Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Nelly.com ervaringen

2.14/5.00 - 14 stemmen, 200 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Nelly.com. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Nelly.com eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Nelly.com na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Nelly.com

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 28.02.2020

10,- retour kosten en vervolgens nog 5,- verzendkosten. Belachelijk. Ik kan iedereen bij deze vertellen dat het geen 10,- per pakketje kost om te verwerken. Ook niet aan personeelskosten. Het is massaproductie en daarbij ook massa oplichterij. Is 3,- niet voldoende? Dat zou ze een hoop slechte resencies besparen. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat Nelly geen telefoonnummer heeft omdat menig mens achter die lijn depressief wordt. Ik ben een groot fan van online bestellen, maar Nelly nooit meer. Wat een giller.

Geplaatst: 19.02.2020

zeer slecht ze verwerken gewoon je retouren niet ik moest gewoon afterpay betalen voor een jurk die ik terug heb gedaan omdat hij te groot was maat kleiner besteld paste wel maar ze hebben die andere nooit retour verwerkt zeer zeer slecht bedrijf . niks kopen dus daar je betaald ook voor de retouren

Geplaatst: 04.02.2020

Ik heb een Adidas jas besteld maat XS, deze komt als XL aan en moet ik terugsturen. Verzendkosten was al 4,95 maar terugsturen kost me nog eens 9,95. Helaas ga ik niet nog een keer bij Nelly.com bestellen :(

Geplaatst: 08.01.2020

20 december pakket geroutineerd, geld ondertussen van creditcard af en geen spoor van Nelly.com te bekennen. Ze reageren met automatische antwoord berichten na het invullen van klantenservice formulier dat er binnen 48u gereageerd zou worden. Ondertussen is het 9 (!) dagen later, nog een aantal mails gestuurd en NIETS vernomen. Is de eerste keer dat ik iets bij Nelly.com heb besteld, en doe dat NOOIT MEER! p.s. en dan ook nog eens €9,95 rekenen voor terug retourneren! Hele slechte zaak.

Geplaatst: 08.01.2020

Je zou bijna denken dat NELLY.com FAILLIET IS. 20 december pakket geroutineerd, geld ondertussen van creditcard af en geen spoor van Nelly.com te bekennen. Ze reageren met automatische antwoord berichten na het invullen van klantenservice formulier dat er binnen 48u gereageerd zou worden. Ondertussen is het 9 (!) dagen later, nog een aantal mails gestuurd en NIETS vernomen. Is de eerste keer dat ik iets bij Nelly.com heb besteld, en doe dat NOOIT MEER! p.s. en dan ook nog eens €9,95 rekenen voor terug retourneren! Hele slechte zaak.

Geplaatst: 03.01.2020

Wat ‘n waardeloze klantenservice! Artikel besteld en vervolgens geretourneerd. Klantenservice reageert niet op mijn mail met betrekking tot terugbetaling. Zoiets moet niet mogen. Geld kwijt voor niets!

Geplaatst: 18.12.2019

3 weken geleden heb ik een kledingstuk retour gestuurd, echter was er geen postcode bekend waardoor ik mijn pakketje niet kon volgen via track and trace. Mail gestuurd (na 2.5 week) met mijn zorgen, waarna ik na 3 dagen antwoord kreeg van Shena of ik mijn dhl verzendbewijs wilde sturen voor een snellere afhandelingsprocedure. Dit gedaan en na een paar dagen kwam het bedrag eindelijk terug op mijn rekening. Fijn dat mijn mailtje goed opgepakt is en er direct werk van gemaakt is.

Geplaatst: 20.08.2019

Echt slechte wabshop niks bestellen ! Aub niet doen ik wacht al 3 weken op een retour en ze mailen niet terug etz gelukkig heb ik betaald met afterpay dus die 2 zoeken het maar uit ben al 1.5 weer aan het bellen en mailen ...voor een produckt dat niet goed was ..kom op is

Geplaatst: 01.07.2019

Heb een bikini besteld maar L, maar deze is voor Hollandse begrippen veels te groot. Er zat geen retourformulier bij. Via internet heb ik gezocht voor retourzending. Kom ik bij een DHL ophaalpunt zegt de medewerker wij sturen niet naar Zweden. Klote zooi.Ik heb gemaild, maar de reactie maar duurt een eeuw voordat je reactie krijgt. Er is ook geen telefoonnummer beschikbaar waar je het probleem kan voorleggen. Nooit meer Nelly.com

Geplaatst: 04.06.2019

Its unbeliverable how Unefficiënt this site is, they know how to collect money but cant even have a phone number to cal theM?? is case of anything.. ordered few staff almost 2weeks now... no conformation , no emeil Respondent what kinda shitty website... thanks to rivier island saved my day... my 3rd time to oder and definatly will be last.. hopping for best even though no faith in it anymore..... CUSTOMER SERVICE ?????????????????...

Geplaatst: 09.04.2019

Nooit bestellen. Meer dan een halfjaar 3 bestellingen gedaan. Heel wat artikelen teruggestuurd, omdat het er op de website anders uitziet en de maten waren niet kloppend. Het duurde een halfjaar voordat Nelly de retouren binnen had. Een halfjaar! Nu kreeg ik nog een mailtje met de incassokosten. 42 euro kwijt aan incassokosten, doordat Nelly de retouren niet snel (een halfjaar) heeft verwerkt en dat na een halfjaar aan bod kwam dat ik 12,95 moest betalen. Pas echt op! Nadat ik de klacht had gemeld, kreeg ik weer mailtjes van Nelly waarin we overeenkwamen dat de financiële afdeling van Nelly 42 euro overmaakt naar mijn rekening. Het gebeurde maar niet. Vorige week mijn eerste aanmaning gestuurd en nu nog steeds geen reactie. Denk je het afgehandeld te hebben, komt Nelly zijn verplichtingen niet na. Zeer onprofessioneel dat Nelly niet voor zijn eigen verantwoordelijkheid opkomt.

Geplaatst: 11.03.2019

Incassokosten door een halfjaar lange verwerking Nooit bestellen. Meer dan een halfjaar 3 bestellingen gedaan. Heel wat artikelen teruggestuurd, omdat het er op de website anders uitziet en de maten waren niet kloppend. Het duurde een halfjaar voordat Nelly de retouren binnen had. Een halfjaar! Nu kreeg ik nog een mailtje met de incassokosten. 50 euro kwijt aan incassokosten, doordat Nelly de retouren niet snel (een halfjaar) heeft verwerkt en dat na een halfjaar aan bod kwam dat ik 12,95 moest betalen. Pas echt op!

Geplaatst: 05.03.2019

Ik heb voor het eerst een jurkje besteld en nu al spijt van mijn bestelling. Mijn jurk is namelijk zoek geraakt, Nelly reageert niet en DHL kan, zonder toestemming van Nelly, niets voor mij betekenen. Ik ga nooit meer iets bij Nelly.com bestellen. Het feit dat zij geen telefoonnummer hebben zegt eigenlijk al genoeg. Ze begrijpen klantvriendelijkheid dus niet!

Geplaatst: 17.01.2019

Ik heb over het algemeen wel goede ervaring. Meestal heb je je pakje na vier dagen . Maten vallen over het algemeen normaal, en echt leuke kleding. Retour is wel een dingetje , het duurt ontzettend lang voor de bevestiging van je retour en voordat je je geld terug hebt. Afterpay heb ik ook gedaan maar je moet omdat het zo lang duurt , eerst het hele bedrag overmaken en het wordt uiteindelijk door Afterpay na die vier weken wel weer terug gestort. Bestel nu meestal via de Visa vind ik toch het makkelijkst omdat je bij problemen. ( en natuurlijk je bewijs van retour ) altijd je geld terug krijgt via de Visa en zij gaan het dan verder oplossen met de leverancier .

Geplaatst: 03.01.2019

Waardeloze webwinkel. Echt waar. Sowieso duurde het een maand voordat ik wat hoorde van mijn retour. Toch maar betaald. Heel slim toen ik namelijk had betaald kreeg ik bericht vN mijn retour. Diezelfde avond. Dat ik mijn geld niet terug krijg omdat het niet in goede staat is geretourneerd?? Waar is het bewijs hiervan?? De labels zaten eraan, zonder gaten of scheuren in de originele verpakking. Telefonisch contact gaat niet. En maar wachten op antwoord. Heel slim spelletje dit. Niet bestellen ze nemen je geld af.

Geplaatst: 17.10.2018

Ik snap niet dat jullie niet gewoon met After Pay betalen!!

Geplaatst: 04.10.2018

Ik heb juist hele goede ervaringen met nelly.com mijn bestelling is er altijd binnen 4 dagen. En de kleding zit meestal gewoon goed!!!

Geplaatst: 09.08.2018

Slechte ervaring! Op 02-07-18 heb ik verschillende jurkjes besteld bij Nelly.com. De jurkjes zaten helaas niet goed en heb ik een week later na ontvangst (13-07-18) retour gestuurd via DHL, zoals aangegeven op de site. Inmiddels is het een maand later en heb ik nog steeds geen retourbevestiging gehad via de mail en/of mijn geld ontvangen. Een week geleden (3 weken na terugsturen) heb ik een mailtje gestuurd naar de klantenservice, maar tot heden heb ik nog niks gehoord. Op de site staat bij het contactformulier aangegeven dat het wat langer kan duren in verband met de drukte, maar een maand vind ik wel erg lang duren. Daarbij gaat het ook om een bedrag van zo'n 175. euro.

Geplaatst: 09.08.2018

Slechte ervaring Na ontvangst van mijn pakketje alles na een week netjes retour gestuurd, aangezien het niet paste of niet was als verwacht. Inmiddels is het vier weken later dat ik mijn pakketje retour heb gestuurd en heb ik nog geen retourbevestigingsmail ontvangen en mijn geld nog niet terug gehad. Na drie weken (na retour) een mail gestuurd naar de klantenservice, aangezien ze geen telefoonnummer hebben, maar tot heden nog niks geen reactie!

Geplaatst: 07.08.2018

Heb de gehele bestelling al 4 weken geleden geretourneerd. Afterpay heb ik inmiddels €3,95 betaald voor retour/administratie kosten. Inmiddels krijg ik een herinnering om de gehele betaling te voldoen. Heb op 31 juli een mail gestuurd naar Afterpay en naar Nelly (via de site) en heb nog steeds geen antwoord mogen ontvangen. Alleen een standaard ontvangstbevestiging van mijn mail waarin staat dat ze binnen 48 uur reageren. Dit was de eerste en laatste x dat ik bij Nelly heb besteld.

Veel gestelde vragen

Is Nelly.com betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Nelly.com zijn er 200 reviews achtergelaten en 14 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 2.14 uit een totaal van 5.

In welke branches is Nelly.com operationeel

Nelly.com is actief in de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Nelly.com

Lees op de website van Nelly.com hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Nelly.com.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Nelly.com weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Nelly.com sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Volgende

Nelly.com

Nelly.com is een van de grootste webwinkels van Europa met ruim 4 miljoen bezoekers per maand. Nelly.com, een van oorsprong Zweedse webwinkel, verkoopt kleding, schoenen, sieraden, tassen en zelfs make up.

Alternatieve shops voor Nelly.com

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Nelly.com.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
76 ervaringen, 55 stemmen Lees ervaringen