Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bonprix ervaringen

1.93/5.00 - 80 stemmen, 793 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Bonprix. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Bonprix eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Bonprix na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Bonprix

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 23.03.2021

Wat een klote website! Het winkelwagentje wordt iedere keer geleegd als je de app sluit dusja dan ben je uren aan het kijken voor niks. Verkopen gaat zeker lekker makkelijk als de site zo kapot slecht is ?

Geplaatst: 17.03.2021

Kortingscode wordt gegeven bij het plaatsen van een bestelling. Bij de toezending blijkt dit dan toch het volledige bedrag te zijn zonder kortingscode. Diverse keren meegemaakt, ondanks een foto vd kortingscode die ik heb gemaakt en ad bonprix heb gestuurd, wordt deze niet toegekend. Laatste keer dat ik bij de Bonprix wat heb besteld. J. van Bakel

Geplaatst: 17.03.2021

Artikelen die ik heb besteld een paar maanden geleden retour gestuurd. Opeens een brief op de deurmat dat ik 19,90 moet betalen. Blijkt dat je alle verzendkosten alsnog moet betalen. Geen enkel bericht hierover ontvangen, geen herinnering niks. Met klantenservice gebeld; niets aan te doen. Nu moet ik dus bijna € 20,- betalen voor artikelen die ik niet heb. Ik bestel dus nooit meer bij Bon Prix.

Geplaatst: 04.03.2021

Altijd als er sale is of actie met korting zijn de maten niet beschikbaar. De maten komen dan altijd na de sale of actie korting weer binnen. In mijn geval had ik speciaal de app gedownload voor 15% korting. Tot 3 maart 2021 kon ik met korting bestellen en mijn maat komt weer op voorraad op 4 maart 2021. Dus kan ook niet meer met korting bestellen. Klantenservice gebeld krijg daar te horen dat ik het wel had kunnen bestellen ondanks dat de maat niet op voorraad is. Dus mooi niet?in de app werkt dat dus niet. Ze komen ook niet met een andere oplossing.

Geplaatst: 04.01.2021

Nee nooit meer,,,Per ongeluk bij betaling bezorgen een cijfer van het klantnr verkeerd ingevuld met als gevolg dat ik een verhoging kreeg. en door dreigen toch betaald . Opgezocht vond de fout . Gebeld,,,kreeg later een bericht dat ik toch nog de verhoging moet betalen. ik was op tijd ?????? Alleen een foutje gemaakt. Vaste klant foetsie.Ik vindt het stelen van een vaste klant.Nee nooit meer ik raad het iedereen af.

Geplaatst: 11.12.2020

Zeer slechte ervaring met bonprix. Sturen rekening apart en verzendkosten apart en komen daarna met een groot bedrag wat je nog moet betalen aan kosten die erop zijn gekomen. Hoezo geen verzendkosten erbij en hoezo klanten die vaak bestellen bestelen? Kwaliteit is gewoon primarkt kwalitateit. Ik ga nooit meer hier bestellen bij stelletje dieven

Geplaatst: 18.11.2020

Voor de 1e keer besteld, maar nooit meer na deze keer. 1 maand geleden 2 pantalons besteld en dezelfde dag retour gestuurd, omdat ze niet pasten. Eindelijk na bijna 3 weken 1 pantalon terugbetaald gekregen en op 9 november zou het andere bedrag zijn overgemaakt. Op 18 november nog steeds niets ontvangen en een super onbeleefde dame aan de telefoon die het echt niet uitmaakte wat ik vertelde. Het moest allang op mijn rekening staan en ik zou zeggen stuur het bewijs maar dat Bonprix het inderdaad heeft terugbetaald aan mij. Klantenservice zou ook wat vriendelijker mogen zijn en als ik deze week mijn geld niet heb teruggekregen ga ik aangifte doen bij de politie. Ik zou bijna denken dat ze een probleem hebben met terugbetalen vanwege geen geld of zo. Maar dat is mijn eigen mening in deze, want waarom zeg je anders dat het is terugbetaald terwijl het niet klopt. Ik werkte vroeger op de beokhouding en kreeg dit soort verhalen altijd van mensen die niet konden betalen bleek dan achteraf.

Geplaatst: 03.11.2020

Bonprix ik kan die naam niet meer horen of zien!! Bij mijn bestelling van drie dames pyama,s krijg te horen dat er nog een niet betaald bedrag ad €48,00 op mijn naam open staat. Dat is niet de eerste keer dat dit gebeurd, ik ben het spuugzat van de beschuldigingen van BONPRIX. Ik denk er over om Bonprix maar te gaan aan klagen voor Laster!!

Geplaatst: 02.08.2020

Mevrouw ivonne kruijt, Klantnummer 0131902301 Ik heb mijn rekening vereffend, waar u totaal geen recht op hebt. Een jurkje betalen die ik nooit ontvangen heb,en even zo vrolijk heeft u het lef Boeten te vragen. Ik heb betaald het bedrag van €38,84 Want als klant trek je toch aan het kortste eindje. Dit was mijn kennismaking met bonprix!!!!!!!!! Nooit meer. Mevrouw h.j.de Jeu

Geplaatst: 15.06.2020

Bestel nooit bij Bonprix! Contact is waardeloos, service nog minder. Levering veel te laat. Eind april heb ik een bestelling gedaan. Ik heb voor mijn vader wat kleding besteld zodat hij op mijn bruiloft in nieuwe kleding zou kunnen komen. Besteltijd was toen volgens de website twee weken door corona. Als dat inderdaad zo was geweest had ik daar vrede mee gehad, maar tot mijn verbazing was de bestelling pas op 13 mei verwerkt en moest het daarna nog door het hele bestelproces. De bestelling is dus niet op tijd gekomen, en kwam pas na mijn bruiloft. Via de klantenservice (formulier op website) aangegeven op 14 mei dat als de bestelling niet die week verzonden kon worden, ik er vanaf zag omdat het niet meer op tijd zou komen voor mijn bruiloft. Ik heb hier nooit reactie op gehad en helaas is het geheel toch nog verzonden (te laat). Ik heb dus het geheel weer terug gestuurd en daarom moet ik nu verzendkosten betalen voor iets wat ik geannuleerd heb. Inmiddels is de retourzending alweer 3 weken geleden gedaan en nog steeds heb ik niet al het geld terug op mijn rekening! Van een aantal kledingstukken wel en van andere niet. Nu maar weer een bericht gestuurd, hoop dat ik nu wel antwoord krijg. Service is echt ver te zoeken bij BonPrix. Ik bestel hier nooit weer iets en zou het ook niemand aanraden! Inmiddels in ieder geval mijn familie en vriendenkring gezegd dat ze hier nooit iets moeten bestellen.

Geplaatst: 28.05.2020

Begin mei heb ik een loungeset besteld bij Bonprix. Deze zou 14 dagen later bezorgd worden. Natuurlijk is dat niet gebeurd. De bestelling stond dagenlang met de status dat hij wordt verwerkt. Na moeizaam contact met de klantenservice hebben we de loungeset uiteindelijk ontvangen. Wat we ontvangen hebben is een gebruikte loungeset, bekraste ingedrukte pootjes, waaruit duidelijk te zien was dat hij gebruikt was. Een stang die los zat en al begon te roesten. Andere stang die helemaal bekrast was. Ik heb gebeld met de klantenservice en toen is er gezegd dat PostNL de dozen maandag weer op zou halen. Door de klantenservice is gezegd dat we 10 euro moeten betalen voor het retour sturen van de beschadigde loungeset. Dit vond ik belachelijk en toen is er gezegd dat ik gebeld zou worden door een andere afdeling. Het pakket is niet opgehaald. Na 4x gebeld te hebben met de klantenservice die mij niks duidelijk kon zeggen heb ik uiteindelijk een ervaren klantenservice aan de lijn gekregen die zei dat ik niet goed geholpen was en dat ik zelf de retour had moeten aanmelden. DIt is uiteindelijk gebeurd, maar PostNL kwam alleen 1 doos ophalen, de andere doos staat hier nu nog. Weer gebeld, maar die zegt dat ze dat zelf niet kunnen zien en dat ik weer gebeld zou worden. Dit begint een eindeloos verhaal te worden en het lijkt er op dat ik nooit mijn geld terug zal krijgen. Ik schrok van alle negatieve reacties op internet over Bonprix. Het begint duidelijk te worden dat dit een onbetrouwbare webshop is. Ik zal nooit meer bij Bonprix bestellen, maar zo te zien zullen veel meer mensen dit ook niet meer doen. Bonprix doet 'geweldig' werk en verschuilt zich achter de Corona crisis. Ik denk dat dit bedrijf echt aangepakt moet worden, want als je geen diensten kunt leveren, dan moet de webshop gewoon gesloten worden en niet het geld van mensen afhandig maken. Ik weet niet wat ik nog kan doen. Ik word niet terug gebeld, ik maak me zorgen of ik ooit het bedrag van 450 euro terug zal krijgen. Om die reden kan ik ook niet ergens een andere loungeset bestellen. Ik voel me machteloos. Het enige wat ik kan doen is via Paypal mijn geld terug laten storten en contact opnemen met de Consumentenbond en Radar om hier aandacht aan te besteden. Mensen, lees de reviews voordat je bij Bonprix bestelt. Je kan er helemaal ziek van worden

Geplaatst: 08.01.2020

ik heb een erg naar gevoel bij bonprix, de medewerksters zijn eerlijk gezegd super aardig en behulpzaam. maar het klopt gewoon niet. ik heb een vloerkleed anna besteld ,omdat mijn emailadres veranderd moest worden kon ik mijn bestelling telefonisch doorgeven. ze hebben 6,95 verzend kosten berekend,het zou binnen 48 uur bezorgd worden. maar mijn pakket blijft hangen en is in behandeling. omdat ik het zo'n mooi kleed vind ben ik weer gaan kijken ik heb ook de kleinste maat besteld en betaald ook die zou binnen 48 uur bezorgd worden. maar ook die blijft hangen en is in behandeling. nog geloofde ik erin en besloot om de grotere maat opnieuw te bestellen en te betalen.dit maal zonder verzendkosten. en die zou ook binnen 48 uur betaald worden. vanmorgen zei ik nog tegen de vriendelijke medewerkster ,prima als het veertien dagen duurt, maar waarom zijn de bestellingen nog steeds in behandeling ? Welkom Mijn bestellingen Mijn account Mijn retouren Mijn persoonlijke gegevens Contact pakket 1 terug je pakket is voorbereid. bestelling is verwerkt 06-01-2020 pakket wordt klaargezet In verwerking... ik mag die eerdere bestelling van het vloerkleed terugsturen en weigeren als die bezorgd word. die is niet betaald. maar hoe vaak ik hier ook over opgebeld heb, ze zijn niet bij machten om die rekening te annuleren.Ik geef niet op de klantenservice af. ze hebben niet de mogelijkheid om dit te doen. ze kunnen ook bonprix niet bereiken om de gegevens door te geven. laten wij daarom niet lelijk tegen de mensen van de klantenservice doen.

Geplaatst: 05.01.2020

Ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen gehad met Bon Prix. Nabestellingen worden keurig geleverd. Achteraf betalen zodat je op je gemak de kleding kunt passen en bekijken.! Retouren nooit een probleem. Voor mij een fijne online winkel om te shoppen. Prima klantenservice.

Geplaatst: 24.11.2019

Na vandaag ben ik helemaal klaar met BonPrix. Na een pop-up melding met de mededeling gratis verzenden bij een minimale bestelwaarde van €60,-. Mijn waarde in het winkelwagentje is ruim €88,-. Wat een slechte service, telefonisch is het sowieso al een ramp om fatsoenlijk iemand aan de lijn te krijgen. Vandaag de whatsapp service geprobeerd en dat is nog erger. Vanmiddag om 12.45 het eerste berichtje gestuurd. Dat ik dan even op antwoord moet wachten kan ik volledig begrijpen, maar los de klachten 1 voor 1 op. Nu moest ik voor elk antwoord bijna 2 uur wachten! 16.02 het laatste antwoord gekregen waar ik nog steeds niet mee verder kon. 18.20 nog maar een berichtje erachteraan gestuurd, je raad het al, niemand is meer te bereiken. Ik vind het erg schandalig dat ze niks meer laten horen, al is het maar om aan te geven dat ze erop terug willen komen. Voor mij is het nu echt helemaal klaar, ik heb vaker een klacht gehad die eigenlijk niet goed werd opgelost. Maar bij deze is de maat nu vol en ben ik er helemaal klaar mee. De groeten !

Geplaatst: 16.11.2019

Ik heb zwangerschapsparka met Art.nr 91682681 besteld bij bonprix. Nu is na een half jaar gebruik de rits kapot. Bonprix geeft helaas niet thuis wat betreft garantie, maar ik denk dat een jas langer dan een half jaar mee hoort te gaan. Enige wat me aangeboden is, is 10% korting en gratis verzending. Ik ben al jaren goede klant en ben niet blij met deze afhandeling. Voor andere potentiële klanten. Bonprix heeft een hoop producten, maar verwacht geen service of garantie. Mij zijn ze kwijt als klant en ik zal proberen anderen te waarschuwen voor dit bedrijf. Gr Sanne

Geplaatst: 25.10.2019

Ik bestelde ook al een tijdje bij Bon Prix en het leek steeds goed te gaan. Ik vond het wel vreemd, dat als je iets wilde retourneren voor een ander artikel of maat, dan je dat dan via het bestelformulier moest doen waar steevast die verzendkosten gevraagd worden. Maar na een telefoontje (van 90 cent) met de klantenservice werd dit netjes geregeld. Ook ik ken het probleem bij hun, dat ze je laten betalen voor artikelen, die ze niet meer op voorraad hebben en toen ik een gordijn wilde terugsturen, omdat ineens de andere niet meer op voorraad waren, moest ik extra verzendkosten betalen en het artikel is volgens post en L op 23 september jl bij hun magazijn aangekomen, maar bon prix beweert niets te hebben ontvangen en of ik even een formulier wil invullen zodat ze onderzoek kunnen doen naar een gordijn van 10 euro. Maar ik boet daarvoor, want samen met de extra verzendkosten, die ik heb moeten betalen, heb ik nog steeds mijn geld niet terug. Ik heb ook geen groot budget en gespaard voor nieuwe benodigdheden in huis, maar nu kan ik dus moeilijk gaan doen, ondanks mijn lichamelijke handicap voor 15 euro, mijn eigen 15 euro, die ze binnen een seconde van je rekening afschrijven, maar weken over doen om terug te geven. Tenminste ik heb het geld nu nog steeds niet terug. Ik ga dat formulier maar van ze invullen, hopen dat ik het voor de kerst nog terug op mijn rekening heb, maar ik vind dit enorm slechte service en ik koop hier nooit meer. Stel dat het om een groot bedrag was gegaan? De kwaliteit van hun kleding is toch niet zo geweldig, vervelende stoffen, maar door hun goedkope aanbiedingen waren ze aantrekkelijk, maar zo worden ze eerder dsuur ipv goedkoop voor goedkope stoffen, die voor hun artikelen worden gebruikt!

Geplaatst: 24.09.2019

Hele slechte service. Ik heb betaald via iDEAL maar staat geblokkeerd omdat er nog een ander bedrag open zou staan. Dit bedrag is betwist maar bon prix weet van geen wijken. Ik moet volgens hen eerst betalen. Doe ik dat niet dan geen levering en ik ben bang dat ik mijn andere geld € 108,90 gewoon ook kwijt ben.

Geplaatst: 27.03.2019

Lees dit toch maar eens goed voor je je laat verleiden door hun goedkope prijzen. Dit is mijn ervaring met mijn eerste bestelling bij Bonprix. Ik bestelde een voedingsnachtkleed in 2 verschillende maten met de bedoeling dan dus de juiste maat bij te houden en de verkeerde te retourneren want gezien ik nog nooit eerder iets bij hen bestelde, kende ik ook mijn maat niet. Ik zocht nog voor de bestelling op hun website naar info. over retourneren maar kon het niet vinden. Op zich is dit ook al niet O.K. Uiteindelijk dus toch de twee nachthemden besteld met het idee, we zien wel en dit is mijn ervaring. Om een bestelling te retourneren, moet je zelf opdraaien voor de kosten ( ook voor de verzendkosten trouwens ). Dit kostte mij 6,90 euro voor de minst veilige optie, als ik zeker wilde zijn dat mijn zending aan zou komen was het 8,10 euro !!! Nu kreeg ik ook nog eens een mail met daarin de vraag om hen op te bellen op een betalend nummer omdat ze zogezegd niet over mijn rekeningnummer beschikken ( hallo, van waaruit hebben ze mijn bestelling dan ontvangen??? ). Ik las ook onder de voorwaarden dat als je de volledige bestelling retourneert, je ook nog eens een administratieve bijdrage moet doen voor de retourverwerkingskosten ( dit bedrag stemt overeen met de portokosten, dus heel vaag zijn ze er wel weer over. ) Conclusie, voor mij blijft het bij deze eenmalige bestelling. We zijn weer een ervaring rijker. Ik krijg hier thuis door mijn man de naam 'Madam pakket' dus je mag erop aan dat ik regelmatig online ( wekelijks verschillende malen want ben hoogzwanger en geraak nog moeilijk in de winkel en o, zo veel nodig! ) bestellingen doe maar dit heb ik dus nog nooit meegemaakt!!! Slechte punten voor Bonprix en bij deze ook gratis en voor niets slechte reclame.

Geplaatst: 23.03.2019

Bonprix is de slechtste online winkel die ik ken. Hun matentabellen kloppen niet. Hun beschrijvingen van producten kloppen niet. Je moet voor alles betalen, zoals levering en retour en slaan zo heel veel geld uit je. Daarnaast is hun klantendienst extreem incompetent. Ze leggen geen dossiers aan en communiceren niet met elkaar over een probleem. Weggesmeten geld.

Geplaatst: 30.12.2018

DE KLACHT goede dag, wij hebben een bestelde jurk terug gestuurd, paste niet. Nu wil Bon prix 2x € 4.50 hebben, wij hebben gemaild dat wij de jurkjes hebben terug gestuurd en dat was voor hun kosten. Nu hebben wij een herinnering met extra € 20 kosten dus nu totaal € 29. Zijn ze nu de boel aan het oplichten daar bij Bon Prix op hun site staat gratis terug zenden. DE OPLOSSING ons niet lastig vallen met deze rekening

Veel gestelde vragen

Is Bonprix betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Bonprix zijn er 793 reviews achtergelaten en 80 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 1.93 uit een totaal van 5.

In welke branches is Bonprix operationeel

Bonprix is actief in de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Bonprix

Lees op de website van Bonprix hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Bonprix.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Bonprix weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Bonprix sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Vorige Volgende

Bonprix

Bonprix.nl is een webshop met voordelige kleding. Bonprix verkoopt onder andere herenkleding, dameskleding, ondermode, kinderkleding en schoenen. Bonprix is in vele Europese landen actief en biedt eigen zeggen voor 'Service, topkwaliteit en veilig online betalen'.

Alternatieve shops voor Bonprix

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Bonprix.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring