Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Groupon ervaringen

2.46/5.00 - 112 stemmen, 238 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Groupon. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Groupon eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Groupon na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Groupon

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

1/5.00 Geplaatst: 21.07.2021

Nooit ontvangen, geld weg.

Mondkapjes besteld in november 2020. De aflevering liet op zich wachten. Bij de bestelling stond dat door corona de levertijd langer kon duren. Kon op geen enkele manier, heel lastig te achterhalen, in contact komen met Groupon. Uiteindelijk is dit via heel veel omwegen gelukt om te horen te krijgen dat de bestelling een tijd geleden is gedaan en er dus geen geld kan worden geretourneerd. Oplichters zijn het!

Geplaatst: 07.01.2021

Wat een afschuwelijke site !!! Het leek een goede deal, een strijkmat om op reis te kunnen strijken. Na een dikke week wachten las ik alle reviews te laat en JA alle reviews kloppen !!!!! Ze verzenden helemaal niks noppes nada en naar mn geld kan ik fluiten !!!!! Reactie via de chat van Groupon : Wacht nog drie weken!!! En het is waar: ze zetten bewust het verzendblokje op onderweg om vervolgens het nooit meer te veranderen.

Geplaatst: 21.12.2020

KOOP HIER NIET, doe je zelf een plezier koop niks bij GROUPON. Ik heb een simpel item gekocht, maar niks mogen ontvangen. Sterker nog, op de site van GROUPON staat dat het niet eens is verzonden maar wel uitverkocht. Maar geld terug?!?!?! Ik ben inmiddels bij mail zeven, om mijn geld terug te krijgen. Ik ben heel benieuwd of het mag lukken. ALi doet het beter, goedkoper en sneller

Geplaatst: 06.10.2020

Iphone aangeschaft via Groupon. Gevraagd om een btw factuur. Helaas wat factuur en garantie betreft legt Groupon alle verantwoordelijk bij de leverancier mantequin. Ze willen niets voor je doen bij de klantenservice. Helpen aan een factuur. NEE. Hoe verloopt de garantie precies. GEEN IDEE ZEGT GROUPON. Kan ik hem weer retour sturen? DAAR GAAT GROUPON NIET OVER. U MOET BIJ MANTOQUIN ZIJN. Drie keer een mail gestuurd naar MANTOQUIN. GEEN REACTIE! Groupon smeert je wel een product aan via hun site en daar blijft het bij. Recht op garantie? Krijg je dat niet. Jammer dan. Of het bij Apple Nederland kan. Geen idee zegt Groupon. Moet je bij MANTOQUIN ZIJN. Recht op retour? Waarheen. Geen adres bekend en Groupon weigert alle VERANTWOORDELIJK. Moet je bij MANTOQUIN zijn. Een factuur. Niet ons probleem. Moet u Bij MANTOQUIN zijn. Wel verkopen Groupon en geld er aan verdienen en voor de rest moet de klant het zelf mast uitzoeken! Gevraagd om hulp aan Groupon. Nee. Dat doen we niet. Moet u bij MANTOQUIN zijn. Alleen een mailadres. Geen adres of andere gegevens. Heel summier. Al heel veel gekocht bij Groupon. Leuke dingen en leuke prijzen. Maar koop niets duurs want je bent ronduit de sigaar. Goedkope dingen schaf ik nog aan maar duurdere producten nooit meer. Groupon heeft shit aan zijn klanten. Wel verkopen en geld verdienen en dan alles afschuiven naar hun partners. Dacht via Groupon betrouwbaar te kunnen kopen maar de werkelijkheid is anders.

Geplaatst: 06.04.2020

Bij Groupon zijn het LIJKENPIKKERS die het coronavirus tot 2 maal toe misbruiken! Een eerste maal om broodnodige mondmaskers te verkopen die ze niet leveren (OPLICHTING)! Een tweede maal om het coronavirus in te roepen als schuld dat de mondmaskers niet geleverd worden.

Geplaatst: 11.02.2020

Wij hebben een groupon-bon voor onbeperkt eten cadeau gekregen voor een bepaald restaurant in Deventer. Echter onwetend van het feit dat pas een paar dagen vooruit te boeken is en dan nog alleen op voorgestelde tijdstippen, is het nog steeds niet gelukt om te reserveren en verloopt de bon a.s. zondag. Gebeld met het restaurant; een tijdstip omzetten kan niet. Groupon-eters blijken ook in een apart gedeelte te zitten, klinkt niet echt uitnodigend. Vandaag is het nog niet mogelijk om voor a.s. zaterdag te boeken. Vorige week was op zaterdag geen tijdstip meer voorhanden voor groupon-boekers. Ben dus benieuwd of de leuke geste van de cadeau-gevers op een fiasco uitdraait.

Geplaatst: 26.01.2020

Wilt u graag lang wachten op uw artikel? Koop dan vooral wat bij Groupon. Na 1 week was er nog niks met mijn aangekochte groupon voor Wellness producten gebeurd. Er stond verwerking binnen 2 dagen na aankoop. Moest eerst bellen en toen stond t opeens op verzilverd. Vervolgens gevraagd wat dit inhield. De enige reactie die ik kreeg is dat men de standaard termijn van twee weken aanhoudt. Zelfs bij Nederlandse bedrijven. Op website staat echter verzending binnen twee weken. Dus kan dit ook eerder zijn. Ik vind dit nogal misleidend. Hier meerdere medewerkers van Groupon over gesproken maar 1 gaf dit netjes toe. Dit voelt niet klantvriendelijk. Groupon maakt iig geen haast met verzending en wonderwel heb ik t toch nog ontvangen (had dit niet meer verwacht). De volgende keer bestel ik elders vooral vanwege de klantonvriendelijkheid van dit bedrijf.

Geplaatst: 24.01.2020

Heb twee geheugenschuim matrassen met pocketvering gekocht van € 360,- kapot geleverd gat in en stiknaden los, dag van levering gebeld en na 80 mails kleine vergoeding gekregen .Echt hele slechte service en hele slechte kwaliteit spijtig dat ik geen foto s kan plaatsen en daar geeft Groupon 240 maanden garantie echt echt echt ongelooflijk.

Geplaatst: 27.11.2019

Motor experience gehad in Den Haag bij rijsch. Oscar. Moest er even voor rijden maar dat was mijn eigen keuze. Op tijd aangekomen op het adres wat op de voucher staat, Niemand. Ik gebeld. Bleek ik op een ander adres verwacht te worden. Ander adres was 15 minuten lopen. Kon het nieuwe adres niet makkelijk vinden. Ik weer gebeld. Werd netjes telefonisch begeleid. Niet gekregen wat er op de voucher staat z.a. korte introductie, wat te drinken, aan de slag gaan op een afgesloten terrein, slalom, scherpe bochten maken en 2 uur Bike experience. Het was onderaan een flat, garagebox. Ik was alleen. Na 1 uur mocht ik al gezellig pratende de motor op de standaard zetten helm af e.d. en was het klaar. Al teruglopende naar mijn auto keek ik hoe laat het was. Alles bij elkaar heeft een 65 minuten geduurd. i.p.v. 2 uur. Vond ik jammer want ik had wel meer willen ervaren, Kortom: +leuke ervaring +uitleg was redelijk, +schone spullen, aardige instructeur. -Verloren tijd door andere locatie niet gecompenseerd, -wat saaie omgeving, -alleen op en neer rijden. Helaas niet gekregen wat er op de voucher is aangegeven.

Geplaatst: 16.10.2019

5 weken aan het lijntje gehouden door de klantenservice na het leveren van een incomplete bestek set. Zou na 1 week terug gebeld worden met een gepaste oplossing. Na 3 weken maar zelf gaan bellen, men wist niet af van het probleem en dus 3 weken voor Jan met de korte achternaam gewacht. Echt een professionaliteit en communicatie van niets! Manager krijg je niet te spreken en de hulpjes van de klantenservice zijn geen bepaalde hoogvliegers. Er wordt wel een melding gemaakt van dat je belt, maar waarom dat wordt er dan weer niet bij gezet. Resultaat: 2 weken lang iedere dag bellen, steeds het verhaal opnieuw uit moeten leggen en uiteindelijk nog geen gepaste oplossing. Mevrouw Anouska van de klantenservice hing zojuist zelfs de telefoon op omdat zij het niet op kon lossen en vast liep. Echt een enorm slecht bedrijf met slechte service!!

Geplaatst: 03.09.2019

Eucalyptus planten en bamboo planten besteld. Ze komen in een doos aan. Bamboo was eigenlijk zo goed als vernield. In ieder geval 3 stuks die zo weg konden. Omgevouwen takken en bladeren. Eucalyptus zag er vers uit. Na ongeveer een week, na de planten gepot te hebben, zag ik verandering ontstaan. Eucalyptus had stippen en begon uit te drogen, stam werd bruin. Terwijl ik de voorschriften had gevolgd. De stippen zaten er al op maar ik dacht het hoort zo. De bamboo had geen mooie groene kleur meer en leek te verdorren. Ik raad u aan om planten bij een zaak te bestellen die wel ( groei) garantie geeft. Bij Groupon kreeg ik de helft van de waarde maar terug in credits. Dus geen geld terug. Er staat ook niet vermeld van welke plantenhandel het afkomstig is helaas. Zonde!

Geplaatst: 11.06.2019

Verhuisbedrijf select waar ik een groupon voor heb gekocht voldeed totaal niet aan de eisen. Oplichters zijn het. Terwijl je allemaal positieve ervaringen ziet ( op Groupon). Als je gewoon via google het bedrijf naar ervaringen gaat zoeken komen dezelfde ervaringen als die van mij naar boven. Tip: kies niet voor dit verhuisbedrijf!

Geplaatst: 20.05.2019

vanmorgen een product besteld. nadat ik de orderbevestiging had ontvangen en constateerde dat het niet het juiste bevestigd was dit direct gemeld via een chat. Tot twee keer toe konden ze de order niet traceren en dit kon nog wel een uurtje duren. Na een uur weer gechat en toen was de order bekend en kon niet meer geannuleerd worden. Kortom zeer onbetrouwbaar en niet kundig personeel( of juist wel)

Geplaatst: 01.03.2019

Groupon is een slecht en onbetrouwbaar bedrijf. Het gaat goed zolang de bedrijven die via hun platform vekopen leveren. Als deze failliet gaan of anderszins niet thuisgeven, dan is de klantenservice van Groupon niet te bereiken of je wordt met lange tussenpozen van het kasje naar de muur gestuurd. Ik had via Groupon een jaarabonnement Pampers besteld, maar het bedrijf dat deze uiteindelijk leverde bleek na een maand failliet of opgeheven. Groupon heeft hier ondanks een tweetal meldingen van mijn zijde niks aan gedaan. Tot op heden kan ik naar mijn geld fluiten. Ik wil in ieder geval niks meer met Groupon te maken hebven. Volkomen onbetrouwbaar. Voor een kortingscoupon ok, maar bestel nooit fysieke artikelen bij deze waardeloze organisatie.

Geplaatst: 23.01.2019

Nooit iets bestellen!!! Foutje gemaakt bij bestelling hotel reservering. Leek geen probleem tijd genoeg om te annuleren. Week bezig geweest contact met Groupon te krijgen, onmogelijk! Eindelijk een chat. Blijkt dat het niet kan. Hoe is dit mogelijk, het zijn dieven! €98,00 gestolen. Ik ga aangifte bij politie doen!

Geplaatst: 21.12.2018

Mensen, nooit kopen bij Groupon, - "Ik heb op 31 augustus 2017 een Elixir Supreme matras gekocht aanschafwaarde 232 ,97 euro. Ik had gehoopt dat ik DE matras van mn leven zou krijgen. Na een korte tijd bemerkte ik dat in het midden van de matras kuilvorming ontstond. Dit heb ik onlangs aan Groupon doorgegeven en gevraagd wat hier aan te doen. Ik vind dat ik een ondeugelijk product geleverd heb gekregen. Wat je hieronder leest is echt wat ik als antwoorden kreeg: Zoals eerder is aangegeven is uw kwestie intern doorgezet om navraag te doen omtrent uw kwestie. Ik heb het samen nagekeken met de interne afdeling en moet u het volgende meedelen. Onze technische afdeling informeert ons dat de matras geen fabricagefout vertoont en dat voor een goed onderhoud van het product het wordt aanbevolen om de matras om de 2 maanden te keren en nooit de andere kant te keren." Knap hoor Hans Kazan zou deze truc nooit aangeleerd krijgen, Hieronder nog een volgend antwoord: -" Echter behoort een matras tot de categorie "hygiënische producten" waardoor het niet mogelijk deze retour te ontvangen. U kunt dit dus niet terug sturen. In overleg met de desbetreffende afdeling zijn wij in staat om 100.00 groupon credits voor u bij te schrijven in uw account. Indien u hiermee niet akkoord gaat kunnen wij helaas niets meer voor u betekenen." Dus omdat het een hygiënisch product is wat ondeugdelijk is kunnen schepen ze je af met 100 credits. Tis echt niet te geloven. Voor mij in iedergeval NOOIT GEEN GROUPON meer. Ik ga deze kwestie aanmelden bij Consuwijzer en zal het voor leggen aan een jurist, Ik kan slecht tegen onrecht. Ik heb al diverse keren gereageerd dat ik geen credits wil maar gewoon lekker wil slapen.

Geplaatst: 30.11.2018

If I could give Groupon a negative rating, that's what they'd get. I am absolutely disgusted in the non existence of their customer services. I ordered a parcel in mid October. Delivery never took place. After a month of going back and forth, querying my delivery, I was informed that the parcel was delivered at my neighbors, and was given an address. Only - this so called neighbor lives 1.4km away from where I live - now I don't know how big their houses are, but this address wasn't even in the same neighborhood. Now I'm told that I should go and collect from that person! Why should I be expected to run around the Netherlands in search of a parcel that wasn't even delivered in the same neighborhood! No refund or reply from customer services! Do not ever use Groupon!

Geplaatst: 25.11.2018

Sinds kort niet eens credits meer voor vervallen Groupon. Binnen 14 dagen of geld WEG en het gaat niet naar de partners maar allemaal naar Groupon. Heb al honderden euro's aan hun besteed maar nu ben ik er klaar mee!. Voor een paar euro's zijn jullie wel 1 klant armer. Het ging al slecht met ze en alleen maar boze klanten maar nu mogen ze het rijtje van V&D ook achterna. Groupon is tegenwoordig niet de enigste aanbieder en zijn zoveel betere.

Geplaatst: 15.11.2018

Top behandeling gehad. via groupon een pmu behandeling gekocht bij beauty salon de wilde orchidee. ik werd daar hartelijk ontvangen door gula. zij is erg vriendelijk en erg proffecioneel. zij legt alles duidelijk uit. na de pmu behandeling zag ik het uit eindelijke resultaat en zij had mijn wenkbrauwen perfect bij gewerkt met de juiste kleur in overleg met mij de kleur keuze gemaakt. ik zou het een ieder aanraden. bedankt gula.

Geplaatst: 07.08.2018

APPLE Ipad hoes van 29,99 voor 5,90 Niet kopen, misleidend slechte kwaliteit en al helemaal Geen apple ! “ Duurzaam ontwerp dat het apparaat beschermt” ...... ? Niks duurzaam, kwetsbaar hard plastic dat bij stoten/vallen breekt. Product via omweg UK uit China. Voor 5,90 wilde ik het wel proberen, maar weggegooid geld. Heb veel goede ervaringen met Groupon, maar dit is erg jammer. Mvg

Veel gestelde vragen

Is Groupon betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Groupon zijn er 238 reviews achtergelaten en 112 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 2.46 uit een totaal van 5.

In welke branches is Groupon operationeel

Groupon is actief in de Dag aanbiedingen branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Groupon

Lees op de website van Groupon hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Groupon.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Groupon weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Groupon sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Dag aanbiedingen branche.

Volgende

Groupon

Groupon.nl is een van de grootste groepsdealswebsites van Nederland. Op Groupon staat dagelijks 1 aanbieding die u kunt kopen. Deze aanbieding is minimaal 50% goedkoper dan de normale prijs voor die dienst of product.Groupon levert zelf niets maar levert slechts het platform waarop webwinkels richting een groot publiek een mooie actie kunnen doen. In ruil hiervoor pakt Groupon 50% van de opbrengst.

Alternatieve shops voor Groupon

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Groupon.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring