdam store who represents this distinguished brand. Oh, and my amazing lawyer, Gerard Geelkerken, one of the top lawyers in Netherlands, will be taking this court because justice needs to be served and we cannot live in a world we’re an immature General Manager decides whether or not discriminating people. So, if you are in the Amsterdam area, and have issues or want to purchase an Apple product, please abstain yourself from going to the Apple store in Amsterdam.

Geplaatst: 07.12.2019

Een gratis gift card die 100 euro kost. Online aankoop betaald met VISA card om het product te verzekeren. Omdat er een gratis gift card van 100 euro bij zit, wordt ongevraagd dit bedrag afgetrokken van het aankoop bedrag en dus is het verzekerde bedrag met 100 euro verlaagd. Voor de ''gratis" gift card wordt apart 100 euro afgeschreven. Ook op de factuur wordt dit als zodanig verwerkt. Ik mag het aankoop bedrag (minus de ongevraagde korting) bij mijn werkgever declareren, maar vanzelfsprekend niet de gift card. Bestelling heeft mij dus 100 euro gekost. Apple gebeld (bijna een uur aan de telefoon). Kunnen er niets aan doen.

Geplaatst: 28.05.2019

Nieuwe IPhone XS verdroomd na 6 maanden waterschade is de diagnose. Helaas heb ik nooit onder water foto’s gemaakt noch is mijn toestel in een badje gevallen. Ik heb ineens dat mijn scherm begon te haperen sinds de afgelopen 6 weken. Liep steeds vast en na 3 keer resetten deed hij het weer een weekje dan weer vastlopen en resetten, functioneerde het weer 3 weken. Ineens eergisteren was mijn scherm helemaal vast. Reageerde niet meer, alleen de zijknoppen werkten, touchscreen helemaal niet. Naar AppleStore met IPhone XS: daar ook veel te weinig mensen met technische kennis maar wel genoeg ‘verkopers’. Telefoon kreeg als diagnose een scherm probleem en dezelfde dag zou het scherm vervangen worden en kon ik het weer ophalen. De volgende dag kreeg ik te horen dat er vocht was gelekt dus mijn telefoon van ruim 1000 euro kon de prullenbak ik en ik kon via Apple voor 500 euro een refurbished toestel krijgen. Via senior managers alsnog het toestel kunnen laten repareren zonder kosten. De IPhone XS zou spat en waterbestendiger moeten zijn dan zijn voorgangers. Helaas is dat niet waar. Mijn oude IPhone 7 zit vol barsten op het schermer functioneert nog even goed, scorlt veel prettiger dan de IPhone XS (dat merkte ik al vanaf de eerste dag na aankoop XS) Na ruim 10 jaar van IPad, iPhone en IMac ben ik overtuigd dat de nieuwere toestellen steeds minder degelijk en steeds gevoeliger worden. Mijn IPad die ruim 10 jaar oud is werkt nog even perfect zonder problemen. Na de slechte ervaring met de Apple store den haag medewerkers en de slechte garantie ben ik klaar om over te stappen naar degelijkere merken. Apple loopt achter met de belangrijkste dingen als: waterdichtheid! Ik bedoel als het regent kan ik dan niet meer over straat bellen???????? In deze moderne tijd van technologie???? 10 jaar geleden kon ik over straat lopen en bellen als het regende! Anno 2019 beperkt Apple je in gebruik in vochtige ruimtes? Dan voldoet Apple niet meer aan de moderne eisen en ben ik er klaar mee!

Geplaatst: 27.02.2019

Ik heb een iPad waar ik het Apple id niet meer van weet. Het e mail adres wat ooit aangemaakt is bestaat inmiddels niet meer ivm verkoop van mijn bedrijf. Ondanks dat ik alle informatie en factuur aangeleverd heb weigert Apple de blokkade op te heffen. Zelfs als de medewerker na vele uren doorverbinden en wachten zegt dat alles o.k. is weigert Apple de blokkade op te heffen en zeggen ze : lever meer informatie aan" nooit geen apple meer

Geplaatst: 11.10.2018

De batterij van mijn dochters iPhone moest vervangen worden. Op de website van apple staat dat dit 29,- kost vanwege problemen met de batterij van dit type telefoon. De iPhone heb ik bij Amac in Rotterdam gebracht. Bij de inname werd verteld dat als er waterschade is, de telefoon niet gerepareerd kan worden. De reparatie kosten bedroegen geen 29,- maar 39,95. Iets met inkoop van de batterij. Er bleek waterschade te zijn, dus de telefoon kon niet zomaar gerepareerd worden, maar wel voor ± 350,-. Voor een telefoon van enkele jaren oud te veel. Dus niet akkoord gegaan. Bij ophalen kreeg ik de vooruit betaalde 39,95 niet terug, dit bleken onderzoekskosten. Als de batterij wel vervangen was, was het ook 39,95. Dit was van te voren niet verteld, maar bleek wel in de hele kleine lettertjes te staan (die ik niet kan lezen zonder leesbril). De medewerker wilde alleen maar uitleggen waarom het fair was voor hun dat ik de kosten zou betalen. Dit is echt slechte service. De batterij kost volgens de website 29,- inclusief het vervangen. Dat dat 39,95 kost kan ik nog mee inkomen; 10 euro voor onderzoek. Maar bij ophalen toch 39,95 moeten betalen voor niks, kan toch echt niet. De extra 10 euro zou redelijk zijn, voor het onderzoek. En ook een nieuwe losse batterij, want daar had ik toch al voor betaald?? Ik vroeg om een nieuwe batterij, betaal ervoor en krijg niks. Dat kan toch echt niet! Dit is echt de allerslechtste ervaring die ik ooit met een winkel heb gehad!!

Geplaatst: 13.09.2018

SCHandalig!!!! Apple jullie moeten je schamen dat na een software update mijn Iphone 6S het niet meer doet! Nog meer moeten jullie je schamen dat jullie weigeren om hem te maken terwijl jullie wisten dat het risico op schade aan de batterij aanwezig was. In de Apple store in Amsterdam word je als vee behandeld met een nummertje en weigeren ze ook iets te doen! Toestels worden duurder maar service en houdbaarheid van een toestel daalt beneden het nul punt!!!!!!!!!!!!!!!! Hoe zouden HUAWEI en SAMSUNG met dit soort situaties omgaan? we zullen het binnenkort weten.

Geplaatst: 22.08.2018

Binnen een week na vervangen accu in Phone 6, deed de touchfunctie van het scherm het niet meer. Afspraak gemaak in Apple store amsterdam en daar werd een vervangende nieuwe iPhone 6 aangeboden, zonder bijbetaling. Dat was garantie op de accuvervanging omdat er wat stress op de onderdelen kan zijn geweest, Keurige afhandeling, zeer tevreden.

Geplaatst: 07.07.2018

Alleen maar lof over de producten service medewerkers en bereikbaarheid. reparatie verzoek ingediend binnen 2 dagen werd telefoon opgehaald, mail bevestiging ontvangen. 2 dagen later vervangend product ontvangen, super snel. Heel blij en enorm verrast. een dikke 10 op alle fronten.

Geplaatst: 07.07.2018

Super service, medewerkers aan de telefoon behulpzaam geduldig. Reparatie verzoek ingediend binnen 2 dagen telefoon opgehaald en 2 dagen later vervangend product ontvangen. Een woord geweldig. Apple krijgt van mij op alle fronten ( producten, medewerker, service, bereikbaarheid, prijs) dikke 10.

Geplaatst: 06.07.2018

Apple.com is een drama. Ik bestelde een ipad met toetsenbord en pencil. De UPS zending ging dramatisch mis, de ipad leek bezorgd in een andere stad. Ik belde met de klantenservice en een aardige meneer gaf aan dat ik de order kon cancellen. Dan kreeg ik mn geld binnen een week terug en kon ik hem elders bestellen. Ik zou automatisch een mail krijgen dat dit gebeurd was. De mail kreeg ik, alleen stond daarin dat dit in behandeling was en dat er contact opgenomen zou worden. In mijn order status zag ik wel dat de order gecancelled was, dus ik bestelde elders en kreeg ook de volgende dag (nu wel) bezorgd. De order status veranderde in 'teruggezonden"maar plots eergisteren (10 dagen na bestelling) in 'bezorgd!. gealarmeerd nam ik contact op met de klantenservice. Die wilden me echter niet helpen omdat ik weliswaar het ordernummer, mijn naam, adres, postcode wist maar niet meer het telefoonnummer dat ik jaren geleden opgaf bij mijn apple ID. Wat ik ook probeerde, geen respons. Mailtjes naar applesupport.eu werden beantwoord met dat ik klantenservice moet bellen. Kortom: geen ipad maar wel meer dan 1000€ lichter en ze staan me simpelweg niet te woord, een verzoek om een ander nummer of adres wordt niet gehonoreerd. Schandalig.

Geplaatst: 05.07.2018

Apple service is een van de beste, Al bij binnenkomst in Apple store wordt je door een medewerker ontvangen en geholpen. Toestel gebracht voor vervanging van de batterij. Aangezien de telefoon na de reparatie niet meer wou opstarten, krijg ik van Apple gloednieuwe telefoon. Kosten = 29 euro.

Geplaatst: 06.06.2018

i phone 6s werkt anderhalve maand na garantiedatum nie meer. gebruik deze telefoon weinig en is nooit beschadigd. na anderhalf haar al batterij moeten vervangen. apple beweert dat deze telefoon minstens drie jaar probleemloos zou moeten werken. er is geen communicatie mogelijk over mijn klacht. slecht produkt dus, en slechte mogelijkgeid tot communicatie met apple als men klachten heeft. nooit meer een apple

Geplaatst: 03.06.2018

Een paar maanden geleden begonnen voor mij de plekjes op het scherm. Uiteraard weet je dan niets van de garantie totdat een collega hetzelfde had en zijn scherm had laten vervangen. Gebeld en jammer uw computer is 3 weken ouder dan de 4 jaar extra garantie. Mijn scherm was 2 jaar geleden vervangen door een andere storing. Na half jaar kreeg ik al een dot die niet werkte maar dan denk je ach ja. Die 4 jaar zijn nog niet om. O maar daar zit maar 3 maanden garantie op. Dit was mijn prive computer en de laatste van apple en daar ik de inkopen doe van een bedrijf ook zakelijk de laatste. Als we zo met elkaar omgaan

Geplaatst: 21.03.2018

We hadden flinke problemen met Apple id op Mac en op iPhone. In winkel geweest, 2 x. Werd iets beter maar niet goed. In totaal 70 min gebeld met 0800 nummer. Ik was narrig en niet prettig. Desondanks heel uitgebreid en zeer behulpzaam geholpen en behandeld. Irritatie smolt snel. Bewondering voor de medewerk(st)ers voor hun hulp, vriendelijkheid en échte hulpvaardigheid. We zijn er blij van én goed mee geholpen. Pluim !!

Geplaatst: 20.01.2018

In 2013 appel MacBook Air gekocht, na 1 jaar (echt niet gek mee gedaan) moest het oplaadsnoer al vervangen worden. Na 2 jaar was de accu op. Inmiddels 4,5 jaar verder en de accu is alweer helemaal op. 2 accu's in 4 jaar? Echt veel te snel. Voor een laptop van die prijs 1099,- vind ik dit wel erg veel mankementen. Voor mij niet meer een MacBook dus.

Geplaatst: 12.11.2017

Ik kocht bij Apple in Amsterdam een Apple Watch. Ik twijfelde nog maar de verkoper zei je mag hem binnen 2 weken terug brengen. Dat heb ik dus ook gedaan en was geen probleem. Pasje in de pinautomaat want zo krijg je je geld terug. Maar 3 weken later nog steeds geen geld op mijn rekening. Bellen mailen langs gaan niemand kan mij verder helpen. Dat doe ik dus nooit meer daar iets kopen.

Geplaatst: 22.09.2017

Bij apple shop Amsterdam aangemeld voor nieuw apple moet wachten een uur. Kom je daaraan krijg je geen toestel mee die je contant betaald omdat je onder de 18 bent!! Terwijl overal je een toestel kan kopen dit is echt van de zotte wat een achterlijke regel en lijkt mij dat discriminatie. o ja laatst een computer gekocht mocht het wel op die leeftijd ! Gebeld wordt er gezegd is policy vraag ik waarom wordt er gezegd u gaat een contract aan. Wat niet klopt bij contante betaling te triest voor worden en erg arrogant. Daar reis je ook nog eens een uur voor heen en een uur terug met het Ov Overal kan je ze kopen ook onder de 16 maar ja service een Apple dat is kan blijkbaar niet

Geplaatst: 31.12.2015

Deze week een Ipad Pro 125 GB met Ipad Pen (euro109,-) en sleeve besteld via de webstore. Betaald via PayPal, lees binnen 1 minuut geld bij Apple op de rekening. Levering was volgens de site op voorraad, echter in de bevestiging staat begin februari 2016. Gebeld, kreeg een dame. Ik heb de bestelling af besteld. In de winkel ligt het wel, op de website blijkt nu nav bestelling van niet. Op de vraag > wanneer komt mijn geld retour euro1277,--> antw. 4 dagen??Vandaag(31 dec 2015) gebeld, met de controle vraag> waar blijft mijn geld> antw. uw rekening is niet genoteerd, dus kunnen we niets terug storten.... Ik zeg een dikke onvoldoende. Even eerlijk, ik was niet gezellig, wel netjes gebleven, maar aan alles komt een eind. Voor mij de Istore een KOUDE douche!

Geplaatst: 12.07.2015

mijn dochter d'r iPhone 5 is kapot gegaan. zaterdag afspraak ge- maakt om te laten repareren. in apple-store amsterdam afspraak gemaakt om vandaag zondag 12-07 om 16.40uu langs te komen. m'n dochter belt om 16.45 op naar mij, ze weten van geen afspraak af. over 2 uur kan ze geholpen worden. lekkere bedrijfs-voering daar.

Geplaatst: 25.04.2015

ik ben zeer ontevreden over de Apple store in Amsterdam, in het begin leek het alsof ik goed zou worden geholpen maar het tegenovergestelde was waar. de eerste keer dat ik kwam voor de reparatie van mijn Iphone 5 werd ik doorverwezen naar een tafel waar ik drie kwartier heb zitten wachten om uiteindelijk te horen te krijgen dat ik een afspraak moest maken om mijn telefoon te laten bekijken. dat heb ik gedaan en toen ik op de afgesproken datum terug kwam heb ik uitgelegd wat het probleem was, de medewerker van Apple zei dat het waarschijnlijk het scherm was maar om het zeker te weten moest ik nog een afspraak maken, die afspraak was eigenlijk precies hetzelfde en ik moest de volgende dag terug komen om mijn scherm te vervangen. de volgende dag dat ik kwam vroeg de man die mij hielp of ik me scherm al eerder had vervangen en bij welke winkel, uiteindelijk bleek het dat mijn scherm geen apple scherm was en dat de winkel die mijn scherm eerder vervangen had een neppe er op had gezet. nou geen probleem dacht ik, ik ga hem nu toch vervangen maar dat wilden ze niet doen omdat er een onderdeel op mijn telefoon zat die niet van Apple was. conclusie: vier keer langs geweest zonder resultaat en slechte service, nog steeds een kapotte telefoon. voortaan neem ik een Samsung.

Veel gestelde vragen

Is Apple betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Apple zijn er 34 reviews achtergelaten en 35 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 2.26 uit een totaal van 5.

In welke branches is Apple operationeel

Apple is actief in de Witgoed en Electronica branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Apple

Lees op de website van Apple hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Apple.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Apple weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Apple sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Witgoed en Electronica branche.

Volgende

Apple

Store.apple.com/nl is de Officiële Nederlandse Apple store waarin alle producten van Apple verkocht worden, zoals de Apple Mac, iPod en Macbooks. Naast deze producten verkoopt de Apple Store ook veel accessoires.De Apple Store is onderdeel van Apple, dat internationaal actief is met de verkoop van computerhardware en software.

Alternatieve shops voor Apple

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Apple.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring