Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Kijkshop ervaringen

1.43/5.00 - 28 stemmen, 124 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Kijkshop. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Kijkshop eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Kijkshop na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Kijkshop

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 19.02.2021

Wat een slechte service. 4 december bestel ik een samsung active 2 smartwatch. En keam veel later binnen. Maar ok. 2 dagen later lag hij kapot in mn boodschappentas. Bandje kapot. Gelukkig niet verloren dacht ik nog. Nou ik ben nu 2.5 maand verder en het is niet opgelost. Ik heb ze toen 2 weken de tijd gegeven om het op te lossen en anders annuleer ik de koop. Na 2 weken kreeg ik een retourlabel, dus ik dacht, het is opgelost mn geld komt terug. Niks hoor, het was een reparatie volgens hun. Ik mag de koop niet ontbinden, dan had ik de klacht binnen 48 uur moeten melden (uh wat? Welke wetgeving zegt dat???), en hoe doe je dat als hij na 48 uur kapot gaat?!?!. Maar ik mail tussendoor een paar keer voor informatie. En dan krijg je standaard berichtjes van Hugo: je kan hier je reparatie aanmelden. Neeeeheee ik wil mn geld. Laatste reactie per email: heb je hem vorige maand wel opgestuurd met onze verzendlabel? Uhhh ja. Ik word echt moe van de kijkshop. Ik zit straks 3 maanden te wachten!!!

Geplaatst: 15.02.2021

Op 9 januari een tv gekocht, 2 weken lang niets gehoord klantenservice telefonisch niet te bereiken,mails worden niet beantwoord. Na meerdere mails te hebben verstuurd eindelijk contact ,mijn tv is niet leverbaar helaas. Ik zal jullie de tijd besparen van het heen en weer gemail. Uiteindelijk krijg ik van Ruben van klantenservice te horen dat het hun Spijt dat het zo lang heeft geduurd het is nu inmiddels 12 februari en zou uiterlijk mijn geld 13 februari op mijn rekening staan.helaas nog s reeds niet het is nu inmiddels 15 februari en heb nu mijn rechtsbijstand erop gezet. Ga niet in zee met dit bedrijf. Ik heb veel geduld gehad ga altijd van het goede uit maar dit bedrijf slaat alles kwa communicatie en belofte. Wees gewaarschuwd . Een zeer teleurgestelde klant ben benieuwd hoelang dit nog gaat duren.

Geplaatst: 11.02.2021

Op 28-01-2021 wat besteld. Het enige wat ik heb ontvangen is de factuur. Na 2 weken geen enkel teken van vooruitgang. Ik bestel nooit meer iets bij Kijkshop.nl.

Geplaatst: 27.01.2021

Snelkookpan Ik heb een snelkookpan gekocht 3 weken geleden. Ik heb ze geopend , hij was te groot. Ik deed hem netjes terug in de doos. Er zijn geen onderdelen waar je heel goed moet opletten om terug in de doos te doen. Daarna neem ik contact met de klanten service met veel gedoe en tijd kosten omdat ik hun lang aan de telefoon moesten wachten. Vervolgens moest ik zelf de art. naar post.nl brengen om terug te sturen. Het is mij absoluut niet gewenst bij de webwinkel. Ga naar bol.com. komen ze direct op dezelfde dag ophalen. Ik heb enorme spijt van dat ik bij kijkshop dit besteld voor 3 euro goedkoper dan bol.com. Vandaag 27/1/2021 kreeg ik een mail van kijkshop dat ze 75% terug wilt betalen van de total aankoopprijs. Hoe schandalig het is, zo grote bedrijf die klanten op deze manier opgelicht. Mijn slechte revieuws via kijkshop wordt niet getoond. Kijkshop. Ik koop heel veel op de internet, dit is mij alle eerrste keer die ik zo slecht en boos hierover vind. Ik zal u webwinkel niet eens willen openen. Het zal mijn tijd verspillen. Echt ongelovelijk.

Geplaatst: 05.01.2021

Ik heb op 24 december een printer bij Kijkshop besteld. Staat op de website dat die binnen 2 dagen zal worden bezorgd. Ik heb alles netjes betaald en ben inmiddels 12 dagen verder. Niets ontvangen. Telefonisch niet te bereiken, Mails worden niet beantwoord. Echt waardeloos! Geen zaken mee doen is mijn advies.

Geplaatst: 30.12.2020

Macbook pro besteld 22 december, zou uiterlijk binnen 2 dagen bezorgd worden. Ondertussen is het 10 dagen verder en nooit een mail gehad of contact dat het vetraagd is. Dan maar even bellen, wordt er gezegd dat ze over 3 dagen hopen te bezorgen. Korthom, producten die ze uit “voorraad” aanbieden, die zijn niet op voorraad. Als je een product snel geleverd wilt hebben dan moet je het niet bij kijkshop kopen. Bah

Geplaatst: 17.12.2020

zijn gewoon grote oplichters en totaal niet bereikbaar , al 3 dagen geleden mac book pro besteld 1329,00 betaald en nog steeds niks gehoord of gezien ,

Geplaatst: 15.12.2020

Epson printer besteld, er missen gewoon onderdelen waardoor de printer niet werkt. Contact opgenomen met kijkshop. Nou klantenservice is niet de beste !! Geen enkele verontschuldiging over hun slechte geleverde service! Daarnaast zouden ze contact opnemen met de epson over de missende onderdelen. Maar wat ga je in die tussentijd doen? Hoelang moet ik hiervoor wachten, misschien een slim idee om de klant over de hoogte te stellen ipv een mail met 2 zinnen te sturen. Daarnaast hebben jullie een 2 weken retourbeleid. Waarschijnlijk laten jullie mij gewoon 2 weken wachten tot ik mijn bestelling niet meer kan retourneren. Waarom sturen jullie gewoon niet een nieuwe printer naar mij toen en dan retourneer ik de niet niet complete printer die jullie mij hebben gestuurd... slechte service/slechte producten. Het voelt als een scamm, hier ga ik werkelijk noooit meer bestellen!!!

Geplaatst: 15.10.2020

GoXtreme Blackhawk plus cam besteld. Werkt absoluut niet, bevriest elke paar minuten, ook zonder microSD kaart of met/zonder usb power. De app crasht ook steeds, zowel op iPad, iPhone en Android. Drie mailtjes geschreven, ook op de website retour aangevraagd. Geen reactie. Kan deze winkel absoluut niet aanbevelen. Ik vermoed zelfs dat de camera Chinese namaak is van het origineel. Ik zal er nooit nog iets kopen, waarlijk het slechtste product dat ik ooit gekocht heb. Totaal bedrog.

Geplaatst: 29.06.2020

18 juni een tv besteld € 280 en betaald via Ideal. Een half uurtje later kwam ik erachter dat het de verkeerde tv was dus direct opgebeld dat de bestelling geannuleerd moest worden. Dit hadden ze gedaan zeiden ze maar ik kreeg maar niks geen bevestiging. Volgende dag nogmaals gebeld en ja nu kreeg ik wel een mail dat hij geannuleerd was en zeiden ze mij dat ik met ongeveer 3 dagen het geld terug op mijn rekening zou hebben staan. Helaas was dit niet het geval dus weer gebeld en het zou iets langer duren. Vandaag moest het erop staan maar nee hoor dus wéér gebeld en hij gaf aan dat ik het nog een week de tijd moest geven. Echt BELACHELIJK! Heb nu 4x gebeld en nog geen cent terug gezien!!!

Geplaatst: 07.06.2020

13 mei de PHILIPS The One 50PUS7304/12… 13 mei de PHILIPS The One 50PUS7304/12 besteld. Deze kwam 16 mei bij ons binnen. Tijdens de installatie op zondag 17 mei, kwamen wij er achter dat de tv defect was. Toen wij hem aanzetten zagen wij strepen op het scherm. Aan de buitenkant was niks te zien. Ik heb gelijk gemaild en gebeld met de Kijkshop. Er werd mij toen gezegd, meneer belt u ons dinsdag terug dan gaan wij zorgen dat een retour label naar u gemaild/opgestuurd word. Ik heb netjes terug gebeld op dinsdag 19 mei. Meneer wij gaan het regelen u ziet de retour label uiterlijk woensdag 20 mei tegemoet. Helaas donderdag nog niks in huis. Ik weer bellen, meneer er iets is fout gegaan denk ik, ik ga gelijk actie ondernemen en uw retour label komt vrijdag. Helaas weer geen retourlabel. Dus ik voor de zoveelste keer weer gebeld met de Kijkshop. Er werd mij toen mede gedeeld meneer uw klacht heeft bij ons een hele hoge prio. U hoort uiterlijk dinsdag iets van ons. Woensdag 24ste nog steeds niks gehoord. Mijn geduld begon nu wel erg op te raken, nadat ik 12 minuten in de wacht zat werd de verbinding verbroken. Ik besloot maar anoniem te bellen en jahoor ik werd te woord gestaan. Helaas krijg ik alleen de mededeling te horen we zijn er mee bezig. Donderdag niks gehoord, vrijdagochtend niks gehoord. Dus ik besloot nadat ik tig keer had gemaild maar weer eens te bellen. Meneer het is opgelost u wordt vandaag of morgen gebeld door Philps zei zullen uw tv omruilen. En ik werd inderdaad vrijdag tegen 16.30 gebeld door Philps meneer wij hebben van de Kijkshop vernomen dat uw tv defect is ontvangen. Onze service afdeling neemt maandag met u contact op. Maandagmiddag werd ik inderdaad gebeld met het verzoek om foto's ect door te mailen. Dit heb ik op mijn werk nog gedaan. Omdat ik de defecte tv nu al 14 dagen in huis had, werd mij verzocht 37 euro behandelings kosten over te maken zodat de tv gerepareerd kon worden, ik zei sorry? ja meneer u had sneller actie moeten ondernemen. Ik zei ik?? De kijkshop is hier verantwoordelijk voor ik niet... Ik heb dit vanaf dag 1 gemeld. Er werd mij toen medegedeeld meneer ik kan u niet verder helpen. U moet bij de verkoper zijn. De kijkshop dus!!! Ik was woest, we zaten nu ruim 3,5 week zonder tv.en ik werd van het kastje naar de muur gestuurd. Nadat wij in totaal 17 keer gebeld hebben en 12 keer heb gemaild.!!! hebben wij eindelijk zaterdag 6 juni de nieuwe tv in huis. en hij werkt. Dit is de eerste keer dat wij via de Kijkshop hadden besteld, maar ook gelijk de laatste keer!!! Het woord excuses of enige compensatie voor de vele telefoontjes/mailtjes hebben wij nooit gehad.

Geplaatst: 13.05.2020

Eind januari een esspressomachine gekocht,na 4 weken was het al kapot, contact opgenomen met kijkshop en moest het opsturen voor reparatie, na 4 weken wachten (31 maart) kreeg ik eindelijk het retourlabel en kon het apparaat opgestuurd worden voor reparatie, nu inmiddels 6 weken verder en nog steeds niks terug na meerdere telefoongesprekken in 2 weken en steeds het antwoord we kijken het na en dan krijg je een mail ook nog steeds geen mail we zijn nu inmiddels 14 weken verder zonder koffie en dat in deze tijd nu we ook niet op visite mogen kun je zelf wel bedenken hoe de sfeer er aan toe is

Geplaatst: 09.05.2020

XBox One X besteld, maar echt niet mijn ding, dus teruggestuurd, na 3 weken nog steeds geen geld terug en ze reageren niet op emails, Kijkshop is geen bonafide website, koop hier niets !! Je bent gewoon je geld kwijt.

Geplaatst: 29.01.2018

L.s, Begin januari een telefoon besteld (en betaald). Zou de volgende dag geleverd worden....... Helaas! Ik heb niets meer gehoord van de organisatie......tot vandaag! Geld geheel teruggestort gekregen. Waarvan dank!

Geplaatst: 20.01.2018

Beste heer/mevrouw, Zondag twee weken geleden heb ik op uw website een waterkoker besteld (ordernummer 813884) besteld en betaald middels iDEAL. Ik zou mijn bestelling dan dus de maandag of op zijn laatst dinsdag daarop (twee weken geleden dus inmiddels ipv volgende dag bezorgd) bezorgd hebben moeten krijgen. Ik heb op dit moment dus nogsteeds niets ontvangen. Ook geen bericht over een levermoment, verzendbevestiging of bericht over de verlate levering (voor 21 uur besteld betekend immers de volgende dag in huis). Wel erg vervelend, helemaal omdat ik de waterkoker met spoed nodig had. 1,5 week geleden heb ik 3x gebeld en dik een half uur in de wacht gestaan bij jullie klantenservice (toen opgehangen na voicemail ingesproken te hebben met mijn probleem, contactgegevens en de vraag of u zsm contact mij mij op kon nemen). Ook gemaild naar jullie, tot op heden geen enkele reactie. Echt schandalig dit, zo ga je niet met klanten om. Zeker niet met klanten die al meteen via iDEAL betaald hebben bij het bestellen. Ik verwacht dat mijn geld teruggestort wordt, dit is echt belachelijk. Hopelijk kunt u mij meer vertellen over mijn bestelling en wanneer ik mijn geld terug gestort kan verwachten op zeer korte termijn. Alvast dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Suzanne Kattevilder

Geplaatst: 20.01.2018

op maandag 8 januari heb ik via internet een hometrainer besteld. U adverteert met: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis! De volgende dag geen home trainer. Op donderdag 11-1 besluit ik te bellen, ik kreeg een aller aardige dame aan de telefoon die mij wist te vertellen dat de hometrainer vertraging heeft opgelopen. Prima dat kan. Maar geen telefoontje of email om mij als klant op de hoogte te brengen. Slordig. Wel kreeg ik (omdat ik het vroeg) een kortingscode van wel 5% in de shop van Kijkshop uiteraard. Maar u begrijpt dat ik niet snel een nieuwe order bij u plaats. Een aantal uur later krijg ik een email: de hometrainer wordt geannuleerd, deze is momenteel niet leverbaar. In die mail staat duidelijk: iDeal: Terugbetaling binnen 5 werkdagen op de rekening waarmee u heeft betaald. vandaag, 18-1-2018 bel ik weer met Kijkshop en krijg wederom een vriendelijke dame aan de lijn. Vreemd dat mijn collega geen terugbetaal verzoek heeft geactiveerd spreekt zij. Ze gaat haar uiterste best voor de terugbetaling doen. Hartelijk dank daarvoor! Alleen nog steeds geen geld retour op 20-1-2018!!! Waanzinnig! Maar Kijkshop!! wat is dit voor service? Ik heb andere aanbiedingen laten lopen omdat ik mijn aangekocht product verwachtte. Kwam later:ok. en dan ineens is het afbesteld! Ik heb nu een duurdere moeten kopen omdat u af laat weten. naar mijn idee is een vorm van compensatie is op zijn plek in deze. Graag hoor ik van u terug. Voor de dames bij de klantenservice niets dan complimenten. Zij hebben mij uitstekend te woord gestaan, dank daarvoor.

Geplaatst: 15.01.2018

Heb op 15 januari een wiko sunny2 gekocht die na een week nog niet geleverd is. Inmiddels de koop geannuleerd maar kijkshop weigert voorlopig om mijn geld terug te storten. Lijkt mij anders simpel jullie niet leveren klant geld terug.\ Het voelt als oplichting. Inmiddels al contact gehad met kassa, en daar mijn klacht gelegd. \

Geplaatst: 08.01.2018

Deze bestelling heb ik nooit ontvangen,na meerder mails naar Kijkshop heb ik tot vandaag 9 Januari 2018 nog steeds geen antwoord gekregen,wel rekeningen met een a.s boete van AfterPay. Kijkshop is heel slecht bereikbaar en ik zal ook nooit meer iets bestellen bij hen. Ik mag hopen dat ze dit uit gaan zoeken want ik ga nooit betalen voor iets wat ik niet hebt mogen ontvangen .Van de gekke en ik laat t hier echt niet bij. ,Mijn account Profiel Retourneren Uitloggen RUILEN EN RETOURNEREN Welkom op onze ruil en retour pagina. Hier kun je zelf 24 uur per dag je orders ruilen en/ of retourneren. Voor het gemak ruil en retourneer je altijd kosteloos. Ruilen en retourneren kan binnen 30 dagen na het plaatsen van je bestelling. We doen ons uiterste best om binnen 5 werkdagen na ontvangst van jouw retour het aankoopbedrag terug te storten. ORDERNUMMER DATUM AANTAL STATUS #667603 20 dec. 2017 € 93,98 Aanbetaling RETOURNEREN OF RUILEN? Ruilen en retourneren Niet tevreden met uw bestelling? Geen probleem. U kunt producten altijd retourneren of ruilen. 1. GESELECTEERDE ORDER Ordernummer: 667603, Datum: 20 dec. 2017. 3. SELECTEER DE PRODUCTEN DIE JE WILT RETOURNEREN OF RUILEN Deze order kan niet worden geretourneerd VERSTUUR #515004 2 dec. 2017 € 0,- Factuur RETOURNEREN OF RUILEN? VORIGE 1 (current) VOLGENDE » Kijkshop

Geplaatst: 08.12.2017

van de week in apeldoorn een smart telefoon gekocht merk wikko sunny 2. korting gekregen dat is wel mooi. maar nu ik hem probeer blijkt heeeel erg traag internet en de telefoon zelf. ben ik dus niets mee opgeschoten nog slechter dan mijn oude.van 6 jaar oud. Ik wou meer geheugen vandaar een nieuwe. Maar heb er dus niets aan gaat ook al na ong. 6 uur zelf uit accu leeg. met een volle accu gaat die ook uit zichzelf afsluiten en uit???? Heb gelezen op Internet dat ik deze niet terug kan brengen balen zeg. Hopelijk kan het alsnog wel en krijg ik mijn geld terug. van de kijkshop?? heb ook nog geen bon gekregen zou per mail gaan want het systeem lag eruit. hopend op bericht van de kijkshop?? vr. groet

Geplaatst: 24.10.2017

Ik heb telefoon gekocht bij kijkshop 160 e en was kapot . nu is op reparatie zegenze binen 3 weeken nu is al vijfde week geen Telefoon.

Veel gestelde vragen

Is Kijkshop betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Kijkshop zijn er 124 reviews achtergelaten en 28 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 1.43 uit een totaal van 5.

In welke branches is Kijkshop operationeel

Kijkshop is actief in de Witgoed en Electronica branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Kijkshop

Lees op de website van Kijkshop hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Kijkshop.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Kijkshop weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Kijkshop sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Witgoed en Electronica branche.

Volgende

Kijkshop

Kijkshop.nl is de webwinkel van de gelijknamige keten Kijkshop. Kijkshop.nl is lid van de Thuiswinkel organisatie, waardoor een goede voorwaarden voor de klant gegarandeerd zijn. Kijkshop biedt ruim 3.500 artikelen aan op het gebied van elektronica, huishouden, persoonlijke verzorging, telecom en vrije tijd.

Alternatieve shops voor Kijkshop

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Kijkshop.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
6 ervaringen, 13 stemmen Lees ervaringen