Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Vanleest ervaringen

Nog geen ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Vanleest. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Vanleest eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Vanleest na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Vanleest

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 28.04.2011

Oh, zie net dat die hele shop van van Leest niet meer bestaat! Alles gaat nu gewoon via Free Record.

Geplaatst: 28.04.2011

Maar van Leest is gewoon hetzelfde als Free Record Shop! Alleen is de doelgroep van van Leest ouderen, die vinden nl. de Free Record Shop veel te hip. Vreemd dat ze dan heel anders opereren. Ik heb er een tweetal goeie ervaringen mee.

Geplaatst: 09.03.2011

Sturen dvd's die ongeseald zijn - blijkbaar teruggestuurde produkten. Er wordt ontwijkend geantwoord op mijn opmerking hieromtrent.

Geplaatst: 04.01.2011

Ze stuurden kapotte cd doosjes, de artikelen leken wel 2e hands, als je een keer iets retour stuurde deden ze alles eraan om je het bestellen onmogelijk te maken. Pas op voor de manager van Van Leest

Geplaatst: 08.08.2010

Na twee jaar prijzen en websites te hebben vergeleken: prima site, redelijk goede prijzen (Dvd's van series). Toen ik een goedkope aanbieding tegenkwam van Samsam seizoenen 1-4, gelijk gekocht. Binnen 24 uur in huis, terwijl de levertijd 3-4 dagen was. Uitstekend. Al moet ik zeggen dat ik vaak zat bestellingen heb gedaan bij -dvd- webshops, waarbij de eerste bestelling ver binnen de levertijd wordt geleverd, om bij volgende bestellingen opeens véél langer te duren. Maar goed, tot nu toe petje af!

Geplaatst: 12.01.2010

Ik heb een dvd gewonnen met de "kadoweken" actie. Er zou binnen 30 dagen contact opgenomen worden en dan zou ik de dvd toegestuurd krijgen. Het is nu bijna 2 maanden later en niets gekregen (geen mail en geen dvd). Als ik een mail probeer te sturen, blijkt het adres waar zij mij een mail mee hebben gestuurd niet te bestaan en als ik het via de website probeer, krijg ik steeds geen antwoord (behalve een automatisch mailtje met dat ik binnen 48 uur een reactie mag verwachten).

Geplaatst: 03.12.2009

Ik heb via de site van 'kadoweken'getracht mijn codes in te voeren, waarmewe eventueel een mazda te winnen is. Dit i.s.m. van Leest. Op het moment dat ik aanvink dat ik de codes in wilvoeren, krijg ik een blank scherm! Als ik dan naar de site ga van van Leest en het contactformulier wil openen, krijg ik een bkank scherm! Dit is blijkbaar dus DE manier om geen prijzen weg te moeten geven. Strakke actie!!

Geplaatst: 02.11.2009

Ik heb juist heel goede ervaring bij van leest, als iets elders niet te bestellen is hebben ze het al meerdere keren voor me besteld en een keer zelfs mocht ik n cd boekje eruit halen en kopieren om thuis te kijken of ik die nummers al had. Ok soms duurt t n poos maar als (mischien) n dvd of cd uitgebracht is willen ze hem wel voor me bestellen. Ik baal dan ook als n stekker dat er in rotterdam (voor zover ik weet) geen van Leest meer is.

Geplaatst: 31.10.2009

Van leest is niet zo´n goede CD of muziek winkel. Ik vind de service minder en als je iets bestelt bestellen ze soms de verkeerde dingen. Ik vind ook wel dat ze sommige dingen duurder hebben dan andere winkels.

Geplaatst: 07.10.2009

Van Leest is niet in staat een bestelling correct uit te voeren. Levert dus de verkeerde CD's. Als je gebruik maakt van de Nationale Entertainpas, pas dan op bij van Leest. Als je voor een hoger bedrag dan de pas besteld suggereert de site dat je het restant middels een andere betalingswijze kunt doen, bijvoorbeeld een creditcard. In de praktijk echter betaal je dan het volle bedrag van je creditcard en blijf je met je Entertainpas zitten. De site maakt hier geen melding van!

Veel gestelde vragen

Is Vanleest betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Vanleest zijn er 10 reviews achtergelaten en 0 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 0.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Vanleest operationeel

Vanleest is actief in de Diversen branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Vanleest

Lees op de website van Vanleest hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Vanleest.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Vanleest weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Vanleest sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Diversen branche.

Vanleest

Vanleest is al ruim 70 jaar actief met de verkoop van entertainment in Nederland. Vanleest.nl verkoopt Music, movies, games, boeken en meer. Vanleest.nl is onderdeel van de FreeRecord Shop holding.

Alternatieve shops voor Vanleest

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Vanleest.

1 ervaringen, 1 stemmen Lees ervaringen
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring