Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

HEMA ervaringen

3.00/5.00 - 3 stemmen, 13 ervaringen
Ga naar website

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van HEMA. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met HEMA eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van HEMA na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met HEMA

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 02.06.2019

Ik heb een folder gekregen namelijk hema.nl/prijzenfestieval op 2 juni 2019 maar kan het niet vinden op internet groeten.

Geplaatst: 06.06.2018

Na mijn recente aankoop bij de Hema kreeg ik een bonnetje met het verzoek: "Wat vond je van dit bezoek?" Maar nergens vind ik op internet een link die mij het makkelijk maakt om iets van mijn bezoek te vinden en daar uiting aan te geven.

Geplaatst: 10.03.2018

Graag geef ik een reactie op een bij Hema besteld product. Herenshortama grijs melange is een grijs broekje en BLAUW gemêleerd shirt met blauw biesje. Combineert totaal niet. Jammer, misschien omschrijving aanpassen of het product. Hannie

Geplaatst: 20.12.2017

Aanbieding van een gratis shopper, Inleveren van 250 punten. Kan nergens bestellen. Web side onduidelijk. Kan geen duidelijke side vinden om een bestelling te doen voor de gratis shopper voor 250 punten.

Geplaatst: 09.10.2017

dit is een leuke winkel met goede producten en zeer goed personeel en zeer vriendelijk

Geplaatst: 06.08.2017

Wij kwamen altijd graag bij de hema in het restaurant vanwege de slagroompunten en de witte stokbroodjes jonge kaas, helaas allebei uit het assortiment verdwenen. Dus nu maar ergens anders voor deze lekkernijen.

Geplaatst: 01.08.2017

Hema Vlissingen: Op 1 aug.2017 gekocht 4 badhanddoeken-hotelkwaliteit. Volgens de folder 31 juli t/m 13 aug. 2017 : 3 + 1 gratis . Volgens de filiaalverkoopster valt dit artikel niet onder de actie. allen de dunnere. Terwijl overal in de winkel aan de wanden hangt: 3 + 1 gratis. Ik voel me bedrogen. Dus voor mij geen hema meer. Gelukkig zijn er nog andere winkels.

Geplaatst: 10.05.2017

Ik ben normaal wel tevreden. Alleen in Dordrecht is er geen eten, dat vind ik wel jammer.

Geplaatst: 25.03.2017

Gert. Allemaal leuke acties van de Hema.Gezellige ook wat kleinere prijzen.gewoon leuk om even te checken of je met je kraskaart een shoptegoed hebt gewonnen. Ik snap er niks van Moet bij de acties van die hele grote en zeer bekende Hema altijd die Poatcode loterij of vriendeloterij mee doen.Ik vind en vrij irriteredne en behoorlijk opdringerig. van de loterijen. Als je een lot neemt, ben je al gauw € 180.-- per jaar kwijt. Dat bedrag kun je toch beter geheel of gedeeltelijk bij de Hema zelf besteden.Dan heb je echt in ieder geval iets echts en zeker ook iets moders in handen.Bij die loterijen is het meestal allemaal lucht met minimale kansen. Ik begrijp niet dat de Hema niet zichzelf respecteert en haar reklame via een loterij moet uitventen.

Geplaatst: 14.02.2017

Hema overvecht Utrecht . na verschillende mailen en telefoontjes naar het hoofd kantoor in Amsterdam over foto,s op dvd is het nu netjes geregeld door de chef van Hema overvecht je bent een topper.

Geplaatst: 01.11.2016

In het Hema restaurant in Roermond werden wij vriendelijk en zeer correct geholpen. Iets wat normaal alleen op wit brood gedaan wordt nu voor ons op bruin brood. perfecte service. En héél belangrijk de tafel was schoon. Bij het brood en gebak werd een goede uitleg gegeven over hoeveel melk in een product aanwezig is. Dit ivm een melk allergie. de dame achter de toonbank dacht positief met ons mee.

Geplaatst: 26.05.2013

Ik blijf me ergeren aan het " restaurant" van de Hema in Utrecht,filiaal Overvecht, Stom, ik moet er gewoon niet meer komen,maar een mens houdt hoop he? Ik drink daar nl heel graag ijskoffie ,ik vind die bij de Hema altijd gewoon erg lekker, maar de laatste weken moet ik daar echt om smeken! Eerst apparaat stuk, na een paar weken nieuwe, eindelijk dacht ik eergisteren jaaaaa ijskoffie, krijg ik glashard te horen van die dame daar, ehhh ik weet niet hoe dat moet( ik vroeg nog zal ik het zelf ff klaarmaken, ijsklontjes in die machine,melk erbij, zakkie troep erin en shaken maar, klaaaaaaar) ik zei is er dan niemand anders, nee ik ben alleen! Tja dan maar gewone koffie besteld(dat kon ze wel ,gelukkig maar) vervolgens ga ik zitten,komen er 1 minuut later 2 collega's haar aflossen voor de pauze, ahaaaa het kwartje viel, ze dacht daar gaat mijn pauze! Okay gisteren wederom een poging tegen kwart voor 5, nee mevrouw u bent veel te laat, wij gaan nu geen nieuw pak meer openmaken hoor(nieuw pak waarvan?melk?) ik stond met mijn mond vol tanden, en onplofte zowat! Kortom, men heeft daar gewoon geen zin in dat moeilijke gedoe van ijskoffie,ik zeg haal het uit je assortiment dan!! Ik ben er nu klaar mee, haal voortaan wel als ik eens ergens anders mijn ijskoffie wel bij de plaatselijke Hema, want alleen op overvecht heb ik altijd problemen hiermee! ik ben er klaar mee! En dan heb ik het nog niet gehad over de lauwe broodjes en het lauwe gebak, beide staan gewoon op een ongekoelde plaat, in ieder Hema restaurant weer, ik zeg keuringsdienst ga er eens kijken!!

Geplaatst: 11.10.2011

Hema.nl is, net zoals Hema in de winkelstraat, een betrouwbare en eerlijke webwinkel met leuke producten voor een faire prijs. Levering gaat snel!

Veel gestelde vragen

Is HEMA betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor HEMA zijn er 13 reviews achtergelaten en 3 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 3.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is HEMA operationeel

HEMA is actief in de Warenhuizen branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij HEMA

Lees op de website van HEMA hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij HEMA.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als HEMA weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat HEMA sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Warenhuizen branche.

Ga naar website

HEMA

Hema is een van Nederlands bekendste winkels met een ruim aanbod van kleding, huis, tuin en keukenspullen en de bekende fotoservice. Op Hema.nl kunnen ook al deze producten gekocht worden. Hema.nl is actief op sociale media zoals Facebook en Twitter en biedt iDeal als betalingsmogelijkheid.

Alternatieve shops voor HEMA

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor HEMA.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring