Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Komplett ervaringen

Nog geen ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Komplett. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Komplett eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Komplett na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Komplett

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 26.07.2012

In januari dit jaar De Asus Eee Pad TF101 gekocht. Prima prijs en levering. Tijdens het opladen wordt de connector ontzettend warm en is daardoor een stukje van de kunsstof behuizing van het usb gedeelte afgebroken. Na contact met komplett blijkt dat optische produkten en gebruikersschade niet vergoed worden. Zou handig zijn als ze vertellen waar ik een nieuwe kabel ka En voor zo'n duur produkt zo'n belabberde afhandeling vindt ik simpelweg waardeloos. Ik doe geen aankopen meer bij komplett.

Geplaatst: 14.07.2012

vervolg: vandaag 14-07-2012 vanocht weer zenuwachtig gewacht op de postbode ik had ook al gekeken of er een verandering was op mijn komplett account maar dit was dus neit het geval. zenuwachtig de middag ingegaan tot de deurbel ging. Eindelijk mn items zijn gearriveerd. dus toch nog tot een goed eind gekomen. ik ga geen cijvers geven voor prijs enz enz. Ik moet wel toegeven dat Komplett dit toch nog best snel voor elkaar heeft gekregen ondanks mijn verwachting ik had zelf namelijk het iedee dat dit een lang touw getrek zou gaan worden Komplett , Complimenten!!

Geplaatst: 13.07.2012

heb 12-07-2012 3 items besteld , na bestelling zou je een bevestiging en track n trace moeten krijgen en ook je producten zichtbaar onder je account na tien minuten nog niets.Ik een mailtje sturen naar komplett. daarop kreeg ik al snel antwoord van een vriendelijk dame die wat info nodig had. ik wederom teruggemaild nadat ik het niet helemaal vertrouwde maar even ernaartoe gebeld. de drukte viel wel mee want ik kreeg al snel dezelfde dame aan de lijn die ik aan het mailen was. na het gesprek was al snel mijn bestelde producten op de site zichtbaar, maar ondanks het goed gesprek zat ik toch met een wrang gevoel in mn maag en had het iedee dat dit niet de volgende dag bezogd zou worden ( ondanks de 4-5 euro die je dus wel extra daarvoor betaald )onder het mom van voor 21.00 besteld de volgende dag thuis mijn bestelling vondt plaats om half 6- 6 uur ,dat moet dus makkelijk te redden zijn .De volgende morgen niets /middag niets ik om 15.00 nog met het bedrijf gebeld en een jonge man aan de lijn gehad die zei: Ik denk dat het vandaag of morgen komt het staat klaar verzonden te worden.. juist ja wat is dat voor info??.je kunt toch wel zien wannneer het verzonden wordt?? en wanneer het dan bij iemand aankomt. ik had dus nog een beetje hoop op de rest van die middag , het is nu 21.00 en nog niets ontvangen. uiteraard sta ik morgen wederom op de telefonische stoep als er niet geleverd wordt. ik betaald voor een product die zij mij verkopen en ook een stukje belofte (service), hier is nog niet echt veel van gezien ondanks dat ik mijn belofte hebt gehouden de producten te betallen via iDeal ps : van alle bestelde producten waren,smiddags nog gecheckt ,zijn! er nog 5 beschikbaar er kan dus geen sprake zijn van dat de producten niet beschikbaar zijn dit soort acties weerhouden mensen zoals ik ervan "te internet shoppen" ik ben er zowizo al niet zo gek op en doe dit ook niet vaak, en dit werkt hier niet echt meeaan een verandering hierin. ik hoop dat morgen mijn producten wel geleverd worden.. wordt vervolgd dus

Geplaatst: 08.06.2012

ik had computeronderdelen besteld bij komplett voor bijna duizend euro. Alles was op voorraad stond op de website. Maar na 3 dagen nog steeds geen spullen. Gebeld en de medewerker zei dat het toch echt verzonden was naar het Kiala punt. Nog even afwachten dus. Maar voor 20 uur besteld is dezelf de dag nog verzending naar Kiala punt dus hoe kan dat nou. Volgende dag nog niks ontvangen dus weer gebeld en toen zei een andere medewerker dat 1 van de producten helemaal niet op voorraad is en dat de andere medewerker onjuiste info had gegeven. Het product was pas over twee weken leverbaar. Ik had dus geen spullen en was mijn geld dus ook al dagen kwijt en daar kwam nog es twee weken bij. Dus ik heb gevraagd om annulering en terugstorten geld. Mij werd beloofd dat ik het geld ongeveer met een week terug zou hebben ondanks dat de wettelijke betalingstermijn 30 dagen is. Maar na twee weken nog steeds geen geld. Weer gebeld, nee het was nog niet overgemaakt en de medewerker zou het gaan navragen en terugkoppelen. Dag erna niks teruggekoppeld dus maar weer es een mail gestuurd. Nu zou het geld binnen een paar dagen op de rekening staan maar weer werd met die wettelijke termijn vn 30 dagen geschermd. Nou sorry hoor maar na een fout van het bedrijf zelf verwacht ik toch wel een snellere service. Nog even en ik ben gewoon een maand mijn geld kwijt, en Komplett maar rente vangen voor die duizend euro. Ik bestel nooit meer iets bij Komplett.

Geplaatst: 07.06.2012

Duidelijke website, lage prijzen, en supersnelle levering. 's Avonds om kwart voor 9 besteld, volgende dag thuis bezorgd.

Geplaatst: 04.06.2012

Winkel heeft een afhaalpunt in de buurt dus verzending heb ik geen ervaring mee. Bestellen gaat prima. Mooie spullen van alle grote merken. Vandaag besteld, morgen al afhalen. Soms nog dezelfde dag. 1 Keer iets verkeerd besteld. Kon gewoon teruggestuurd worden en het geld werd teruggestort. 1 keer een garantiegeval gehad. Werd heel mooi opgelost. Ik koop er graag.

Geplaatst: 30.03.2012

Prima site. Ik had er nog nooit iets besteld, maar het product is direct de volgende dag geleverd. Ik had met Ideal betaald. Aanbevolen winkel. Betrouwbaar.

Geplaatst: 02.03.2012

De afhandeling van bestellingen bij Komplett deugt niet. Je betaalt netjes vooruit en vervolgens wordt er niet geleverd. Op mail komt alleen een standaardreactie dat er met 4 werkdagen wordt gereageerd. Bij nabellen blijkt dat een deel van de bestelling toch niet op voorraad is. Ik heb aangegeven dat dat niet klopt met het bestelmoment, dat was inderdaad wel vreemd. Bij annulering kan ik binnen 14!!! dagen mijn geld terug krijgen. Het mag duidelijk zijn dat komplett zijn website niet goed bijwerkt. Over een ander onderdeel had ik eerder een vraag gesteld en toen was het antwoord dat het wel binnen was, maar nog in de voorraad moet worden opgenomen. Een dag later was dat nog steeds niet gebeurd. (199 stuks volegns de medewerker) Ik koopnooit meer iets bij Komplett. Dan te bedneken dat Komplett een volle dochter is van Paradigit

Geplaatst: 17.10.2011

donderdag asus eeepad besteld. ik denk; ik haal hem zelf op ipv door de post laten bezorgen. ik wacht op bevestigingsemail. deze komt maar niet. maandag bel ik zelf maar even naar komplett(kan niet rechtstreeks naar afhaalpunt bellen). ze kunnen zo gauw niets over de aflevering vinden maar ik wordt teruggebeld.... dat gebeurd echter niet!!! in de loop van de middag krijg ik de bevestigingsemail. helaas kan ik door mijn werk nu pas woensdag de pad ophalen. al met al ben ik dan 5 dagen verder. nooit meer aanbieden dat je het zelf komt ophalen. via de post is het ' vandaag bestellen, morgen in huis'. dat had ik moeten doen.

Geplaatst: 05.10.2011

Na bijna 3 maanden wachten nog steeds geen levering (de facturatie daarentegen loopt bijzonder vlot). Bij de helpdesk telkens afgescheept. Zelf mijn mails waar ik vraag naar de annulatie van de aankoop worden niet echt beantwoord ('we onderzoeken het'; 'we sturen uw vraag door naar een andere afdeling', etc.).Een schande. Heb dan maar via mijn kredietkaartinstelling een terugvorderprocedure opgestart. Voor mij nooit meer!!

Geplaatst: 03.10.2011

Komplett voor mij nooit meer. Je krijgt nagenoeg geen reactie op je mail. Je kan een klacht indienen geen reactie. We zijn nu 3 weken verder ik heb nog steeds mijn geld niet terug. Zou 1 tot 2 weken duren. Maar dat mocht omdat het binnen de wettelijke termijn valt van 30 dagen. Het moet niet gekker worden. Het was hun fout geen sorry helemaal niets. En dan maken ze ook nog uit wanneer jij je geld terug krijgt. En dat noent zich de beste pc winkel van Nederland. Zo iets heb ik nog nooit meegemaakt.

Geplaatst: 13.09.2011

Mijn ervaring met Komplett is slecht. Donderdag een PC besteld er waren er 2 op voorraad, dus besteld en betaald. Op de site stond toen dan de bestelling in behandeling was. Een dag verder staat er ineens dat de PC niet op voorraad is en pas 3 weken later wordt verwacht. Das lekker dan denk ik. 5 dage later krijg ik een mailtje van de klantenservice bedankt voor de bestelling maar deze is niet leverbaar pas over 3 weken. Dus voor mij geen Komplett meer !!!

Geplaatst: 05.09.2011

Heb veele maalen besteld bij zowel alternate als komplett in mijn ogen zijn bijde webwinkels uitstekend, bij komplett heb ik al zeker 15 systeemen in onderdelen besteld over de laaste 3 jaar, van alle onderdelen had ik er maar met 1 een probleem, dat was een niet werkende sonny dvd brander. 1 telefoontje de volgende dag stond de postbode alweer voor de deur met zowel een niewe brander en kon de kapotte ook gelijk weer meegeven, gewoon zoals het hoort en je mag verwachten eenige waarom ik een ster minder geeft bij prijs is omdat je tov alternate een paar euro op een totaal besteling meer kwijd ben, alowel op een compleet systeem dat niet meer dan hooguit 15 euro is, keerzijde is ook dat ik alternate een ster minder zal geven op gebied van klante ondersteuning en (met regelmaat) niet binne de 24h levering word voldaan, dit wil wel eens 48h worden algemeen bijde webwinkels zijn zeker een goede keus om te webshoppen

Geplaatst: 02.09.2011

Ik heb een Asus EEE Pad 23g+dock besteld en binnen 24 u geleverd gekregen. Perfect. Maar toen deed hij het niet(Laadde niet op) 19 aug opgestuurd. 25 aug mail dat hij verzonden was, toen ging het mis. Heb hem nu nog niet. Wordt niet teruggebeld, geen antwoord, niet aanwezig, kwartier wachten. Ga zo maar weer bellen. Weer een weekend zonder speeltje:-(

Geplaatst: 25.08.2011

Zoujuist iets besteld bij Komplett. Deze slechte recensies hier schrikken me niet af om de volgende reden: * Bijna alle negatieve recensies hier zijn van een enkele voornaam, met een hoofdletter geschreven, waarbij de prijs 4 or meer sterren krijgt en alle andere aspecten precies een. Het heeft er in statistisch opzicht alle schijn van dat een persoon die zich als meerdere mensen uitgeeft dit befrijf is een kwaad daglicht probeert te stellen.

Geplaatst: 29.07.2011

Een komplett aangename ervaring! Supergoedkoop en het thuiswinkelvignet waardig.

Geplaatst: 27.07.2011

Ik heb alleen maar goede ervaringen met Komplett! dinsdagavond om half 8 een e-reader besteld en betaald, woensdagmorgen al in huis, super nette service, je word netjes op de hoogte gehouden via de e-mail en je kunt je bestelling volgen via track en trace. Ik denk ik zet er ook eens een positieve mening op, meestal schrijven mensen alleen recensies als ze ergens mee oneens zijn!

Geplaatst: 13.07.2011

Mijn ervaring is uitstekend. Bestelling geplaatst, volgende dag geleverd. Prijs goed, levering goed.

Geplaatst: 10.06.2011

Waardeloos bedrijf! Prijs was wel gunstig en de levering zou ook gunstig zijn en daarom mijn product besteld. Echter nog steeds niet geleverd, maar wel betaald. Voor mij niet meer komplett.

Geplaatst: 14.01.2011

bestellen via de website werkt goed maar je informeren als iets niet leverbaar is ho maar ... 40 minuten in de wacht voor een simpele telefonische vraag is schandalig...

Veel gestelde vragen

Is Komplett betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Komplett zijn er 65 reviews achtergelaten en 0 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 0.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Komplett operationeel

Komplett is actief in de Witgoed en Electronica branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Komplett

Lees op de website van Komplett hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Komplett.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Komplett weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Komplett sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Witgoed en Electronica branche.

Vorige Volgende

Komplett

Komplett.nl is een webshop die handelt in computer componenten en consumenten elektronica.  Komplett heeft  ruim 6000 producten die binnen 24 uur geleverd worden. Komplett.nl is lid van de Thuiswinkel organisatie, en heeft tevens iDeal als betalingsmogelijkheid. Ook zijn er drie fysieke afhaalpunten, waar Komplett.nl zijn producten kan meegeven.

Alternatieve shops voor Komplett

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Komplett.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring