Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Coolblue ervaringen

3.43/5.00 - 79 stemmen, 76 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Coolblue. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Coolblue eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Coolblue na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Coolblue

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

0/5.00 Geplaatst: 15.09.2021

slechte service

nieuwe wasmachine gekocht ze hebben de wasmachine niet goed geplaatst en staat te trillen op de vloer. Ze komen pas in oktober voor een herstelling . Je moet heel lang aan de telefoon hangen verschillende malen gebeld

1/5.00 Geplaatst: 19.08.2021

Meest slechte bedrijf ooit

Meest slechte bedrijf ooit…!!!! Bestelling van ruim € 1000 geplaatst ordernummer 56118262 Geeft het afhaalpunt van de Hema mijn pakketten aan iemand met een andere straatnaam maar zelfde huisnummer mee… zogenaamd doen ze dan onderzoek en krijg je een mail terug dat je maar aangifte moet doen bij de politie maar dat is niet mogelijk om aangifte te doen van iets wat nog niet in jou bezit was… je word dus door PostNL coolblue en de Hema van het kastje naar de muur gestuurd..!!!!! Bestel hier nooit iets mensen zeer slecht bedrijf en sclechte service… maja de wachttijd van de klantenservice van ruim 45min zegt in dit geval weer genoeg het regent over dit bedrijf klachten.!!! Ben gewaarschuwd..!!!!!

0/5.00 Geplaatst: 12.08.2021

Coolblue, een blije nachtmerrie

Coolblue, een blije nachtmerrie In december 2020 kochten wij bij Coolblue een Rowenta Air Force Flex stofzuiger. In mei van dit jaar brak er een stukje kunststof af waardoor de steel niet meer in de unit “klikte”. Aangezien we in Utrecht wonen brachten wij de stofzuiger naar de winkel in Utrecht. Ze gaven al aan dat het nog in de garantietermijn viel en hoogstwaarschijnlijk onder de garantie zou vallen. Alles werd netjes geregistreerd en in ontvangst genomen: nog voordat we thuis waren hadden we al een bevestigings e-mail met reparatienummer. Om de paar dagen werden we op de hoogte gehouden waar onze stofzuiger zich bevond, totdat deze bij een expert van Rowenta ter beoordeling lag. Als snel gaven ze aan dat de schade niet onder de garantie zou vallen en we 3 opties hadden. - Laten repareren voor Euro 228,51 - Retour sturen met Euro 39.95 verzend- en onderzoekskosten - Afstand doen van de stofzuiger voor Euro 0,00 We vonden dit vreemd want de stofzuiger hadden we gekocht voor Euro 265,00 (5 maanden oud), maar ook te absurd voor woorden het hoge reparatie bedrag voor het vervangen van een kunststofkapje. Diezelfde week heb ik telefonisch contact gezocht voor uitleg en een Belgisch sprekende dame gaf aan dat de mail met de kosten een misverstand was en de stofzuiger onder garantie gerepareerd zou worden. “U kunt de mail vergeten” vertelde ze. Echter, na 5 dagen kregen we een mail met de vraag wat we hadden besloten. Wederom gebeld en toen gaven ze aan dat de Belgische medewerkster dit niet had moeten vertellen en we alsnog moeten betalen voor een reparatie. We hebben daarna een mail gestuurd dat we hier niet mee akkoord gaan en deze communicatie ook niet begrijpen. Ze bleven voet bij stuk houden en wilde ons tegemoet komen om de stofzuiger voor Euro 0,00 retour te sturen, zonder reparatie. Daarna ontvingen we 3 mails, bij de eerste moesten we Euro 1.000.000,00 betalen, de tweede mail Euro 1.000.000 en de derde Euro 0,01 (dit om de stofzuiger vrij te kunnen geven neem ik aan). Natuurlijk kloppen deze bedragen niet maar stel dat iemand verward is en op deze opties zou klikken om te betalen…. Na een paar dagen ontvingen we een brief dat er een nieuw product klaar lag bij Coolblue Utrecht. We dachten nog: misschien hebben ze hun fouten ingezien. Met ingehouden enthousiasme zijn we met deze brief naar de Coolblue vestiging in Utrecht gegaan. En wat bleek nu weer, het was gewoon de oude stofzuiger die niet gerepareerd was, mijn vrouw gaf aan dat er in de brief staat dat we een nieuw product zouden krijgen. De manager (overigens een vriendelijke en behulpzame jongen) ging zich terplekke in het verhaal verdiepen hoe alles was verlopen en ook hij verbaasde zich over wat er allemaal was gebeurd en zei dat dit niet mag gebeuren. Hij adviseerde de stofzuiger achter te laten om te kijken wat hij nog kon doen. Hij kon op dat moment zelf geen beslissing nemen en zou in gesprek gaan met zijn leidinggevende hierover. De volgende belde hij terug en gaf aan dat ook hij niets meer voor ons kon doen. Dus weer terug naar de winkel, voor de derde keer, om de kapotte stofzuiger op te halen. Het zat ons allemaal niet lekker. Het klopt niet om in deze tijd, waarbij iedereen zich bewust is dat we duurzaam moeten gaan leven, we een 5 maanden nieuwe stofzuiger bij het afval moeten zetten omdat er een zeer klein stukje plastic is afgebroken. We hebben toen contact opgenomen met de consumentenservice van Rowenta zelf in Veenendaal en het probleem voorgelegd en de vraag of ik het onderdeel kon bestellen zodat ik deze zelf zou kunnen repareren. Ze gaven aan dat de stofzuiger nog onder garantie valt en we deze gratis konden opsturen naar reparatiebedrijf E-care die dit voor hen doet. Dezelfde dag nog hebben we de stofzuiger opgestuurd naar E-care. En ook daar konden we online zien wat de status was. De stofzuiger werd onder garantie gerepareerd (nieuw kunststofkapje) en teruggestuurd. Zonder enige kosten!! We zijn weer helemaal blij met onze Rowenta Air Force Flex stofzuiger, maar niet met Coolblue! Jullie begrijpen dat wij geen blije glimlach krijgen van Coolblue. Het lijkt erop dat ze de consument niet serieus nemen en zich niet willen bezighouden met service en klantvriendelijkheid. Familie Nieuwland

Geplaatst: 15.05.2021

Heeft zijn website niet op orde. Tot 7 keer iets besteld, wat al verkocht was aan andere mensen. Vervolgens krijg je steeds tegenstrijdige berichten en mensen van de klantenservice weten totaal niet wat er speelt als ze contact met je opnemen. Ik was tot kort erg tevreden over dit bedrijf, maar mij zijn ze als klant kwijt. Waardeloos en amateuristisch.

Geplaatst: 31.12.2020

Op donderdag 24 dec. Om 12:35 uur iPhone 12 pro besteld, op voorraad, is er beperkte voorraad dan staat dat anders vermeld, meteen via iDeal betaald. Orderbevestiging nooit ontvangen. Na bestellen iPhone een hoesje uitgezocht en besteld om 12:55, betaling via iDeal willen doen maar was niet nodig, kreeg direct een orderbevestiging. Vreemd, toch maar even bellen. Medewerker zegt dat het wel een uur kan duren voor ik de orderbevestiging van de iPhone krijg, op mijn vraag of de iPhone op voorraad is wordt bevestigend geantwoord. Hoewel nog steeds geen bevestiging en ook geen bestelling van de iPhone zichtbaar in mijn bestellingen. Om 13:25 maar weer gebeld, andere medewerker die vrolijk zegt dat de iPhone helemaal niet op voorraad is........... Legt uit dat als er voorraad staat en er nog iemand de telefoon in winkelmandje heeft me dan net voor is geweest, reservering gebeurd pas na betaling, dan was er weinig voorraad. Niet dus dus want dat wordt expliciet vermeld op de site wanneer dat zo is. Wat is er werkelijk gebeurd, de iPhone was niet op voorraad, bestelling en betaling zijn geaccepteerd en omdat er geen voorraad was is de betaling niet gecrediteerd maar in mijn tegoeden gezet en is het hoesje daar mee verrekend vandaar dat er geen betaling heeft plaats gevonden van het hoesje. Alles geannuleerd en betaling terug gevraagd. Vervolgens heeft deze medewerker, Eden, behalve beloftes, niets gedaan, helemaal niets!! Omdat ik niets verneem van de beloftes nog maar eens gebeld, deze collega zag dat Eden was vergeten om een vonkje aan te zetten bij administratief verwerken. Ook hier weer beloftes en niets doen, bleek toen ik maandag ging weer bellen. Er was echt niets gedaan of geregeld met de gedane beloftes. Nu zou Julia actie gaan ondernemen, zij heeft een bestelling aangemaakt en ervoor gezorgd dat het bedrag gecrediteerd zou worden. Nou dat heeft ze inderdaad gedaan maar de belofte van 3 werkdagen zijn, hoe verbazend, weer niet nagekomen. Zie het ook niet meer gebeuren vandaag 31 december. Het zal volgend jaar wel worden, maar zeker zonder glimlach. Coolblue 1 grote teleurstelling

Geplaatst: 03.10.2020

In Januari 2020 een nieuwe samsung A70 besteld. In Juli 2020 voor de eerste keer moeten aanbieden voor reparatie gezien toestel niet meer oplaadde. Dit heeft 3 weken geduurd. Nu moet ik toestel voor tweede maal opsturen met zelfde probleem. Blijkbaar hebben veel gebruikers van de A70 hier last van. Ik vraag aan coolblue voor een snelle oplossing gezien ik een zwangere vrouw heb en zeker mijn telefoon geen 3 weken kan missen. Reactie Coolblue: geen andere oplossing dan reparatie en trek jouw plan.... Dankjewel Coolblue. Dus laatste keer besteld bij deze webshop met de glimlach. Zolang je niets aan de hand hebt, is coolblue top. Bij schade merk je dat ze niets voorstellen. Ik koop mijn elektro vanaf nu in de betere lokale speciaalzaak.

Geplaatst: 28.09.2020

Garantie bij #Coolblue een lachtertje!! HP printer kapot kan gebeuren, voor garantie op gestuurd scannen wazig en printen soms letters door mekaar,kwam terug scannen nog steeds wazig en en de hele inktslee werkte niet meer!! kortom niet getest, lees meerdere reviews over de garantie bij Coolblue verkopen gaat inderdaad super snel! garantie daar houden ze niet zo van bij Coolblue! factuur: 219490703

Geplaatst: 16.01.2020

Januari 2020 Onze 11 jaar oude Sharp combimagnetron is met de jaarwisseling kapot gegaan. Wij besluiten eenzelfde Sharp magnetron te kopen omdat de oude erg goed bevallen is. Het nieuwe model lijkt nog steeds erg veel op het oude model met de nodige aanpassingen en deze keer in het zwart. Na wat zoeken op internet blijkt ook de prijs nog steeds rond de €260,- euro te liggen. Onze keus valt op Coolbleu vanwege de eigen brengservice en de indruk dat we er een serieuze garantie (service) mochten verwachten Het betreft een Combimagnetron van ca.30 kg 60cmx55cmx40cm 3 januari Magnetron wordt geleverd met post nl. De pakketbezorger tilde zich bijna een breuk. De magnetron werd niet geleverd met eigen brengsevice. Dit is alleen voor witgoed? 15 januari Het lampje is kapot (alleen maar een lampje kapot!!) tel naar CB (CoolBleu) oplossing: nieuwe combi kopen en afrekenen. Als post nl deze morgen brengt de defecte in de doos doen en terug meegeven aan post nl. Daarna wordt de aankoopsom van het defecte apparaat teruggestort op rekening. In de daarop volgende mail staat dat de teruggezonden magnetron in de originele verpakking terug moet komen om de aankoopsom terug te krijgen. Telefoon naar CB. Ik moet 2 magnetrons betalen en krijg het aankoopbedrag van het defect apparaat niet(volledig) terug. CB legt uit dat er ca €30,- ingehouden zal worden omdat originele doos er niet meer is. De doos van de nieuw te kopen magnetron is niet goed omdat codes niet overeen komen met de defecte magnetron. Ik stel voor om de magnetron in de meest nabije vestiging om te gaan ruilen. Dit kan en dan is Arnhem het minst ver weg vanuit Wijchen. (Ca 35km) In de gegevens zal vermeld worden dat het om een defect gaat om zo te proberen om het volledige aankoopbedrag terug te kunnen krijgen. Op internet zie ik dan dat de vestiging in Arnhem midden in het winkelcentrum ligt. Het is hier niet mogelijk om in het centrum te parkeren. Dus ik zal met een magnetron van 30 kiologram op mijn nek naar het winkelcentrum en terug moeten sjouwen. De Coolbleu breng sevice ziet de magnetron niet als witgoed. Telefoon naar CB Ik vertel dat Arnhem niet te doen is en dan komt Eindhoven als tweede optie naar voren. De omruil wordt naar Eindhoven verzet. (60km vanaf Wijchen) Verder werd mij verteld dat ik de verpakking voor de zekerheid eigenlijk een maand moet bewaren voor ik hem weggooi. Kartonnen doos van (70cmx7ocmx50cm) Ik besluit om de 11 jaar oude defecte combimagnetron die ik nog niet naar de milieustraat had gebracht) open te schroeven en te kijken waar en hoe het lampje gemonteerd was. Ik heb deze overgezet naar de nieuwe combimagnetron. Alles werk weer zoals het hoort. Telefoon naar CB Ik vertel wat ik gedaan heb en vraag om een nieuw Sharp gloeilampje omdat het oude lampje dat ik er in gezet heb al 11 jaar oud is. Aan dit verzoek is door BC voldaan en er zal een nieuw lampje op de post gedaan worden. Dit is toch wel de meest slechte service die er volgens mij geleverd kan worden. Eigenlijk is dit gewoon helemaal géén service. Je hebt dus gewoon totaal geen garantie bij Coolbleu. Het zal ze volgens mij niets interesseren maar dit is voor mij de laatste aankoop bij dit internetbedrijfje.

Geplaatst: 01.11.2019

Vervolg op voorlaatste bericht. De printer die ik kocht bleek niet in orde en heb ik zogenaamd een nieuwe gehad maar dan zonder door de fabriek geleverde cartridge. Heb coolblue van deze 2 zaken op de hoogte gebracht en zou een nieuwe printer krijgen.Deze blijkt dus dat gene te zijn zoals hierboven beschreven.Na vele heen en weet berichten verbrak het personeel het contact met de mededeling dat zij genoeg hadden gedaan, discussie gesloten. Een paar dagen later sluit ik de printer aan en kijk ik toevallig in de richting van het model nr en zie daar dat deze printer de HP envy phote 6232 is ipv de 6234 waar ik gewoon voor hebt betaald. Dat coolblue de slechst bekend staande bedrijf is waar men zelfs niet de hand omdraait om je een poot uit te draaien was mij door schade en schande inmiddels wel bekend,maar het kan dus nog erger en om erger te voorkomen heb ik een daad moeten stellen en jammer genoeg moeten dreigen met juridische stappen. Ik wil als laatste iedereen nogmaals waarschuwen om vooral niet bij coolblue te kopen, anders kun je net zo goed je geld naar het casino brengen waar je uit eindelijk mss beter af zult zijn.

Geplaatst: 26.07.2019

Op 25.07 heb ik een airco twv EUR 750 besteld via coolblue, de klantenservice gaf aan dat deze de volgende dag zou worden bezorgd. Ik heb vervolgens 3 e-mails en 2 sms berichten ontvangen waarbij werd bevestigd dat ik mijn bestelling de volgende dag zou ontvangen. Op 26.07 was het 38 graden buiten en mijn woning ligt aan het zuid-westen met hoge ramen aan de gehele zijde. Gevoelstemperatuur is bij mij thuis op zo’n dag 45 graden. Ik heb een baby van 4 weken oud derhalve was het dringend dat de airco geleverd zou worden op 26.07. Ik ontving op 26.07 om 10.04 een sms bericht dat de bezorger onderweg was en er binnen een half uur zou zijn. Toen de bezorger er na een half uur niet was heb ik contact opgenomen met coolblue en werd mij verteld dat de bezorger mijn adres niet kon vinden. Dit is natuurlijk onzin aangezien mijn adres in Google Maps te vinden is en daarnaast heeft elk ander bedrijf waar ik spullen heb gekocht wel weten te leveren. Tevens had de bezorger mij ook kunnen bellen als hij mijn adres niet kon vinden ook dit is niet gebeurd. Coolblue liet mij weten niks voor mij te kunnen betekenen want schijnbaar zijn zij het enige bedrijf in NL die hun eigen bezorgers niet kunnen bereiken. Ik zit nu in deze hitte met een pasgeboren baby die haar eigen lichaamstemperatuur niet kan reguleren wat een levensbedreigende situatie veroorzaakt. Dit was de slechtste ervaring die ik ooit met een bedrijf heb gehad! Hun website staat vol met onzin over klanttevredenheid en dat klant koning is en vervolgens vertellen ze je dat je dikke pech hebt en je het maar moet uitzoeken want ze kunnen hun eigen fouten niet herstellen. Ik weet nu niet wat ik moet doen want de baby is compleet versuft en ik kan in deze hitte geen kant op! Als ik dit had geweten had ik via mediamarkt besteld of wie dan ook!! Dit kun je mensen niet aandoen!

Geplaatst: 09.02.2019

Na één jaar een laptop gehad te hebben brak de scharnier van het scherm, en kon ik deze dus niet meer open of dicht klappen. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice, en kreeg netjes een leenlaptop aangeboden voor de tijd dat de originele gerepareerd moest worden. Pittig netjes, alleen jammer dat ik het volledige bedrag van de leenlaptop in borg moest betalen. Na een ongeveer 1,5 had ik deze weer terug, en het probleem was opgelost. Echter na 7 dagen gebruik gaf de laptop uit het niks geen teken van leven, en was deze dus wéér stuk, alleen met een ander probleem. Toen ik aangaf dat mijn laptop 7 dagen na reparatie weer stuk is gegaan en deze om wou ruilen voor een nieuwe sinds ik er geen vertrouwen meer in heb, kreeg ik te horen dat dit niet mogelijk was. Blijkbaar moet de laptop drie keer gerepareerd worden voordat ik hem om kan ruilen.. Bij de eerste reparatie kreeg ik netjes aangeboden dat ik een tweedekans leenlaptop uit kon kiezen voor de tijd dat de originele bij reparatie is, echter toen ik dit voor de tweede reparatie vroeg kreeg ik als antwoord dat dit opeens niet meer mogelijk was. Na te vertellen dat het bij de vorige reparatie ook zo is gegaan, was het opeens toch wel mogelijk. Een beetje vreemd dus. Toen ik uiteindelijk wel een leenlaptop zou krijgen (waarvan ik het volledige bedrag in "borg" moet betalen), werd mij verteld dat ik door moet geven waar ik de laptop voor zou gebruiken, en dat de klantenservice medewerker er een voor mij uit ging kiezen. Na netjes door te hebben gegeven dat ik hem voor intensieve taken zoals meerdere VMs runnen zou gebruiken, samen met een lijst met minimale specificaties te sturen, koos ze een laptop uit die tweedekans €2479 euro kostte, en die alsnog compleet *onder* mijn gevraagde specificaties zat. En dat terwijl je meerdere tweedekans laptops met mijn specificaties lijst had voor maar rond de €1400/1500. In mijn ogen lijkt het op een hartstikke slecht uitgevoerde trick om jullie eerst veel geld te besparen, en daarna mij veel te veel te laten betalen. Zeer slecht dus. Uiteindelijk ben ik niet akkoord gegaan met de laptop die voor mij uitgekozen werd, en er zelf een uitgekozen en doorgegeven. Uiteindelijk is het dus toch wel opgelost, maar op een manier die ik nooit meer in een gesprek met een klantenservice medewerker mee wil maken.

Geplaatst: 20.08.2018

Onmiddelijk na ontvangen toestel gecontroleerd en dit bleek defect te zijn. Klantendienst gecontacteerd: "kan gebeuren, gewoon terug sturen en je krijgt een vervanging". Toestel direct weer ingepakt, verzendlabel er op en naar de de post gebracht. De post heeft het een dag later bij Coolblue afgeleverd. En daar ligt het al een week te liggen op 'verwerking'. Telkens je coolblue contacteert is het normaal dat het zolang duurt. De gemiddelde verwerkingstermijn is telkens (toevallig) het aantal dagen dat je al wacht. Bij elk contact wordt dit bijgesteld. Ondertussen is Coolblue met je geld weg, maar je zit zelf zonder een (werkend) product.... Reken maar even uit: enkele duizenden producten 'in retour' die liggen te wachten op 'verwerking'. Dat is een stevige kredietlijn die je bij uw klanten STEELT.

Geplaatst: 19.08.2018

je besteld een Toshiba tv, en als die een mankement vertoond mag je hem zelf retour brengen bij de sigarenboer. gelukkig niet als te zwaar, en met een steekwagentje is het gelukt. met track en trace kun je de retour volgen, en om dat ik aangegeven had een ander exemplaar te willen, wachtte ik geduldig op een bericht dat er een ander exemplaar verzonden werd. helaas dat gebeurde dus niet, en zelf maar gebeld met coolblue. deze meneer zou er voor zorgen dat de andere dag geleverd zou worden. bij ontvangst en installatie bleek het geluid van deze tv een drama. gelijk maar even gebeld, en deze mevrouw adviseerde om ook weer terug te sturen. wederom een steekwagentje geleend, en wederom op naar de sigarenboer. we zijn nu 5 dagen verder en niets meer vernomen. de kreet dat bij retourontvangst gelijk een ander exemplaar verzonden zou worden blijkt dus helaas niet te kloppen, en wordt je geduld, we zijn inmiddels totaal 14 dagen verder, op de proef gesteld.

Geplaatst: 19.05.2018

slecht bedrijf.Fornuis en wasmachine gekocht.beide niet volgens afspraak op de afgesproken dag geleverd.Daarnaast werd het fornuis beschadigd geleverd. slecht bedrijf slechte service en incapabele mensen in dienst die de zaak nog eens verergeren,.

Geplaatst: 18.02.2018

Coolblue is gestopt met het verlenen van extra service, bv een wasmachine aansluiten op een bestaande trekschakelaar, terwijl Coolblue dit voorheen wel altijd deed tegen bijbetaling.

Geplaatst: 05.02.2018

Bij coolbleu een koffiezetapparaat gekocht voor€330,00 in mei 2016 nu is er sinds enkele dagen iets mis mee en volgens coolbleu kan ik het apparaat opsturen voor reparatie maar dan zit ik enkele weken zonder koffie apparaat .als je wasmachine kapot is komen ze hem terplaatse repareren en als dat niet mogelijk is krijg je een leen apparaat helaas bij een koffiezetapparaat is dat niet de bedoeling je moet maar een paar weken zonder koffie doen of en dat is hun oplossing je koopt een nieuw apparaat en je stuurd het defecte apparaat op en dan als het defecte apparaat (binnen 30dagen ) is gerepareerd stuur je het gekochte apparaat weer terug en ga je op je €330,00 zitten wachten ?? het is een creatieve oplossing voor coolbleu maar dit noem ik geen garantie dit is omzetverhoging en geldklopperij tegenover de klant het tenslotte niet een apparaat van een paar tientjes ???

Geplaatst: 17.01.2018

Had de iPhone 8 plus besteld in tweedekans. Deze zou zo goed als nieuw zijn met een 60 euro korting. Ik had hem besteld en betaald en kreeg 3h later een mail terug dat ik de iPhone niet meer te vinden was in het magazijn en dat ik beter telefonisch contact zou opnemen om een oplossing te vinden. Ik doe dit en na vele keren te horen dat ze dit heel jammer vinden en mijn iets anders proberen aan te smeren, toch kunnen annuleren. Nog geen uur later ga ik terug op de site van coolblue om te kijken of er geen andere tweedekans iPhone aanwezig zou zijn in nieuwstaat. Zie ik toch niet net terug dezelfde iPhone voor de dezelfde prijs op de site staan. Licht geïrriteerd bel ik terug naar de klantendienst. Zij beweerden deze gsm niet te zien op hun site. In mijn ogen is dit dus gewoon iets zogezegd verkopen om je daarna iets anders proberen aan te smeren. Vandaag de dag (17/01/18) staat hij nog steeds op de site, bijna een week nadat ik hem besteld had.

Geplaatst: 12.12.2017

ik heb op 8-12-2017 samen met de klantenservice de vaatwasser bosch smv25ax01n gekocht en betaald en gevraagd of deze op 12-12-2017 geleverd kon worden. geen probleem!!!!! we kregen netjes een mailtje de avond voor de levering dat hij in het middagblok geleverd zou worden. vroeg in de ochtend (12-12) kregen we een berichtje met een preciezer tijdstip. echter aan het eind van de morgen werd ik gebeld dat de vaatwasser niet bij de te bezorgen spullen zat en of ik even contact kon zoeken met de klantenservice. van de klantenservice heb ik vernomen dat de vaatwasser niet op voorraad was. vreemd wel afspraken maken en betalen en dan ineens niet meer op voorraad. daarna samen met de klantenservice gekeken voor een alternatief. ik kwam uit op een andere bosch welke 150 euro duurder was en ze kwamen 30 euro maximaal tegemoet. en ik moest dan uiteraard weer een nieuwe afspraak maken wat me weer een dure verlofdag kost. ook vond ik de tegemoetkoming van 30 euro zeer matig in verhouding met de vrije dag die ik al genomen had en de extra dag die ik weer moest nemen. uiteindelijk had ik een zeer ontevreden gevoel en heb de aankoop geannuleerd. ik krijg het geld na 3a4 dagen teruggeboekt terwijl mijn geld wel meteen op hun rekening gestort. ik vind zoals jullie kunnen begrijpen de service ver onder de maat en zal bij cool blue ook nooit meer iets kopen. een afrader dus.

Geplaatst: 05.06.2017

Inductie kookplaat gekocht bij Coolblue. Op de dag dat de kookplaat geleverd en gemonteerd zou worden kregen we een mail dat de monteur ziek was. Kan gebeuren natuurlijk en dat ik voor niets een vrije dag had genomen, daar kan Coolblue niets aan doen. 6 dagen later werd de kookplaat geleverd (meegenomen door de monteur) en zou deze gemonteerd worden, ware het niet dat deze in 10 stukken uit de doos kwam. De glazen kookplaat was geheel gebarsten. De monteur heeft hier gelijk melding van gemaakt en wij moesten via Coolblue een nieuwe bestellen. De medewerker van het callcenter zag inderdaad in het systeem dat de vorige kapot was gegaan en verzekerde ons dat we zeer snel een nieuwe zouden krijgen en dat er een monteur zou komen om deze te monteren. Al met al werd dat zeer snel 6 dagen. We kregen maar geen bestelbevestiging en mijn vrouw heeft hier in totaal 3x over gebeld en 3x te horen gekregen dat het wel erg vervelend is allemaal en dat ze het alsog de kookplaat gingen bestellen, zoals na uiteindelijk na 6 dagen lukte. Tevens kregen we 3x een mail met het verzoek om de gesneuvelde kookplaat op te sturen naar Coolblue. 3x heeft mijn vrouw gebeld en verteld dat de monteur de kookplaat had meegenomen. Een callcenter manager vond het allemaal erg vervelend en heeft ons de montagekosten teruggestort en tevens een boodschappenpakket van AH en een tegoedbon van Coolblue toegezegd. Dit was op 18 mei, maar zoals in dit hele traject: helaas nog niet ontvangen.

Geplaatst: 03.06.2017

Een 'tweedekans' stofzuiger gekocht - het zou grondig gecheckt geweest zijn door CoolBlue. Het laadde niet op en het contactpunt was duidelijk niet in orde. Contact genomen met CoolBlue en Ik zou het met een nieuwe kunnen ruilen bij hun vestiging zonder extra kost. Ik ging helemaal naar de vestiging, betaalde parkeerkost en sleepte de doos naar de balie. De medewerker zegt dat ik toch extra moet betalen voor de nieuwe. Mooi niet. Ik gebruik CoolBlue nooit meer.

Veel gestelde vragen

Is Coolblue betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Coolblue zijn er 76 reviews achtergelaten en 79 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 3.43 uit een totaal van 5.

In welke branches is Coolblue operationeel

Coolblue is actief in de Witgoed en Electronica branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Coolblue

Lees op de website van Coolblue hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Coolblue.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Coolblue weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Coolblue sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Witgoed en Electronica branche.

Volgende

Coolblue

Coolblue is de specialist op het gebied van elektronica. Coolblue heeft heel veel webshops en elke webshop is gespecialiseerd in een bepaald product. Zo heb je een webshop die zich helemaal richt op bijvoorbeeld de verkoop van laptops.In die webshop vindt je dan ook bijna alles voor je laptop. Betalen kan met onder andere iDeal en creditcards.Bij Coolblue heb je een overzichtelijke weergave van de best verkochte en beoordeelde producten, zodat je vrij eenvoudig het beste artikel koopt voor een goede prijs. Daarnaast worden alle bestellingen die je doet bij een Coolblue webshop gratis verzonden.

Alternatieve shops voor Coolblue

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Coolblue.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
1 ervaringen, 1 stemmen Lees ervaringen
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring