Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lidl shop ervaringen

Nog geen ervaringen
Ga naar website

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Lidl shop. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Lidl shop eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Lidl shop na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Lidl shop

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

1/5.00 Geplaatst: 05.08.2021

Niet kopen bij lidl

Laats een auto accu slagmoer besteld, kreeg bericht van bestelling verzonden maar na 7 dagen niets ontvangen, na telefonisch contact is me verteld dat het product uitverkocht is, hoe kan dat ik dan bericht kreeg van bestelling verzonden. Nu na 10 dagen zie ik zelfde product opnieuw in verkoop staat maar dan zonder accu, die moet je apart kopen dus je bent nu totaal 100 euro kwijt , was eerst 69 euro.

Geplaatst: 14.04.2021

Beste mevrouw mijnheer, bestelnummer 3350194376 Dit betreft een klacht en zal ook nog vandaag contact opnemen met het hoofdkantoor LIDL in Duitsland om door te geven hoe het in Nederland met bestellingen wordt omgegaan. Deze mail stuur ik ook naar het hoofdkantoor in Duitsland. Omdat ik geen antwoord krijg wanneer de fiets nu uiteindelijk geleverd gaat worden. Op 4 april 2021 heb ik online een ebike bij lidl gekocht. Ik wil vandaag nog op 14 april teruggebeld worden om te weten waar mijn fiets blijft. Ik denk dat de fiets al uitverkocht was toen ik deze bestelde. Ik ben van mening dat LIDL heel onzorgvuldig omgaat met bestellingen en ben hier heel erg boos om. Ik bestel op 4 april een ebike en in de mail wordt gezegd dat de fiets wordt bezorgd op 14 april. Wat ik al raar vond, zonder dat ik een track en trace heb ontvangen. Ik heb 5 keer al gebeld, dan krijg je van de standaard antwoorden van mevrouw u moet wachten op uw track en trace. Dat is toch niet de gang van zaken. Ik kan wel een jaar moeten wachten op een track en track. Toen ik 5 april op jullie site keek stond dat dit artikel uitverkocht was. Dit accepteer ik niet. Er is mij verteld door een medewerker dat ik binnen 24 uur nadat de bestelling gedaan was een track en trace had moeten ontvangen wat niet gebeurd is. ik wacht nu al 10 dagen op een track en trace. Tegenwoordig heb je bij een aankoop via internet de volgende dag al je bestelling binnen. Maar wat doet LIDL: je krijgt een ontvangstbevestiging en daarna hoor je niks meer. Dit kan toch niet. ik moet maar even geduld hebben. Er wordt je helemaal niet verteld hoe lang de vertraging gaat duren, dan weet je tenminste waar je aan toe bent. Ik zal deze klacht ook doorsturen naar het programma KASSA en vragen als zij deze willen uitzenden. Ik vind dat LIDL er hier veel te gemakkelijk mee weg komt. Tot de dag van vandaag weet ik niet wanneer mijn fiets bezirgd wordt

Geplaatst: 21.04.2020

Op 4 april een hogedrukreiniger besteld en betaald. Meteen daarna bevestiging en even later een factuur. En dan begint het. Er gebeurt niets meer. Bij DHL kun je zien via de track&trace dat de ebs5elling is aangemeld maar niet binnen is. 4 dagen lang geen verandering. Dan maar bellen en mailen. Excuses volgt. Niewe wordt verzonden. Hiervan heb ik zelfs nog nooit de track&trace gehad. Na 4 dagen dan maar weer in de telefoon. Weer excuses. Krijg je als tegemoetkomend g een link voor €5 korting bij je volgende bestelling!!! Daar wordt je blij van. Maar nog steeds geen hogedrukreiniger. Wel het verzoek om nog twee dagen te wachten, dan is de track en trace er. Dus maar gedaan. Niets natuurlijk. Vandaag 16 april, Nog steeds niets ontvangen, en mijn geld is weg. Advies: niet bestellen bij LIdlshop. Koop,het gewoon in een winkel. Nadat ik deze review Op 16 april had geplaatst kreeg ik in totaal 3 mails van Lidl, die elk aangaven dat ze graag mijn gegevens wilden hebben en het bestelnummer (alsof dat niet bekend was). Omdat elke mail die ik daarna beantwoorde weer resulteerde in een mail waarin uitstel werd aangekondigd, heb ik maar weer gebeld. Kreeg een goed luisterende dame aan de telefoon, die vertelde dat ze zich persoonlijk aangesproken voelde en dit zou proberen op te lossen. Om te beginnen zou ik volgende dag alweer persoonlijk bericht krijgen over de status. Mooi niet dus! Inmiddels is het 19 april, en vervliegt de hoop dat ze mijn op 4 april bestelde hogedrukreiniger ooit nog leveren. Ook deze aanvulling levert waarschijnlijk weer een nietszeggende mail op dat ze het vervelend vinden en dat ze graag mijn gegevens hebben om me te kunnen helpen. Maar dat zijn waarschijnlijk automatisch verzonden mails. Ik weet niet wat er daar aan de hand is. Het zal wel geen opzet zijn, en wellicht ook geen oplichting, maar dat daar iets vreemds aan de hand is en dat ze daar niet open over zijn is wel duidelijk. Ik kan alleen mijn advies herhalen: koop niet bij de online Lidl-shop. Ik ga maandag mijn geld terug vragen. Ben benieuwd hoe dat gaat. Ik zal deze review daarmee aanvullen

Geplaatst: 05.06.2019

1. Ik heb 3 dingen in een keer besteld en kreeg ze elk afzonderlijk bezorgd. Dit betekende 3x een dag thuis blijven voor de DHL. Niet aangenaam. 2. Ipv een parasol kreeg ik een kastje. Hier begonnen de problemen. Ik heb vele malen geprobeerd te bellen, waarbij er meerdere keren gewoon opgehangen werd. Er werd geadviseerd om de DHL medewerker het kastje mee te geven, wat ze niet doen omdat ze er dan niet voor betaald kregen. Daarnaast is er meerdere keren beloofd dat ze een ophaalverzoek in zouden dienen, weer een dag thuis zitten wachten, voor niets.

Veel gestelde vragen

Is Lidl shop betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Lidl shop zijn er 4 reviews achtergelaten en 0 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 0.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Lidl shop operationeel

Lidl shop is actief in de Warenhuizen branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Lidl shop

Lees op de website van Lidl shop hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Lidl shop.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Lidl shop weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Lidl shop sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Warenhuizen branche.

Ga naar website

Lidl shop

Een onafhankelijk platform voor het plaatsen van reviews van Lidl shop. Wist je dat je ook kan reageren op een beoordeling van andere bezoekers? Blijf op de hoogte waar je aankopen kunt doen of waar je in het verleden een aankoop hebt gedaan. Welke webwinkels goed of slecht bevonden worden, bepaalt heel Nederland tegenwoordig zelf. Ben je van plan om te bestellen bij Lidl shop klik dan hieronder op de rode of groene knop.

Alternatieve shops voor Lidl shop

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Lidl shop.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
196 ervaringen, 10 stemmen Lees ervaringen
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring