Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Drogisterij.net ervaringen

4.52/5.00 - 25 stemmen, 59 ervaringen
Ga naar website

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Drogisterij.net. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Drogisterij.net eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Drogisterij.net na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Drogisterij.net

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 01.05.2020

Helaas: bar en bar slecht. Mijn vorige bestelling bij Drogisterij.net dateert alweer van 5 jaar terug. Toen goede producten tegen schappelijke prijs en geen problemen met levering. Het Huidige prijsniveau is niet echt concurrerend in vergelijking met andere webshops en/of stenen winkels. Wat ronduit slecht is , is de levering. Van de slogan: "Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis" klopt geen hout. Ik heb ze voorgesteld: zet prominent op de startpagina en/of bestelpagina: "Het is op het moment door de Corona perikelen erg druk. Daarom leveren wij jouw bestelling mogelijk later dan je van ons gewend bent. Naar verwachting zal het pakket uiterlijk binnen 3-5 dagen worden afgeleverd. Sorry daarvoor." Mateloos kan ik mij ergeren aan de verschillende 5 sterren reviews, die zo opvallend nep zijn dat iedereen dat moet opvallen, Twee reviews op één dag is al veel, maar met vijf of zes lovende, korte reacties op één dag maak je het wel heel ongeloofwaardig! Hoe in godsnaam 4,5 ster (90,4%). Ik tel: 59 reviews 39 negatief en 20 “positief”

Geplaatst: 14.04.2020

slecht!!! product niet geleverd na veel mailen eindelijk geld terug belofte na 20 dagen nog niets op me rekening waardeloos bedrijf en je kunt blijkbaar fluiten naar je geld

Geplaatst: 24.07.2019

Mijn ervaring was echt heel slecht, ze stuurden een totaal ander produkt op dan besteld en dan voor de retour, lees goed: moet je eerst zelf betalen, heel formulier invullen, naar een postpunt gaan en track & trace vragen en later gaan ze je dat dan vergoeden. Sorry maar wie wil dit nu? Je krijgt een hoop gedoe omdat zij een verkeerd produkt opsturen? Nee, voor mij nooit meer. Maar bon, iedereen doet wat ie wil.

Geplaatst: 05.03.2019

22 februari besteld. 4 maart nog niet geleverd. 4 maart bericht dat sommige producten niet leverbaar zijn + verzoek om mijn rekeningnummer + ordernummer (staat notabene boven de mail) te sturen om geld terug te ontvangen. Met excuses voor het ongemak?! Hoezo zo lang wachten met melden dat je een deel niet kunt leveren? Hoezo vragen aan de klant om gegevens aan te leveren (die je al hebt) voor terugbetaling? Hoezo adverteren met bezorgen volgende dag terwijl producten na 10 dagen nog niet geleverd zijn.

Geplaatst: 15.11.2018

Ik heb vorige maand een bestelling geplaatst met de bedoeling dat ik het binnen drie maanden zou ontvangen. Ik heb het lekker nogsteeds niet in handen. Slechte service zou ik zeggen. Dit verwach je natuurlijk niet van een <a href="https://www.voordeeldrogisterij.nl/" rel="nofollow">drogist</a>, vooral als het online staat.

Geplaatst: 13.09.2018

Slechte service, bestelling niet zoals beloofd volgende dag in huis maar ruime week later. Alle producten zo bij elkaar in de doos gemikt. Verpakkingen half opengescheurd (eerder door iemand anders besteld?). Klantenservice is er niet, niemand bereikbaar. Gratis product bij bestelling boven de €90 nooit gekregen. Een aandluiting. Bestel hier nooit!

Geplaatst: 23.08.2018

Ik heb dit jaar vier bestellingen bij drogisterij.net gedaan. Drie daarvan kwamen niet op tijd, Op één van die bestellingen wacht ik nog steeds. Daarover zo meer. Klantenservice benaderen heeft geen zin: je krijgt of een nietszeggend mailtje (als die al komt...) of je wordt telefonisch afgescheept met een ingeblikte stem. Over de bestelling die nog 'hangt', heb ik via www.thuiswinkel.org een klacht ingediend. Drogisterij.net is daarbij aangesloten. Kennelijk doen ze het in de broek als ze via thuiswinkel.org een klacht ontvangen: de zaak kwam in beweging. Nu nog even afwachten of de bestelling alsnog geleverd wordt... Niet kopen daar!

Geplaatst: 26.07.2018

Advies voor iedereen; voorlopig niet bestellen bij deze firma. Deze firma heeft giga veel problemen momenteel. Mijn laatste bestelling ook mis gegaan. Niet volledig geleverd, slechte communicatie, onbereikbaarheid, geen geld terug. Lijkt een patroon te zijn. Internet staat vol met klachten.

Geplaatst: 20.07.2018

Ik adviseer om hier niet te bestellen. Ik heb dat wel gedaan, betaald en vervolgens is het artikel niet meer voorradig en je geld krijg je niet terug. Ze stelen dus!

Geplaatst: 13.02.2018

Ik heb een slechte ervaring met dit bedrijf. Spullen staan op voorraad in de webshop maar zijn dit uiteindelijk niet. Gewoon een lokkertje helaas.

Geplaatst: 19.01.2017

In tegenstelling tot (vreemd genoeg) de meeste andere ervaringen hier, ben ik wel ontzettend tevreden over Drogisterij.net. Ik bestel al 2 jaar ongeveer 2-wekelijks bij dit bedrijf en heb er nooit problemen mee gehad. Levering altijd netjes op tijd, goede prijzen, leuke aanbiedingen en een hele vriendelijke en goed bereikbare klantenservice. Ik zie dat de vorige recensies zijn geschreven tussen 2010 en 2013, dus misschien dat het bedrijf toen iets minder goed geregeld was dan nu, maar nu is het in ieder geval allemaal piekfijn in orde!

Geplaatst: 25.05.2013

Een aantal keren een bestelling gedaan bij deze webwinkel en geen enkel probleem ervaren.

Geplaatst: 04.05.2013

Waardeloos bedrijf! 2 jaar geleden een bestelling gedaan met als resultaat: betaal resultaat ideal onduidelijk, volgende dag alsnog bedrag moeten overboeken en te late levering. Nu na 2 jaar weer een poging ivm leuke aanbieding zonnebrandartikelen. Weer een puinhoop. Te late onvolledige levering, problemen met ideal betaling en een onbereikbare klantenservice. Dus na twee jaar nog geen verbetering. Ik neem het risico niet meer, scheelt heel wat irritatie. Mijn advies, ga naar een ander, dan behoudt u uw zonnige humeur.

Geplaatst: 02.05.2013

Niet de allergoedkoopste maar wel een super groot assortiment en vaak producten die niet meer in de winkel te koop zijn.

Geplaatst: 08.04.2013

Na 8 dagen wachten hebben we dan eindelijk maar een paar artikelen ontvangen waarvan er zelfs één product wel werd vermeld op de nota als zijnde geleverd, maar wij niet in de doos aantroffen. Wat bijv. de pfeiffertest betreft, op de site stond op het moment dat wij een aantal van de bestelde artikelen ontvingen, maar de test nog steeds niet (!), dat er nog 5 op voorraad waren, terwijl op onze nota stond dat deze nog nagezonden wordt omdat deze 'niet op voorraad' is!! Ook de glorix lime stond nog steeds op hun site te koop, met nog 1 op voorraad, terwijl op onze nota stond dat 'deze uit de handel' is!! Ook wordt niet vermeld of wij voor deze laatste nog geld terug ontvangen, wij hebben er immers al wel voor betaald. Op onzer vraag per e-mail hoe het kan dat er op de site staat dat o.a. deze artikelen wel op voorraad zijn met het aantal erbij wordt niet gereageerd. Wel een mailtje, na nog een keer een klachtmail te hebben gestuurd, dat het hen spijt dat de bestelling 'niet helemaal naar wens is verlopen'. Niet naar wens moet natuurlijk zijn: niet naar hun beloften, dat is wel even heel wat anders. Inderdaad erg vreemd dat zij nog het certificaat thuiswinkel waarborg mogen blijven voeren (tot 13 november 2013): beheer.thuiswinkel.org/ leden/drogisterij-net/certificaat Wij hebben nu ook zo onze twijfels bij dit certificaat en gaan voortaan liever af op ervaringen van klanten.

Geplaatst: 25.03.2013

Voorraad op website klopt niet, levering werd 10 dagen te laat geleverd en miste een artikel, na enkele keren mailen kreeg ik te horen dat het artikel niet meer leverbaar was. Maar mij daar niet even van op de hoogte brengen.

Geplaatst: 28.02.2013

De bestelling zou binnen 2 dagen geleverd kunnen woren. Niet dus. ik wacht al eindeloos. van drorgisterij.net geen enkel bericht. De klantenservice wordt betaald via de telefoontikken, maar weet/kan nies. Omdat er nog nies verzonden is, werkt track en trace nog niet. Een onbetrouwbare winkel die geld int, maar niet levert. Een schande dat deze website het keurmerk nog heeft.

Geplaatst: 31.01.2013

Dure navulling van 100ml besteld en betaald. Kreeg keurig op tijd de navulling van 50ml toegestuurd. Maar dit postorderbedrijfje uit Stellendam neemt niet de moeite om mijn mail hierover meteen te beantwoorden! Ben ik even blij dat ik via Bol.com besteld heb, want die hebben gezegd het geld te retourneren al ik de 50ml terug stuur,maar dat gaat wel minstens 10 dagen duren.

Geplaatst: 10.01.2013

Op 21 november 2012 plaatste ik een bestelling op drogisterij.net. De bestelling was iets om mee te nemen op reis een week later. Op de website stond aangegeven dat de bestelling binnen 24 uur zou worden geleverd, dus dit zou voor mij geen problemen opleveren. Twee dagen later kreeg ik echter een email dat het product onverhoopt niet op voorraad was en dus pas twee weken later geleverd zou worden. Ik heb direct een email terug gestuurd, waarin ik heb aangegeven dat ik de bestelling wilde annuleren en het geld graag teruggestort zag op mijn rekening. Op deze email heb ik geen reactie gekregen. Twee dagen geleden kreeg ik de boodschap dat het pakketje op 9 januari 2013 bij mij thuis zou worden bezorgd. Vervolgens heb ik een email gestuurd waarin ik aangaf dat ik het pakketje niet wens te ontvangen omdat ik nog steeds op reis ben. Vandaag ontving ik het bericht dat het pakketje bij mijn buren is bezorgd. Na een email waarin ik wederom heb aangegeven dat ik dit niet accepteer, ontving ik een kortingsbon van E3,95. Uiteraard ben ik niet van plan deze kortingsbon te gaan gebruiken, want dit was de eerste en laatste keer dat ik iets heb besteld op deze website.

Geplaatst: 05.01.2013

Ik ben opgelicht door deze rotsite. Ik heb iets besteld- krijg ik na een week het bericht dat er geen voorraad is. Na een maand nog niks gehad- bel ik ze op is er niemand die me te woord kan staan. En idd net als andere hier: in mijn bestelgegevens staat geen bestelling op drogisterij.net!! als ik mijn geld niet krijg doe ik aangifte.

Veel gestelde vragen

Is Drogisterij.net betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Drogisterij.net zijn er 59 reviews achtergelaten en 25 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 4.52 uit een totaal van 5.

In welke branches is Drogisterij.net operationeel

Drogisterij.net is actief in de Gezondheid en Verzorging branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Drogisterij.net

Lees op de website van Drogisterij.net hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Drogisterij.net.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Drogisterij.net weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Drogisterij.net sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Gezondheid en Verzorging branche.

Volgende
Ga naar website

Drogisterij.net

Drogisterij.net is Nederlands grootste online webshop op het gebied van drogisterij artikelen en bestaat al sinds 1999. In de webwinkel worden zo'n 70.000 producten aangeboden. Van afslankproducten tot lenzen, van haarverzorging, medicijnen tot make-up en van boeken tot en met vitamine preparaten: het is allemaal op Drogisterij.net te vinden. Drogisterij.net kan meer dan 40.000 producten direct uit voorraad leveren. Producten kunt u veilig en gemakkelijk online bestellen. Besteld u voor 22.00 dan heeft u de bestelling morgen nog in huis.

Alternatieve shops voor Drogisterij.net

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Drogisterij.net.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring