Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Petpost ervaringen

1.50/5.00 - 2 stemmen, 3 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Petpost. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Petpost eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Petpost na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Petpost

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 09.01.2020

We hebben voor ongeveer 100 euro artikelen besteld voor onze hond op 16 december 2019. Tot op heden niets ontvangen en geen geld retour.

Geplaatst: 07.01.2020

Ik maak sinds begin 2019 gebruik van de herhaalservice voor 'Flexadin Advanced’ van Petpost. Het laatste wat ik vernam was een bestelbevestiging en een afschrijving van mijn bankrekening. Er wordt echter niet geleverd, de gebruikelijke vervolgmail m.b.t. Track&Trace blijft uit en op mijn e-mails aan Petpost wordt niet gereageerd. Op de website van Petpost prijkt de tekst 'Wegens een storing kunnen we momenteel geen bestellingen aannemen'. Trek uw eigen conclusie.

Geplaatst: 04.01.2020

Op 13 december 2019 bestelling gedaan van 2 potten dogs mobility plus. Kosten samen ruim 80 euro. Tot op heden niets ontvangen. Bellen heeft geen zin want de telefoon wordt niet opgenomen. Op mail ook geen reactie. Ik wil mijn bestelling of geld terug.

Veel gestelde vragen

Is Petpost betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Petpost zijn er 3 reviews achtergelaten en 2 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 1.50 uit een totaal van 5.

In welke branches is Petpost operationeel

Petpost is actief in de Dieren Webshops branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Petpost

Lees op de website van Petpost hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Petpost.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Petpost weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Petpost sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Dieren Webshops branche.

Petpost

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen van Petpost. Wist je dat je ook kan reageren op een beoordeling van andere bezoekers? Ga je een aankoop doen, laat je informeren door onze site, zo ben je altijd op hoogte. Heel Nederland bepaalt tegenwoordig zelf welke websites zij goed of niet goed vinden! Wil jeen aankoop doen bij Petpost, klik dan hieronder op de groene of rode knop.

Alternatieve shops voor Petpost

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Petpost.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
4 ervaringen, 2 stemmen Lees ervaringen