Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Hopa ervaringen

1.75/5.00 - 4 stemmen, 14 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Hopa. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Hopa eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Hopa na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Hopa

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 18.03.2019

hopa casino heel slechte ervaringen mee ,ten eerste had ik een jackpot en meteen verwijderen ze het spel .ik heb stad en land moeten inschakelen voordat ze serieus mijn klacht gingen behandelen .duurt ongeveer 12 weken tot zelf de Nederlandse autoriteiten in moeten schakelen ook mede casinojagers de]ze heb ik geen reactie van gehad ook zeer slordig van casinojager maar toen heb ik de MGA ingeschakeld en deze zijn voor mij aan de slag gegaan uiteindelijk hebben ze 300 euro als bonus aan mij gegeven.ik raad iedereen aan speel niet bij Hopa Casino.,

Geplaatst: 20.01.2019

ik zou graag willen dat Hopa stopt met al die ongevraagde mails.

Geplaatst: 27.08.2018

ik heb ook heel lang bij hopa gespeeld, flink ingezet op het spel bubble bingo, na jarenlang elke dag spelen op dat spel, hoor ik van de support dat het spel niet meer wordt ondersteunt, het is een oud spel, dus er zitten weinig of geen prijzen meer in, maar dat hoorde ik omdat ik vroeg waarom kom ik nooit die prijzen tegen die achter die luiken verstopt zitten, het is gewoon een fake spel. en dan de bonus die je op je storting krijgt is best hoog, maar onmogelijk die vrij te spelen, uiteindelijk verlies je altijd. ik heb mijn account opgezegd, heb toch een behoorlijke nare smaak in mijn mond, en vind het misleidend

Geplaatst: 28.06.2018

goede dag gehad 100 win dus uitbetalen denk je dan. 1 email copie van je identiteit en visacard. 2 heb het met bankkaart gedaan ideal en vroeg terug op skrill 3 dus ik zeg heb geen visa meer doorgeknipt en klaar 4 kopie bankkaart dan, was niet nodig....huh ok 5 kom niet verder ik bel wel eerste keer in de wacht dan niks tweede keer in gesprek derde keer nummer bestond niet

Geplaatst: 25.04.2017

Pas op met de Hopa Bonussen!! begin er niet aan, in het begin is het leuk win he hele grote bedragen. wil je het uitbetalen dan is het allemaal moeilijk, en nu werkt de site niet meer. ik adviseer begin er niet aan !!

Geplaatst: 27.02.2017

Oplichterij is deze site. Pure oplichterij. 50 euro gestort met 50 euro aan bonus. Wat slots gespeeld, overgeschakeld naar blackjack want slots waren saai. Begon met het inzetten van 35 euro en al snel had ik 3200 euro op mijn account. Vervolgens wilde ik uitcashen, maar dit kon natuurlijk niet. Ik moest aan een bepaalde marge komen, in dit geval 25 c mijn bonus, dus 1750. Een heel chatgesprek over gehad en me overgegeven van het feit dat ik dit bedrag op moet spelen. Vervolgens 2000 euro overgehouden en dit kon ik eindelijk uitbetalen. Alles benodigde documenten die ze vroeger opgestuurd en de volgende dag een email gekregen met de conclusie dat het bedrag niet kan worden uitbetaald. Ik citeet uit het desbetreffende email: Wij willen u informeren dat uw uitstaande uitbetaling is afgewezen. Zoals uiteengezet in ons beleid voor het gebruik van bonussen, dragen inzetten, die misbruik maken van het systeem, geplaatst bij welk spel dan ook, niet bij aan de inzetvereisten. Wij behouden het recht voor om enig bedrag dat de speler’s aanvankelijke stortingsbedrag overschrijdt, achter te houden, indien de speler inzetten heeft geplaatst die gelijk zijn aan of groter zijn dan 5.5 Euro of 15 procent van het bonusbedrag, v??rdat aan de inzetvereisten voor de desbetreffende bonus zijn voldaan. Let u erop dat het aanvankelijke stortingsbedrag beschikbaar is op uw account. Dit noem ik dus letterlijk oplichterij, want er is mij hierover niks verteld. Ook niet in de vorige emails die mij zijn verstuurd, ook niet tijdens mijn verzoek om een uitbetaling en ook niet wanneer ze naar mijn documeten vroegen. Nu zit ik dus met de gebakken peren, terwijl ik dit bedrag met alle eerlijkheid heb gewonnen, en 2000 euro is nou niet wat je dagelijks verdient en wat voor heel veel mensen veel geld is. Ik zou naar mijn hier dus nooit op spelen.

Geplaatst: 27.02.2017

Beste spelers van Hopa. com Ik werd afgelopen week benaderd door ene Jesse van Hopa.com die een prachtig voorstel deed betreffende het spelen bij Hopa.com Daar ik toch wel voorzichtig ben met internetkansspelen heb ik een klein bedrag gestort waarbij inderdaad de bonus die toegezegd was ook bijgeschreven werd. Vervolgens won ik een prijs van 112, 66 euro waarbij ik gelijk om uitbetaling heb verzocht. Het was moeilijk en nog eens moeilijk dit voor elkaar te krijgen. Ze vragen een kopie van het identiteitsbewijs ( fraudegevoelig) terwijl alle gegevens keurig waren ingevuld. Daarnaast wilden ze nogmaals mijn bankrek, iban en bic code weten, dit alles was reeds bij hun bekend. Ook mijn adres en tel.nr. zijn bekend. Tot heden nog geen uitbetaling gekregen. Hoogdrempelig, en mijn inziens dubieuze malafide internet buitenlands casino gebeuren. Echter ingeval van een storting is het in zijn geheel geen probleem dit snel en efficiënt te doen. Men verwijst bijzonder vlot door naar de bank die je hebt opgegeven. Uitbetalen.......ho maar. In ieder geval een goede les, dit nooit meer te doen.

Geplaatst: 03.11.2015

voor alle nederlandse spelers! hoi mijn naam is juanita, ik vond hopa.com een super te gekke site met allemaal leuke spelletjes en daarom speelde ik daar ook graag. als je er een niew account opend dan krijg je 10 gratis rondes op een spelletje en vanwege dat feit heb ik ook meerdere accounts geopend omdat ik de spelletjes leuk vind, stelt niet veel voor een paar gratis spelletjes zou je denken maar voordat je de spelletjes kan spelen moet je wel een storting doen. en dat heb ik ook dus gedaan bij elke account die ik geopend heb en over de jaren zijn het er best veel ik heb net van een medewerker begrepen dat het er 1300 waren die ik geopend had daar schrok ik wel een beetje van want het gaat zeg maar een beetje automatisch maar goed bij elke account die ik dus geopend heb doe ik dus een strorting van minimaal 10 euro meestal is het tussen de 10 en de 25 euro dat is dus een hoop geld daarintegen heb ik nog nooit een werkelijke uitbetaling gedaan. nu heb ik op 22 november een bedrag gewonnen van 6000euro en een keer dus wel een echte uitbetaling gedaan, en je raad het al HOPA BESLUIT OM NU HET ACCOUNT TE DEACTIVEREN! dit doet mij best wel wat gezien het feit dat hij mij zegt dat ik 1300 accounts heb. dat ze mij er pas op attenderen vanaf de dag dat ik daadwerkelijk een uitbetaling doe (daarvoor was dat natuurlijk niet belangrijk) want mijn geld kregen ze toch wel zolang ze niks hoeven uit te betalen is het een top site maar als je dan maar 1 tiende terug wint van wat je in je leven gestort hebt dan gaan ze moeilijk doen nou die 6000 mogen ze houden ik hou mijn geld voortaan in mijn zak WIN IK VEEL MEER MEE, toch ga ik nog naar de rechter om te kijken waarom ze mijn hebben toegelaten zoveel accounts te kunnen openen. ik snap dat er mensen zijn die zullen denken wtf heb je zoveel geld uitgegeven aan zo een site ja dat heb ik werkelijk en niet in een keer maar wel in etappes elke dag rond de 25 euro voor een aantal jaar lang

Geplaatst: 20.09.2013

Grote oplichters zijn het. Ik heb al verschillende keren gehad dat het geld wat ik stortte,niet bijgeschreven werd. Wel werd het van mijn bankrekening af geschreven....weg was mijn geld!

Geplaatst: 27.11.2011

Vind het echte oplichterij.Heb er op 1 avond respectievelijk 150-300 en 500 euro gestort.Gespeeld zonder bonus te ontvangen.Kwam terug op 1200 euro,dus 250 euro winst.Wilde dit uit laten betalen.Werd er gezegd dat dit niet kon moest nog 250 euro inzetten.Echt belachelijk wanneer je met je eigen geld speelt,zonder bonus.Uiteindelijk maar gedaan en toch nog 1152 over gehouden,dus winst.Speel hier echt nooit meer en raad het ook iedereen af.Zijn betere speelmogelijkheden.

Geplaatst: 09.06.2011

Hopa.com heeft mij verbaasd. Ik heb op deze website reviews gelezen over hopa.com en ik wilde kijken of de mensen die hier schrijven gelijk hadden. Ik moet helaas de mensen hier ongelijk geven over hopa.com. Het is een goede site die doet wat ze zeggen. Ik heb wat geld gesort via ideal en ben gaan spelen. Je hebt de spellen snel onder de knie en zoals hopa.com beloofd hebben ze een winstpercentage van 1 op 3.

Geplaatst: 31.05.2011

Pas op met de Hopa Bonussen!! Dank u dat u met ons contact opgenomen heeft. Betreffende uw mail wil ik u op ons uitbetalingsbeleid attent maken zoals deze is beschreven in onze gebruiksvoorwaarden. Om bij Hopa.com uitbetaald te kunnen worden zult u tenminste 1 storting gemaakt moeten hebben. Bonussen, winsten of stortingen zullen alleen uitbetaald kunnen worden zodra enig bonus geld minstens 20 keer ingezet is (inzettingen met de gratis 5 worden niet bijgeteld). Bijvoorbeeld: u heeft een bonus totaal bedrag ter waarde van 25 euro ontvangen, dus zult u 20 maal 25 in moeten zetten, wat gelijk staat aan 500. Wanneer u klikt om te spelen en u een bedrag kiest om mee te spelen, zult u zodra u gespeeld heeft dat bedrag ingezet hebben. Bijvoorbeeld, u klikt om een spel van 5 euro te spelen, zodra u gespeeld heeft zult u 5 euro ingezet hebben ongeacht of dat u verloren of gewonnen heeft.

Geplaatst: 30.05.2011

Erg oppassen met Hopa.com Als je geld overmaakt van een andere rekening of je naam komt niet overeen krijg je niet uitbetaald! Je bank en credit card kunnen niets voor je betekenen aangezien het om een loterij gaat. Be alert!

Geplaatst: 27.05.2011

Ik kras wel eens bij Hopa.com, lekkere website om even op te ontspannen en te krassen. Hopa.com reageert helaas niet zo snel op supportvragen en support via de fax is natuurlijk nogal onzinnig ;). Maar al met al een aardige website met af en toe leuke prijzen :).

Veel gestelde vragen

Is Hopa betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Hopa zijn er 14 reviews achtergelaten en 4 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 1.75 uit een totaal van 5.

In welke branches is Hopa operationeel

Hopa is actief in de Wedden websites branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Hopa

Lees op de website van Hopa hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Hopa.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Hopa weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Hopa sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Wedden websites branche.

Hopa

Hopa.com is een website waarop men online krasloten kan kopen en krassen. Hiermee kan men geld winnen (of verliezen). Hopa ,onderdeel van NeoGames,  is via telefoon, e-mail, en fax bereikbaar. Bij Hopa kan met iDeal en creditcards betaald worden.

Alternatieve shops voor Hopa

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Hopa.

3 ervaringen, 2 stemmen Lees ervaringen
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
14 ervaringen, 4 stemmen Lees ervaringen
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring