Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Tom Tailor ervaringen

2.25/5.00 - 8 stemmen, 27 ervaringen
Ga naar website

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Tom Tailor. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Tom Tailor eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Tom Tailor na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Tom Tailor

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 22.06.2020

Verkeerde bestelling ontvangen. In verscheidene telefoongesprekken wordt beweerd dat er problemen zijn met gls. Die zouden pakket thuis moeten komen ophalen. Ik kan ook op eigen kosten terugsturen. Maar gaat men dan terugstorten? Ga dit melden aan Economische Zaken. Nooit meer bestellen op deze site!

Geplaatst: 12.07.2019

Heb 2 topjes vesteld en nog steeds niets ontvangen. Contacteren lukt niet. Tel nr wordt afgesloten en op e-mail wordt niet gereageerd. Jammer genoeg heb ik deze wel al betaald. Voel me bedot.

Geplaatst: 02.02.2019

Bestelling gedaan via Zalando en retour bestuurd. Na twee maanden in dit nog steeds niet verwerkt en bij navraag Tom Tailor beweren ze het pakket nooit te hebben ontvangen. Alle pakketten die ik die dag heb verstuurd zijn aangekomen, behalve die van TomTailor. Kan nu fluiten naar mijn geld, want van enig actieve houding om het op te lossen is ver te zoeken. De eerste en laatste keer! Dank TomTailor

Geplaatst: 26.07.2018

Wacht al 10 dagen op 2 shirts, Besteld via Zalando en nog steeds in afwachting. Wat mij bestreft gaan ze ( als ze nog komen) ongeopend retour. Gelukkig niet betaald.

Geplaatst: 31.03.2018

Annelies 31.3.2018 Bestelde 2 blazers. Wat ik ook probeerde ik kon niet afrekenen. Telefonisch contact: je moet bestellen via andere browser, want met die andere lukken de betalingen niet. O.k maar dat. werkte ook niet. wat ben ik blij dat het niet gelukt is na lezing van de verschillende ervaringen. Nooit meer daar bestellen is mijn advies.

Geplaatst: 13.03.2018

Waardeloze kwaliteit broeken. Tijdje geleden een Tom Tailor broek gekocht met stretch. Na een keer of 4-5 de broek gedragen te hebben kwamen er al op verschillende plekken gaten, althans je kan zo door de stof heenkijken. De broek zit wijd dus komt niet doordat deze te klein is, ook is hij niet de wasmachine in geweest, want dat bevorderd kwaliteit van broeken überhaupt niet. Voor een broek van 90 euro vind ik het echt schandalig dat hij zo snel al uit elkaar begint te vallen, helaas geen kassabon meer.

Geplaatst: 18.02.2018

Tom Tailor E-shop is een waardeloos bedrijf. Het lijkt er echt op dat het een stelletje oplichters zijn. We hadden een overhemd besteld. Maar de pasvorm voldeed niet en hebben het geretourneerd. Inmiddels is dit bijna een maand geleden. Na verschillende keren contact te hebben gehad, waarbij we allerlei smoezen voorgeschoteld krijgen, hebben we nog steeds niet ons geld terug!

Geplaatst: 18.02.2018

Tom Tailor E-shop is een waardeloos bedrijf. Het lijkt er echt op dat het een stelletje oplichters zijn. We hadden een overhemd besteld. Maar de pasvorm voldeed niet en hebben het geretourneerd. Inmiddels is dit bijna een maand geleden. Na verschillende keren contact te hebben gehad, waarbij we allerlei smoezen voorgeschoteld krijgen, hebben we nog steeds niet ons geld terug!

Geplaatst: 22.10.2017

waardeloos! heb hier pakket naar retour gestuurd, pakket kwijt/niet aangekomen volgens TT.... 3x al gemailt.. wacht nog op een oplossing

Geplaatst: 10.06.2017

Zeer teleurstellende ervaring. Pakket kwijt in de post. Na 3x gemaild te hebben nog steeds geen actie van de webshop. Bestelling is betaald, maar daar blijft het dan bij. Wat een ongelooflijk slechte afhandeling. Ze nemen geen enkele verantwoordelijkheid.

Geplaatst: 30.03.2016

Goede webshop met veelproducten, Snelle levering, tegenwoordig met PostNL ipv GLS. Retourneren was gratis en snel geld terug gehad. Klantenservice was erg vriendelijk.

Geplaatst: 29.05.2015

Vaak check ik de levertijd en betrouwbaarheid van een webshop voordat ik iets bestel. Op deze keer na. Ik had na het lezen van de in het algemeen slechte recensies geen goede hoop in een juiste afhandeling van mijn bestelling. Echter niets bleek minder waar. Ik had dinsdagavond besteld en kreeg het pakketje vrijdagochtend geleverd! Hieruit concluderende dat er geluisterd is naar de klanten en het proces is verbeterd.

Geplaatst: 02.12.2013

op donderdag avond besteld en op maandag al gelever top!

Geplaatst: 12.02.2013

Jeans besteld en vooraf betaald. Bestelling echter na 1,5 week niet ontvangen. Na 5 x bellen werd geconstateerd dat het pakje kwijt is en het geld zal worden teruggestort. Dit is gelukkig inmiddels gebeurd. Het vooraf kunnen betalen werd bij mijn bestelling niet geaccepteerd, omdat, zo werd mij later verteld, diverse gebieden voor het vooraf betalen worden uitgesloten. Vreemd. Leuk merk, maar ik koop niet meer online.

Geplaatst: 23.09.2012

Betaling gedaan van een bestelling,ik kreeg daarna 3 aanmaningen over dat bedrag.een kledingstuk retour gestuurd,op 16 juli mail ontvangen dat ze het geld zullen storten.Nu is het 23 september,ik heb het geld nog niet terug!Bellen,mailen,heeft geen enkele zin,krijg standaardmail terug,of rare smoezen!Ik overweeg aangifte te doen. Vind het een schande,voor zo'n groot bedrijf.Ik hoop dat anderen er niet intrappen om hier iets te kopen.Het is altijd goed gegaan,heb veel besteld,nu is het grote puinhoop!!

Geplaatst: 07.08.2012

Ik heb zojuist bij de politie online aangifte gedaan van internet oplichting tegen Tom-Tailer.nl Ik raad iedereen die nog geld tegoed heb van Tom-Tailer dit ook te gaan doen !! Als je wat besteld en betaald en je krijgt vervolgens niks en dan ook je geld niet terug dan is dat in mijn ogen oplichting !

Geplaatst: 03.08.2012

Hoi Ik heb op 20-06-2012 een bestelling gedaan bij Tom Tailer . Deze was netje betaald met ideal. De bestelling is nooit bij hun binnen gekomen , maar ik had wel betaald. Ik heb hierover diversen keren met Rick en Jelle van de klantenservice gesproken , maar die sturen je ook van het kastje naar de muur. Tot op heden heb ik nog steeds geen geld terug ontvangen. Dus ik zou zeggen nooit meer wat bestellen daar want als het fout gaat kan je lang op je geld wachten. Geef dit aan al je vrienden en kennissen door !!

Geplaatst: 01.08.2012

update reactie 20-06-2012: Na lang zeuren, bellen, uiteindelijk mijn geld rond 20 juli terugontvangen. Ik heb wel een klachtenbrief naar Duitsland naar de directie hierover verstuurd. Ben benieuwd of ik hier nog een reactie op krijg. Mijn probleem is nu opgelost.

Geplaatst: 21.07.2012

De kledij werd snel geleverd. De kwaliteit viel tegen : het is gemaakt uit 'doorkijk-katoen'. Retouren : zou gratis moeten gebeuren volgens de website. Na drie aanvragen nog niemand gezien om het pakje op te halen. Oplichters ! Ik koop er Nooit meer !

Geplaatst: 20.06.2012

Heb 11 juni 2012 een bestelling geplaatst, met een actiecode voor 10% korting. Korting is niet verrekend. Klantenservice gebeld, er wordt toegezegd dat ik wordt teruggebeld. Heb tot op heden ook nog geen pakket ontvangen, helaas al wel betaald. Klantenservice heeft nog steeds niet teruggebeld. Heb al 2x mail gestuurd, 2x gebeld, geen reactie. Dit is mijn 1e bestelling bij Tom-Tailor, maar ook tevens de laatste. Jammer hoor, het is leuke kleding, maar van service hebben ze schijnbaar nooit gehoord.

Veel gestelde vragen

Is Tom Tailor betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Tom Tailor zijn er 27 reviews achtergelaten en 8 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 2.25 uit een totaal van 5.

In welke branches is Tom Tailor operationeel

Tom Tailor is actief in de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Tom Tailor

Lees op de website van Tom Tailor hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Tom Tailor.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Tom Tailor weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Tom Tailor sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Volgende
Ga naar website

Tom Tailor

Tom-tailor.nl is een van de grootste internationale 'lifestyle' merken. Tom-tailor.nl verkoopt kleding voor mannen, vrouwen, kinderen, en biedt vele accessoires voor deze doelgroepen aan. Bij Tom Tailor werken wereldwijd zo'n 550 man, waarbij de omzet rond de 200 mln euro ligt.

Alternatieve shops voor Tom Tailor

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Tom Tailor.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
27 ervaringen, 8 stemmen Lees ervaringen
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring