Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Dressesonly ervaringen

Nog geen ervaringen
Ga naar website

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Dressesonly. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Dressesonly eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Dressesonly na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Dressesonly

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 11.06.2013

Een geweldige winkel voor de allerleukste jurkjes! Topservice, zeer snel geleverd en ook de eventuele terugbetaling vindt supersnel plaats. Ik ben fan!!!

Geplaatst: 25.03.2011

Topwinkel. Voor iedereen te adviseren.

Geplaatst: 22.05.2010

Leuke winkel, nu de shop is aangepast is het nog fijner winkelen. De prijzen zijn vaak net iets scherper dan in een gewone winkel. Goed verpakt en ook de klantenservice is altijd aardig. Zie dat ze nu ookl met modellen werken dan weet ik ook beterhoe de jurken vallen. Tppertje!

Geplaatst: 11.03.2010

Heb de kortingscode uit de Marie-Claire gebruikt en twee jurkjes besteld van Dante6 en Aaiko. Leuk geurzakje erbij en al de volgede dag in huis. snel dus, heel fijn

Geplaatst: 31.10.2009

Vorige week jurkje van Aaiko besteld bij Dresses Only, zag de winkel in de Viva of Cosmo. Had mn jurk al de volgende dag in huis, leuk verpakt en met een spiegeltje als cadeau erbij, wel grappig. Vind het leuk dat ze ook Yumi verkopen, die zijn echt zo apart, trouwens ook de jurkjes van lavand met die leuke poezen. Jammer dat sommige maten snel zijn uitvoerkocht alleen anders had ik nog wel iets bestelt.

Geplaatst: 07.06.2009

Ben gek op Modstrom en SNOB en las over Dresses Only in Grazia. Ben meteen gaan kijken en heb besteld. Niet de goedkoopste, maar wel jurkjes die niet jan en alleman al heeft, en superfijne panty;s. Ik ben fan!

Geplaatst: 25.05.2009

Wat leuk is aan deze winkel is dat ze jurken hebben die je bijna nergens anders vindt. ik heb er echt een hekel aan als iedereen in hetzelfde loopt. wel grappig is dat de jurken dus wel van bekende merken zijn, dus je weet snel wat je wel past en wat niet. ik heb nu al een paar keer besteld en ben tevreden. nu ook een gratis legging gekregen, was een speciale actie. ze denken dus echt aan de klant. erg leuk.

Geplaatst: 17.05.2009

Ik ben gek op jurkjes, maar het is ook fijn dat je bij dresses only vestjes en leggings kunt kopen die er bij passen. Modstrom en Just B. zijn mijn favoriete merken en die vind ik niet makkelijk in mijn eigen stad, alleen in boetiekjes. super dus dat ik deze shop gevonden heb, hoef ik niet meer stad en land af te zoeken. en inderdaad, het pakketje is echt een kadootje en leuk ook dat er een nagelvijltje bij zit. Oh ja, ook de klantenservice is goed bereikbaar, wel zo handig.

Geplaatst: 08.04.2009

Als fan van super trash ben ik bij dressesonly terechtgekomen. dus al veel bestelt en inderdaad altijd op tijd enruilen is makkelijk. verpakking is echt een kadootje. heb laatst een vriendin ook een jurkje van de kado gedaan en toen het niet paste waren ze zelfs zo flexibel om ook na een week te ruilen. eerst even de klantenservice gebeld en toen teruggestuurd. als je van jurkjes houdt dus zeker een keer naar dressesonly gaan.

Geplaatst: 07.04.2009

Te gekke shop hoor... Heb al 2x een jurkje besteld en netjes binnen de afgesproken tijd thuis gekregen. Toen het en keer niet pastte heb ik het teruggestuurd en kreeg ik al binnen 3 dagen het geld op mijn rekening. zeker een aanrader dus.

Veel gestelde vragen

Is Dressesonly betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Dressesonly zijn er 10 reviews achtergelaten en 0 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 0.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Dressesonly operationeel

Dressesonly is actief in de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Dressesonly

Lees op de website van Dressesonly hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Dressesonly.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Dressesonly weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Dressesonly sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Ga naar website

Dressesonly

Deel je ervaring met Dressesonly met de bezoekers van onze website. Wist je dat je ook kan reageren op een beoordeling van andere bezoekers? Ga niet verder met je aankopen doen, voordat je op de hoogte bent van de reputatie van deze webwinkel. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels zij slecht en goed vinden! Wil jeen aankoop doen bij Dressesonly, klik dan hieronder op de groene of rode knop.

Alternatieve shops voor Dressesonly

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Dressesonly.

106 ervaringen, 14 stemmen Lees ervaringen
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
78 ervaringen, 14 stemmen Lees ervaringen