Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Asos.com ervaringen

2.74/5.00 - 39 stemmen, 45 ervaringen
Ga naar website

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Asos.com. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Asos.com eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Asos.com na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Asos.com

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 30.03.2018

In de drie jaar dat ik klant ben heb ik nog nooit een slechte ervaring gehad met Asos.

Geplaatst: 11.01.2018

Voor kerst een jurk gekocht met pailletjes bij Asos. Helaas gaan alle pailletjes eraf. Meerdere mails gestuurd, krijg helaas nergens antwoord op. Ben bang.......jurk stuk, geld kwijt ?

Geplaatst: 07.01.2018

Mijn dochter heeft special een jurk voor een kerstfeest besteld. De jurk is nooit aangekomen. Heb 2x een mail gestuurd met de vraag waar de levering blijft, maar daar geen reactie opgekregen . Dus ze heeft wel betaald maar niets ontvangen. Hoop alsnog op een reactie van Asos

Geplaatst: 20.12.2017

Hele leuke jas besteld bij Asos €83 zou hem op 18 -12 krijgen Nu is er iets mis gegaan met de bestelling. Ben benieuwd of ik mijn geld terug krijg....al een aantal keren gemaild. Maar als ik al die negatieve reacties lees heb ik weinig hoop. Kan hier nu niets aan gedaan worden!??

Geplaatst: 20.12.2017

Hele leuke jas besteld bij Asos € zou hem op 18 -12 krijgen Nu is er iets mis gegaan met de bestelling. Ben benieuwd of ik mijn geld terug krijg....al een aantal keren gemaild. Maar als ik al die negatieve reacties lees heb ik weinig hoop. Kan hier nu niets aan gedaan worden!??

Geplaatst: 20.08.2017

Bijna 6 mnd verder en nog geen geld terug van mijn geretourneerde bestelling. Ik krijg ook alleen maar updates als ik mail. Elk bericht het zelfde: 'het is drukker dan verwacht' en 'ons team is het voor u aan het uitzoeken'. Nog nooit zo een slechte ervaring gehad met een webshop. Stort mn geld terug en zoek later lekker uit wat je bedrijfsmankementen zijn! Ik heb zelfs mn bankafschriften gestuurd omdat ze hierom vroegen.

Geplaatst: 06.07.2017

Super negatieve ervaring! Ik heb eind maart 2 bestellingen gedaan kort achter elkaar. Helaas beide terug gestuurd omdat ik niet helemaal tevreden was over de item. Dit vind ik op zich geen probleem, alleen heb ik van mijn 2de bestelling mijn geld niet terug gekregen! En dat vind ik erg kwalijk. Ik ontving wel een bevestiging dat zij het ontvangen hadden. Contact opgenemen met klantenservice ze zeiden dat het geld op 18 april op mijn rekening was gestort. Dat klopte helaas niet. Ik heb mijn bank afschrift vanaf datum bestelling tot aan de datum die zij vroegen naar hen gemailt. We zijn inmiddels 10 mails en 3 maanden verder en ik heb mijn geld niet terug. In elke mail staat 'het is drukker dan verwacht' en 'ons team bezig met uitzoeken waar het mis is gegaan'. Het afhandelen van problemen is niet hun sterkste kant. Ik ga hier in elk geval nooit meer bestellen!

Geplaatst: 26.06.2017

Helaas is mijn ervaring erg slecht, behoorlijk bedrag uitgegeven. Bijna drie weken later geen e-mail met bevestiging van retour, geen geld terug en geen antwoord op mijn mails. Al met al blij dat ik wel via paypal betaal en dan simpelweg een claim kan opstarten !! Helaas zal dit ook meer dan een maand duren. Al met al retourneren en geld terug is een ramp bij Asos

Geplaatst: 01.06.2017

Ik heb 3x wat besteld bij asos, allemaal de keren bikini's aangezien ik op geen een andere site iets kan vinden in mijn maat wat beetje betaalbaar is. Ik heb tot nu toe eigenlijk alleen maar goede ervaringen gehad, bikini's zijn rond de 20/30 euro (wat voor mijn maat goedkoop is!). Levering is snel, had maandag besteld en vandaag donderdag binnen gekregen. Maat zit opzich wel prima (het is gewoon heel lastig..) terug verzenden heb ik nooit gedaan, dat durf ik toch niet na al die recensies. Het is maar gewoon een gokje wagen of het goed zou zitten of niet en voor de prijs durf ik dat wel.

Geplaatst: 06.04.2017

Ik heb het zelfde gezeik met ASOS. contact met DHL brengt me helemaal nergens. Ik wacht nu al een week. Verschillende mails gestuurd maar helaas geen antwoord.

Geplaatst: 01.04.2017

Ik was altijd een goede klant van Asos. Oktober 2016 heb ik een grote order geplaatst voor mijn vakantie in het zonnige Afrika. Omdat ik redelijke haast had, heb ik een spoed verzending van 15 euro aangevraagd. Mijn order kwam te laat en zodoende heb ik mijn bestelling niet voor mijn vakantie ontvangen. Bij terugkomst heb ik meer dan de helft teruggestuurd. Waarde: ongeveer 450 euro. Inmiddels is het april 2017 en heb ik nog steeds mijn geld niet terug. Ik heb bewijs dat mijn pakketjes zijn verzonden, pakbonnen etc. Mijn contactpersonen bij Asos NL: Heidi, Helen en Margreke mailen me alleen wanneer ik om een update vraag. De reacties zijn meestal hetzelfde: "het wordt uitgezocht" / "service provider is er mee bezig" etc. etc. Totaal geen progressie.

Geplaatst: 25.10.2016

Een aantal jaar geleden een bestelling geplaatst bij ASOS. Geduldig heb ik gewacht op mijn bestelling tot dat ik toch begon te twijfelen, aangezien ik geen bevestigingsmail had ontvangen na een x aantal dagen. Ik heb hierop contact gezocht met ASOS en die vroegen mij om een order number uit de bevestigingsmail. Die had ik natuurlijk niet, want er was geen mail. Dit duurde even voordat het duidelijk werd. Toen dit duidelijk was, werd het gegooid op een technical error. Leuk allemaal, maar je bent een maand verder voordat je het geld terug hebt. Dan kan je opnieuw bestellen en is de helft van de spullen die je in eerste instantie had besteld uitverkocht of niet meer in de juiste maat aanwezig. Vol optimisme plaatste ik afgelopen week een nieuwe bestelling en had goede hoop dat de vorige negatieve ervaring een incident was. Helaas werd mijn goedgelovigheid beloond met exact hetzelfde probleem en ik werd op exact dezelfde manier geholpen door de klantenservice. Simpelweg niet. Ik heb nu te horen gekregen 10 dagen geduldig te moeten zijn. Dan zou mijn geld automatisch terug gestort worden. Zo niet? Dan moet ik even contact opnemen en dan gaat het waarschijnlijk nog langer duren... Geld voorlopig weg, geen kleding en opnieuw een zure nasmaak. BLEGH

Geplaatst: 18.04.2016

Bestelling raakte kwijt in de post, moest ik zelf uitzoeken wat me telefoontjes koste naar duitsland en een uur v m'n vrije tijd. Vervolgens gevonden zou ik twee producten gratis krijgen en mijn volledige bedrag terug als tegemoetkoming. 2 mnd later krijg nog steeds m'n geld nog niet terug. 20 mailtjes verder worden de twee artikelen verrekend en krijg ik maar een deel terug. Heb dr afspraak zwart op wit staan, maar er wordt overheen gewalst door anderen. Ik ga nooit meet bestellen bij asos. Als je producten niet gelevert krijgt vind ik dat zij het moeten uitzoeken waar het mis ging, dan erbij kom je je afspraken na!

Geplaatst: 17.12.2015

Asos is een hele leuke site met allemaal leuke kleding Maar wel wat aan de duurdere kant Maar toen ik iets bestelde ging het eerst nog goed maar ik zou m'n dan over 2 weken krijgen maar er was nog een week voorbij dus ik stuurde ze een mail en ze zeiden dat alles goed kwam want op dhl traceren stond dat mijn pakket al was bezorgd maar nadat ik de 2 de mail had gestuurd kreeg ik m'n geld terug -dat ik nog steeds niet terug heb- waar ik dus niet om had gevraagd Conclusie hele leuke site maar hartstikke slechte levering en niet betrouwbaar

Geplaatst: 28.11.2015

Had over 100 euro gespendeerd aan kleding op Asos. Een broek van ´Riverisland´ gekocht op Asos. Bleek diezelfde broek 11 euro goedkoper te zijn in de eigen Riverisland winkel. Daarnaast zou ik de volgende dag de kleren in huis krijgen, omdat ik over 100 euro had betaald. Twee dagen later nog steeds niets. Ben daar dus ook niet over te spreken.

Geplaatst: 19.10.2015

hallo, ik wil graag een bikini van asos bestellen, nou weet ik niet of deze site wel zo betrouwbaar is, en of dit product net zo goed is als op de foto's als je hem wil opzoeken, de product code is 723241.

Geplaatst: 04.08.2015

Wacht al drie maanden op mijn geld terug van de artikelen die ik retour heb gestuurd. ze willen mij afschepen met bonnen terwijl er in de voorwaardes staat dat je geld retour krijgt op dezelfde manier als je betaald hebt. Geen zaken mee doen.

Geplaatst: 12.10.2013

Ik ben helemaal gek op deze site! Ik heb er voor de eerste keer iets besteld afgelopen woensdag, en het was zaterdag al binnen! geweldige levering dus als je bedenkt dat het helemaal uit engeland moet komen. Ik had een jurk besteld, en die zag er precies hetzelfde uit als op de site. De qualiteit is ook echt goed. Echt helemaal toppie!

Geplaatst: 28.11.2012

Ik wil heel erg graag een super mooie jas bestellen bij ASOS, maar hij is wel 118,10 euro.... Ik ben er wel helemaal verliefd op, maar wat nou als hij me niet staat of niet mooi zit? Dan wil ik hem toch graag terug sturen, nu heb ik even gekeken op de site en daar stond: Make sure you use a postal service that insures you for the value of the items you are returning OR obtain proof of posting. Dus of je kan het pakketje verzekeren OF het verkrijgen van een verzendbewijsje en die meesturen. Wie kan mij vertellen of dit waar is??

Geplaatst: 31.07.2012

Heel goedkoop, stuk goedkoper over het algemeen dan in winkels in NL. Gratis verzending naar Nederland, maakt niet uit welk bedrag ook voor dingen van paar euro. E-mails naar helpdesk worden binnen 4 uur beantwoord. En een heel erg groot aanbod.

Veel gestelde vragen

Is Asos.com betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Asos.com zijn er 45 reviews achtergelaten en 39 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 2.74 uit een totaal van 5.

In welke branches is Asos.com operationeel

Asos.com is actief in de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Asos.com

Lees op de website van Asos.com hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Asos.com.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Asos.com weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Asos.com sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Vorige Volgende
Ga naar website

Asos.com

Asos.com is misschien wel de grootste kledingwebwinkel van de wereld. Asos.com biedt meer dan 850 kledingmerken uit het hogere segment aan. Bestellingen worden gratis thuisbezorgd. Asos is gevestigd in Groot Brittannië.

Alternatieve shops voor Asos.com

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Asos.com.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring