Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Hotelkamerveiling ervaringen

Nog geen ervaringen
Ga naar website

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Hotelkamerveiling. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Hotelkamerveiling eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Hotelkamerveiling na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Hotelkamerveiling

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

1/5.00 Geplaatst: 29.06.2021

Geen enkel begrip Corona

23-11-2019 een veiling gewonnen die tot en met 23-11-2020 geldig was. In verband met Corona hebben wij deze niet in kunnen wisselen vanaf maart 2020 tot en met november 2020. Wij hadden in mei willen gaan in verband met onze huwelijksdag maar dat kon dus helaas niet doorgaan. Sinds kort mogen we weer naar België dus contact opgenomen met Hotelkamerveilingen maar geen enkel begrip Men komt niet verder dan staat in onze voorwaarden verlopen is verlopen en Corona hebben we maling aan, het risico is voor u. Hotelkamerveilingen is in maart 2020 notabene begonnen met veilingen met zogenaamde Corona garantie. Deze blijven dus geldig als je overnachting door Corona niet door kan gaan. Ik heb ze hier over gemaild dat wij 4 maanden te vroeg waren en of ze toch nog iets konden betekenen maar nee hoor, ik ontvang alleen antwoord op mijn mails op het onbeschofte af. Ik heb ook nog contact opgenomen met Van der Valk Antwerpen zelf en deze hebben mij netjes terug gebeld en gezegd dat ze het ook aan zouden kaarten bij Hotelkamerveilingen maar ook zij kregen nul op rekest. Dus mijn €100,- is weg gegooid geld. Hotelkamerveilingen staat voor mij voor; geen begrip, keihard en meedogenloos helaas. Vouchernummer:366130 Ik zou ze dan ook niet aanbevelen, heb er al veel tijd en energie ingestoken maar helaas voor niets. Het steekt mij vooral dat je hem 70% van de tijd niet hebt kunnen gebruiken en dat hier geen enkel begrip voor is!

Geplaatst: 09.04.2021

Slecht, veel veilingen zijn niet te boeken, of alleen in het begin later niet meer, als je dit aankaart, dan wordt er dood leuk gezegd, dat je pech hebt en tijd zat hebt gehad om te kunnen boeken, je zou tot de laatste dag moeten kunnen boeken, maar dat is bijna nooit het geval, veel bonnen kan ik niet meer gebruiken na een tijd en je wordt niet geholpen, jaren geleden was het top maar is bergafwaards gegaan...dus hou hier rekening mee, dat je na een tijd gewoon je geld kwijt bent!!

Geplaatst: 04.08.2020

Beste, Na een telefoontje over klacht Van der VALK Moers met de klantendienst van woensdag 29 juli om 09:15. Na vele Corona maanden, zijn we dan eindelijk voor 3dagen – 2nachten naar Van der Valk in Moers (Duitsland) vertrokken. We zijn daar aangekomen en aan de receptie hebben we de sleutel gekregen van onze LUXE KAMER. Tot onze grote verbazing was het maar een GEWONE COMFORT KAMER ( Nr. 016) en wij hadden duidelijk een KAMERUPGRADE (LUXE KAMER) van Totaal: € 30,00 (€ 15,00 p.n.) geboekt. Ik ben dit onmiddellijk gaan melden aan de receptie, maar daar krijg ik te horen dat dit de kamer is die wij geboekt hadden. De volgende dag ben ik te rade gegaan bij mijn buren KAMERS 014 – 018 – 020 – 022 – 024, daar heb ik gevraagd of zij ook een UPGRADE gedaan hadden en welke kamer zij nu hadden. Als antwoord kreeg ik bij alle kamers, ze hadden een gewone COMFORT KAMER GEBOEKT EN OOK GEEN UPGRADE gedaan en ook NIET MOETEN BETALEN en ook NIET GEBOEKT. Aan de receptie ben ik dit alles gaan melden en aankaarten, ik kreeg als antwoord dat er te weinig LUXE KAMERS waren, maar we hadden daarvoor wel een flesje water en 2 tasjes koffie op de kamer staan. Ik heb duidelijk gevraagd om onze KAMERUPGRADE van Totaal: € 30,00 terug te betalen. Dit kon niet en dat deden ze zeker NIET voor ONS. HEEL ONBELEEFD en CHAGRIJNIG HEEFT ZE ONS op al onze vragen een antwoord gegeven, van BELEEFDHEID GESPROKEN. DIT KAN NIET en DIT MAG NIET (NOOIT MEEGEMAAKT bij VAN DER VALK HOTELS Hotelkamerveiling.nl naar Van der Valk hotels geweest en zeer tevreden, maar dit meemaken … KAN NIET ! Dit heeft ons € 129,00 + € 30,00 = € 159,00 gekost, en dan dit meemaken ZEER, ZEER, TELEURGESTELD in deze ERVARING zijn we terug naar huis gereden, dit dragen wij nog lang met ons mee. Wij vragen niets anders dan een HEEL GOEDE COMPENSATIE, van wie ??? dat maken jullie Hotelkamerveiling.nl maar uit.

Geplaatst: 15.07.2015

Hotelkamerveiling.nl is very customer unfriendly and inflexible. I could never get a reservation for the dates I wanted and/or could go! They do not inform you before you bid that you can only reserve for limited dates even though the hotel do have rooms free. If you book too far in advance and due to unforeseen circumstances you cannot go you cannot change the dates, and you loose your money. If you take up contact with customer service they do not even try to accommodate you but just hide behind their bureaucratic customer unfriendly rules.

Veel gestelde vragen

Is Hotelkamerveiling betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Hotelkamerveiling zijn er 4 reviews achtergelaten en 0 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 0.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Hotelkamerveiling operationeel

Hotelkamerveiling is actief in de Reizen, Vakanties & UItgaan branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Hotelkamerveiling

Lees op de website van Hotelkamerveiling hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Hotelkamerveiling.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Hotelkamerveiling weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Hotelkamerveiling sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Reizen, Vakanties & UItgaan branche.

Ga naar website

Hotelkamerveiling

Hotelkamerveiling.nl is de eerste en grootste hotel veiling site en hebben al jarenlange ervaring met het veilingen concept. Hierdoor hebben zij de conversie van de veiling zo optimaal mogelijk kunnen optimaliseren. Veel veilingen beginnen al bij een bod van ? 1,- .Op dit moment veilt Hotelkamerveiling.nl meer dan 400 hotels in de gehele wereld en dit aanbod groeit nog wekelijks. Per dag worden gemiddeld 500 tot 1000 hotels veilingen verricht.

Alternatieve shops voor Hotelkamerveiling

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Hotelkamerveiling.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring