Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Komplett ervaringen

Nog geen ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Komplett. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Komplett eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Komplett na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Komplett

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 29.03.2013

Ik heb een Anti virus gekocht bij Komplett en was verkeerd gestuurd naar mij. Toen heb ik geretouneerd via Kiala in Breda op 14 maart 2013. Het is al bijna bekant een week al voorbij en ik kreeg helemaal geen reactie of bericht van hun dat mijn pakket is aangekomen. Ik moest 3 keer bellen naar hun klantenservice voor €0,10 cent per min. Tot heden, (29-3-2013) kreeg ik een e-mail dat het pakket eindelijk is aangekomen. Pas over 14 dagen wordt mijn geld terug gestort... terwijl met het retourneren duurt het al 14 dagen. Ik vind dit een oplichterij zaak. Ik hoop dat mensen hiermee gewaarschuwd wordt. Niet kopen, beter goed lezen!

Geplaatst: 11.02.2013

Update: Vrijdag had ik dus een artikel besteld waarvan er nog 1 op vooraad stond na betaling besteld artikel niet meer op vooraad: bellen mailen helpt niet eerst krijg ik een antwoord komt goed morgen is ie er . via mail: nee komt maandag: reply: komt Donderdag vrijdag : tip opgevolgd Thuiswinkel.org een klacht laten versturen zelf ook een klacht ingediend. Nu 2 dagen later maandag is mijn acount niet bereikbaar. 2 uur later nog niet... heb komplett gebeld zij konden dan weer wel mijn bestelling zien en dat deze pas donderdag weer opvooraad is ik hoop maar dat dit dan wel goed gaat , met de klacht die ik heb verstuurd geadviseerd te zoeken naar een passende compensatie aangezien dit nu al de 2 de keer is dat de bestelling zoek is / in de soep gelopen..

Geplaatst: 09.02.2013

Heb bij Komplett op 08-02-2013 op de site van komplett een nieuwe Videokaart gezien en wilde deze dus gaan bestellen. goed gekeken hoeveel er nog beschikbaar waren omdat ik deze kaart snel nodig hebt, en ja gelukkig er staat er nog een ik snel de bestelling doen en na mn bestelling een bevestiging gehad .ik vertrouwde het niet echt omdat een eerdere bestelling van mij ookal eens in de soep gelopen was.. ik er achteraan gebeld.."ja meneer als je een bevestiging hebt ontvangen komt het allemaal wel goed"na dit gesprek was ik nog neit helemaal gerust gesteld en er alsnog een mailtje gestuurd naar service desk van komplett. volgende ochtend krijg ik een reply met het volgende "excuses voor het ongemak maar bestellingen NA 21.00 ( even voor de goede orde ik had mijn bestelling gedaan op die dag om 13.58 uur )op vrijdag en zaterdag of zondag worden geleverd op maandag. ik dus een mailtje verstuurd om duidelijk te maken dat ik de bestelling in de middag hadd geplaatst dus deze vandaag wel zou verwachten. krijg ik weer een reply .Ecxuses maar de vooraad wordt 14-02-2013 weer aangevuld en wordt deze dan naar mij verzonden Toen had ik het helemaal gehad en belde het leuke service nummer van 10 cent per minuut waar ik een aardige jonge man aan de lijn kreeg.. die ik dus uitlegde dat dit absoluut niet kan. ik heb mij bestelling op tijd gedaan en als er dan blijkt dat er geen voorraad is dan hadden ze mij dit moeten kenbaar maken voor ik de bestelling doet een beetje online shop heeft zn ding wel voor elkaar..en ik het er niet mee eens bent .tja dan zijn er 2 opties of een annuleren of een alternatief.. nu zat ik op een anulleren niet te wachten want dan duurt het alleen maar nog langer voor ik mijn spul in huis hebt en tja een alternatief?? helemaal geen optei want zal je zien je betaal een goeie prijs en krijg je iets thuis gestuurd wat goedkoper is en kan je fluiten naar de rest van je centen ( zo kan ik dus ook winst maken he ) dit is nu al de tweede keer dat dit mis gaat bij komplett en krijgen zij dus ook echt weer een minpunt van mij

Geplaatst: 20.01.2013

<blockquote cite="comment-6946"> Update 20-09-2012 Vanmorgen mail gehad (08.46 uur) order is geannuleerd, nu nog wachten op mijn geld…eens kijken hoe lang zij er rente van trekken…. grtz,Fawzi. Late update :P Geld teruggestort na 2 weken, Die mail van de annulering kreeg ik pas nadat ik een klacht had ingediend bij Thuiswinkel.org Eerder werd mij medegedeeld dat ik niet kon annuleren en het pakket maar moest weigeren aan de deur... zijn gewoon een stelletje k....'s daar bij Komplett. Dus mensen die problemen hebben met hun bestelling kan ik Thuiswinkel.org van harte aanbevelen, dien daar gewoon een klacht in, die wordt ook mooi geregistreerd ;-) </blockquote>

Geplaatst: 15.01.2013

Bij Komplett 3 laptops voor personeel online besteld op 10/12. Levering al de volgende dag (pluspunt), afspraak gemaakt met onze IT-er voor het overzetten van de gegevens, waar een paar dagen overheen is gegaan. Direct na gebruik blijk bij 1 laptop het toetsenbord niet lekker te werken, bleef hangen of reageerde niet, dit tot frustratie toe bij personeelslid. Komplett via mail op 27/12 hiervan op de hoogte gebracht, op 7/1 pas instucties ontvangen voor het retoursturen, 15/1 krijg ik een melding dat het artikel ter reparatie verstuurd wordt, wat 4 weken gaat duren,hoe moet je dan werken??? Reactie Komplett, dit had binnen 7 dagen teruggestuurd worden, terwijl zij 1 tot 1,5 week nodig hebben om een reactie te sturen. Kortom, ik zal niets meer via deze organisatie bestellen, want service ontdek je pas nadat je betaald hebt. Helaas heb ik niet eerder de recensies gelezen, anders was ik voor het kleine prijsverschil toch naar een gewone winkel gegaan, maar dat is achteraf, maar wellicht voor een geinteresseerde een waarschuwing.

Geplaatst: 04.01.2013

Al een aantal keer wat besteld bij Komplett en nog geen problemen ondervonden, echter heb ik nu een defecte Asus docking die ik onder garantie terug moet sturen, na de recenties hier gelezen te hebben hoop ik wel op een goede afloop...

Geplaatst: 04.01.2013

Ben tot op heden erg tevreden donderdag avond 20:15 pc speakers besteld en betaald direct erna een orderbevestiging gekregen en om 23:15 een track en trace code dus voor 21:00 besteld is in mijn geval volgende dag geleverd. over al het andere kan ik nog niet oordelen omdat dit de eerste keer is dat wij bij komplett besteld hebben

Geplaatst: 02.01.2013

slechte ervaring met komplett,ik bestel en betaal een beamer op 5-12 2012 krijg bevestiging en een dag later een tracking no. van kiala vanaf nu gaat het fout wat ik ook probeerde 5 dagen lang het pakket was niet bekend bij kiala intussen gemaild en gebeld met komplett ,geen beamer toen op 15-12-2012 geld terug gevraagd nu is het 2-1-2013 nog geen geld terug nu weet ik wel dat bij terug sturen van een product na 30 dagen je geld moet terug kunnen zijn maar ik vind als je niets leverd krijg toch te minste als service sneller je geld terug kan sturen,ik had een jaar geleden ook iets besteld bij dit bedrijf maar toen ging het halen en betalen in delft.als u iets besteld bij dit bedrijf haalt het dan af indien mogelijk,anders niet kopen bij dit bedrijf gezien vorige reaktie

Geplaatst: 08.12.2012

Na mijn bestelling. En Na enkele reacties gelezen te hebben op deze site. Begon ik me toch achter de oren te krabben,of komplett wel de juiste beslissing was om iets te bestellen. (Ik had al besteld en betaald). Ik had de bestelling geplaatst, na ong 2uur kreeg ik een mail met een track en trace nummer erin. De volgende dag netjes mijn bestelling in huis. Ik had rond 20:45 nog besteld en betaald. Volgend keer zeker weer...

Geplaatst: 30.11.2012

Een firma vol loze beloften. Voor 21:00uur besteld de volgende dag geleverd komen ze zeker niet na. Salesdesk reageert met een automatisch berichte dat ze trachten binnen 4 werkdagen te reageren. Bestel hier niet. Wellicht ben je gewoon je geld kwijt.

Geplaatst: 02.11.2012

Slechte, geen service, ik koop hier nooit meer wat.

Geplaatst: 30.09.2012

<blockquote cite="comment-6996"> Ik wil komplett namens mij nog even hartelijk bedanken na veel gezeik met ze, met een HD PVR kreeg ik eindelijk mijn geld terug. Ik zag namelijk dat de nieuwe HD PVR 2 uit is en die ga ik zeker kopen. Haha Hartelijk dank komplett ! Mensen koop niet bij komplett! het is op-lich-te-rij! </blockquote>

Geplaatst: 28.09.2012

Op 22 juli Tablet TF300T gekocht. Na 17 dagen al stuk. Haarscheurtjes onder het scherm. Ik weet niet hoe die er op zijn gekomen. Tablet is niet gevallen of id.(zit in een beschermhoes). Contact gehad met Komplett,tablet opgestuurd. Van Komplett n mail gekregen dat de schade zelf is toegebracht?? Valt niet onder garantie.Tablet terug gekregen.Schade =/-500 euro. Bij Media Markt in Oss heeft een klant hetzelfde gehad. Kreeg meteen n ander tablet!! Dat is service. Komplett, van je collega's moet je het hebben....

Geplaatst: 20.09.2012

<blockquote cite="comment-6944"> Ik heb een mail gestuurd om de bestelling te annuleren naar Thuiswinkel.org, plus kopie naar service/heldesk/klachten/verkoop@komplett.nl.Ik hou jullie op de hoogte, grtz, Fawzi</blockquote> Update 20-09-2012 Vanmorgen mail gehad (08.46 uur) order is geannuleerd, nu nog wachten op mijn geld...eens kijken hoe lang zij er rente van trekken.... grtz,Fawzi.

Geplaatst: 20.09.2012

Ik heb een mail gestuurd om de bestelling te annuleren naar Thuiswinkel.org, plus kopie naar service/heldesk/klachten/verkoop@komplett.nl. Ik hou jullie op de hoogte, grtz, Fawzi

Geplaatst: 19.09.2012

<blockquote cite="comment-5849"> De afhandeling van bestellingen bij Komplett deugt niet. Je betaalt netjes vooruit en vervolgens wordt er niet geleverd. Op mail komt alleen een standaardreactie dat er met 4 werkdagen wordt gereageerd. Bij nabellen blijkt dat een deel van de bestelling toch niet op voorraad is. Ik heb aangegeven dat dat niet klopt met het bestelmoment, dat was inderdaad wel vreemd. Bij annulering kan ik binnen 14! dagen mijn geld terug krijgen. Het mag duidelijk zijn dat komplett zijn website niet goed bijwerkt. Over een ander onderdeel had ik eerder een vraag gesteld en toen was het antwoord dat het wel binnen was, maar nog in de voorraad moet worden opgenomen. Een dag later was dat nog steeds niet gebeurd. (199 stuks volegns de medewerker) Ik koopnooit meer iets bij Komplett. Dan te bedneken dat Komplett een volle dochter is van Paradigit </blockquote> Heb ongeveer dezelfde ervaring, 13-09-2012 voor 21.00 uur een bestelling gedaan, alles was op voorraad, volgende dag niets geleverd. Gebeld met nummer van €0.10 p/min. Dat is raar zegt een vriendelijke medewerker, order staat als verzonden, dan zal deze Vrijdag 14-09 wel veronden worden.......Zaterdag 15-09 niets ontvangen!! Weer gebeld, weer hetzelfde verhaal en dat ze dit zouden doormailen naar de liogistieke afdeling en de mededeling dat ik het dan op zijn vroegst Dinsdag 19-09-2012 zou ontvangen, je raadt het al, wéér niets ontvangen.....( kon trouwens ook naar Eindhoven rijden en daar voor het nedrag wat ik besteld had de onderdelen vragen..... ik dus voor niets naar Eindhoven gereden want die clowns hadden 3 van de 4 artikelen niet op voorraad!! ) Woensdag 20-09-2012 wederom gebeld, het hele verhaal uitgelegd, komt deze aardige medewerker met het verhaal: ik zie het al, dat moederbord wat u besteld heeft is niet op voorraad, (nogmaals, toen ik de artikelen besteld had was alles op voorraad ! ) Ik zeg tegen die man, luister eens, waarom krijg ik via mail niets!! te horen van de stand van zaken betreffende deze order, is er bij jullie geen communicatie tussen verkoop en/of logistiek / klantenservice ? Ja zegt de medewerker, ik vind het ook raar, maar zie dat die nu wel verzendklaar staat ( lijkt me sterk, dat moederbord wat ik besteld had komt volgens de site 28-09-2012 weer binnen... ) dan zult u vanavond 19-09 wel een track n trace nr krijgen per mail.... En, vraag ik dan weer, wat als dit niet zo is ? Medewerker: dan moet u maar even bellen..... Nou vanavond niets ontvangen, ik heb het gehad met deze amateurs, z.s.m. neem ik weer telefonisch kontakt op ( heeft me zeker al €5.00 gekost ) en ga heel de bestelling annuleren !! Ik koop dus nooit meer bij Komplett.nl of Paradigit....

Geplaatst: 07.09.2012

komplett.nl is gewoon mafia ben 1 jaar aan t wachten ik wil m geld terug

Geplaatst: 31.08.2012

Had een HD PVR gaming edition gekocht bij Komplett. een apparaat om je gameplay op te nemen. Goede prijs niet te duur, na een paar dagen in huis. al gelijk bleek de HD PVR stuk opgestuurd te zijn. HD PVR terug gestuurd en kreeg een nieuwe opgestuurd. deze was ook kapot, dit keer waren de kabel van binnen zo kapot dat deze allemaal rare kleuren gaven op het beeldscherm. Deze HD PVR had ik ook weer terug gestuurd, Ik had Komplett een mail gestuurd met daarin geschreven dat ik het nog één keer wilde proberen. Komplett liet niets van zich horen, ook niet naar een paar mailtjes. toen ik na een paar dagen op mijn bankrekening ging kijken stond er een bedrag van komplett op mijn rekening. Zonder maar iets van zich te laten horen hebben ze een bedrag op mijn rekening gestuurd. Dit bedrag was niet eens hetzelfde dan ik had betaal. Ik heb hierop nog een mailtje gestuurd maar reageren doen ze niet. wanneer komplett je geld terug stort gaan ze ervan uit wat het waard is op dat moment. terwijl het produkt nog geen maand oud is! De service van komplett vind ik echt schandalig, zodra er iets is met je produkt heb je de grootste problemen met komplett. of ik nog iets ga bestellen bij komplett? nee absoluut niet! liever iets meer betalen voor een produkt met goede service dan een koopje en dit gedoe weer.

Geplaatst: 13.08.2012

Diverse losse componenten beteld voor pc t.w.v. ruim € 1400,- op maandag 6-8,levering woensdag erop,dus geen 24 uur! Alles binnen behalve de systeem kast,dus het bouwen van de pc werdt even niks.Contact opgenomen; ja we kijken even of het niet vermist of gestolen is waarna ik ik vermeldde dat dit onwaarschijnlijk was omdat de zending uit 2 pakketten bestond en i.c.m. de hoeveelheid zouden dit er toch 3 pakketten moeten zijn.Het wordt nagestuurd,volgende dag geen e-mail voor status,dus weer gebeld,zelfde verhaal,dus weer gebeld en geen e-mail status,uiteindelijk beloofde zij dat het zaterdag zou aankomen,dit is uiteindelijk ook gebeurd zonder nadere info.. Al met al vind ik prijstechnisch de site ok maar de info bij problemen zeer summier.

Geplaatst: 04.08.2012

Ik heb een tablet bij Komplett gekocht, helaas ging deze binnen de garantietijd kapot. Het mail contact hiet over verliep vlot en binnen de aangegeven periode. Omdat er geen vergelijkbaar product leverbaar was kreeg ik m'n geld terug, dit stond ook binnen enkele dagen op mijn rekening. Kortom, prima service!

Veel gestelde vragen

Is Komplett betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Komplett zijn er 65 reviews achtergelaten en 0 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 0.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Komplett operationeel

Komplett is actief in de Witgoed en Electronica branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Komplett

Lees op de website van Komplett hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Komplett.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Komplett weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Komplett sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Witgoed en Electronica branche.

Volgende

Komplett

Komplett.nl is een webshop die handelt in computer componenten en consumenten elektronica.  Komplett heeft  ruim 6000 producten die binnen 24 uur geleverd worden. Komplett.nl is lid van de Thuiswinkel organisatie, en heeft tevens iDeal als betalingsmogelijkheid. Ook zijn er drie fysieke afhaalpunten, waar Komplett.nl zijn producten kan meegeven.

Alternatieve shops voor Komplett

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Komplett.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring