Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Crocs ervaringen

1.00/5.00 - 3 stemmen, 10 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Crocs. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Crocs eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Crocs na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Crocs

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

0/5.00 Geplaatst: 20.07.2021

slecht

na ruim een week de clogs binnen, ondanks de juiste maat die ik altijd heb is deze veel te klein. Niemand neemt de telefoon op en de chat gaf het advies: Advies was retourneren in een van hun winkels of opsturen met extra verzendkosten. Met de trein naar Rotterdam en zij konden niets terugnemen, dat moest echt via de post. Ik zou nooit iemand willen adviseren om via de website iets te kopen

Geplaatst: 26.01.2021

Ik ben heel positief! Zaterdag besteld, maandag keurig verpakt in huis, Ook goede track and trace informatie en ze zitten super

Geplaatst: 09.06.2020

Slechte service retourneren onmogelijk. Klantenservice slecht te bereiken niet per telefoon, chat e-mail ze reageren nergens op. Slechte reclame voor een bekend merk. Ik vraag me af als je de crocs terug kunt sturen wanneer je je geld ontvangt, en of je dat wel ontvangt. Waardeloos bedrijf die ze eigenlijk van internet moeten halen. Ik koop hier niets meer en ik zal zeer zeker geen reclame voor hun maken, juist het tegenovergestelde.

Geplaatst: 23.05.2020

Erg , erg slecht. Normaal check ik een website voordat ik koop, maar je gaat er bij het gevestigde merk Crocs toch vanuit dat je een goed product koopt met een fatsoenlijke klantenservice? Nee dus, niet bereikbaar: niet per chat, email. telefoon. Zelfs kantoor in Hoofddorp,aan de Planeetbaan gebeld. Niemand neemt daar de telefoon op. Geen retourlabel en ik vraag me nu af: als ik ze opstuur krijg ik dan mijn geld wel terug......Wat een rotbedrijf!!

Geplaatst: 28.04.2020

Slecht heel slecht Na 5 dagen nog steeds geen klompen verzonden. Ze zijn niet bereikbaar, nemen telefoon niet op. Niet aan beginnen, Ik neem het een bedrijf wat medische klompen zeer kwalijk dat zij juist in deze corona tijd het product niet leveren. Geen begrip voor

Geplaatst: 21.01.2020

Zeer slechte klantenservice en retour kosten voor je eigen rekening als ze niet passen. Wij hadden 4 paar besteld allemaal in de zelfde maten en in de gewenste pasvorm (2 paar voor mijn vrouw, 2 paar voor mij) Bestellen, betalen en verzending gaat goed. Echter bij ons alle 2 was er één paar dat niet overeenkwam met de beschrijving op de site. Bij Specialist II Vent Clog staat dat ze zacht zijn maar waren werkelijk keihard (we hebben al menig paar versleten de laatste jaren en kennen het product, dachten we). Bij het paar Men’s Swiftwater™ Clog stond ruime pasvorm maar was smal en eng, ze deden pijn aan de voeten. De twee paar LiteRide daarentegen passen geweldig, zijn zacht en zoals op de site beschreven. Na een mail te hebben gestuurd met de vraag of Crocs de verzendkosten overneemt omdat hun eigen beschrijving niet klopt op de site kreeg ik een antwoord of ik de mail aub in het Engels of Duits wilde schrijven, klaarblijkelijk nog nooit van Translators gehoord Zoals Googl of DeepL Translate. Dan maar proberen te chatten, maar helaas.... alleen Engels of Duits. Toen maar het Nederlandse telefoonnummer gebeld, je raad het Engels Duits en zelfs Frans maar geen Nederlands. Bestelnummer: 01846377CNL

Geplaatst: 26.04.2019

3 paar Crocs besteld en nu na ruim een week is er nog niets verzonden.

Geplaatst: 18.06.2012

Inderdaad.ze zijn niet te bereiken. geen reactie op mail. niemand neemt de telefoon op. Heb nu al 12 dagen geleden schoenen retour gezonden! Nog niets over vernomen. Dit doe ik dus niet nog een keer. En dat terwijl je zelf ook nog voor de retour en verzendkosten opdraaid!

Geplaatst: 06.10.2011

ik vind crocs.nl telefonisch En per mail zeer slecht bereikbaar! per mail duurt het daaaaagen dat je antwoord krijgt, telefonisch kan je blij zijn als je ze te pakken krijgt,er staat altijd een bandje op dat ze het te druk hebben om op te nemen?! Het duurt erg lang voor hun een order verwerkt hebben, dus dat je de schoenen krijgt. terugsturen hoor je niets van, en kan je er zeker 2 weken op wachten tot je je geld terug hebt. ik weet niet wat ik van hun moet denken, ze doen crocs.nl een slechte naam aan, ik bestel er nooit meer.

Geplaatst: 30.09.2011

Op 27 april heb ik crocs besteld voor mijn dochter. Kreeg een mail dat de order was verzonden met track en trace link. Maar die kwam niet verder dan het pakket aangemeld was bij TNT. Tot op heden nog steeds geen Crocs ontvangen, maar al wel betaalt.. Ik wacht het nog even af, als het nog langer duurt dan 3 dagen dan ga ik ze even mailen.

Veel gestelde vragen

Is Crocs betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Crocs zijn er 10 reviews achtergelaten en 3 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 1.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Crocs operationeel

Crocs is actief in de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Crocs

Lees op de website van Crocs hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Crocs.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Crocs weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Crocs sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Crocs

Crocs zijn de populaire rubberen slippers die sinds enkele jaren steeds meer in het straatbeeld verschijnen. Op Crocs.nl worden de officiële Crocs en Jibbitz verkocht. Schoenen die toch niet goed passen kunnen binnen 30 dagen geretourneerd worden. De oorspronkelijke verzendkosten worden dan vergoed, de retourkosten niet.De klantenservice van Crocs is iedere dag van 9.00 tot en met 17.00 bereikbaar via de telefoon en e-mail.

Alternatieve shops voor Crocs

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Crocs.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring