Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Dynabyte ervaringen

Nog geen ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Dynabyte. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Dynabyte eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Dynabyte na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Dynabyte

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 02.11.2012

Wat een bedrijf is dat dynabite ,puur gericht op het uitbuiten van de consument. Gelukkig nog niets gekocht bij deze zwendelaars werkelijk ongelooflijk dat dit nog kan in Nederland . Je kunt bellen naar een klantenservice wat gewoon een geldcollector is van dynabite en geen servicepunt oid. Heb wel tien keer geprobeerd maar kom er nooit doorheen alleen maar wachten,wachten dit loopt aardig in de papieren.echt schandalig dit is gewoon een vorm van oplichting.

Geplaatst: 26.10.2012

ik heb in april 2011 een hp touchsmart computer gekocht bij het filiaal in hilversum ter waarde van 1200,00 euro. echter binnen het eerste jaar kreeg ik problemen het beeldscherm viel zomaar uit moest hem elke keer van het stroom afhalen om hem opnieuw op te starten, dus heb ik hem weg gebracht ze plaatsen er een nieuwe prossor in probleem opgelost zou je zeggen nee dus. weer terug gebacht toen werd het moederbord vervangen. maar nog was het probleem niet opgelost. voor de derde keer weer terug gebracht toen is er een inwendige kabel vervangen en nu zou denken nu is hij goed niet dus. hen hem in sept 2012 weer terug gebracht voor de vierde keer met het zelfde probleem tot op heden blijven wij er achteraan bellen ik wil me geld terug daar heb ik recht op volgens de koop overeenkomst want na drie keer moeten ze het product vervangen of de koopovereenkomst verbreken. heb zelfs met hp amstelveen gebeld daar zou hij zijn maar na zoeken op het serienummer bleek hij daar niet te zijn. ben op 25 okt in de winkel geweest en die doen ook niets ik ben dus 1200,00 en mijn computer kwijt. heb in de tijd dat hij elke keer in de reaparatie was een niet te dure laptop aangeschaft, als mijn computer goed was geweest en na behoren had gewerkt had ik deze niet gekocht, deze aanschaf wil ik ook van ze terug. wat moet ik doen mijn ideen zijn inmiddels uitgeput. ik koop nooit meer bij dynabytes laat staan bij mycome hoe ze nu heten

Geplaatst: 02.10.2012

Ik heb op 4 september een draadloze muis besteld bij de webshop van Dynabyte en betaald via Ideal, het is nu 2 oktober en ik heb nog steeds niks ontvangen, als ik naar mijn bestelstatus kijkt staat er niks, op mijn mail kreeg ik als antwoord dat het in de 3e week van september zou komen?? Ik ga ze niet bellen want dat kost minimaal 20 ct per minuut wat ook natuurlijk belachelijk hoog is, ondertussen heb ik maar een muis in winkel gekocht (nee geen Dynabyte) want dit is gewoon superslecht

Geplaatst: 07.08.2012

Ik heb bij dynabyte mijn turtle beach ear force x12 besteld en op de site stond dat als ik de head set voor 22.30 zou bestellen dat ik de head set over 2dagen zal hebben ik wacht nu al 9 dagen!! Srry hoor maar ik zal nooit meer iets bestellen bij dynabyte.

Geplaatst: 22.06.2012

Levering ed. uitstekend. Aftersales een drama. Eens maar nooit weer dus. Het gaat er helemaal niet om dat er geen fouten gemaakt mogen worden door een bedrijf, maar neem dan wel je verantwoordelijkheid en stuur een klant niet het bos in met allemaal zelf verzonnen regeltjes. De aftersales is waardeloos. Het product bleek niet compleet geleverd. Dan denk je dat een bedrijf als Dynabyte mee gaat denken, maar het enige antwoord was dat ik dan maar moest zorgen voor retour zenden of ruilen bij een Dynabyte filiaal. Het bleek ook niet mogelijk dat ene onderdeel (een adapter) na te zenden. Kortom ik had er ontzettend veel werk van, hoge telefoonkosten en uiteindelijk moest ik zelf naar een filiaal om het product in te leveren. Dit is dus eenmaal, maar nooit weer. Ben ook benieuwd hoe ze met m`n klacht omgaan.

Geplaatst: 12.06.2012

Ik heb bij Dynabyte.nl fifa 12 voor de playstation 3 besteld, hierbij werd vermeld dat als ik hem voor 22.30 zou bestellen hij de volgende dag in huis zou zijn. Hier is niks van waar!! Omdat het twee dagen later nog steeds niet verstuurd was heb ik gebeld met de klantenservice wat 20c per minuut kost. Eerst lieten ze mij gewoon 5 à 6 minuten wachten voor 20c per minuut, daarna werd ik eindelijk doorverbonden met een medewerker. Deze vroeg naar mijn ordernummer en zei daarna heel vrolijk dat dit product helaas nog niet op voorraad was, en ze dat pas 2 dagen later weer zouden verwachten, wat betekent dat ik weer 2 dagen later mijn spel zou ontvangen, wat zelfs nog maar de vraag was. Ik vroeg waarom dit spel niet op voorraad was terwijl op de site vermeld stond van wel, maar ja, hier kon meneer van de klantenservice ook niks mee! Ofterwijl belachelijk! Voor mij nooit meer dynabyte bestellen, in de winkel kan het prima maar nooit meer via de site!

Geplaatst: 09.06.2012

Ik heb op vrijdag avond om half 10 een moederbord, processor en geheugen besteld. Bovenaan de site staat de belofte dat als je voor half 11 besteld het de volgende dag in huis hebt. Niet dus allemaal niks van waar één grote leugen! zit ik de hele zanterdag voor Jan met de korte achternaam te wachten. Tegen vijfen heb ik gebeld met de klanten service hij kon me vertellen dat alles op voorraad was en dat ze het nog niet verstuurd hadden. Ja duh dat het nog niet verstuurd was had ik ook al door. Nu komen ze dus niet eerder dan dinsdag aan de deur maar helaas ben ik er dan niet en woensdag ook niet dus kan ik donderdag lang het postkantoor om het op te halen. Had ik het ook ergens anders kunnen bestellen had me weer een paar euro's gescheelt. Wat een ruk zaak! Dit is ook gelijk mijn laatste bestelling bij de fira dynaschijt. Wat onderzoek op internet leert mij ook dat er heel veel problemen zijn. Zuster bedrijf mycom schijnt net zo slecht te zijn dus behoed u daarvoor.

Geplaatst: 04.03.2012

mijn laptop was anderhalf jaar geleden defect voor de laatste keer, ik ben in lelystad geweest , tot 3 keer toe is die gerepareerd hoefde niks te betalen want na een jaar zit er dus nog fabrieksgarantie op, dus elke keer na een jaar was die aldoor stuk merk acer, en werd die kosteloos gemaakt, de 3e keer mocht ik een hele nieuwe uitzoeken werd daar erg aardig geholpen , en is geen acer geworden, dat is mijn ervaring dus met dynabyte maar hij zit er niet meer in lelystad of hebben ze naam veranderd , .

Geplaatst: 11.02.2012

Dit is geen review,maar een verzoek om hulp. Op 8 feb. kocht ik te Emmen een Ion Video2PC adapter. De bijgeleverde cd geinstalleerd maar daabij is geen handleiding voor het gebruik, wel voor de installatie. Dit is volgens voorschrift gedaan maar er bestaat geen verbinding met de PC. Dit moet bij "Deze computer" zichtbaar zijn. Als de Vhs recorder loopt is ook via de software (Cyberlink Poer Director) geen enkel contact waar te nemen. Het geleverde apparaat -ION Video2Pc- is zo dood als een pier. Weggegooid geld en kan ik het overbrengen van de VHS-cassettes op DVD wel vergeten?

Geplaatst: 02.11.2011

Ik heb voor enkele maanden geleden een Apple TV via het filiaal in Zwolle gekocht. De website van Dynabite werd alleen vernieuwd dus kon het helaas niet via internet bestellen. Bij Dynabite hebben ze me goed geholpen en het product voor me besteld wat uit Duitsland moest komen. Netjes een mail gekregen dat de Apple TV was besteld en een paar dagen later dat ik het kon ophalen! Dynabite heeft me erg netjes geholpen!

Geplaatst: 15.10.2011

Eind September heb ik een externe harde schijf via de website van Dynabyte gekocht. Nog geen dag na mijn bestelling en betaling, zag ik op mijndynabyte dat mijn orderstatus op 'geannuleerd' stond. Verbaasd de klantenservice van Dynabyte gebeld, waar ik overigens 5! maal naar toe heb moeten bellen voor ik iemand aan de lijn kreeg. Daar werd mij verteld dat het om een fout in het systeem ging en werd mij gegarandeerd dat 30 september de externe harde schijf bij hen geleverd zou worden en dat ze deze dan gelijk naar mij door zouden sturen. 5 oktober nog niets ontvangen, dus nog een keer gebeld met de klantenservice. Het telefoonnummer was reeds veranderd, wat ook een beetje raar op mij over komt, maar goed. Dezelfde meneer aan de telefoon, die mij vertelde dat ze toevallig die ochtend Samsung gesproken haddeen (de leverancier en producent van mijn externe harde schijf) en dat deze vertraagd was maar dat ze zeker waren dat de schijf 10 oktober bij ze binnen zou komen en dat deze dan direct naar mij gestuurd zou worden... 13 oktober, nog steeds niets. 14 oktober nogmaals gebeld met de klantenservice, waar ik een hoogst onvriendelijke dame aan de lijn kreeg, die mij wist te vertellen dat ze toevallig díe ochtend van Samsung te horen hadden gekregen dat ze die externe harde schijven niet meer maken... JaJa... Erg toevallig allemaal dat ze dat iedere keer nét voor mijn telefoontjes gehoord hebben. Maar goed, ze konden me dan wel een alternatief bieden; een externe harde schijf van een ander merk, kwalitatief beter maar wel met 250gb minder geheugen. Hier niet op ingegaan en gevraagd of ik mijn geld teruggestort kon krijgen. Na veel moeite kon dit gelukkig wel. Kortom, koop noooit meer iets bij Dynabyte. Het kan gebeuren dat iets niet meer leverbaar is, maar de medewerkers van Dynabyte doen beloften die niet nagekomen kunnen worden en geven de klant het gevoel vervelend te zijn... Geen betrouwbare zaak!

Geplaatst: 12.10.2011

Ik heb verschillende laptops (filiaal Hilversum) en twee jaar geleden een desktop (filiaal Amsterdam Ceintuurbaan) gekocht. Alles tot grote tevredenheid van mij. De laatste PC had ik eigenlijk in de webshop van Dynamyte willen kopen, maar daar wilden ze mij mijn HCCkorting niet geven. Dus naar het Ceintuurbaanfiliaal. Aangezien je zo'n ding inclusief beeldscherm niet met de tram vervoert, moest ik terug een taxi nemen. Dynabyte heeft de taxi voor mij betaald, omdat ze het belachelijk vonden dat de webshop de HCCkorting niet wilde geven. Dat noem ik nog eens service van het Ceintuurbaanfiliaal!

Geplaatst: 28.08.2011

Laat nooit iets repareren bij Dynabyte,het zijn gruwelijke zakkenvullers! Mijn laptop was kapot en er zou een nieuw keyboard geplaatst moeten worden.Na 5 weken hoorde ik dat de reparatie 723.-euro zou kosten plus onderzoek kosten van 120.-...wat een onzinnig voorstel! Ik heb een andere zaak gevonden en al naar 10 dagen kon ik mijn 'nieuwe' computer ophalen.De kosten waren 116.- euro! Schande voor DYNABYTE!

Geplaatst: 25.08.2011

Ik raad iedereen aan niets bij Dynabyte te bestellen, is niet betrouwbaar, je moet wel betalen, maar je krijgt niets. Oplichtersbende die hele Dynabyte: je bestelt een produkt en betaalt dit uiteraard meteen, vervolgens is het produkt niet leverbaar. Je annuleert telefonisch de order en krijgt vervolgens een bericht dat je bestelling verzonden is. Dit is de reinste oplichterij, immers je krijgt je produkt niet maar Dynabyte geeft je wel het bericht dat het produkt verzonden is, terwijl het niet leverbaar is!!!!!!!!!!!!!!! Klantenservice is nog te stom om met de duivel te dansen.

Geplaatst: 23.08.2011

Ik kom altijd in het filiaal in lelystad hier staat vakkundig personeel en daarbij vaak ook behulpzame mensen. heb er eens een playstation 3 gekocht die na garantie tijd stuk ging. Die toen door hun kosteloos is gerapareerd terwijl sony hiervoor standaart 180 euro in rekening voor brengt.

Geplaatst: 23.08.2011

Ik kom altijd in het filiaal in lelystad hier staat vakkundig personeel en daarbij vaak ook behulpzame mensen. heb er eens een playstation 3 die na garantie tijd kosteloos is gerapareerd terwijl sony hiervoor standaart 180 euro in rekening voor brengt.

Geplaatst: 19.07.2011

Wat een *** winkel. Heb een ipad besteld, zou volgens de website de volgende dag geleverd worden. Ik hoor nu zoveel dagen later uberhaubt niets van ze en op de mails reageren ze ook niet. Ik hoop dat ik de order nog kan annuleren.

Geplaatst: 01.07.2011

Op 20 juli 2010 kocht ik via de webshop een Blackberry bold 9000. Op 28 april 2011 constateerde ik dat het lcd scherm het begeven had. Het apparaat was niet gevallen of op een andere manier gestoten of klemgezeten. In naspeuren in de diverse fora blijkt dat dit een vaker voorkomend probleem is bij dit toestel. Ik heb het apparaat op 29 april 2011 ingeleverd bij de vestiging in Hilversum in de veranderstelling dat deze schade onder de normale garantie valt. Bij inname werd al gezinspeeld dat ik hem zou hebben laten vallen. Echter, het toestel gaf geen enkele aanwijzing daarvoor. Deze constatering is ook vermeld op het inname formulier. Op het formulier staat vermeld dat de reparatie tussen de 3 en 5 weken zou kunnen duren. Na 4 weken heb ik gebeld, maar er was niets bekend. Na 5 weken nog maar eens gebeld en weer niets bekend. Ook geen flauw idee in welke fase of welke plek het toestel zou zijn. Na 6 weken wederom gebeld en weer niets bekend. Ondanks toezegging om e.e.a. na te gaan niets vernomen. Nu, in de 7e (!) week krijg ik een scharrig briefje met daarop de constatering dat deze schade niet onder de garantie valt en ik maar even € 165,11 wil afrekenen. (Hij is dus dan nog steeds niet gerepareerd blijkbaar.) Een telefoontje naar Dynabyte levert alleen een pat stelling op. Na formele klacht via de webwinkel organisatie krijg bericht dat men uit coulance 50 euro korting wil geven op de reparatiekosten. Heb dit geweigerd. Ik vind dit een uiterst teleurstellend verloop en afhandeling. Het begint al met een "de klant is fout" houding, daarna een totale stilte en niet wetende wat de stand van zaken is om na 7 weken te reageren dat dit toch niet onder de garantie valt. En een hardnekkige weigering om iets te doen.

Geplaatst: 18.05.2011

had op 16 mei problemen met dynabite almere maar door tussenkomst van het hoofdkantoor (die had ik een mail gestuurd) is vandaag tot mijn grote tevredenheid alles weer opgelost. heb een nieuwe cartritge mogen ontvangen. vanaf deze kant alle hulde voor dynabite nl.

Geplaatst: 16.05.2011

kocht op 25 februari een nieuw scherm en nam meteen nieuwe cartridges mee had ik eigenlijk nog niet nodig maar voorraad is makkelijk. zaterdag 14 mei deed ik ze in de printer en de cyaan werkte niet, zondag nieuwe gehaald bij concurent en die deed het wel dus printer ok.vandaag naar winkel almere terug en daar deden ze dus niets aan, ik had pech zeiden ze, 18 euri weggegooid vriendelijk bedankt meneer dynabite meteen klantenpas ingeleverd en de groeten.voortaan naar mediamarkt 1 euro duurder maar wel garantie.

Veel gestelde vragen

Is Dynabyte betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Dynabyte zijn er 41 reviews achtergelaten en 0 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 0.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Dynabyte operationeel

Dynabyte is actief in de Witgoed en Electronica branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Dynabyte

Lees op de website van Dynabyte hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Dynabyte.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Dynabyte weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Dynabyte sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Witgoed en Electronica branche.

Volgende

Dynabyte

Dynabyte.nl is de webshop van de gelijknamige keten Dynabyte die in menig Nederlandse stad actief is. Dynabyte is een grote elektronica keten die alles op het gebied van hard- en software voor computers en consoles verkoopt. Dynabyte heeft met zijn webshop tweemaal de Thuiswinkel Award gewonnen.

Alternatieve shops voor Dynabyte

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Dynabyte.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring