Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Sans-online ervaringen

1.00/5.00 - 1 stemmen, 17 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Sans-online. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Sans-online eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Sans-online na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Sans-online

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

0/5.00 Geplaatst: 16.09.2021

Klachten worden niet serieus genomen

Shirt gekocht, een keer gedragen, kwam deels gescheurd uit de wasmachine. Klacht gemeld met fotoos en vergoeding a 7,50 gehad voor een naaister. Keurig laten maken en weer na een dag dragen in de wasmachine, u raadt het, weer zat er een scheur in. Bij de eerste klacht werd gezegd dat de stof aan de voorkant snel scheurt. Verkoop het dan niet, haal het uit de handel, klaag bij het merk en vergoed het shirt.

1/5.00 Geplaatst: 08.09.2021

Bar slechte service

Koop er nooit wat, het woord service kennen ze niet. PME SCHOENEN gekocht na 5 maanden defect, nou na twee keer mailen 0 op rekest. Bij de leverancier nagevraagd, nee ik heb ze bij jullie gekocht en hun zijn verantwoordelijk.

1/5.00 Geplaatst: 09.08.2021

Eens maar nooit weer, retour kwijt, geld weg

Eens maar nooit weer, Sans online's retourensysteem is heel onbetrouwbaar, een jurkje teruggestuurd via hun aanwijzingen, betaald voor een verzendetiket (prima trouwens), krijg ik een melding dat ze het artikel niet hebben ontvangen en geen geld teruggeven. Er was bij DHL wel een retourzending geregistreerd maar daar was geen gewicht bij genoteerd. Heel vreemd maar die info van DHL is leidend, als klant kan je niks meer - en naar je geld kan je fluiten. Blijkbaar ben ik niet de enige waarbij dit gebeurt. Helaas betekent de track & trace code helemaal niets voor de klantenservice van Sans online. Je moet op het moment van afgeven bij DHL dus ernaar vragen of ze een gewicht noteren, want dit staat niet op je afgiftebewijs en achteraf kan je op geen enkele manier aantonen dat je wel een verpakking mét inhoud hebt afgegeven. Artikel weg en geld weg. Als klant sta je met lege handen, het afgiftebewijs is niet voldoende, dus je komt er niet meer tussen. Ik heb alle instructies opgevolgd en betaald voor een retour die ik vervolgens afgeef maar niet terugbetaald krijg. Heel teleurstellend, voor mij geen serieuze optie meer totdat ze hun logistiek beter op orde hebben en hun klanten serieuzer nemen.

1/5.00 Geplaatst: 23.07.2021

Service is zwaar onvoldoende

In januari 2021 heb ik 2 bestellingen gedaan van het merk Lerros. Hoewel ik in het begin best tevreden was met de poloshirts ontstonden na enige tijd kleine gaatjes in beide shirts, ongeveer 15 tot 20cm van de onderkant van de shirts. Ik heb hierover verschillende mails met Sans uitgewisseld om tot een oplossing te komen voor de ontstane schade. Zij gaven aan dat deze schade ontstaan zou zijn door het dragen van een broeksriem of dat ik te dicht tegen de tafelrand zou hebben gezeten. Dat zou waar kunnen zijn, maar dan zou ik op andere poloshirts eenzelfde slijtage moeten hebben en dat is niet geval. Ik heb het gevoel dat ik niet serieus genomen wordt en dat zij niet echt bereid zijn ook maar enige service te verlenen. Ik raad daarom aan geen aankopen te doen bij Sans want als het om service gaat wordt je met een kluitje in het riet gestuurd. Ik heb mijn les geleerd en zal daar geen inkopen meer doen bij Sans.

Geplaatst: 29.05.2021

Slechte service! Nemen klachten niet in behandeling. Willen je telefonisch te woord staan. Ik bestel hier nooit meer!

Geplaatst: 04.03.2021

Al meerdere keren gehad dat retourneren niet waren aangekomen. Nu is het zo dat ik een jurkje heb terug gestuurd wat minimaal 3 maten te groot was. Maar tijdens het passen in dus schijnbaar het kaartje los gegaan (verpakking en karton alles zat er verder bij) Nu is het volgens hun dat ik hem MOET terug nemen, daarvoor eerst weer verzendkosten moet betalen. Maar ik wil dat jurkje niet, het is een leugen...klaar! Het gaat mij niet om die 16 euro maar om het principe dat je als klant geen kant op kan en genaaid word

Geplaatst: 16.01.2021

Mensen die hier kopen en het zo geweldig vinden moeten dat maar fijn doen. In het begin dacht ik ook wat een leuk bedrijf. Totdat je een klacht hebt dan verzinnen ze van alles om eronderuit te komen of ze hangen de telefoon gewoon op. Trui van Jack en Jones gekocht. Paar keer gewassen op 30 graden 1000 toeren en helemaal uit model. En Sans zegt dat ik te koud heb gewassen. Hierna Jack en Jones aangeschreven en die stelde mij in het gelijk dat te koud wassen nooit de oorzaak kon zijn. Een oplossing is er nooit gekomen van Sans alleen een onbeschofte medewerkster van Sans online. Dat is hun manier van klachten afhandelen. De mensen die nu nog iets positiefs plaatsen zul je ooit terug zien met een negatieve review.

Geplaatst: 05.11.2020

Pas op ! Een bestelling geplaatst voor 2 shirts. Helaas waren deze te klein. Shirts teruggestuurd op eigen kosten. Ivm corona kon ik ze niet op tijd retourneren. Dit uitgelegd aan klantenservice. Geen enkel begrip. Moet nu betalen voor 2 shirts die te klein zijn.

Geplaatst: 27.10.2020

Nog nooit zulke slechte service gehad. Normaal ben ik niet van de reviews. Maar dit was toch zeer teleurstellend. Aankoop winterjas; mijn dochter trekt hem aan voor de TWEEDE keer. Rits kapot. Valt niet onder de wettelijke garantie. Heel wat over en weer gemaild met Sans. Kwam geen stap verder. Geven geen antwoord op inhoudelijke vragen over wettelijke garantie van de consument etc. Nieuwe rits kost €45,00 bij de lokale gouden schaar. We hebben €15,00 vergoed gekregen. Geen jas die dicht kan en geen nieuwe rits. We hebben een nieuwe jas moeten kopen. Geen service dit! Jas was 2 dagen uit de verpakking.

Geplaatst: 20.01.2020

Zeer slechte klantenservice. Ik heb door onmacht de zending niet kunnen retourneren. De klantenservice had hier geen boodschap aan en de telefoon werd gewoon opgehangen.... en als je de zending wilt retourneren moet je daar ook nog over betalen...??? ik bestel nooit meer bij hun

Geplaatst: 29.11.2019

Zeer zeer zeer slechte service! Retourbeleid is vaag, wanneer je de klantenservice belt wordt je zeer onaardig en niet klantvriendelijk behandeld. Ik wilde een retourbon kopen maar kon op de site niet duidelijk halen waar deze aan te schaffen en met iDeal te betalen. Het formulier wel keurig uitgeprint en tijdig aangevraagd. Bij de DHL shop gevraagd, wordt aangegeven dat dit hier niet kan, maar het online moet. Klantenservice geeft uiteindelijk aan dat het nét te laat is wanneer ik bel en het nu niet meer kan. Klantvriendelijkheid is ver te zoeken. Ik zou het iedereen afraden en zal er zelf nooit meer iets kopen.

Geplaatst: 05.11.2019

Ik heb voor de eerste en laatste keer iets besteld bij sans online. De klantenservice is zwaar onder de maat. Dit lees ik in vele andere reviews ook terug. Waar rook is, is vuur dus bij dezen het welgemeende advies om deze winkel te mijden.

Geplaatst: 11.07.2019

Zeer slechte service. Had een maat te groot besteld, Jump suite viel veel groter dan mijn normale maat. Meteen een kleinere maat besteld en betaald. Pakketje retour verzonden, kosten 2,95. Echter, ontvang geen 50,00 euro retour (kosten Jump suite te groot), omdat er een haal in zat. Deze zat er niet dat ik hem had. Maar...Pak al retour, dus hoe bewijs je dat? Kortom zeer slechte klantservice. Nooit een bestelling bij Sans online meer dus.

Geplaatst: 15.12.2018

Super shop. Mooie merken en goede service. Voor mij nooit meer anders!

Geplaatst: 09.06.2018

Bestelling werd binnen 24 uur keurig afgeleverd. Fijn is dat er geen verzend- en evt. retourkosten in rekening worden gebracht. Ik ben tevreden over dit bedrijf.

Geplaatst: 24.07.2015

Heel heel erg slecht! Mensen pas op! Het zijn een stelletje oplichters! Vaak gaat het goed, maar je zal maar net zien dat je moet gaan betalen voor een artikel dat beschadigd aan is gekomen! Ik had wat shirts besteld, 2 ervan duidelijk beschadigd en gedragen, heb ik netjes op het retour formulier gezet. Moet ik nu gaan betalen omdat de shirt zijn gedragen, ze zouden zo genaamd naar zweet ruiken! Echt onmogelijk naar mijn zweer in die 15 seconde dat ik het aan heb gehad. Ook heel toevallig dat de andere 4 onbeschadigde shirts die ik retour heb gestuurd niet naar zweet ruiken! Niet door mij in ieder geval! Je wordt constant afgescheept door een zeer onkundig en klant onvriendelijke service. Ze zijn aardig zo lang dat alles goed gaat, maar o wee als ze een fout maken, dan is het jouw schuld! Ik ga waarschijnlijk aangifte doen!

Geplaatst: 19.01.2014

kleding besteld, maar retour gestuurd vanwege verkeerde maat weg gebracht op door sans-online aangewezen inleverpunt. vervolgens pakket verdwenen , klantenservice doet helemaal niets!! al bijna een jaar En mijn kleding kijt En mij geld kwijt.. makkelijk verdienen voor sans-online!! reageren niet op mail ,lossen niets op en storeten geen geld terug!!

Veel gestelde vragen

Is Sans-online betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Sans-online zijn er 17 reviews achtergelaten en 1 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 1.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Sans-online operationeel

Sans-online is actief in de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Sans-online

Lees op de website van Sans-online hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Sans-online.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Sans-online weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Sans-online sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Sans-online

Bij Sans-online.nl wordt kleding verkocht voor (jonge) dames en heren. Je vindt hier merken zoals Vero Moda, Jack & Jones, maar ook wat duurdere merken zoals Marc O' Polo en Vila. Iedere week is er bij Sans-online een sale. Ze organiseren een actie waarbij diverse artikelen goedkoop worden aangeboden. De korting kan dan oplopen tot 75%.

Alternatieve shops voor Sans-online

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Sans-online.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
4 ervaringen, 1 stemmen Lees ervaringen