Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Zooplus ervaringen

1.00/5.00 - 3 stemmen, 6 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Zooplus. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Zooplus eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Zooplus na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Zooplus

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 14.06.2019

Waardeloos, waardeloos meer kan ik van zooplus niet maken... maandag besteld speciaal voer voor onze hond dus binnen 1 á 2 werkdagen geleverd geeft zooplus aan, hier gaan we dan van uit. Week later geen bestelling binnen gekregen !!!! Geen reactie via mail van zooplus!!! gebeld en zelf maar gemaild, zooplus gaf aan dat door enorme drukte er één dag vertraging mogelijk was zo als ik kan uitrekenen zit ik dan maximaal op 3 dagen levertijd. 6 dagen verder géén mail, géén telefoontje en geen product afgeleverd. Wederom maar weer gebeld krijg hier een Pias 1e klas aan de lijn die niet verder komt dan "excuses Meneer meer kan ik niet doen" waarschijnlijk en goed te horen lepelt deze "Pias"deze regel honderden keren per week op dat hoor je. Voor mij was dit de 1e keer zooplus omdat ze 7€ goedkoper waren dan de site waar ik normaal bestel maar spijt hiervan eens, maar voor mij nooit weer zooplus! wat een stelletje alles belovende onkundige groep mensen!!!!

Geplaatst: 04.09.2018

waardeloos bedrijf die geen afspraken nakomt , heb vrije dag opgenomen krijg doodleuk bericht dat levering verplaatst is naar morgen . nooit meer zooplus

Geplaatst: 04.09.2018

WAARDELOOS BEDRIJF die geen afspraken nakomt , vrije dag opgenomen na afspraak . krijg doodleuk melding afspraak verzet naar morgen .

Geplaatst: 12.12.2017

Beste fam. Broshuis, Het komt me allemaal zo bekend voor , de laatste maanden is het hier niet anders ! Beter elders meer betalen , maar als klant gewaardeerd worden , en niet als 2 keus aanzien te worden . Maar dit soort van zaken komt meer en meer voor , daar ze van mening zijn voldoende klanten te hebben , en wat kan men nu verwachten van 2a3 keuze medewerkers . Voldoende geschoold personeel zou heel ander reageren . Jammer dat de directe nooit hiervan op de hoogte is , het zou wel heel anders verlopen .

Geplaatst: 12.12.2017

Ik bestel al jaren katten eten voor +- 150 euro / maand ! De laaste tijd moet ik steeds langer en langer wachten op mijn bestelling ! Als men nu vraagt waar de bestelling blijft krijg je een antwoord wat ze zelf niet eens geloven !!! En laten het uitschijnen dat altijd de andere er schuld aan hebben , bij hun is het nu heel normaal dat je een week moet wachten op een bestelling . Wat ik me afvraag wat gebeurt er allemaal in die week met het eten en hoe gaat men hiermee om , daar het om natte voeding gaat ! Maar de medewerkers van zooplus stoort het niet als zij hun geld maar hebben is het voor hun goed , en de klant moet zoveel mogelijk zwijgen ! Jammer dat zo verhalen nooit bij de directie komen ,enkel maar bij 2a3 rangs medewerkers die er helemaal geen zin in hebben , het zou zeker anders verlopen , al hoop ik via deze weg iets te bereiken . Ik zal deze winkel niet aan andere aanbevelen , want op deze manier maak je geen vrienden .

Geplaatst: 14.12.2015

Geachte heer Van Dalen, Afgelopen week zijn wij diverse malen niet goed en onvriendelijk behandeld door uw bedrijf, collegae en absoluut niet behandeld als een zeer gewaardeerde klant! Integendeel! We zijn met een hamer diverse malen op ons hoofd geslagen op een zeer botte, dieronvriendelijke en haatdragende manier! Wij hebben onze vakantie abrupt moeten afbreken door het plotselinge en onverwachtse overlijdensgeval van onze dierbare konijn en geliefd gezinslid. Hij was gezond en heeft een hartstilstand gekregen. Een gecondoleerd kon er nog niet eens vanaf van uw collega Emma. Nadat wij jarenlang als grote en trouwe klant van uw bedrijf echt voor vele Euro's hebben gespendeerd bij uw bedrijf voor al onze vele dierbare huisdieren!!! Om zo RESPECTLOOS EN HARTELOOS behandeld te worden, zo behandel je geen mensen en dieren. Dat is nog veel erger dan het niet mogen terugsturen van ongebruikte artikelen. Ook zijn we vrijdag j.l. nog gebeld door een vrouwelijke collega van u. Wat hebben we eraan om gebeld te worden, zonder een oplossing van uw kant? Er bestaat ook nog zoiets als een gulden middenweg. U bent trots erop om mensen te kwetsen en heeft dat hoog in het vaandel staan. U bent gewoon een fabriek die geld opslokt van mensen en als het om overleg en service aankomt, bent u niet thuis. Schandalig!! Echt geen dierenvrienden. Het is toch buiten alle proporties hoe we behandeld worden als voetvuil door iedereen van uw bedrijf. Nu is er een keer echt wat aan de hand en u doet geen enkele tegemoetkoming naar ons toe. U twijfelt zelfs over de kwaliteit van onze artikelen die houdbaar zijn tot 2017 en 2018?? Terwijl u een aantal maanden geleden wel artikelen terugneemt van ons. Dit is echt te belachelijk voor woorden!! Bovendien is onze laatste order, ook met Supreme Science Selective konijnenvoer van begin november 2015!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wij vragen u echt niet of u alles wilt terugnemen, dat begrijpen we nu dat dat helaas niet kan. Maar bv de zakken Beaphar Multi-fris, krijgen wij niet met de hand open, zo goed zijn deze verzegeld. Er staan 13 zakken nog van. Met een tang moet mijn man deze open zien te krijgen normaal. Bovendien had u een kadobon of een tegoedbon voor het leed en verdriet dat wij hebben kunnen tegemoetkomen of u had een aantal zakken katten- en hondenvoer die wij gebruiken kunnen toesturen aan ons. Dan waren wij toch een loyale en tevreden klant van u gebleven en hadden ons tenminste als klant gewaardeerd gevoeld! Nu bereikt u door dit botte gedrag het tegendeel. Bovendien gaan wij overal anti-reclame maken en we voelen ons eigenlijk ook opgelicht. We gaan hier werk van maken en u komt hier niet zo weg mee. Zooplus.nl zou een betere naam hebben aan Zoomin.nl!! Hoogachtend, Familie Broshuis

Veel gestelde vragen

Is Zooplus betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Zooplus zijn er 6 reviews achtergelaten en 3 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 1.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Zooplus operationeel

Zooplus is actief in de Dieren Webshops branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Zooplus

Lees op de website van Zooplus hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Zooplus.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Zooplus weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Zooplus sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Dieren Webshops branche.

Zooplus

zooplus.nl is dè online-dierenwinkel in Nederland. In ons assortiment met ruime keus vindt u meer dan 8.000 producten voor honden, katten, vissen, vogels en kleindieren. De verzending van de goederen uit onze voorraad geschiedt binnen 24 uur. Vanaf 25 Euro is de bestelling binnen Nederland verzendkostenvrij. Voor Belgische klanten is dit vanaf 35 Euro. Onze betaalmogelijkheden zijn: per vooruitbetaling, creditcard, en achteraf betalen per factuur.

Alternatieve shops voor Zooplus

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Zooplus.