Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lolaliza ervaringen

Nog geen ervaringen
Ga naar website

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Lolaliza. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Lolaliza eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Lolaliza na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Lolaliza

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 04.02.2021

Zeer ontevreden, winkel altijd in Hoogstraten, zeer onvriendelijk personeel, alles is altijd teveel, staan liever met elkaar te praten. pfffff

Geplaatst: 24.11.2020

Zeer ontevreden!!!! Na retourneren geen bericht van ontvangst of enig ander reactie! Wacht nog steeds op mijn geld !! Bellen mailen help niets krijg geen reactie!! Ga ook stappen ondernemen dit moet stoppen tis een vorm van oplichting zo en zeer ongepast en zeker klantonvriendelijk . Snap niet dat deze winkel nog bestaat na het lezen van zoveel negatieve reviews . Voel me opgelicht!!!!

Geplaatst: 12.10.2020

Slechte klantenservice!

Geplaatst: 19.06.2020

Zeer ontevreden! Heb online besteld. Pakket wordt al op het verkeerde adres geleverd. Je belt naar dat adres en beweerden dat ze het niet hebben ontvangen. Terwijl ik een mail heb dat het op het foute adres is geleverd. Telefonisch gebeld met Bpost ook geen antwoord. Wil ja contact opnemen met de klantendienst. Doe ik een aanvraag voor telefonisch contact op te nemen op 19/06 tussen 10-12u. Nog steeds geen antwoord. Stuur je een mail krijg je ook geen antwoord. Bel je naar een winkel krijg je het antwoord dat het niet aan hun ligt maar aan de post en dat je dit zelf moet oplossen.

Geplaatst: 06.05.2020

Verschrikkelijk bedrijf.....zit nu al bijna een maand te wachten op het geld van mijn retouren. Via de mail krijg je te horen dat je je geld terug zal krijgen, maar tot op heden nog niets ontvangen. Ik geef ze deze week nog de laatste kans en anders ga ik iets anders proberen. Zal op facebook ook zeggen tegen iedereen dat ze niet hij hun moeten bestellen.

Geplaatst: 20.01.2020

Beoordeling is onvoldoende, oneerlijk bedrijf. Lolaliza betaalt niets terug na een retourzending. Bellen of mailen met de klantenservice helpt niets. Heel erg frustrerend, voel me opgelicht.

Veel gestelde vragen

Is Lolaliza betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Lolaliza zijn er 6 reviews achtergelaten en 0 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 0.00 uit een totaal van 5.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Lolaliza

Lees op de website van Lolaliza hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Lolaliza.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Lolaliza weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Lolaliza sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de branche.

Ga naar website

Lolaliza

Op onze site kan iedereen een review van Lolaliza achterlaten. Beantwoord ook de beoordelingen van andere kopers. Ga je een aankoop doen, laat je informeren door onze site, zo ben je altijd op hoogte. Heel Nederland bepaalt tegenwoordig zelf welke websites zij goed of niet goed vinden! Ben je van plan om te bestellen bij Lolaliza klik dan hieronder op de rode of groene knop.

Alternatieve shops voor Lolaliza

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Lolaliza.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
1 ervaringen, 2 stemmen Lees ervaringen
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring