Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Mexx ervaringen

5.00/5.00 - 1 stemmen, 33 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Mexx. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Mexx eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Mexx na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Mexx

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 22.03.2021

Wat een slechte kwaliteit ritsen binnen een paar weken van twee paar schoenen kapot wat een teleurstelling.

Geplaatst: 25.11.2019

Slecht ervaring ik heb in september 3stuk besteld maar alleen 2 ontvangt en ik heb meer dan 4 keer klant service brief gestuurd maar geen oploosjng

Geplaatst: 04.09.2019

zeer slechte 1e ervaring met de webshop! Artikelen retour gestuurd met bewijs van ontvangst, maar tot op heden geen geld terug ontvangen. Elke dag mailen maar geen enkele reactie. Waardeloos.

Geplaatst: 11.08.2018

Bestelling geplaatst en erg snel ontvangen. Helaas ging er bij het retourneren veel mis. Is zelfs nog niet netjes opgelost. Aantal artikelen geretourneerd. Op 27 juli de bevestiging gehad van PostNL dat pakketje bezorgd is bij Mexx. Vandaag, 10 augustus, helaas radiostilte vanuit Mexx. Geen geld terug, geen ontvangstbevestiging van het pakketje. Inmiddels doe ik dagelijks een bericht via de website van Mexx met een vraag over de status. Ik ontvang (pluspunt) reacties: pakketje is zoek, ligt op andere afdelingen, foto opgevraagd van inhoud teruggezonden items. Helaas geen geld terug, geen bevestiging van retour gezonden items. Tot op heden bijzonder slechte ervaring met de webshop!

Geplaatst: 11.01.2014

Een week geleden een bestelling geplaatst bij Mexx. De bestelling heb ik op tijd ontvangen, maar er zit een dikke scheur in de hals van de trui die ik heb besteld. 60 euro betaald, en ik ontvang nog slechtere kwaliteit dan winkels als de primark. Contact opgenomen met klantenservice, geven aan dat ik de scheur zelf veroorzaakt zou kunnen hebben en kunnen niets voor mij betekenen. Wat een flut service. Ik bestel nooit meer wat bij mexx en zie hun faillissement met genoegen tegemoet.

Geplaatst: 25.10.2013

Ik heb maandag j.l een bestelling gedaan bij mexx online webshop ! Keurig met iDeal betaald.het is vandaag vrijdag en nog steeds geen pakketje v mexx binnen . Ik bel de klantenservice op 15cent per minuut !! Een zeer onvriendelijke dame verteld me dat de bestelling niet verwerkt is en ik maar een kopie v mijn afschrift moet op sturen zodat ze het bedrag terug kunnen storten ! Ik geef aan dat ik dit belachelijk vind dat ik door een fout v hun zoveel moeite moet doen om mijn geld terug te krijgen of mijn bestelling ! Hier werd kattig op gereageerd . Na 10min weer gebeld met de klantenservice om verhaal te halen . Deze mevr behandelde me beter en kon wel op haar pc zien dat ik betaald had . Maar de bestelling hadden ze gewoon niet behandelt ! Ik zou mijn geld binnen 3dagen terug krijgen ! Ik zeg ik wil graag mijn kleren , dan moest ik opnieuw online bestellen ! Zelden zo n slechte online winkel mee gemaakt ! Onbetrouwbaar gewoon ! Mij zijn ze kwijt als klant

Geplaatst: 12.08.2013

Reeds 4X klacht gemeld en geen gehoor/respons gekregen (via diverse mexx contactadressen). Ze gaan er volgens hun bedrijfsfilosofie vanuit dat je goede klantenrelaties moet onderhouden. Mijn advies: dringend de daad bij de boodschap voegen want op deze manier raak je trouwe klanten kwijt! (ben vaste klant)Overweeg ernstig naar alternatief uit te kijken! concept kledij overwegend tevreden.

Geplaatst: 17.04.2013

Altijd een tevreden klant geweest. Dit weekend veel problemen met bestellen via de website. De mogelijkheid om op rekening te betalen werd geblokkeerd. Bij navraag bij de klantenservice blijkt er geen sprake van een storning, maar blijk ik ineens niet meer kredietwaardig te zijn zonder enkele aanleiding daartoe. Dat zou te maken hebben met het betaalgedrag in de regio van mijn postcode. Jammer maar helaas. Ook de buren kunnen de oorzaak zijn. Hoe vreemd is dat? Altijd netjes en op tijd betaald. Doe veel aankopen via internet. Nog nooit problemen ervaren. Nu blijkt volgens de klantenservice van Mexx dat bij betaling vooraf /i-deal dat het zeker 3 weken duurt voor je je geld terug krijgt bij een retour. Dat is de procedure. Mexx is hiermee een klant klant. Heb me inmiddels afgemeld voor de nieuwsbrief. Krijg de indruk hierdoor dat het niet zo goed gaat met Mexx.

Geplaatst: 20.06.2012

Al jaren ben ik klant van Mexx en koop regelmatig in de winkels maar ook via de webshop. Ik heb nooit problemen gehad, ook niet met betalingen of retourneren. De kwaliteit is prima, ook na het wassen. Ik blijf gewoon bestellen en raad dat ook een ander aan.

Geplaatst: 25.04.2012

Helaas waren de door mij bestelde artikelen niet naar mijn zin. Ik heb het pakje keurig teruggestuurd naar Mexx. Nu kreeg ik toch een rekening deze week. Bij navraag bij Mexx blijkt,volgens de medewerkster van Mexx, dat er in de periode dat ik mijn pakje terugstuurde problemen waren bij Post.nl en het pakketje waarschijnlijk op het hoofdkantoor van Post.nl ligt. Ze hebben mijn afgiftebewijs nodig en dan kunnen ze het pakketje opvragen. Ik heb mijn bewijs vorige week weggegooid..dacht dat het na een maand wel in orde was. Nu moet ik betalen voor iets dat ik niet heb gekocht. En Post.nl krijgt de schuld! Ik heb na het lezen van bovenstaande mails een bittere smaak in mijn mond; niet alleen ben ik een sufferd dat ik mijn bewijs heb weggedaan, ik ben een mogelijk nog grotere sufferd dat ik bij Mexx heb besteld!? Wordt vervolgd!

Geplaatst: 13.02.2012

heb ook slechte ervaring met mexx vooral de kwaliteit is echt heel slecht geworden. Vanmiddag bracht ik een kindershirt terug in de winkel, en kreeg niet eens mijn geld retour. Vind ik schandalig je hebt recht op geld retour. Na vele jaren trouwe klant ben ik klaar met mexx.

Geplaatst: 16.10.2011

Mexx was tot dit jaar mijn favoriete merk, maar er is iets veranderd. De kwaliteit is tot marktkwaliteit gedaald. Weeffouten in een zwarte pantalon, die verschenen pas na het dragen. Een broek die volgens de website gewoon in de wasmachine kon, werd superlelijk na een keer op 40 graden wassen. Toen bleek er een sticker op het label geplakt te zijn dat deze niet de wasmachine mocht... Niet echt handig voor een sportieve broek... Een schattig paars n jurkje die na een wasbeurt aan alle kanten rafelt.. O ja, en een groen jurkje dat al door iemand gedragen was, die haalde ik mij gestreken uit de plastic verpakking. Na een paar uur op mijn werk kwam er een oude zweetlucht tevoorschijn, die 100 % niet van mij was. Bah! Met sommige kledingstukken was ik dit seizoen wel tevreden, jas, tas, portomonnee, leggings etc. Maar de kwaliteit over het algemeen is gewoon niet goed! Mexx is niet meer wat het geweest is.

Geplaatst: 15.06.2011

Ik ben jarenlang een regelmatige koper bij Mexx geweest, maar doe dit voorlopig niet meer. De kwaliteit holt achteruit. Ik kocht bijvoorbeeld vorige maand een blauw linnen overhemd, wat na een aantal malen koud wassen er uit ziet als een vod en dat voor € 50,-. Voor € 25,- meer koop ik een hemd dat jaren meegaat bij Matinique of Dockers. Mexx is op weg de nieuwe V&D op de kledingmarkt te worden; goedkoop is duurkoop en dan betaal je bij Mexx de prijs bovenaan het goedkope segment. Wegblijven dus.

Geplaatst: 18.05.2011

Ik heb al een jaar problemen met het spaar systeem van Mexx. Of mijn cheques zijn gestuurd, nooit aangekomen, o nee, toch niet verstuurd....Of ik ben allang Silk member. Pas is gestuurd, nooit aangekomen. 3 maanden later, toch nog een pas. Een nieuwe manier van punten tellen.Heb ik ineens een debet saldo! Wordt op 0 gezet. Ok zal wel. Nu tot twee maal toe maar 5 punten per besteede euro ipv de 10 punten per euro. Kan ik er weer achteraan! Kreeg ik de laatste keer een rechtstreeks nummer, Dat bel ik dan nu. Nou nummer niet in gebruik... Ik koop maar niet meer bij mexx. Ga wel naar c &a

Geplaatst: 11.03.2011

Mijn ervaringen met Mexx zijn prima! Ik krijg onlangs 20 euro aan "misgelopen" korting retour op mijn rekening. Ik had een bestelling geplaatst waarop een dag later een extra korting zou worden gegeven. Ik mailde Mexx hieromtrent en kreeg deze korting alsnog retour! TOPservice van Mexx....

Geplaatst: 15.01.2011

Mexx als webshop is inderdaad waardeloos. Op vragen via de E-mail krijg je standaardantwoorden, volgens mij ook nog slecht vertaald uit het Duits, omdat daar volgens mij het hoofdkantoor van de webshop zit. Was altijd trouwe klant van de Webshop en betaalde altijd netjes met een acceptgiro en op tijd. Tot dit op eens niet meer kon. Op mijn vragen waarom, gaven ze inderdaad aan dat het niet aan mij lag, maar aan een fout van het systeem. Geen aanbod om dit op te lossen, nee lieve klant, zoek dit zelf maar uit. M.a.w. geen moeite doen om je als klant te behouden. Inderdaad een aanfluiting voor zo'n groot merk als Mexx. Een keer iets voor Radar of een consumentenorganisatie. Website ligt er trouwens ook vaak uit. Ze kunnen een voorbeeld nemen aan andere webshops en de medewerkers dienen een cursus klantvriendelijkheid te gaan houden.

Geplaatst: 27.12.2010

Mooie collectie, levering over het algemeen redelijk snel. echter: Retourbetaling is een drama. Mailtjes worden standaard beantwoord, "we zoeken het uit", pakket blijkt niet aangekomen (volgens track&trace wel), uiteindelijk heel formulier invullen, kopie paspoort (!) , etc. etc. Uiteindelijk consumentenbodn en thuiswinkel.org ingeschakeld, toen was het snel geregeld. In al mijn naïviteit gedacht: nu zal het wel goed gaan, maar ook nu zit ik al weer 3 weken te wachten op retourbetaling. Mijn advies: ga gewoon naar de winkel, maar bestel niet online.

Geplaatst: 14.10.2010

Ik heb al vaak besteld bij Mexx. Met name tijdens sale leuke artikelen voor mooie prijs. Ook ik heb een keer lang moeten wachten op retourgeld, maar de laatste paar maanden gaat dat heel goed. Betalen met acceptgiro is mogelijk, zodat je nooit hoeft te wachten op geld. Een keer had ik een kortingscode niet verwerkt, maar na een mailtje had ik de korting binnen twee dagen op mijn rekening staan. Niets dan positiefs over deze site.

Geplaatst: 30.09.2010

Dit is een dubbel want de kleding is erg mooi en het wordt snel geleverd. Retourneren is geen probleem en gaat gemakkelijk. Maar als er wat mis is dan zijn er wel bijzondere procedure-constructies. Ik had een broek geretourneerd en ik moest papieren onder ede ondertekenen dat ik het echt gedaan had en toen was het opgelost maar wel raar want zij kunnen ook niet bewijzen dat ik het niet heb gedaan.

Geplaatst: 28.06.2010

Jammer van al die mensen met negatieve ervaringen. Ik heb werkelijk niets negatiefs te zeggen. Ook ik betgaal altijd achteraf per acceptgiro, dat is een zekerheidje voor jezelf. Eerst kijken of het allemaal goed is en dan pas betalen. Ook over de service hoor je mij niet klagen. Ik bestel hier al heel erg lang en heb nog nooit problemen gehad. Binnen een paar dagen heb ik mijn bestelling altijd in huis. Ooit iets geretourneerd wat te klein viel, geen probleem. Wat mij betreft niets dan goeds en ik zal dan ook zeker blijven bestellen.

Veel gestelde vragen

Is Mexx betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Mexx zijn er 33 reviews achtergelaten en 1 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 5.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Mexx operationeel

Mexx is actief in de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Mexx

Lees op de website van Mexx hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Mexx.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Mexx weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Mexx sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Volgende

Mexx

Mexx.nl is een internationale webshop die kleding voor de mannen, vrouwen en jeugd aanbiedt. Mexx omschrijft zichzelf als optimistisch, non-conformistische, inspirerend en plezierig. Mexx is actief in 65 landen en is tegenwoordig onderdeel van het Amerikaanse bedrijf >Liz Claiborne Inc. Let op: Soms biedt Mexx.nl kortingscodes aan.

Alternatieve shops voor Mexx

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Mexx.