Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bonprix ervaringen

1.93/5.00 - 80 stemmen, 780 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Bonprix. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Bonprix eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Bonprix na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Bonprix

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 24.11.2019

Na vandaag ben ik helemaal klaar met BonPrix. Na een pop-up melding met de mededeling gratis verzenden bij een minimale bestelwaarde van €60,-. Mijn waarde in het winkelwagentje is ruim €88,-. Wat een slechte service, telefonisch is het sowieso al een ramp om fatsoenlijk iemand aan de lijn te krijgen. Vandaag de whatsapp service geprobeerd en dat is nog erger. Vanmiddag om 12.45 het eerste berichtje gestuurd. Dat ik dan even op antwoord moet wachten kan ik volledig begrijpen, maar los de klachten 1 voor 1 op. Nu moest ik voor elk antwoord bijna 2 uur wachten! 16.02 het laatste antwoord gekregen waar ik nog steeds niet mee verder kon. 18.20 nog maar een berichtje erachteraan gestuurd, je raad het al, niemand is meer te bereiken. Ik vind het erg schandalig dat ze niks meer laten horen, al is het maar om aan te geven dat ze erop terug willen komen. Voor mij is het nu echt helemaal klaar, ik heb vaker een klacht gehad die eigenlijk niet goed werd opgelost. Maar bij deze is de maat nu vol en ben ik er helemaal klaar mee. De groeten !

Geplaatst: 16.11.2019

Ik heb zwangerschapsparka met Art.nr 91682681 besteld bij bonprix. Nu is na een half jaar gebruik de rits kapot. Bonprix geeft helaas niet thuis wat betreft garantie, maar ik denk dat een jas langer dan een half jaar mee hoort te gaan. Enige wat me aangeboden is, is 10% korting en gratis verzending. Ik ben al jaren goede klant en ben niet blij met deze afhandeling. Voor andere potentiële klanten. Bonprix heeft een hoop producten, maar verwacht geen service of garantie. Mij zijn ze kwijt als klant en ik zal proberen anderen te waarschuwen voor dit bedrijf. Gr Sanne

Geplaatst: 25.10.2019

Ik bestelde ook al een tijdje bij Bon Prix en het leek steeds goed te gaan. Ik vond het wel vreemd, dat als je iets wilde retourneren voor een ander artikel of maat, dan je dat dan via het bestelformulier moest doen waar steevast die verzendkosten gevraagd worden. Maar na een telefoontje (van 90 cent) met de klantenservice werd dit netjes geregeld. Ook ik ken het probleem bij hun, dat ze je laten betalen voor artikelen, die ze niet meer op voorraad hebben en toen ik een gordijn wilde terugsturen, omdat ineens de andere niet meer op voorraad waren, moest ik extra verzendkosten betalen en het artikel is volgens post en L op 23 september jl bij hun magazijn aangekomen, maar bon prix beweert niets te hebben ontvangen en of ik even een formulier wil invullen zodat ze onderzoek kunnen doen naar een gordijn van 10 euro. Maar ik boet daarvoor, want samen met de extra verzendkosten, die ik heb moeten betalen, heb ik nog steeds mijn geld niet terug. Ik heb ook geen groot budget en gespaard voor nieuwe benodigdheden in huis, maar nu kan ik dus moeilijk gaan doen, ondanks mijn lichamelijke handicap voor 15 euro, mijn eigen 15 euro, die ze binnen een seconde van je rekening afschrijven, maar weken over doen om terug te geven. Tenminste ik heb het geld nu nog steeds niet terug. Ik ga dat formulier maar van ze invullen, hopen dat ik het voor de kerst nog terug op mijn rekening heb, maar ik vind dit enorm slechte service en ik koop hier nooit meer. Stel dat het om een groot bedrag was gegaan? De kwaliteit van hun kleding is toch niet zo geweldig, vervelende stoffen, maar door hun goedkope aanbiedingen waren ze aantrekkelijk, maar zo worden ze eerder dsuur ipv goedkoop voor goedkope stoffen, die voor hun artikelen worden gebruikt!

Geplaatst: 24.09.2019

Hele slechte service. Ik heb betaald via iDEAL maar staat geblokkeerd omdat er nog een ander bedrag open zou staan. Dit bedrag is betwist maar bon prix weet van geen wijken. Ik moet volgens hen eerst betalen. Doe ik dat niet dan geen levering en ik ben bang dat ik mijn andere geld € 108,90 gewoon ook kwijt ben.

Geplaatst: 27.03.2019

Lees dit toch maar eens goed voor je je laat verleiden door hun goedkope prijzen. Dit is mijn ervaring met mijn eerste bestelling bij Bonprix. Ik bestelde een voedingsnachtkleed in 2 verschillende maten met de bedoeling dan dus de juiste maat bij te houden en de verkeerde te retourneren want gezien ik nog nooit eerder iets bij hen bestelde, kende ik ook mijn maat niet. Ik zocht nog voor de bestelling op hun website naar info. over retourneren maar kon het niet vinden. Op zich is dit ook al niet O.K. Uiteindelijk dus toch de twee nachthemden besteld met het idee, we zien wel en dit is mijn ervaring. Om een bestelling te retourneren, moet je zelf opdraaien voor de kosten ( ook voor de verzendkosten trouwens ). Dit kostte mij 6,90 euro voor de minst veilige optie, als ik zeker wilde zijn dat mijn zending aan zou komen was het 8,10 euro !!! Nu kreeg ik ook nog eens een mail met daarin de vraag om hen op te bellen op een betalend nummer omdat ze zogezegd niet over mijn rekeningnummer beschikken ( hallo, van waaruit hebben ze mijn bestelling dan ontvangen??? ). Ik las ook onder de voorwaarden dat als je de volledige bestelling retourneert, je ook nog eens een administratieve bijdrage moet doen voor de retourverwerkingskosten ( dit bedrag stemt overeen met de portokosten, dus heel vaag zijn ze er wel weer over. ) Conclusie, voor mij blijft het bij deze eenmalige bestelling. We zijn weer een ervaring rijker. Ik krijg hier thuis door mijn man de naam 'Madam pakket' dus je mag erop aan dat ik regelmatig online ( wekelijks verschillende malen want ben hoogzwanger en geraak nog moeilijk in de winkel en o, zo veel nodig! ) bestellingen doe maar dit heb ik dus nog nooit meegemaakt!!! Slechte punten voor Bonprix en bij deze ook gratis en voor niets slechte reclame.

Geplaatst: 23.03.2019

Bonprix is de slechtste online winkel die ik ken. Hun matentabellen kloppen niet. Hun beschrijvingen van producten kloppen niet. Je moet voor alles betalen, zoals levering en retour en slaan zo heel veel geld uit je. Daarnaast is hun klantendienst extreem incompetent. Ze leggen geen dossiers aan en communiceren niet met elkaar over een probleem. Weggesmeten geld.

Geplaatst: 30.12.2018

DE KLACHT goede dag, wij hebben een bestelde jurk terug gestuurd, paste niet. Nu wil Bon prix 2x € 4.50 hebben, wij hebben gemaild dat wij de jurkjes hebben terug gestuurd en dat was voor hun kosten. Nu hebben wij een herinnering met extra € 20 kosten dus nu totaal € 29. Zijn ze nu de boel aan het oplichten daar bij Bon Prix op hun site staat gratis terug zenden. DE OPLOSSING ons niet lastig vallen met deze rekening

Geplaatst: 01.12.2018

De eerste en laatste keer dat ik hier wat heb besteld. Na ruim 7 weken wachten tot 2 draagtassen weer leverbaar waren eindelijk de jassen kunnen bestellen. Komt vandaag het pakket binnen met verkeerde artikelen (2 tassen en onderbroeken). Zojuist gebeld naar de klantenservice, is de ene jas alweer uitverkocht! Hier heb ik dus zeven weken op zitten wachten. Ben echt zo boos en teleurgesteld, de jassen zijn nu juist zo hard nodig :(:(

Geplaatst: 10.11.2018

Ik heb een bestelling gedaan, niets ontvangen en na telefonisch contact krijg ik te horen dat het afgeleverd is! Ik heb ook geen link ontvangen van postnl wat wel zou moeten volgens hen. Nu moet ik nog eens 8 dagen wachten voor ik opnieuw kan bellen omtrent het vermiste pakket! Ik doe veel bestellingen bij diverse bedrijven en het is nog nooit voorgekomen dat ik geen link ontvang en geen pakketjes. Ik vind dit naar oplichting ruiken....

Geplaatst: 02.10.2018

Nu de tweede keer dat ik hier kleding bestel en beide keren niet naar wens Op de site wordt aan gegeven dat alles op voorraad is vervolgens bestel en betaal je de kleding maar krijg je een mail dat er bepaalde delen van je bestelling niet leverbaar zijn. Wacht tijd 3 week minimaal!! Hielang heb ik gewacht bij de eerste bestelling langer dan 8 week en toe. Was het product er nog niet. Je krijgt ald klant geen mail en wordt niet op de hoogte gehouden hoe het staat met je producten die je dus al wel hebt betaald... Na 8 week en ren aantal keer bellen was ik het zat en geld terug gevraagd... Ook daar 2 week op gewacht.... Nu weer bestelling gedaan denk probeer het nog 1 x weer alles volgens de site op voorraad... Krijg je na betaling maio dat ook nu niet alles op voorrraad is... Dus nu weer 3 week wachte op mn product... Minimaal... Ik heb aan gegeven vamdaag de rest binnen tr willen hebben Maar krijg mail dat het morgen of overmorgen pas wordt terwijl op de site wordt beloofd snelle service en dat het die dag gelevetd wordt.... Puuuur bedrog!

Geplaatst: 17.09.2018

Ik wil hier nooit meer iets mee te maken hebben. Ik heb nooit iets besteld, maar de eerste keer dat ik dat wil doen, kom ik niet door de financiele screening. Op basis van mijn adres. Belachelijk

Geplaatst: 25.07.2018

Kwalitatief prima kleding voor niet al te duur. Echter levering binnen 48 uur gebeurd vrijwel nooit. Al lang klant bij bonprix en zal er ook niet voor wegblijven. Echter vervelend is het wel. Het is vaak; tegen beter weten in hopen dat het met 2 dagen geleverd wordt.

Geplaatst: 22.07.2018

een bestelling gedaan. betaald via i-deal. helaas niet wat ik ervan verwacht had. terug gestuurd. op 5 juli. gezien via track en trace dat het in het magazijn is ontvangen. mailtje verstuurd wanneer het betaalde bedrag wordt terug gestort. gaat om een bedrag tussen de 40 en 50 euro. medewerkster schrijft terug dat het nog 2 weken kan duren. Dit is geen service mbt terug boeken betaalde factuur. dat betekent dat ik bijna een maand moet wachten op mijn geld.

Geplaatst: 09.07.2018

Wat een slecht bedrijf. Sommige dingen zijn leuk, maar het meeste lijkt in de verste verte niet op de plaatjes. En de service is helemaal ver beneden peil! Mensen, luister naar mijn tip, bestel hier niet!! Dat voorkomt een hoop ellende en teleurstellingen!!!

Geplaatst: 16.05.2018

Ik bestel al jaren bij bonprix en eigenlijk nooit problemen gehad. Maar nu is het echt één grote bende wacht al meer dan een maand op 3 artikelen en steeds krijg ik een mail dat zodra het op voorraad is het wordt verzonden. Als ik de klantenservice bel zeggen ze dat het artikel wel op voorraad is maar dat ze niks voor me kunnen doen. Een oplossing wordt niet geboden. Zo zonde want ze verliezen veel klanten op deze manier ik bestel er voorlopig niks meer.

Geplaatst: 04.05.2018

Bestellingen komen veel later dan toegezegd. Na iedere bestelling ontvang ik een dag later een mail dat levering vertraagd is......zeer onbeschoft!

Geplaatst: 25.04.2018

Ik bestel al jaren bij bonprix. Nog nooit een probleem gehad met bonprix. Zeer tevreden met de bestelde artikelen en retour nooit problemen mee gehad

Geplaatst: 20.04.2018

Wat een vreemde geschiedenis: Ik bestel telefonisch 2 bh's die niet op voorraad zijn en wellicht na ongeveer 2 weken geleverd zouden worden. Tot mijn verbazing ontving ik enkele dagen later 1 bh. Na mailcorrespondentie waarin ik aangaf nog een tweede bh te verwachten werd gezegd dat ik maar 1 bh had besteld. Anna van klantenservice mailde en aanvankelijk voelde het aan alsof Anna mij wilde helpen want ik moest even de maat en bestelnummer doorgeven voor een tweede. Daarop het antwoord van Anna: nabestellen is prima maar u heeft 1 bh telefonisch besteld, dus wel weer met verzendkosten en administratiekosten. Eigenlijk word ik door Bonprix voor leugenaar gezet. Schandalig.

Geplaatst: 18.04.2018

Bonprix heeft een tijd zijn zaakjes niet op orde gehad. Dat klopt. Ik bestelde er voor het eerst zo'n 8 jaar geleden. Toen wel gedoe gehad. Spook rekeningen van spullen die ik allang had terug gestuurd en wel waren verwerkt volgens hun. Nu sinds 4 jaar is het oke. Ik betaal via mijn klantrekening. Bij het inloggen kan ik alles overzichtelijk bekijken: Retouren, lopende bestellingen, wat er nog open staat en voor wanneer dat betaald moet zijn. Ik bestel via acceptgiro en ik betaal via ideal na inloggen. Ideaal! Nadeel wel van Bonprix is dat ze de 48 uur levertijd niet vaak waar kunnen maken. En als er iets kapot is mag je het niet retour sturen als de kaartjes er al af zijn. Dit is bij H&M en C&A nooit een probleem. Ik heb een jurkje besteld. Gepast en hij zat prima. Kaartjes eraf en ik zie vanmorgen dat er een gaatje in zit... Balen! Maar dan mag hij niet retour... Dat is mindere service. Ze horen te staan voor hun kwaliteit.

Geplaatst: 17.04.2018

Ik heb al zo veel keren spullen bij bonprix besteld en telken kunnen ze de 48 uur levering niet waar maken. Ik bel de klantenservice en het enige wat die zeggen is dat de bestelling nog in het magazijn ligt. Verder wordt er geen oplossing aangedragen wat ik zeer teleurstellend vind. Ik ben al jaren trouwe klant en de levertijden en de klantenservic komt bij mij zeer negatief over. Bonprix weten wel de klanten te vinden als ze een dag te laat betalen. Tevens vind ik het zeer onbeschoft als uw medewerkers mij aanspreken met JIJ. Ik ben opgevoed met de stelling dat als ik iemand niet ken je mensen aanspreekt met U!!!. De klantenservice vertelde mij dat ze dat vanuit het bedrijf moeten zeggen. Ik geef u één advies..... haal de mededeling dat de spullen binnen 48 uur geleverd worden van uw site en geef uw medewerkers het advies om iemand met U aan te spreken en dat ze in ieder geval een oplossing aandragen.

Veel gestelde vragen

Is Bonprix betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Bonprix zijn er 780 reviews achtergelaten en 80 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 1.93 uit een totaal van 5.

In welke branches is Bonprix operationeel

Bonprix is actief in de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Bonprix

Lees op de website van Bonprix hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Bonprix.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Bonprix weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Bonprix sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Vorige Volgende

Bonprix

Bonprix.nl is een webshop met voordelige kleding. Bonprix verkoopt onder andere herenkleding, dameskleding, ondermode, kinderkleding en schoenen. Bonprix is in vele Europese landen actief en biedt eigen zeggen voor 'Service, topkwaliteit en veilig online betalen'.

Alternatieve shops voor Bonprix

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Bonprix.

76 ervaringen, 55 stemmen Lees ervaringen
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring