Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

C&A ervaringen

1.71/5.00 - 7 stemmen, 17 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van C&A. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met C&A eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van C&A na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met C&A

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

5/5.00 Geplaatst: 26.09.2021

Geweldige hulp gehad met zoeken van broeken

Ik vind het altijd moeilijk om uit te zoeken welke broeken ik moet hebben. De laatste 2 keer heb ik heel goede hulp gehad van een medewerkster. Door hun ervaring weten ze waar ze moeten zoeken voor mijn kleding en geven adviezen. Bedankt hiervoor

1/5.00 Geplaatst: 28.08.2021

1Ster is nog teveel

Bestelling geplaats, echter niets ontvangen. Geld terug gevraagd, echter kan dit niet volgens C&A. tot op heden nog steeds geen geld terug ontvangen. Dit neigt naar oplichting, aangezien ik dit ook terug lees in andere reviews. Makkelijk geld verdienen voor C&A, aangezien een gang naar de rechter voor de particulier nog meer kosten met zich meeneemt. Zeer Droevig dat je op deze manier aan je geld wilt komen.

Geplaatst: 04.03.2021

Na 3 weken zit ik nog te wachten op een bomberjack. Het is onderhand zomer als ik hem heb. Covid wordt als excuus gebruikt voor de vertraging in de levering en annuleren kan niet. Waardeloos. Laatste keer dat ik iets besteld heb.

Geplaatst: 30.11.2020

kan ook niet betalen via rekening heb nergens betalings achterstanden en ook geen bkr registratie beetje vreemd ik vind moet je deze betalings wijze ook niet aanbieden

Geplaatst: 02.08.2020

Bestelnummer: 1326395517 Ik heb op 06 juli 2020 artikelen geretourneerd via de winkel. Daarna niets meer vernomen. Een email gestuurd, het antwoord was dat het tot 14 dagen kan duren voordat het afgehandeld is, wat al heel erg traag is in vergelijking met andere winkels. Nu zit ik op dag 16 en nog steeds niets vernomen. Weer een email gestuurd. Krijg een melding dat ik over 2 werkdagen hier antwoord op krijg, dat is dus 02 augustus. Ik wacht dus al bijna 3 weken op mijn geld en weet ook niet of mijn retouren wel zijn aangekomen. Ik heb ook een vergelijkbare slechte ervaring met Decathlon. De allerslechtste zijn C&A en Decathlon. Geen aanrader.

Geplaatst: 30.08.2018

Never buy items from C&A webshop!!! I ordered rain jack (regenjack) at 10 Aug 2018 online, then its ship to C&A Zoetermeer and arrived at 17 Aug. I had pick up the package on 23 Aug and returned back at the store on the same day, because its size doesn't fit me. Anyway, I don't want to talk about the products but C&A has the worse service ever. After a week, I phoned customer service and they said, "madam, you have to wait in maximum 14 days for confirmation when its item arrive at their depo at Germany." Oh mannn.. I am asking for confirmation, does the item are received or not? At least, I know that the package are save and went to the right place when C&A the Netherlands receive at your depo in Hengelo. I assumed C&A has bad system and they are still hold conventional style, working with papers and doesn't work/apply any software.

Geplaatst: 02.08.2018

Wat een slechte service. Ik kom een broek tegen. Bij c en a Rijswijk. Helaas niet mijn maat. Ik bel c en a om de broek elders te halen. Ik kon deze niet bestellen omdat deze nog niet in de winkels mochten liggen. Vreemd omdat ik hem toch echt in Rijswijk in mijn handen heb gehad. Met veel heen en weer bellen ben ik met een aantal winkels doorverbonden. Maar zonder resultaat. Omdat de broek na een paar dagen wel in de winkels mocht liggen. Bel ik opnieuw. En ja hoor ze hebben de broek nog in groningen en ze kunnen hem naar Roermond versturen. Top. Nu wordt ik gebeld de broek in niet meer leverbaar. Vreemd. Daar deze van de week nog wel leverbaar was en ja ze lopen 24 uur achter. Maar er waren er genoeg door heel Nederland. Omdat ik niets hoorde 10 werkdagen waren voorbij ben ik maar weer gaan bellen. Ik moest nog even wachten. Ik kon de broek niet meer bestellen omdat er nog 20 waren en dan mogen ze dat niet meer doen. Vreemd. Gezien de manier waarop ik te woord ben gestaan en de manier van handelen vraag ik mij af of jullie wel willen verkopen. Ik betwijfel het. De service is ruim onder de maat. En ik heb nog steeds mijn broek niet. Want om nu naar de andere kant van Nederland te rijden is ook weer zo wat. Belachelijk en ik begrijp heel goed dat winkels omvallen wanneer ze op deze manier met hun klanten omgaan. Jammer heel jammer. Jullie zouden een goed voorbeeld kunnen nemen wat mijn ervaringen betreft aan ms mode en miss etam. Daar gaan ze voor hun klanten.

Geplaatst: 21.07.2018

vreselijk, je besteld producten en je krijgt ze gewoon niet... krijg je volgend advies: Hartelijk dank voor uw e-mail. Tot onze spijt moeten wij u mededelen dat de navraag bij onze verzendpartner naar de bezorging van uw bestelling niets heeft opgeleverd. Wij hebben uw verzoek aan onze afdeling voor pakkettracering overgedragen die een nauwgezet onderzoek naar uw pakket zal instellen. Aangezien wij momenteel niet kunnen garanderen dat de bezorging op tijd plaatsvindt, verzoeken wij u een nieuwe bestelling te plaatsen. Wanneer u een dubbele bestelling ontvangt, heeft u vanzelfsprekend de mogelijkheid beide zendingen te retourneren. Ik zal zeker nog langer wachten op de bestelling...

Geplaatst: 19.07.2018

Zo wat een achterhaald bedrijf. Wou betalen op factuur maar bij de allerlaatste stap is die optie niet meer mogelijk. Ik betaal bijna altijd achter/afterpay. Dit is de enigste bedrijf waar het niet mogelijk is. Dus heb ik ze net opgebeld maar hadden er geen verklaring voor. Ze zeggen dat het een automatisch iets is en dat het af kan hangen van meerdere factoren zoals mijn adres etc... Nou zeg ik woon niet in een ghetto. Het bedrag is niet eens zo hoog en hierdoor beschouw ik mijn lijstje van artikelen veel minder mooi puuuur door het rare gedoe. Ik weet niet eens of ik overga tot ideal ik vind ze echt minder aantrekkelijk nu. Ga zo door en dan gaan jullie ook koppie onder. Kom bij de tijd en schaf Afterpay aan.

Geplaatst: 15.06.2018

Bestel nooit online in deze webshop! Wat een slechte service en terugboeking van uitstaand saldo. Hebben als je belt overal een excuus voor en klant moet geduld opbrengen. Inleving in klant of probleem oplossend gericht mee denken hebben ze mog nooit van gehoord. Wat maken zij zich rijk over de rug met alle uitstaande bedragen van klanten die ze pas na gedane bestelling gemiddeld nac6 weken terugbetalen! Echt online niet shoppen daar!

Geplaatst: 25.12.2017

Tering slechte service Gast duurt allemaal veel te lang auwe! Echt een kut service zeg! Grj. Gerda en Pieter Henk

Geplaatst: 01.04.2017

Ik heb kleding online besteld en helaas niet kunnen ophalen omdat ik plotseling in het ziekenhuis terecht kwam. Dit was pure overmacht. Aangezien het filiaal zo dom was de kleding niet naar het depot terug te sturen, kan ik niets meer bestellen omdat ik boven een bepaald limiet zit. Ik had het liefst nooit meer bij C & A besteld, maar aangezien mijn man zomerkleding nodig heeft en alleen de maten van C & A past, kan het niet anders.

Geplaatst: 30.11.2013

Trui besteld met 25% korting en gratis bezorging, was een actie. Er komt een trui die zeker 2 maten groter is dan de truien die ik normaal bij C&A koop. Ruilen was niet mogelijk maar wel een nieuwe bestellen. De korting en de gratis bezorging was voorbij. Ben nu € 10 duurder uit voor dezelfde trui. Het geld van de 1e trui is nu al een maand onderweg. Al drie keer mijn bankrekeningnr. door moeten geven. Ik bestel dus nooit meer wat!

Geplaatst: 04.02.2013

Artikelen welke voorradig zijn via webshop zijn bij ontvangst van je pakket ineens uitverkocht? Een volledige bestelling ontvangen lijkt me een uitzondering bij C&A webshop. Ook ik heb dit al twee keer met een bestelling meegemaakt. De eerste keer liet ik het erbij. Inderdaad, je merkt het pas bij ontvangst...je mist een artikel, kijkt op de pakbon en dan staat er 'uitverkocht'. Afgelopen zaterdag weer. Ik bestel voor beide dochters een skibroek. Gewoon ruim op voorraad volgens de webshop. Na een week kan ik mijn pakket gaan ophalen. Dan blijkt er voor jongste dochter geen skibroek te zijn. Op pakbon: uitverkocht. Ik kijk snel op de site: ruim voorradig. Contact per mail met klantenservice. Allerlei onzin argumenten. En wil ik alsnog de broek, dan verheugen ze zich om me weer in de webshop te zien. Niet dus! Kan ik weer porto betalen. Heb dat ook gezegd. Dat het niet de eerste keer is dat ik dit meemaak. Dat er ook ooit een verkeerde maat is toegestuurd en dat de bedoelde maat toen inmiddels wel uitverkocht was. Dat ik vind dat indien er ergens bij C&A tussen bestellen en inpakken een artikel uitverkocht is, maar vervolgens bij ontvangst wel weer beschikbaar volgens site, ik geen nieuwe porto ga betalen. Helaas...of ik maak een nieuwe bestelling met porto...of niks. Waardeloos, ik bestel er niet meer.

Geplaatst: 02.11.2012

Wanneer uiteindelijke toch ontvangen? <blockquote cite="comment-6794"> Tip: Bestel nooit wat via de webshop! Ik wacht al 2 weken op mijn pakket! (dat overigens al betaald is) Als afleveradres heb ik een Kialapunt in de buurt opgegeven, maar zij hebben ook nog nooit wat gezien. Een correcte reactie van C&amp;A blijft ook uit. Reactie C&amp;A “Nog eventjes geduld”. Heel vreemde reactie, toch? telefonisch contact opnemen met de klantenservice gaat ook niet, omdat het opgegeven telefoonnummer geen verbinding geeft. Echt een hele vreemde gang van zaken daar bij de C&amp;A, als ik dit toch van te voren geweten had! Heeft iemand nog tips welke weg ik nog kan bewandelen voor een correcte afhandeling? Het pakketje heb ik overigens ook niet meer nodig, daar zaten cadeautjes in voor een verjaardagsfeestje wat twee dagen geleden heeft plaatsgevonden. </blockquote>

Geplaatst: 02.11.2012

Ik sluit mij helemaal aan bij Nienke. Ik heb dezelfde ervaring als zij. Hele slechte webshop!!! Ik bestel daar niets meer!!!

Geplaatst: 14.08.2012

Tip: Bestel nooit wat via de webshop! Ik wacht al 2 weken op mijn pakket! (dat overigens al betaald is) Als afleveradres heb ik een Kialapunt in de buurt opgegeven, maar zij hebben ook nog nooit wat gezien. Een correcte reactie van C&amp;A blijft ook uit. Reactie C&amp;A "Nog eventjes geduld". Heel vreemde reactie, toch? telefonisch contact opnemen met de klantenservice gaat ook niet, omdat het opgegeven telefoonnummer geen verbinding geeft. Echt een hele vreemde gang van zaken daar bij de C&amp;A, als ik dit toch van te voren geweten had! Heeft iemand nog tips welke weg ik nog kan bewandelen voor een correcte afhandeling? Het pakketje heb ik overigens ook niet meer nodig, daar zaten cadeautjes in voor een verjaardagsfeestje wat twee dagen geleden heeft plaatsgevonden.

Veel gestelde vragen

Is C&A betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor C&A zijn er 17 reviews achtergelaten en 7 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 1.71 uit een totaal van 5.

In welke branches is C&A operationeel

C&A is actief in de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij C&A

Lees op de website van C&A hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij C&A.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als C&A weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat C&A sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

C&A

C&A is een Nederlandse keten van kledingwarenhuizen. Over de gehele wereld werken nu ruim 40.000 mensen voor de C&A. C&A is in 1841 opgericht door Clemens en August Brinkmeijer en het was direct populair. Alleen in de jaren '90 van de 20e eeuw leek het niet goed te gaan met de C&A, maar tegenwoordig groeit het bedrijf nog steeds.

Alternatieve shops voor C&A

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor C&A.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring