Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Gardentrail ervaringen

4.71/5.00 - 17 stemmen, 10 ervaringen
Ga naar website

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Gardentrail. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Gardentrail eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Gardentrail na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Gardentrail

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

1/5.00 Geplaatst: 01.07.2021

Totaal gebrek aan klantvriendelijkheid

Ik heb op 1 juni een gasvuurtafel besteld die een levertijd heeft van 1 à 2 weken volgens hun website. Vandaag 1 maand later heb ik nog niets ontvangen. Hier heb ik op zich geen problemen mee, als de levering van een product vertraging oploopt is hier weinig aan te doen. Wat mij echter enorm stoort is dat ik voortdurend aan het lijntje wordt gehouden. "maandag wordt ze geleverd", "het kan ook dinsdag zijn", "ik heb niet gezegd maandag of dinsdag, het zal deze week zijn". Ook beloven ze contact op te nemen met de leverancier en me terug te bellen, maar dat doen ze dus niet. Zeg dan gewoon dan er iets fout gelopen is, maar hou je klanten niet aan het lijntje

Geplaatst: 20.11.2020

Zeer geprijsd!

Geplaatst: 16.09.2020

Heb hier een bestelling geplaatst op 27/07 en nog niet geleverd op 16/09. Antwoorden niet op mijn mails, en krijg ze ook niet aan de lijn.

Geplaatst: 09.09.2020

Great service, most cheapest price and delivery.

Geplaatst: 27.08.2020

Uitstekend geholpen tijdens de zoektocht naar een bbq. Met hulp van de helpdesk en de goede tips en adviezen van Koen tot een deal gekomen. Werd altijd snel opgenomen en vriendelijk behandeld. Alle lof voor hem.

Geplaatst: 28.07.2020

Duideijke en herldere website. Korting ontvangen.

Geplaatst: 23.07.2020

Ik bestelde eind mei een tuinbed. Beloofde levertijd 6 dagen. Nu bijna half juli (mid zomer) en nog steeds geen tuinbed. Men stelt steeds uit en verzint smoezen. Het geld is al wel lang van de rekening.

Geplaatst: 03.12.2019

Snelle levering, top service. Tevens ook vriendelijk geholpen door de telefoon.

Geplaatst: 24.09.2019

Via via terecht gekomen op de website van Gardentrail, alleen vond ik de prijs erg aan de hoge kant. Dit gemeld en hier heeft de medewerker welke ik aan de lijn had keurig op gereageerd. Er werd snel geschakeld en ontving een offerte. Ze denken mee en maken in overleg de levering waar.

Geplaatst: 19.08.2019

Ik had een vuurschaal bali 100 besteld bij Gradentrail. Na twee weken nog niks ontvangen te hebben heb ik het bedrijf opgebeld, wat pas opnam na de 20ste poging. Er werd mij verteld dat het product te groot was en de vervoerder het niet mee wilde nemen. Ze gingen hun best doen om de bestelling toch zo snel mogelijk bij mij te krijgen. Helaas moest ik concluderen dat er niets gebeurde en zo opnieuw elke week en op een gegeven moment elke dag contact met het bedrijf zocht. Na 12 weken!!! geen verandering werd mij voorgesteld om het geld terug te boeken en de koop te annuleren. Hier heb ik direct gebruik van gemaakt, ik was het inmiddels wel beu. Wat een slecht bedrijf en nog slechtere communicatie. Ik besteld hier nooit meer wat, wat een slecht bedrijf.

Veel gestelde vragen

Is Gardentrail betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Gardentrail zijn er 10 reviews achtergelaten en 17 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 4.71 uit een totaal van 5.

In welke branches is Gardentrail operationeel

Gardentrail is actief in de Wonen, huis en tuin branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Gardentrail

Lees op de website van Gardentrail hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Gardentrail.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Gardentrail weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Gardentrail sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Wonen, huis en tuin branche.

Ga naar website

Gardentrail

Een onafhankelijk platform voor het plaatsen van reviews van Gardentrail. Lees de ervaringen van andere bezoekers, je kan hier ook op reageren. Blijf op de hoogte waar je aankopen kunt doen of waar je in het verleden een aankoop hebt gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels zij slecht en goed vinden! Ben je overtuigt en ga je bestellen? Klik dan op de rode of groene knop om naar Gardentrail te gaan.

Alternatieve shops voor Gardentrail

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Gardentrail.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring