Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

MediaMarkt ervaringen

1.00/5.00 - 1 stemmen, 6 ervaringen
Ga naar website

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van MediaMarkt. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met MediaMarkt eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van MediaMarkt na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met MediaMarkt

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 20.01.2019

ik was op zoek naar een krultang ben helemaal blanco de winkel ingegaan, prima geholpen door Elisa . Groet Fenny van Steenwijk.

Geplaatst: 07.06.2014

Ben zeer tevreden over de aankoop van MEDIA MARKT. Wij kopen regelmatig bij MEDIA MARKT. Ten eerste de prijs is meestal goed.(die vergelijk ik ook wel met andere aanbieders) Service en verzending zijn goed. Alles en keurig op de juiste tijd geleverd.

Geplaatst: 20.05.2014

Via webwinkel tv ophangbeugel besteld. Volgende dag in huis. Perfect/goede prijs/ snelle levering

Geplaatst: 16.07.2013

Ben zeer tevreden over mediamarkt binnen 24 uur geleverd een M7sat 801 hd ontvanger aangesloten op Tv werkt goed Ben zeer te vreden over mediamarktwebshop

Geplaatst: 31.10.2012

Goede prijs en zo lang alles goed gaat is dit een topwinkel. Maar zodra er iets niet goed gaat is mij inmiddels duidelijk geworden dat de service van het laagste niveau is. Product van een maand oud wat ter reparatie opgestuurd wordt (meestal worden producten die onlangs aangeschaft zijn gewoon vervangen). Toen na een paar weken terug gehad met precies dezelfde problemen, blijkbaar speelde dat niet bij de reparateur. Dus nu ben ik het product (apple tv) nogmaals een tijd lang kwijt. Verder heb ik ongeveer 6 keer gebeld met de afdeling reparatie in Almere en heb ik welgeteld 1 maal iemand aan de lijn kunnen krijgen. Maar wegens onderbezetting en dergelijke slappe excuses moet ik dit maar als normaal ervaren. Ik koop nooit meer iets bij de mediamarkt ook al scheelt het 100 euro op een product.

Geplaatst: 20.03.2012

Ik heb gemengde gevoelens bij Media Markt. De ene keer word je prima geholpen, die keer daarna zijn ze weer onbeschoft. Net zoals bij wel meerdere winkels/webshops ligt het volgens mij echt aan de mensen die je te woord staan. Een keer had ik een stukke tomtom gekocht en kreeg ik zonder tegen spurteren een nieuwe. Een andere keer had ik een televisie besteld en moest ik 8 weken wachten. Dat was dan weer belachelijk! Gebeld, en gebeld: 'Ja meneer, het komt er aan.' Nou niet dus! Daarna nog een keer een vriezer besteld en dat was allemaal weer keurig afgehandeld. Het blijft lastig...

Veel gestelde vragen

Is MediaMarkt betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor MediaMarkt zijn er 6 reviews achtergelaten en 1 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 1.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is MediaMarkt operationeel

MediaMarkt is actief in de Witgoed en Electronica branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij MediaMarkt

Lees op de website van MediaMarkt hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij MediaMarkt.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als MediaMarkt weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat MediaMarkt sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Witgoed en Electronica branche.

Ga naar website

MediaMarkt

Mediamarkt.nl is een groot aanbieder van elektronische goederen, zoals tv's, computers en navigatiesystemen. Daarnaast vind je er echter ook dvd's, fototoestellen en games. Mediamarkt bestaat sinds 1979 en heeft ondertussen al bijna 2500 winkels in 32 landen. Betalen kan via Ideal en via de creditcard. Om je gegevens te beschermen, gebruikt Mediamarkt.nl het Secure Socket Layer systeem. Je kan artikelen binnen 14 dagen retourneren.

Alternatieve shops voor MediaMarkt

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor MediaMarkt.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Logo TVQ

TVQ

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring