Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

H&M ervaringen

2.23/5.00 - 162 stemmen, 108 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van H&M. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met H&M eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van H&M na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met H&M

Schrijf in het Nederlands, gebruik GEEN woorden in hoofdletters, blijf beleefd! Schrijf geen herhaling op om te voldoen aan de 140 karakters! Reviews die niet voldoen aan voorgaande en ongepaste reviews worden geweigerd.

1/5.00 Geplaatst: 05.02.2022

Vertraagde? Levering

Al sinds het eind van vorig jaar lijken mijn bestellingen iedere keer veel later te komen. Ik zit nu ook alweer 10dagen te wachten op een bestelling. Zit nog steeds in het magazijn en customer service is niet te bereiken… van een groot keten verwacht je toch meer mbt snelheid en service. Echt jammer dit. Ik shop er graag maar ga het voorlopig even niet meer doen.

1/5.00 Geplaatst: 25.01.2022

Slechte klanten services!

Slecht !Niet tevreden !Heb ik van H&M home op 6 januari 2022 veel dingen bestelt maar nog niet gekregen !Probier ik paar dagen uuren met klantenservice contact opnemen maar ja lukt niet echt slechte ervaring !Dus nooit meer iets bestellen van daar !

1/5.00 Geplaatst: 21.01.2022

Waardeloze klantenservice

Klantenservice doet geen enkele moeite t boeit hun niks . Werken langs elkaar heen zeer slechte levering na 2,5 week nog niks . Klantenservice 3 kwartier in wacht twee dgn achter elkaar al absurd gewoon en nog geen oplossing . Ik krijg mail dat ik 18 jan ontvangen heb maar heb nog niks ! Wel rekening sturen ! Ook de kwaliteit holt laatste tijd hard achteruit Ik ben klaar met H en m ze moeten eerst hun zaakjes op orde hebben nu een echte janboel de zegt dit de ander dat . Zeer slechte zaak H en M !

1/5.00 Geplaatst: 16.01.2022

Slechte ervaring

Online besteld. Bijna 2 weken later nog niets geleverd. Staat nog steeds in het magazijn. Geen reactie op de mail. Echt heel slecht. Ik heb begrip voor drukke tijden maar dit duurt wel erg lang. Stop dan met online verkoop of geef aan dat het enkele weken kan duren.

0/5.00 Geplaatst: 29.11.2021

Maat 12 13 geleverd, 25 bestelden product niet

Kon product niet inleveren in de winkel terwijl dit wel op retour formulier is aangegeven.medewerker achter de kassa,sprak alleen gebrekkig engels.Ik dacht dat we in Nederland woonden.Dus verplicht een App moeten dowloaden voor retournering. Ik vind dit een kwalijke zaak.

2/5.00 Geplaatst: 26.10.2021

Véél, heel veel geduld moet je hebben

Duurt al een week voordat je je artikelen krijgt, mogelijkheid tot afterpay is er niet waardoor je bij een retour wékenlang op je geld niet wachten én je moet blijkbaar ook betalen voor retour ondanks dat er staat dat een member KOSTELOOS kan retourneren.

1/5.00 Geplaatst: 26.09.2021

Slecht

Ik heb een broek besteld ik krijg een vest. Nu krijg ik van de klanten service een mail dat ik het zelf moet retourneren waar ik geen tijd voor heb. Dit is de eerste en laatste keer dat ik een bestelling via internet heb geplaatst bij H&M.

1/5.00 Geplaatst: 24.06.2021

Belachelijk lange levertermijn

Na bijna een week krijg je een mail dat de bestelling vertraagd is.. dan nog langer wachten. Terwijl vergelijkbare webshops een dag na aankoop al leveren. Hetzelfde met een retour zending. 2 weken geleden retour gestuurd. Nog geen bevestiging

Geplaatst: 30.04.2021

Al diverse spookfacturen van H&M ontvangen, dus geen producten besteld maar op mijn adres met andere naam wel kleding besteld (maat waar ik zelf helaas al lang niet meer in pas??). Ik zou H&M adviseren gewoon vooraf te laten betalen met een goede afwikkeling voor retourneren en verdere afwikkeling! Het wiel hoeven jullie echt niet opnieuw uit te vinden, veel online modezaken hebben dit prima op orde!

Geplaatst: 24.04.2021

Zojuist een reserveringsafspraak gemaakt voor mijn gezin om een half uur te mogen shoppen in Eindhoven. Nu mag er maar 1 persoon de winkel in dus helaas voor niks daar naartoe gereden en mijn tijd zwaar vernaggeld aan jullie. Dit reken ik de H&M erg zwaar aan in deze bittere tijden. H&M jullie website is lekker duidelijk ??, ik hoop veel gefrustreerde mensen voor jullie aan de deur en ik koop als trouwe klant nooit meer iets bij jullie. Ik ga jullie boycotten.

Geplaatst: 02.04.2021

Super snel en goede service !!!

Geplaatst: 15.10.2020

Een mooie top online besteld genaamd: glitterende top met V-hals. Klinkt leuk toch? Dat dacht ik ook. Kleine kanttekening; je huis veranderd in een grote discobal zodra je de verpakking open maakt! Is je huis nog niet ready voor de kerst? Geen zorgen!! met de 'glitterende top met V-hals' van H&M ben je in no time klaar voor de decembermaand. Het kan zijn dat de glitterende top geen glitters meer bevat als we bij de feestdagen aankomen. Besteltip: combineer het met een schoonmaakster

Geplaatst: 09.10.2020

zeer onvriendelijke klantendienst die weigert je een klacht te laten neerleggen. via webshop moeite om een aantal dingen te bestellen die volgens de webshop wel voorradig waren. uiteindelijk bestelling geplaatst en adres aangepast, bevestiging daarvan op de webshoppagina. wat blijkt als ik de dag erna mijn mails nalees, toch t vorige adres als leveradres. niets meer aan te doen, of el, ik moest volgens de telefoniste Bpost maar bellen ... - hoewel hun slecht werkende webshop n fout maakte. kwaliteit van dienstverlening is drastisch achteruit aant gaan. lees ook hun voorwaarden nog eens: staat in dat je niets mag posten dat nadelig zou kunnen zijn voor hun bedrijf. buiten dat dit al niet wettelijk is, zegt het genoeg dat dit in hun voorwaarden staat toch?!

Geplaatst: 13.06.2020

Zeer slecht(ik was ruim 30 jaar klant) eerst in de winkels daarna online. De website werkt niet. De antwoorden van de medewerkers(allen mega dom) zijn we hebben systeemtechnische problemen. Dan geven ze de klant de schuld(zo dom ik heb de beste computer, telefoon en internet) Ze pikken je voucher in die je eerder heb ingezet en ronden niet af nadat je een kortingscode ingevoerd heb. De website loopt standaard vast bij korting acties(was ook vorig jaar). Rond niet af en trekt zelfs na afronden en het zinnetje bedankt voor je bestelling je voucher/kortingscode in. die je niet meer terug krijgt en een kortingscode die een paar u geldig is(nadat het weer niet lukte) Ik teveel tijd en geld gespendeerd. Wat een arrogante domme medewerkers op de chat echt luisteren doen ze niet en begrijpen al helemaal niet. Probleem deed zich ook voor bij mijn schoonzus en wat vriendinnen. H&M is ons kwijt in de winkels en online. Een dikke 0 van H&M en de zijne.

Geplaatst: 24.04.2020

Zeer veel gedoe. Juist nu iedereen in tijden van corona elkaar helpt. Ik heb een deel van mijn bestelling geretourneerd (twv +-10 euro) en het resterend bedrag (+-30 euro) overgemaakt naar de bankrekening nummer van H & M. Vervolgens vertrokken op vakantie. En nu zit ik vast in het buitenland. In de tussentijd blijkt dat zij het bedrag hebben geretourneerd omdat ik het naar een of andere Klarna moest sturen en niet naar H&Ms eigen bankrekeningnummer. En moet ik de track en trace code van mijn retour te voorschijn toveren . U snapt natuurlijk dat ik niet met track en trace codes op vakantie ga. Belachelijk het ging ook niet eens om 3 tientjes en nu zijn er zoveel kosten bijgekomen. Die Klarna volhardt dat ze reminders hebben gestuurd maar die zijn nergens te bekennen. Ongelovelijk.

Geplaatst: 11.04.2020

Betaling achteraf ronduit slecht. Niet doen er zit een soort malafide incasso achter. Vorderingen rechts ongeldig dus niet doen

Geplaatst: 15.03.2020

Wat een ongelooflijk slechte klantenservice. Ik krijg uit het niets een incassobureau op mijn dak met een bedrag van 70 euro. Blijkt dat ik een bedrag van 29 euro nog open had staan van een half jaar geleden. Tussendoor nooit iets van gehoord. Blijkt dat ik bij mijn verhuizing mijn afleveradres is aangepast maar het factuuradres niet. Ongelooflijk in dit digitale tijdperk waarbij alles via de mail gaat en ze je voor allerlei dingen weten te vinden, waar je écht niet op zit te wachten, maar een factuur mailen mag niet? Het enige advies wat ik krijg aan de telefoon is een bezwaar indienen bij het incassobureau. Maar betalen moet ik toch, dus dit lijkt me alleen een advies om er zelf maar vanaf te zijn. Slechte communicatie!

Geplaatst: 11.11.2019

Iets in de winkel gekocht en teruggebracht. Ik wou het bedrag contant hebben maar dat kon niet, het zou via mijn pinpas op mijn bankrekening worden gestort. Na 3 weken staat het nog niet op mijn rekening en dus heb ik de klantenservice gebeld die zei dat ik ermee terug moest naar de winkel. Dat heb ik gisteren gedaan en ik zou vandaag worden teruggebeld door de winkel maar dat is niet gebeurd. Wat een gedoe en wat een slechte service, vrees dat ik mijn geld nooit meer terugzie..

Geplaatst: 20.01.2019

Verschrikkelijke website. Krijg je een catalogus in de brievenbus met een leuk badpak dat je wil kopen, nergens te vinden online! (waarom bezorg je dan een catalogus als mensen het niet eens kunnen bestellen?). Vervolgens zelf op Google op het artikel nr gezocht, vind ik em op H&M België wel. Geprobeerd daar te bestellen, maar dan moet je het land veranderen bij het afrekenen en vervolgens wordt je er dan helemaal weer uitgegooid! Is gewoon niet mogelijk om dat badpak te bestellen terwijl hij gewoon beschikbaar is online. Plus de website werkt totaal niet goed, maat kun je niet goed aanklikken en wanneer je je wachtwoord wilt aanvragen omdat je die vergeten bent staat er doodleuk dat het niet mogelijk is en dat je de klantenservice maar moet bellen. Leuke dingen bij H&M voor een leuk prijsje maar de website daar is 10 keer niks! Je snapt toch niet dat zo'n grote internationale keten niet even wat beters kan verzinnen. Zonde!

Geplaatst: 21.11.2018

Laat op de avond op de site een aanbieding gevonden waar ik gebruik van wilde maken. Binnenkussens, normale prijs 14,99 en nu voor 9,99. Ik wilde er graag twee. In de winkelmand gelegd en tot mijn verbazing moest ik gewoon twee x 14,99 betalen. Een screenshot gemaakt en klachtenformulier gestuurd waarop ik geen reactie heb gekregen (nu na twee dagen nog steeds niet). De volgende dag gebeld met de klantenservice. Deze mevrouw vertelde mij dat dit kan voorkomen en ook bij navraag bij de administratie konden ze niets voor mij betekenen. Mijn reactie was dat dit volgens mij wettelijk niet mag en dat ik dit niet klantvriendelijk vind. Toen kreeg ik de reactie dat ze het niet netjes vond hoe ik haar benaderde???? Ik heb niet gescholden en mijn spreektoon normaal gehouden. Heel raar dit. Bij de AH eens gehad dat er een verkeerde prijs stond bij een artikel (kaartje weekaanbieding van week ervoor per ongeluk blijven staan), ik kreeg honderd keer excuses en het artikel alsnog voor de aanbiedingsprijs mee met daarbij de mededeling dat het wettelijk zo geregeld is. Ik neem aan dat zoiets hier toch ook geldt? Klanten binnenhalen met aanbiedingen en en vervolgens in de winkelmand de normale prijs berekenen vind ik niet netjes. Klacht bij klacht.nl gemeld, na een dag de mededeling dat h en m de klacht niet in behandeling wil nemen. Tja, gelukkig heb ik nog niks betaald. Mij zien ze niet meer terug.

Veel gestelde vragen

Is H&M betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor H&M zijn er 108 reviews achtergelaten en 162 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 2.23 uit een totaal van 5.

In welke branches is H&M operationeel

H&M is actief in de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij H&M

Lees op de website van H&M hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij H&M.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als H&M weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat H&M sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Volgende

H&M

H&M (Hennis en Mauritz) is een van de populairste winkels met hippe kleding in Nederland. Hm.com (of Hm.nl) verkoopt praktisch alle kleding die ook in de winkels verkrijgbaar is. Mocht iets niets passen dan kan dat in een winkel teruggebracht worden. Hm.com verkoopt kleding voor schappelijke prijzen. Er kan betaalt worden met onder andere iDeal.

Alternatieve shops voor H&M

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor H&M.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
5 ervaringen, 2 stemmen Lees ervaringen
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring