Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Grandado ervaringen

2.44/5.00 - 109 stemmen, 370 ervaringen
Ga naar website

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Grandado. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Grandado eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Grandado na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Grandado

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

3/5.00 Geplaatst: 29.11.2021

Vriendelijke klantenservice

Vriendelijke klantenservice, product voldeed helaas niet aan mijn verwachtingen. De tas was kleiner en dunner dan verwacht. Heb na een paar keer e-mail contact zowel het product mogen houden als mijn geld terug gekregen.

4/5.00 Geplaatst: 29.11.2021

makkelijk besteld redelijk snel in huis

Makkelijk bestellen en best snel in huis. Heb niet echt klachten over de service. En voor zo'n prijs kun je het niet ergens anders krijgen dus dan is het wel de wat langere levertijd waard. Al met al best tevreden.

3/5.00 Geplaatst: 29.11.2021

kan ik noch niet veel van zegen komt pas op 15 dez

kan er noch niet veel over zegen de tafel moed noch geleverd worden. weet het nu niet te vertellen sorry als ik de tafel heb onvangen geef ik u opnieuw mijn mening .met vriendelijke grt claudia minnaert

3/5.00 Geplaatst: 29.11.2021

Snel geleverd

Had twijfel over lange levertje maar artikel snel geleverd. Alleen wel misleiding in aantal, dacht er 200 gekocht te hebben maar het waren er 20. Makkelijk overheen gelezen….. jammer want daardoor waren ze uiteindelijk veel duurder. Verder tevreden en volgende keer zelf heel goed opletten dus??

4/5.00 Geplaatst: 29.11.2021

Prima

Een masker van IT besteld en desondanks het uit het buitenland kwam toch nog snel geleverd en door de track en tracé kun je jouw bestelling goed bijhouden. Dus mijn ervaring door hier te bestellen is mijn goed bevallen.

5/5.00 Geplaatst: 29.11.2021

Goede prijs inclusief verzending

Leuke vilten kerstboom gekocht die bij andere winkels een stuk duurder zijn. Daarnaast kwamen er geen verzendkosten bij en is het product zoals verwacht. Kwaliteit is zoals verwacht en ik ben tevreden.

4/5.00 Geplaatst: 29.11.2021

goed product en correct geleverd

Het aangekochte product was zoals omschreven en alles werd keurig op de bepaalde tijd geleverd, de prijs voor dit product vond ik ok . Moest ik later nog iets nodig hebben dan zou ik zeker nog iets bij jullie aankopen.

1/5.00 Geplaatst: 29.11.2021

Bestelling van AliExpress ontvangen.

Ik dacht een fitbit horloge besteld te hebben maar ik kreeg een AliExpress pakketje geleverd met een namaak horloge. Deze viel uit elkaar en telde de stappen niet goed. Na contact met de klantenservice heb ik de bestelling mogen terugsturen en mijn geld terug gekregen.

2/5.00 Geplaatst: 29.11.2021

Deze site werkt met dropshipping

Niet duidelijk bij aankoopproces hoe lang het zou duren voordat de order zou aankomen. Lijkt alsof het vanuit NL wordt verstuurd maar bleek uiteindelijk direct vanaf de producent te komen. Niet alleen duurde de levering meer dan 3 wk, het is ook nog eens erg slecht voor het milieu om zo'n klein pakket de halve wereld over te sturen. Als ik dit had geweten had ik het niet gedaan.

5/5.00 Geplaatst: 29.11.2021

Goede site

Ik ben zeer uiterst tevreden over Grandado. De bestelling werd snel verwerkt, de productkwaliteit is zoals verwacht.k word wel netjes te woord gestaan. De pakketten worden super snel Verzonden. Dat maak je bij geen 1 online winkel mee . Die maken daar misbruik van en GRANDADO niet . Pluspunt toch . Dikke 10 voor GRANDADO! Ik ben een zeer tevreden klant .

4/5.00 Geplaatst: 29.11.2021

Prima

Geen duidelijkheid over levertermijn, maar ook geen verzendkosten in rekening gebracht. Dus dat is per saldo positief! Vraag me wel af waarom kleine levering niet gewoon in de brievenbus gestopt kan worden?! Moeilijk kiezen op basis van website en documentatie, beter en duidelijker specificeren.

4/5.00 Geplaatst: 29.11.2021

Ik bestel best vaak dingen ook bij andere bedrijve

Jullie prijzen zijn super niet te duur en goeie kwaliteit en komt netjes optijd aan mijn complimenten daar voor. Ik bestel best vaak onderdelen voor de auto enzo en dingen zoals telefoon hoesjes maar is zelden zo'n goeie kwaliteit ben er zeer over te spreken en zal zeker vaker willen bestellen

2/5.00 Geplaatst: 29.11.2021

Waardeloos!

Ik had een interactieve beer besteld, maar kreeg een mini beertje bezorgd waar een geluidje in verwerk was. Had beter via AliExpress kunnen bestellen was ik nog goedkoper uit geweest. Waardeloos dat er zulke sites bestaan, geld willen verdienen en mensen maar voor de gek houden

1/5.00 Geplaatst: 29.11.2021

Slechte omschrijving product

Je denkt 200 stuks te kopen en ontvangt er dan maar 20. Staat heel erg klein ergens vermeld, terwijl de advertentie groot laat zien dan het 200 stuks zou moeten zijn. Vermeld de volgende keer duidelijk om hoeveel stuks het gaat!

5/5.00 Geplaatst: 29.11.2021

Goede ervaring

Ik netjes mijn bestelling thuis bezorgd gekregen. Je krijgt netjes een mailtje van je bestelling en kan volgen . Zijn plus puntje alleen durt even tot dat je het krijgt maar daarvoor kun je het volgen. Uitstekend service en geen hoofdpijn.

5/5.00 Geplaatst: 29.11.2021

Passen zeer goed heb gelijk een voorraad

Op meerdere site deze deze 6 Xrubber Fastener Ringen Veiligheid Loop Vervanging Voor Garmin Fenix5/Fenix5 Plus/Forerunner 235/Forerunner 630/forerunner #15 × 1 gezien maar nergens zo veel en zo goedkoop. De levertijd was ook redelijk snel voor iets wat uit het buitenland komt.

4/5.00 Geplaatst: 29.11.2021

Lange levering

Prima product, prijs en service, er wordt alleen niet bij verteld dat de producten vanuit China worden verzonden en dat dit wel even kan duren. Hierdoor kwam het voor mij te laat binnen.

5/5.00 Geplaatst: 29.11.2021

Prima

Goede service en de leveringstijd duurde ook niet veel te lang. Het is een heel mooi product en ik heb er nu twee van gekocht en het is echt prima kwaliteit. Heel erg leuk Reuze bedankt Tot een volgende keer wellicht dat ik weer een aankoop plan.

1/5.00 Geplaatst: 24.11.2021

diestal bedrog

bestelling nooit binnen gehad en geen geld terug geen klachten service kan ze ook niet voor de rechter slepen omdat dit ncriminelen zijn geen andere woorden voor niets bij bestellen je heb geen poot om op te staan

5/5.00 Geplaatst: 17.11.2021

Great! Simple webbsite and good comminication on t

Great service, I recommend it! After I had found the product I was looking for, for an affordable price it was simple to place the order. The process from the order to packaging was transparent and communicative. I was happy it was good information on the steps the package went through on its way to me and there were never any issues or concerns.

Veel gestelde vragen

Is Grandado betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Grandado zijn er 370 reviews achtergelaten en 109 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 2.44 uit een totaal van 5.

In welke branches is Grandado operationeel

Grandado is actief in de Warenhuizen branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Grandado

Lees op de website van Grandado hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Grandado.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Grandado weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Grandado sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Warenhuizen branche.

Vorige Volgende
Ga naar website

Grandado

Grandado.com is een Nederlands en Belgische website die bekend staat om de lage prijzen die je normaliter alleen bij internationale websites aantreft. In het assortiment van deze site vind je diverse producten, van e-sigaretten tot aan gereedschappen. Een breed en divers assortiment, kortom. Al deze producten zijn verkrijgbaar voor zeer lage prijzen. Verzenden is altijd gratis, net als retourneren. Producten mag je 100 dagen uitproberen.

Is Grandado betrouwbaar?

Lees de recencies en de reviews van onderstaande klanten en bepaal dan of het veilig vind om een aankoop te doen. Veel klachten betekent niet automatisch dat een winkel een slechte webshop is of niet betrouwbaar is. Bepaal aan hand van de ervaringen welke voor jou zwaar tellen. Wil je bijvoorbeeld iets snel geleverd krijgen en je leest alleen maar dat de levertijd / verzendtijd lang is, dan kan je daar je conclusies uit trekken. Lees op de website hoe het zit met bezorgtijden, retourneren en je geld terugkrijgen. Let er ook op of een webshop is aangesloten bij een "bekend" keurmerk, dit borgt in belangrijke mate of een webshop betrouwbaar is.

Alternatieve shops voor Grandado

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Grandado.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring