Grandado

Grandado
2.8 (56.8%) 25 reviews

Grandado.com is een Nederlands en Belgische website die bekend staat om de lage prijzen die je normaliter alleen bij internationale websites aantreft. In het assortiment van deze site vind je diverse producten, van e-sigaretten tot aan gereedschappen. Een breed en divers assortiment, kortom. Al deze producten zijn verkrijgbaar voor zeer lage prijzen. Verzenden is altijd gratis, net als retourneren. Producten mag je 100 dagen uitproberen.

Is Grandado betrouwbaar?

Lees de recencies en de reviews van onderstaande klanten en bepaal dan of het veilig vind om een aankoop te doen. Veel klachten betekent niet automatisch dat een winkel een slechte webshop is of niet betrouwbaar is. Bepaal aan hand van de ervaringen welke voor jou zwaar tellen. Wil je bijvoorbeeld iets snel geleverd krijgen en je leest alleen maar dat de levertijd / verzendtijd lang is, dan kan je daar je conclusies uit trekken. Lees op de website hoe het zit met bezorgtijden, retourneren en je geld terugkrijgen.
Let er ook op of een webshop is aangesloten bij een “bekend” keurmerk, dit borgt in belangrijke mate of een webshop betrouwbaar is.


Naar Grandado Bekijk Aanbiedingen

Wat is jouw ervaring met deze webshop? Klik hier om je ervaring toe te voegen! Registratie is niet nodig.

60 Ervaringen met Grandado

  1. Dhr R.R. 27/03/2020
  2. erik 25/03/2020
  3. Van Ginneke 17/03/2020
  4. Chinese troep 08/03/2020
  5. Rainier van de kerkhof 06/03/2020
  6. sarah 03/03/2020
  7. HAE van Vliet 28/02/2020
  8. Hans S 25/02/2020
  9. Frans 23/02/2020
  10. Boudewijn 14/02/2020
  11. de jong 12/02/2020
  12. Jacqueline 05/02/2020
  13. Aad 28/01/2020
  14. Rikie 23/01/2020
  15. Mario 21/01/2020
    • djustis 19/03/2020
  16. Bart 21/01/2020
  17. Api 19/01/2020
  18. Thomas 18/01/2020
  19. Joost 12/01/2020
  20. Gert-Jan 11/01/2020
  21. Michel H 09/01/2020
  22. JL 08/01/2020
  23. Monique 06/01/2020
  24. Ronald 06/01/2020
  25. Snijders ronald 06/01/2020
  26. Ineke v.d Jagt 05/01/2020
  27. Sanne 03/01/2020
  28. Binda 02/01/2020
  29. Jasmina 02/01/2020
  30. vanden broeck lydiane 23/12/2019
  31. H.Boss 20/12/2019
  32. vanden broeck lydiane 20/12/2019
  33. Jane Post 18/12/2019
  34. R 15/12/2019
  35. Tico 14/12/2019
  36. Jos 13/12/2019
  37. H Dresens 10/12/2019
  38. John Doe 01/12/2019
  39. Verstraeten Peter 26/11/2019
  40. Jos 26/11/2019
  41. Ton 22/11/2019
  42. Dirk 01/11/2019
  43. N.verweij 28/10/2019
  44. Mirre 25/10/2019
  45. Anna 14/10/2019
  46. anja 03/10/2019
  47. Paul 01/10/2019
  48. Wilson 30/09/2019
  49. Simone 26/09/2019
  50. Cornelis 17/09/2019
  51. R 12/09/2019
  52. Frank 02/09/2019
  53. Gerard 28/08/2019
  54. Dhr. M.R. 15/08/2019
  55. Cole 05/08/2019
    • Indika 21/03/2020
  56. Johan 12/07/2019
  57. Jodie 09/07/2019
  58. Schulp 16/06/2019

Deel je Ervaring

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters, deze zullen verwijderd worden en blijf beleefd!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Grandado
2.8 (56.8%) 25 reviews