Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Kleertjes.com ervaringen

3.58/5.00 - 12 stemmen, 6 ervaringen
Ga naar website

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Kleertjes.com. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Kleertjes.com eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Kleertjes.com na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Kleertjes.com

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 27.07.2017

Heel onduidelijk wat hun retourbeleid is. Lijkt alsof het gratis retourneren is, iets dat ik heel erg belangrijk vind. Wat blijkt, uiteindelijk kun je alleen gratis retourneren indien je een waardebon wilt ipv je geld retour. Wil je je geld retour dan moet je zelf opdraaien voor de verzendkosten van je retour. Heel jammer, voor mij een reden om nooit meer iets bij kleertjes.com te kopen.

Geplaatst: 30.12.2012

Prima webwinkel, per mail goed bereikbaar, snelle levering ook naar het buitenland.

Geplaatst: 01.09.2012

Nooit problemen gehad. Zowel bij leveren als bij retourneren .

Geplaatst: 18.10.2011

Via kleertjescom verschillende keren bestellingen gedaan, maar ik heb alleen maar positieve berichten te melden. Keurig verpakt, leuke grote ballon erbij voor de kinderen. Ik zal vast weer bij hun een bestelling plaatsen.

Geplaatst: 26.09.2011

Let goed op wanneer via kleertjes.com wat besteld. Kadootje voor mijn nichtje besteld, werd geanuleerd omdat niet betaald zou zijn. Gebeld, het was inderdaad allemaal na uitvoerig naijken door twee dames dat van hun kan alles was geanuleerd. Men adviseerde om weer te bestellen, dit gedaan en u raad het al er werden twee pakjes bij mijn nichtje afgeleverd. Men luistert bij kleertes.com echt niet, dit bleek afgelopen weekend toen ik dit verhaal deed en hier veel reaktie op kwam. Jammer hoor, kleertje.com exit!

Geplaatst: 16.09.2011

hele mooie webwinkel

Veel gestelde vragen

Is Kleertjes.com betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Kleertjes.com zijn er 6 reviews achtergelaten en 12 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 3.58 uit een totaal van 5.

In welke branches is Kleertjes.com operationeel

Kleertjes.com is actief in de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Kleertjes.com

Lees op de website van Kleertjes.com hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Kleertjes.com.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Kleertjes.com weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Kleertjes.com sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Ga naar website

Kleertjes.com

Kleertjes.com is een grote internetwinkel waarop kleding voor kinderen wordt verkocht. Kleertjes.com, die meer dan 100 kledingmerken verkoopt, werd in 2007 verkozen tot Beste webwinkel van Nederland. De kleding, die voor baby's tot en met jeugd beschikbaar is, kunnen bij Kleertjes.com betaald worden met iDael of creditcard.

Alternatieve shops voor Kleertjes.com

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Kleertjes.com.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring