Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Christineleduc ervaringen

3.14/5.00 - 21 stemmen, 29 ervaringen
Ga naar website

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Christineleduc. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Christineleduc eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Christineleduc na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Christineleduc

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 26.07.2020

Twee dure setjes lingerie besteld. Krijg ik een heel ander artikel dan ik besteld heb. Verwachten ze van mij dat ik bij een bibliotheek een label uit print om vervolgens aan weer aan de andere kant van de stad het artikel retour te verzenden. Dan moet ik zelf een nieuwe bestelling plaatsen en moet ik weer verzendkosten betalen. Nog nooit zo'n slechte service mee gemaakt. Ten eerste bestel ik niet voor niets online ten tweede heb ik nu niet op tijd het bestelde lingerie binnen.

Geplaatst: 25.09.2018

hoi ik ben vandaag op 25 september in de christine le duc shop in eindhoven geweest ik werd daar uiterst vriendelijk ontvangen door verkoopster Nicole ik voelde me gelijk helemaal thuis in de winkel ik kan helaas nooit geen dingen online bestellen maar iets extra betalen om zo geholpen en ontvangen te worden is me dat meer dan waard ik ga er zeker nog eens terug en dan hoop ik door dezelfde verkoopster geholpen te kunnen worden een dikke 10 voor deze verkoopster

Geplaatst: 21.07.2018

Eind mei dacht ik een leuk jurkje gekocht te hebben maar helaas bleek deze van zeer slechte kwaliteit, dus heb ik deze retour gestuurd. Na circa 1,5 week had ik nog steeds geen retourbevestiging gekregen dus keek ik bij DHL waar het pakketje zich ongeveer moest bevinden. Het bleek dat het pakketje al ruim een week geleden bij jullie was aangekomen. Ik heb gebeld en kreeg te horen dat het tot 2 weken na verzending kon duren voordat een pakketje bij jullie als retour werd geregistreerd, alles wat ik kon doen was afwachten (enige andere vorm van klantenservice "was niet beschikbaar". Op mails werdt ook niet gereageerd). Na 3 (!!) weken was het eindelijk zover en konden jullie mij per telefoon laten weten dat het pakketje retour was gekomen, de beloofde retourbevestigingsmail heb ik nooit gehad. Na een week had ik nog steeds geen terugbetaling ontvangen, dus heb ik maar weer contact met jullie opgenomen. Nee, een retourbetaling "kon ook 2 weken op zich laten wachten dus uiterlijk 5 juli zou ik mijn geld terug ontvangen". Je raad het al, het was 5 juli en ik had nog steeds niets. Ik heb het weekend nog afgewacht, maar ook daarna had ik nog steeds geen betaling ontvangen (of enige vorm van communicatie van jullie). Het enige wat jullie aan de telefoon konden zeggen was dat het jullie speet dat het zo lang duurde, ik wachtte in totaal al ruim 5 weken op mijn retourbetaling. 2 weken na "de uiterste terugbetalingsdatum" gaven jullie aan het dan eindelijk over te hebben gemaakt en ik dacht dat het daarmee was opgelost, maar helaas. Na ruim een week had ik nog steeds geen retourbetaling ontvangen. Nu gaven jullie weer aan problemen te hebben met PayPal en dat het daarom nog niet binnen was. 3 keer hebben jullie aangegeven het op te gaan lossen en mij een bevestigingsmail te sturen en 3 keer is er helemaal niets gebeurd. Ik heb het uiteindelijk via een PayPal claim na 7 weken (!!!) terug moeten ontvangen, en wederom heb ik daar niets van jullie over gehoord. Ben blij dat ik met PayPal heb betaald en zij het zo voor mij op konden lossen. In al die tijd konden jullie mij niets vertellen, ondersteuning bieden of ook maar een bevestigingsmail toesturen. Wat een slecht bedrijf, zo kun je echt niet met je klanten omgaan..

Geplaatst: 12.04.2017

Heb al een aantal keer iets besteld hier, had geen problemen. Ook toen ik iets retour stuurde kreeg ik mijn geld gewoon terug. Het duurde denk ik rond de twee weken, maar ik heb er niet achteraan hoeven gaan. Ook de klantenservice heb ik geen problemen mee gehad. Vind het wel jammer te lezen dat de verwenpakketten zo tegenvallen, ik was hier juist erg nieuwsgierig naar. Beter dus niks kopen alleen maar omdat je een verwenpakket erbij wil krijgen? Wat ik een nadeel vind is dat je maar 1 code per bestelling kan gebruiken (dus bv alleen 1 kadootje erbij, of korting, of gratis verzending etc. maar niks samen). Verder geen commentaar, kwaliteit is ook best goed.

Geplaatst: 21.09.2016

Pas op met dit bedrijf dat zich mooi voordoet met prachtige beelden! De waarheid is dat de klantenservice zeer slecht is en meer uit " tokkie-achtige" types bestaat. Ik heb meermalen over en weer contact gehad. Uiteraard steeds met andere personen en " noreplays" en duidelijk onprofessionele tijdelijke krachten, die niet begrijpen wat klantgerichtheid is.Het blijken mensen (of kinderen?) te zijn die hun eigen gelijk willen halen en je aanspreken of je een lastige leeftijdgenoot bent. Mijn dochter had een tegoed voucher gehad omdat een bestelling erg tegen was gevallen. Dus kennelijk geen geld terug maar een voucher. Maar deze werkte niet. Dit heeft mijn dochter op mijn advies direct aangegeven via de mail en uitgelegd. Ze heeft gezegd dat er haast bij was omdat ze op vakantie ging. Ze kreeg alleen als antwoord tot wanneer de voucher geldig was. Tot 2x toe, terwijl ze zei, daar gaat het niet om, het gaat erom dat de vouchercode niet werkt? En dat ze op vakantie ging dus dat er haast bij was dat ze uitleg hierover kreeg. Er kwam geen antwoord behalve tot wanneer de code geldig was. Toen ze een week later van vakantie terug kwam bleek de code inderdaad niet meer geldig te zijn maar er was geen reactie meer van de klantenservice. En mijn dochter was haar tegoed dus kwijt. Toen heb ik gereageerd en alles opnieuw uitgelegd. Weer was het antwoord van de klantenservice dat de vouchercode maar tot die en die datum geldig was en die datum was nu voorbij ..... (!) Als een vraag gesteld wordt met enige haast (want je geeft aan dat je op vakantie gaat), verwacht je een duidelijk antwoord. Dus dat de code kennelijk geblokkeerd was en wat je dan zou moeten doen? 3 mails later volgde het antwoord dat de code geblokkeerd was voor 24 uur. en : " Wanneer mevrouw dit inderdaad op die en die datum geprobeerd had en deze geblokkeerd is geraakt, had zijn ruim de tijd om de bon nadien alsnog te gebruiken. Wij verlengen de bon niet". Maar er was niet uitgelegd hoe dit werkte! Dat er een blokkade opkwam en dat de code dan na 24 uur weer te gebruiken was! Bovendien ging mijn dochter op vakantie! Het ging niet om de vervaldatum. Het ging niet om de tekst dat je eerst dient in te loggen etc. Het ging erom dat het uitgelegd werd! Maar als ik dit nogmaals probeerde aan hen uit te leggen was de enige reactie: " Wij blijven erbij dat de vouchercode niet verlengd kan worden. Omdat dit nu meerdere malen uitgelegd is zullen wij verdere reacties hierop niet in behandeling nemen" . To ziens dan maar Christine le Duc. Wij gaan weg als klant en zullen dit bericht verder verspreiden.

Geplaatst: 19.07.2016

<blockquote cite="comment-8762"> Zeer slechte service! Valentijnspakket besteld op 6 februari samen met nog een artikel om voor het gratis valentijnscadeau in aanmerking te komen. Nu op 16 februari nog geen pakket ontvangen. Bestelling staat nog als openstaand op de site. Vraag gesteld via de site maar nog geen reactie ondanks de belofte binnen 2 werkdagen antwoord te krijgen.Klacht ingediend via de site maar ook hier geen reactie op gehad. Telefonisch niet te bereiken!Zeer slechte service van dit “bedrijf”. Hier bestel ik nooit meer en ik raad het ook af bij iedereen! </blockquote>

Geplaatst: 16.12.2015

<blockquote cite="comment-7762"> </blockquote> Hoe word het verstuurd&gt; Gewoon in een bruine doos? En is het te zien aan de doos dat het van deze site komt? Groetjes Aafke.

Geplaatst: 07.07.2015

Vandaag de Prince Charming Dildo ontvangen Heel tevreden direct uitgeprobeerd geen glijmiddel nodig hij glijd zo in je kut heerlijk en zo lekker dik en extra groot mmm.

Geplaatst: 16.02.2014

Zeer slechte service! Valentijnspakket besteld op 6 februari samen met nog een artikel om voor het gratis valentijnscadeau in aanmerking te komen. Nu op 16 februari nog geen pakket ontvangen. Bestelling staat nog als openstaand op de site. Vraag gesteld via de site maar nog geen reactie ondanks de belofte binnen 2 werkdagen antwoord te krijgen. Klacht ingediend via de site maar ook hier geen reactie op gehad. Telefonisch niet te bereiken! Zeer slechte service van dit "bedrijf". Hier bestel ik nooit meer en ik raad het ook af bij iedereen!

Geplaatst: 19.12.2013

Als verrassing voor iemand het "Seks bomb surprise pakket" besteld. Schandalig!! van 89,99 voor 29,99 zeggen ze dan. Ik denk dat de inhoud van dit pakket nog geen 5 euro waard is. Kortom, koop niks bij deze afzetters. (pabo /crhistine le duc)

Geplaatst: 10.09.2013

We bestellen regelmatig vanaf cristineleduc.nl, meestal gaat het goed en soms fout. Alle openstaande rekekningen aan hun zijn netjes voldaan. Op de website staan geen openstaande rekekeningen. Toch houdt cristine le duc vol dat er nog 90 euro open staat. Ik wachte al 5 dagen op een zending die op hun webite als verzonden staat. Na een mailtje gestuurd te hebben kwam ik erachter dat de items vast gehouden werden omdat er nog 90 euro openstond. Op de vraag welke rekekning dat precies betrof komt 4 dagen later nog geen antwoord. Ik kan moeilijk controleren wat er nog openstaat als ze mij die info niet toesturen. ik weiger zomaar 90 euro over te maken en heb de spullen inmiddels elders besteld en al binnen ook. Cristineleduc.nl voelt als een misleidende website met valse lokkertjes met veel te hoge prijzen en slechte service. Meeste van de items zijn ook nog eens van belabberde kwaliteit.

Geplaatst: 13.02.2013

<blockquote cite="comment-7761"> Zeer snelle levering, op maandag bestelt en woensdag al geleverd. Geen expres service of dergelijke. Heb het nog niet uitgepakt maar ben zeer benieuwd. Snelle service is i.i.g. top! Je moet alleen wel thuis zijn. </blockquote>

Geplaatst: 06.02.2013

3 weken geleden een online bestelling gedaan, deze werd vrij vlot verzonden met Selektvracht. Alleen bezorgen deze mensen overdag, door de weeks en geven niets bij de buren af, met als gevolg dat ik gewoon moest werken en mijn pakketje retour is naar Christine le Duc. Ok, kan gebeuren. Neem ik vervolgens contact op met CLD en krijg eerst een aantal keer dezelfde standaard e-mail waarna ik niets meer hoor. Na meerdere mailtjes krijg ik uiteindelijk een retour mailtje dat ze e.e.a hebben ontvangen en weer terug zullen sturen. Alleen is de helft van de spullen nu ineens uitverkocht!! Hoe kan dit als het hetzelfde doosje is wat alleen heen en weer gezonden moet worden. Verder beloofd men het weer op maandag te versturen zodat selektvracht wederom op werkdagen langs zal komen. Klantenservice geeft geen enkel antwoord op de door mij gestelde vragen en stelt me dan ook behoorlijk teleur! Ik ben benieuwd of ik ooit nog iets binnen krijg.... Al met al bestel ik hier nooit meer iets!

Geplaatst: 05.11.2012

Een dekbed overtrekset gekocht a €50,-. Hier en daar draden waar het verfbad ook zijn werkt niet gedaan heeft :-( . Het is een blauw met aqua overtrek, en er zitten nu hier en daar witte kleine streepjes. Kwalitiet ben ik niet tevreden over. Als dit nu bij de Action, wibra of zeeman gekocht was a €15- €20 had ik er geen problemen mee gehad....

Geplaatst: 21.06.2012

Iets gekocht in de winkel met de toezegging van de medewerkster dat het retour mocht als het niet paste, betrof lingerie. Zelfs afgesproken dat dan geld retour gegeven zou worden omdat ik niet in Emmen woon. Bleek inderdaad te klein te zijn en terug naar winkel. Wedr meegedeeld dat er niet geruild kon worden voor retour geld. Kreeg drie verleidingsbonnen en dat was het ondanks gemaakte afspraken vooraf. Nu blijkt dat die bonnen niet alle drie tegelijk ingeleverd kunnen worden bij een bestelling, wat niet is verteld in winkel. Bij ons noemen ze dat diefstal en/of oplichting. Erg klantvriendelijk is men niet bij Christine le Duc en zeker niet in Emmen.

Geplaatst: 04.06.2012

Hele slechte klanten service. Retour/ruiling duurt ruim 3 weken voordat je het geruilde product krijgt, nadat je het op post hebt gedaan. Mailtjes word pas na een week gereageerd, en heel onpersoonlijk standaard antwoord, wat vaak niet de vraag dekt. Telefonisch helemaal hopeloos, kost belachelijk veel geld, heel erg lang in de wacht, en de medewerkers zijn niet de meest snuggere, waardoor het nog langer duurt. Als je spulletjes wilt kopen, kun je beter een van de vele andere websites op dit gebied gebruiken, waar mijns inziens veel meer hun best word gedaan voor de klant.

Geplaatst: 17.11.2011

kwaliteit van getoonde artikelen wijkt zeer sterk af. artikelen zijn van een slechte kwaliteit. en de lokkertjes om te bestellen vallen altijd tegen. schermen met lcd tot ik weet niet wat en dan krijg je een goedkoop uitziend en ruikende bodylotion. met nog een pompje wat niet werkt. hoe durven ze zoiets te sturen. echt de laatste keer dat ik op deze site iets bestel. en dan nog 4,95 verzendkosten. is van de gekke.

Geplaatst: 06.11.2011

hallo ben vande week bij christine le duc geweest in groningen om kousen te kopen ik werdt door goed geholpen en ze vroegen ook voor wie ze waren en dat ik had gezegd dat het voor mij was ben een man die het graag draag. op dat moment had ik ook kousen aan en had ik hgezegd dat er een ladder in zat en zij wouden het graag zien ik heb ze laten kijken en ze zeiden dat is niet leuk toen heb ik nieuwe gekocht daar en toen zieden ze hje mag ze hier wel aan doen had ook pumps aan dus ik was best wel verlegen maar ze zeiden dat het niet hoefde

Geplaatst: 13.10.2011

Wij wilden onszelf eens verwennen en hebben bij Christine voor 40 Euro aan spulletjes gekocht omdat we hierbij een verwenpakket van 75 Euro zouden krijgen. Klacht 1 Een product die ik had bestelt stond in de bestelling op de website en in de bevestigingsmail vermeld. Toen we een verzendmail kregen (4 werkdagen later) stond erbij dat dit product was uitverkocht. Geen vraag of we dan iets anders wilden, maar toch kregen we het verwenpakket. Klacht 2 Het verwenpakket wat een totale waarde van 75 Euro zou hebben, gaf ons het gevoel of we opgelicht waren. Vijf van de negen spullen hadden namelijk helemaal niets met erotiek te maken: - een zaklampje - een grote telefoon (niet draadloos) - een mp3 speler (we hebben beiden een Ipod) - een pokerspel (hebben we al) - drie lege CD-Roms (heb ik niets aan) Zeer en zeer teleurstellend dus, totaal geen winkelwaarde van 75 Euro. Ik heb de klantenservice gebeld, maar kennelijk staat om 12 uur 's middags de telefoon bij hen roodgloeiend, want na 4 minuten (20 cent per minuut) werd nog niet opgenomen. Nee, bij Christine Le Duc bestel ik nooit nooit meer, ik raad iedereen af om op dergelijke aanbiedingen van verwenpakketten in te gaan.

Geplaatst: 04.08.2011

ps wanneer het per automatische incasso is gegaan, of cc kan je het zelf annuleren kom ik net achter. En als je belt kies dan keuze 1 in het menu, kreeg nu tenminste meteen iemand te pakken. Keuze 2 is alleen een bandje en bij keuze 3 sta je lang in de wacht.

Veel gestelde vragen

Is Christineleduc betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Christineleduc zijn er 29 reviews achtergelaten en 21 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 3.14 uit een totaal van 5.

In welke branches is Christineleduc operationeel

Christineleduc is actief in de Lingerie &amp; erotiek branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Christineleduc

Lees op de website van Christineleduc hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Christineleduc.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Christineleduc weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Christineleduc sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Lingerie &amp; erotiek branche.

Volgende
Ga naar website

Christineleduc

Christineleduc.nl is een webshop met erotische producten. Christine le Duc is al in 1968 opgericht, en kent ook 32 winkels in heel Nederland. De webshop van Christineleduc bevat veel DVD's, lingerie, speeltjes en andere pleasure spullen. Alle producten worden discreet verzonden.

Alternatieve shops voor Christineleduc

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Christineleduc.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring