Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Home24 ervaringen

2.40/5.00 - 47 stemmen, 103 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Home24. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Home24 eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Home24 na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Home24

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 17.12.2020

Snelle service aan de telefoon, vriendelijk geholpen toen het product een defect bleek te zijn. Binnen 2 weken al het nieuw product zou het tot 10 weken kunnen duren door de drukte werd gezegd. Nieuw product vandaag bij mn moeder geleverd en ondanks het misverstand met meenemen kapotte product toch zeer goed opgelost door de bezorger Omar!!. Mijn moeder was onder de indruk van zijn beleefdheid, hulp, vriendelijkheid en zijn service. Gebeurd niet vaak, zei ze. Hij zorgde toch dat de veiligheid van beide gewaarborgt was wenste haar alvast een fijne verjaardag toe en veilige en prettige feestdagen. Het is deze vriendelijkheid en service die haar dag goed maakte in deze moeilijke tijd. Wij zijn beide tevreden klanten! Service en product.

Geplaatst: 20.07.2020

Zelfde probleem als wat ik bij meerdere mensen hier terugzie. Bank die geleverd is, was zéér beschadigd, slechte staat. Gelijk gemeld, nieuwe bank beloofd, zou omgeruild worden. Op 16 april 2020 geleverd, 8 juli zou deze omgeruild worden. Die dag kreeg ik melding van hun vervoerder Dynalogic dat er sprake was van een "sorteerfout"...inmiddels is het 20 juli en beide partijen zijn onbereikbaar en reageren niet op mails. Echt bestel hier NIET, NOOIT aub...voorkom veel frustratie en teleurstellingen...ook ik heb spijt dat ik niet meer onderzoek gedaan heb...

Geplaatst: 03.06.2020

Tot 2 keer toe een beschadigde tafel geleverd gekregen. De 1 was nog meer beschadigd dan de ander. Vervolgens staat de 2e geleverde tafel al 2 weken hier omdat er elke keer iets mis gaat met hun retour procedure. We mailen en bellen bijna dagelijks met Home24 en er gebeurd nog steeds niks. Om gek van te worden! Op de mail wordt niet eens gereageerd. Volgens hun omdat ze het erg druk hebben. Mensen kijk uit en bestel niet bij Home24, zij hebben het allemaal echt niet op orde! Wij bestellen in ieder geval nooit meer iets bij Home24.

Geplaatst: 17.03.2020

Tot dusver helaas geen beste ervaring. Een kast besteld en betaald die door dpd (laten we het daar maar niet te lang over hebben) zou worden geleverd. Niet dus. Gebeld en wat bleek? Het ging om twee pakketten waarvan er één ook nog in hun magazijn zoek was. 500 € lichter en geen enkele doos in huis en home24 kan alleen maar onderzoeken.... Na wat bellen naar home24 in een paar weken en wat onderzoeken van hun kant zegt home24 alleen maar nog meer onderzoeken te gaan doen. Ze zullen mailen als ze iets weten....We wachten af..

Geplaatst: 11.08.2019

Van kastje naar de muur gestuurd en weer terug. Kastje beschadigd bij vervoerder (dynalogic) en vervolgens al 3 weken in ongewisse over de afloop. Wacht al met al ruim 14 weken (ipv de beloofde 9) en weet nog niet waar ik aan toe ben.....

Geplaatst: 15.01.2019

kastje lennaert besteld. kwam maar niet maar na een telefoontje naar home24 kwam het kastje snel.ben heel blij met dit kastje!mooi om te zien, goede kwaliteit/ prijs!

Geplaatst: 03.11.2018

Leuke producten, maar zeer slechte ervaring met de bezorging DYNALOGIC. Home24 zegt "De leverancier brengt je bestelling in de gewenste kamer.", echter de producten liet men achter op de PORTIEK omdat er 1 trap gelopen diende te worden. Daar hadden de heren van DYNALOGIC geen zin in, en lieten mijn hoogzwangere vrouw met duizenden euro's aan producten op de gang van de portiek achter. Zeer teleurstellend.

Geplaatst: 19.10.2018

Nu eens een goede beoordeling. Home 24 is zijn belofte nagekomen, wat betreft terug betaling van verkeerd geleverd bankstel. In totaal 10 werkdagen vanaf levering, terug halen verkeerd bankstel en terugbetalingsprocedure in gang zetten. Nadeel is dat de wachttijd voor bankstel 13 a 14 weken is en dat nieuwe bestelling pas na de terugbetaling kan plaats vinden, omdat er vooruitbetaald dient te worden. De totale wachttijd is dan 15 a 16 weken. Dit zou betekenen dat ik met kerstmis nog altijd op tuinstoelen moet zitten. Dus heb ik helaas uit noodzaak, ergens anders mijn nieuwe bankstel moeten kopen.

Geplaatst: 21.09.2018

Aanschaf parasol. Keurig op tijd geleverd, in te zien via ontvangen tracht race code dhl. precies zoals afgebeeld geleverd, keurig ding. Toch een punt van teleurstelling is dat bij de eerste spetters hemelwater de parasol totaal geen waterafstotende werking had. Op een mail via de klantenservice werd wel snel gereageerd met de mededeling dat de parasol in eerste instantie een zonnescherm is en geen regenscherm maar dat dit laatste mogelijk verkregen kan worden door hem te impregneren. Met de huidige mogelijkheden van materialen denk ik daar iets anders over maar ok, impregneren maar en dan hopen op verbetering.

Geplaatst: 18.08.2018

Zoals zovelen wachten wij op ons geld. Begin juni een bed à 650 euro besteld en direct betaald (dom, dom, dom, ik weet het). De levertijd was 7 weken volgens de site. In die 7e week veranderde de levertijd naar: wordt binnen 1 week geleverd. Toen we weer twee weken verder waren maar eens gebeld. 48 minuten in de wacht en kreeg toen Melchior aan de telefoon. Hij vond het ook vreemd en ging navraag doen via mail. Zodra hij iets wist hoorden wij er ook van verzekerde hij, dat bevestigde hij ons ook nog via de mail. Na 5 dagen wachten maar eens teruggemaild of hij al iets had gehoord omdat het nu wel lang duurde. Ik kreeg dezelfde dag nog bericht dat hij nog niks gehoord had. Tot 3 augustus. Ineens een mail dat het bed niet leverbaar was en dat we ons geld terug kregen. Daar komen ze dus pas na zoveel tijd pas achter. Op 8 augustus maar eens gebeld waar ons geld bleef. Nou dat kon wel 3 tot 10 werkdagen duren. Echt idioot. Iedereen kan via internetbankieren alles per direct overmaken maar home 24 kan het niet. Maar zoals het slecht bedrijf betaamt: nu op de 10e werkdag nog steeds geen geld op onze rekening. En ze maar weer eens een minder vriendelijk telefoontje cadeau gedaan. Victor wist ons te vertellen dat het allang op onze rekening moest staan maar dat ie via mail navraag zou doen want....... zij kunnen ook niet bellen met de financiële afdeling????? Vreemde opmerking nog was dat hij zoveel van dit soort telefoontjes kreeg en dat hij inmiddels een andere baan aan het zoeken was. Mmmm zou ik ook doen als ik glashard moest liegen. Maar goed, dit was de eerste en àllerlaatste keer dat wij hier iets bestelden. Hopelijk hebben we snel ons geld terug al stemmen voorgaande reacties me niet vrolijk. Als het er maandag niet is stellen wij ze officieel in gebreke en zullen juridische stappen volgen. Hopelijk blijf ons dat bespaard.

Geplaatst: 01.08.2018

Heel onbetrouwbaar! De kast is beschadigd geleverd, deze teruggestuurd en sinds mei wacht ik op terugbetaling.

Geplaatst: 24.07.2018

Per ongeluk tweemaal een hoeksalon besteld de volgende dag direct gebeld een vriendelijke meneer zou alles in orde brengen en de opdracht geven het bedrag terug te storten, daarna nog op de site de tweede zetel geannuleerd, bij levering bleken er toch 2 zetels te zijn nu wachten op de ophaling van de tweede zetel en de terugbetaling want op mails antwoorden ze niet en telefoon eeuwig in wacht

Geplaatst: 05.07.2018

Weken moeten wachten op mijn bestelling. Uiteindelijk moeten annuleren omdat de klantendienst (tel.,contactform. en Messenger) van niets wist en niet vooruit kon helpen.. Nu ben ik al weken aan het wachten op de terugbetaling. Ook daar zegt de klantendienst niets aan te kunnen doen... Slechtste online winkelervaring ooit!!!

Geplaatst: 04.07.2018

We hebben een mooie slaapkamerkast bij Home 24 besteld en de levertijd was 12 weken. Met 12 weken stond op de site, nog 1 week dan wordt de kast geleverd. Na die ene week volgen er nog 3 weken met de tekst: 1 week wachten. Toen maar gebeld naar Home 24. Het wachten aan de telefoon duurt tergend lang, het melodietje kan je wel dromen. Er werd gezegd : u moet nog maar even geduld hebben. Na 2 weken weer gebeld want we horen maar niks. Toen werd er gezegd: ik snap het niet, de kast is kwijtgeraakt in Nederland bij het transportbedrijf. En nu? weer wachten. Na 1 week weer gebeld: sorry, het probleem ligt bij het transportbedrijf, de kast is niet te vinden. Toen heb ik het transportbedrijf gemaild en gevraagd naar de kast. Daar zeiden ze dat de kast daar niet geleverd is. Wie moet je nu geloven??Weer gebeld naar Home 24, daar zeiden ze dat we geld terug konden krijgen. Dit hebben we ook gekregen. Weer een andere kast besteld bij Home 24 met 20 % korting voor alle ellende, deze zou binnen 1 a 2 weken geleverd worden en idd kregen we met 1 week bericht hierover. Op woensdag 4 juli zou die geleverd worden tussen 8 en 22 u. Die hele morgen er op gewacht, kregen we om 12.45 u !! een mail van het transportbedrijf: er is een fout in de planning , de kast staat op een ander filiaal. Nu wordt de kast op vrijdag 6 juli geleverd tussen 8 en 22 u. Ik hoop het...…...Ik twijfel zeer......

Geplaatst: 04.07.2018

Volgens de website zou de levering binnen 2 weken plaatsvinden. Binnen 3 dagen had ik het meubel al in huis. Helaas zonder bericht dat het meubel zou worden geleverd, maar liever dat dan er 2 weken op moeten wachten. Tot zover geen klachten. Echter nu begonnen met het in elkaar zetten van de meubels. Er zouden 4 kastjes in de set zitten. Er bleken er echter maar 3 in te zitten. Gebeld met de klantenservice en die gaf aan dat er inderdaad maar 3 kastjes in de set zitten. De spiegelkast hoort er niet bij. Dus maar weer eens op de website gaan kijken. Daar wijst alles erop dat de set uit 4 kastjes bestaat (op de foto's en de beschrijving staan overal 4 kastjes beschreven). Echter in de kleine lettertjes (1 heel kort, weggestopt zinnetje) staat ergens dat de spiegelkast er niet bij hoort. Dit is dus pure misleiding. Temeer daar de helpdesk vervolgens aangaf dat de 4-delige set helemaal niet is te verkrijgen.

Geplaatst: 20.06.2018

Do not order on this site, they are just scandalous !!! I ordered a closey beginning of May 2018 on their site. It could not be delivered because it was damaged during delivery (no problem, that can happen). They told that I would be reimbursed between 3 to 10 workingdays. Still seeing no refunds arriving, I contacted them end of may. They told me that because of a logistical problem, the refund would take 2 to 3 weeks (we are talking about a amount of 500 euros). We are June 20th and I had to contact them again this morning. Finally, nothing had been done for the refund... and that I still have to wait 3 to 10 workingdays because they did not do anything for it... The person I had on the phone has also had no compassion , we felt that it was clearly not his problem. It's a shame to treat his customers like that. I come to wonder if I will see my 500 euros again. In addition, I sent several mails that remained unanswered. Their customer service is just deplorable, do not order on this site...

Geplaatst: 16.05.2018

Voor het eerst bij Home24.nl een meubel besteld. Zag er leuk uit op het plaatje met redelijke prijs. Product wordt te laat en notabene in deelleveringen geleverd waardoor het nog langer duurt. Producten zijn in kruimelig piepschuim verpakt waardoor het hele huis onder ligt met witte kruimels. Na eindelijk levering te hebben ontvangen blijken beide leveringen zwaar beschadigd. Na veel gedoe service nr gevonden. Home24 verzocht mij dozen opnieuw in te pakken en zenden twee retourlabels op. Deze eenmaal ontvangen moest ik de dozen naar een depot van hen brengen maar er staat nergens vermeld waar dit is. Weer contact met service nr gezocht en opnieuw mijn beklag gedaan. Servicemedewerker Melchior neemt het allemaal niet erg serieus als ik hem uitleg wat een nachtmerrie zaken doen met Home24 is. Laconiek en onbeschoft meldt hij dat hij nu wel genoeg heeft gehoord en hij nu opnieuw labels zou verzenden. Ik heb de goederen van Home24 langs de weg gezet en gezegd dat zij het kunnen komen halen. Wees verstandig en koop niks bij dit waardeloze bedrijf.

Geplaatst: 13.02.2018

Gisteren een boxspring met electrische bediening besteld. De schrik zit er goed in na de slechte ervaringen te lezen. Heeft er iemand (goeie of slechte) ervaring met aankoop van boxspring. Ik hou mijn hart vast en kruis mijn vingers.

Geplaatst: 18.10.2017

in augustus besteld nog steeds niets ontvangen weet me geen raad meer. niet bereikbaar ben er ziek van . jammer

Geplaatst: 25.04.2017

Ondanks alles kritiek is mijn slaapbank correct en op tijd geleverd. Vlotte communicatie en vriendelijk personeel. Super.

Veel gestelde vragen

Is Home24 betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Home24 zijn er 103 reviews achtergelaten en 47 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 2.40 uit een totaal van 5.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Home24

Lees op de website van Home24 hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Home24.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Home24 weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Home24 sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de branche.

Volgende

Home24

Home24.nl is een snelgroeiende aanbieder van meubels en gerelateerde interieurproducten. Home24 is eigendom van dezelfde moedermaatschappij als Zalando. Op Home24 worden alle bestellingen gratis verzonden. Betalen kan via creditcard, PayPal en natuurlijk iDeal.

Alternatieve shops voor Home24

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Home24.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring