Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Grandado ervaringen

2.44/5.00 - 109 stemmen, 288 ervaringen
Ga naar website

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Grandado. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Grandado eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Grandado na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Grandado

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

4/5.00 Geplaatst: 03.09.2021

Positieve ervaring!

Ik heb heel impulsief besteld op Grandado omdat ik de schoenen super mooi vond. Achteraf pas ben ik gaan zien naar de reviews, die maakte mij wel bang. Ik las ENKEL negatief, waardoor ik mijn bestelling wilde annuleren. Dat was niet mogelijk natuurlijk. Ik was overtuigt dat ik opgelicht zou worden en heb mezelf er gewoon bij neergelegd. Vandaag kwam er plotseling een pakketje aan. Ik weet niet hoe of wat, maar mijn boots waren gewoon aangekomen. Vroeger dan verwacht zelfs, de maat klopte, de schoenen klopte. Alles is goed gegaan. Ik vind het heel vreemd dat andere mensen zo’n slechte ervaring hebben met Grandado. Of dat ik nog eens iets zou bestellen betwijfel ik, want de prijs was wel wat hoog nadat ik gezien had op internet dat ze veel goedkoper verkrijgbaar waren. Maar naast dat, was de service super, ze antwoordde altijd snel en mijn pakketje was er super snel. Ik zou niet weten wat het maakt dat Grandado zo’n slechte reviews heeft.

0/5.00 Geplaatst: 01.09.2021

Niks mee te beginnen

Tot mijn grote verbazing, kwam het pakje gewoon via AliExpress Er is dus een bepaalde samenwerking te bespeuren. Het artikel zelf heb ik gelijk de afvalemmer ingegooid. Alles stond in het Chinees beschreven, daar kan ik dus helemaal niks mee. Buiten dat, was het artikel ook veel te duur voor hetgeen ik ontvangen heb. Voor mij nooit meer!

0/5.00 Geplaatst: 26.08.2021

Slecht artikel

Ik heb eind Juli 2021 een scheerhoofd van Braun 32B besteld. Het voldoet niet aan de verwachtingen. Het lijkt wel een bot mes. Hier kan ik niets mee. Uw telefoon 085-3001015 is niet (meer) in gebruik. Ik zal proberen te mailen.

1/5.00 Geplaatst: 16.08.2021

Waardeloos product heel anders dan geadverteerd

Product retour gezonden heb mijn geld nog niet terug. Ik bestel hier nooit meer en raad anderen aan dit ook niet te doen. Ze verkopen producten die van Ali expres afkomstig zijn allen veel duurder.

1/5.00 Geplaatst: 13.08.2021

Onbetrouwbaar

In juni een zwemshort besteld en op 14augustus nog niks geleverd. Dat je voor track en trace moet betalen is al onjuist. Moet dit nu echt van China komen? Zonde van de investering. ............?......

1/5.00 Geplaatst: 12.08.2021

Pakket zou bezorgd zijn maar dat is niet zo

Na het schrijven van een review omdat ik het pakket niet heb ontvangen kreeg ik een email van Ivana da ik contact op moest nemen met Postnl, dat heb ik gedaan en daar zegt men dat ik wederom contact op moest nemen met Grandado, omdat die dan contact op moesten nemen omdat postnl anders mijn klacht niet kon behandelen, ik kreeg een nummer waardoor Grandado dan Postnl kon gaan vragen hierop actie te ondernemen. weer kreg ik per computer contact maar mijn vraag werd niet beantwoord, ook Postnl die zegt dat het pakket bezorgd is (wat dus niet waar is) doet er verder niets mee, dus daar hoef je niet aan te komen met je klacht naar hun. dus mijn pakket zwerft ergens rond en niemand weet er iets van, zo gaat men om met een klacht,

1/5.00 Geplaatst: 04.08.2021

Triste triste

Mijn kind(5) wou kindertablet in deze moeilijke corona tijd (vaak thuis). Op 9juni bij Grandado besteld heb ik nooit gekregen. Mijn kind vraagt/huilend elke dag papa waar is mijn tablet?? Ik ga nooit meer bij Grandado iets bestellen. GRANNL 402017 Groetjes À.Dixila

1/5.00 Geplaatst: 02.08.2021

Opgelicht met een truukje

Oplichters! Metalen kippen besteld maar plastic ontvangen. Op aandringen kreeg ik het volgende voor geschoteld: 1: Je houdt het product en krijgt 40% van het aankoopbedrag teruggestort op jouw rekening. 2: Je krijgt van ons een antwoordnummer en stuurt het ontvangen product terug. Wij zullen je dan het juiste product naleveren. Na dringen met de wet "14 dagen retourrecht" toch beloofd het volledige bedrag terug gestuurd te krijgen. Product opgestuurd kreeg ik vervolgens te horen dat het product incompleet zou zijn. Wat een oplichters.

0/5.00 Geplaatst: 30.07.2021

Betelling is veeel te lang onderweg

ben nog steeds in afwachting van mijn bestelling, duurt veel te lang inmiddels ben ik geslaagd en heb een mail gestuurd met teruggaven van de betaling. Zoals ik verwachte hoor ik daar ook niets meer van! Dus is mijn advies bestel nooit bij Grandado!

1/5.00 Geplaatst: 23.07.2021

DIEVEN

ik heb online scheermesjes besteld, ik heb ze betaald en vandaag krijg ik een mail dat ze niet geleverd kunnen worden omdat dit onder : Gevaarlijke producten valt. Sorry, maar waarom kon ik ze in de eerste plaats online bestellen? ik heb 39,81e betaald en ze schrijven mij dat ik een voucher van 37euro ging krijgen om online te bestellen. Ik wil niets bestellen online, ik wilde enkel die scheermesjes. Ik vind dit totaal niet kunnen.

1/5.00 Geplaatst: 20.07.2021

Nooit ontvangen

Kniebeschermers besteld in maart, tot op heden niks ontvangen. Het is nu half juli. Op de site is het "oeps er ging iets mis" en "we zijn nu niet bereikbaar, laat je email achter." Right. Ik ga hier nooit meer bestellen en raad iedereen aan dat ook niet te doen. Verspilling van je geld en tijd.

1/5.00 Geplaatst: 20.07.2021

niets geleverd gekregen

Het zijn gewoon fraudeurs, oplichters en ga zo maar verder. Je bent gewaarschuwd koop er niets als je tenminste iets thuis wil krijgen voor je geld. Contact krijg je niet met ze, je weet niet waar ze zitten kortom als je het geld over gemaakt hebt ben je bedankt en besta je gewoon niet meer voor hun.

0/5.00 Geplaatst: 16.07.2021

Product niet ontvangen

In de loop van mei 2021 3 magnetische deurstoppers besteld en betaald. Na een maand een mail getuurd dat ik deze nog niet had ontvangen. Er kwam in enkele dagen een mail om toch nog een week te wachten. Na een week nog steeds niets ontvangen en via mail gereageerd. Na een tweetal dagen werd het bedrag van mijn bestelling terugbetaald. Ben tevreden qua service, spijtig genoeg vind ik de wachttijd te lang, zeker als je iets dringend nodig hebt.

1/5.00 Geplaatst: 14.07.2021

Waardeloze webshop

Artikel besteld met een levertijd van maximaal 25 werkdagen maar in de praktijk ongeveer 14 wordt gezegd. Voor track and trace moet je €1,99 extra betalen, wat een onzin! Op een gegeven moment contact opgenomen en te horen gekregen dat het tot 25 werkdagen kan duren. Met andere woorden: gewoon wachten. Na ruim 25 dagen weer contact opgenomen. Dit gaat overigens eerst via een robot die alleen standaard antwoorden kan geven, dus uiteindelijk krijg je toch een echt iemand "aan de lijn". Sorry meneer, dit artikel is allang niet leverbaar. Sorry dat u de berichtgeving niet ontvangen heeft. Kun je shoptegoed krijgen met compensatie voor het ongemak. Nee, ik wil gewoon mn geld terug. Wat gesoebat maar uiteindelijk krijg je dan toch je geld, maar zonder compensatie voor het ongemak. Dit was eens maar nooit meer! Wat een ballentent!!

1/5.00 Geplaatst: 02.07.2021

Internet cowboys

zijn tussenhandelaren kopen in bij Alibaba en verkopen het met grote winsten door op hun site.zijn tussenhandelaren kopen in bij Alibaba en verkopen het met grote winsten door op hun site.zijn tussenhandelaren kopen in bij Alibaba en verkopen het met grote winsten door op hun site.zijn tussenhandelaren kopen in bij Alibaba en verkopen het met grote winsten door op hun site.

0/5.00 Geplaatst: 29.06.2021

Is maar een klein onderdeel geleverd waar ik niets

Op 14 juni 2021 heb ik bij u besteld een Draagbare Eva Tuin Kneeler Zetel Gereedschapstas Outdoor Werk Voor Beschermen Knie Kruk Tuingereedschap Opslag Pouchs Tool Kit Het ordernummer is : GRAN-NL-410730 het artikelnummer is: Artnr: 8720315208213 Ik heb gekozen voor een zending met track&trace en heb daar ook extra voor betaald Ik heb op 26 juni alleen de tasjes geleverd gekregen en vraag mij af waar de rest blijft. Aan die tasjes alleen heb ik natuurlijk niets.

4/5.00 Geplaatst: 25.06.2021

In mijn geval goed.

Door de corona duurde het wat langer, zij hielden regelmatig contact om te vertellen hoever de bestelling was, de contacten waren correct. Het moet uit China komen en dan duurt het wat langer. Maar de levering was correct 30 dagen

1/5.00 Geplaatst: 23.06.2021

oplichters

motoronderdeel besteld, blijkt verdorie uit China te komen, 30 WERKdagen levertijd! Geen mogelijkheid tot annuleren wat niet mag in Nederland, maar ik kan het na ontvangst retourneren. WAT EEN OPLICHTERS!!!!!

2/5.00 Geplaatst: 22.06.2021

Matig

Twee toilettassen besteld er was no maar 1 op voorraad,de andere was uitverkocht,netjes een email hier over gehad ze zouden geld van 1 toilettas terug storten....je raad het al wacht nog steeds. Slecht hoor,nooit weer.

1/5.00 Geplaatst: 21.06.2021

Geen hoes, geen reactie op vragen levertijd!

Indien door geen reactie op vragen betreffende levertijd mijn annuleren. Helemaal niets geen reactie meer. Dus een gewaarschuwd mens telt voor twee !!

Veel gestelde vragen

Is Grandado betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Grandado zijn er 288 reviews achtergelaten en 109 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 2.44 uit een totaal van 5.

In welke branches is Grandado operationeel

Grandado is actief in de Warenhuizen branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Grandado

Lees op de website van Grandado hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Grandado.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Grandado weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Grandado sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Warenhuizen branche.

Volgende
Ga naar website

Grandado

Grandado.com is een Nederlands en Belgische website die bekend staat om de lage prijzen die je normaliter alleen bij internationale websites aantreft. In het assortiment van deze site vind je diverse producten, van e-sigaretten tot aan gereedschappen. Een breed en divers assortiment, kortom. Al deze producten zijn verkrijgbaar voor zeer lage prijzen. Verzenden is altijd gratis, net als retourneren. Producten mag je 100 dagen uitproberen.

Is Grandado betrouwbaar?

Lees de recencies en de reviews van onderstaande klanten en bepaal dan of het veilig vind om een aankoop te doen. Veel klachten betekent niet automatisch dat een winkel een slechte webshop is of niet betrouwbaar is. Bepaal aan hand van de ervaringen welke voor jou zwaar tellen. Wil je bijvoorbeeld iets snel geleverd krijgen en je leest alleen maar dat de levertijd / verzendtijd lang is, dan kan je daar je conclusies uit trekken. Lees op de website hoe het zit met bezorgtijden, retourneren en je geld terugkrijgen. Let er ook op of een webshop is aangesloten bij een "bekend" keurmerk, dit borgt in belangrijke mate of een webshop betrouwbaar is.

Alternatieve shops voor Grandado

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Grandado.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Logo V&D

V&D

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
197 ervaringen, 10 stemmen Lees ervaringen