Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Euroknaller ervaringen

1.00/5.00 - 1 stemmen, 7 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Euroknaller. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Euroknaller eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Euroknaller na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Euroknaller

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 08.04.2021

Besteld, betaald, niets ontvangen. Emails komen terug met failed delivery en er is geen contact te krijgen met Euroknaller - ook niet via de telefoonnummer aangegeven bij de KvK. Meld jullie incidenten bij De Autoriteit Consument en Markt ( ACM) en doe aangifte bij de politie. Bij genoeg aanmeldingen wordt hun rekening geblokkeerd. Ik ben Euro 150 kwijt. De oprichter van Euroknaller is te vinden op Kamer van Koophandel - Stephen van den Ingh (DMF Ventures BV, met woonadres in Haarlem). Hij is nog bestuurder van deze dubieuze zaak en heeft ook een profiel op LinkedIn... Succes!

Geplaatst: 04.05.2020

Heel slecht, in maart 2020 een bestelling geplaatst en betaald maar nog nooit iets ontvangen! Meerdere mails gestuurd maar niet helpt, het enigen is ontvangst bevestiging en daarna wordt het maanden stil! Geld terug of bestelling kan men vergeten! HEEL SLECHTE ORGANISATIE. KIJK UIT!

Geplaatst: 17.02.2020

Bestelling EKB75841 broekriemen 9-2-2020 via ING betaald. Uw bericht ; Deze bestelling zou uw magazijn binnen 24 uur verlaten. Tot op vandaag 17-2-2020 niets ontvangen. Waar blijft e.e.a. ? Of hoef ik nergens meer op te rekenen ? Bericht me dat dan. Met vriendelijke groet.

Geplaatst: 09.01.2020

Dekbed besteld. Niet geleverd. Gebeld - na lange tijd in de wacht verbinding verbroken. Gemaild - geen antwoord. Oplichters zijn het. Heb mijn rechtsbijstand ingeschakeld.

Geplaatst: 06.01.2020

op 6 december matras besteld en betaald, zou 10 tot 12 dagen duren, op 16 december gebeld, zou dezelfde dag een email krijgen, niet ontvangen. op 19 december gebeld, 3 uur in de wacht gestaan, toen werd er opgehangen.. 21 december email gestuurd, alleen bevestigings email ontvangen, op 26 december weer email gestuurd, zelfde verhaal, alleen bevestigings email ontvangen. vandaag, 6 januari weer gebeld, wordt na drie uur opgehangen.. nu ga ik een email sturen dat ik mijn geld terug eis. dus mensen, gewaarschuwd mens telt voor twee, nooit bestellen.

Geplaatst: 04.12.2019

Product niet ontvangen, geld niet teruggekregen. Telefonisch bijna nooit bereikbaar. Mails worden niet beantwoord.

Geplaatst: 17.08.2019

Raamhor besteld en betaald, nooit onvangen!! 2 mails naar support-mailadres, 2 x drie kwartier gebeld naar Euroknaller maar nooit binnengeraakt. Géén contact mogelijk! En ik ben niet de enige.Dit ruikt naar ...

Veel gestelde vragen

Is Euroknaller betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Euroknaller zijn er 7 reviews achtergelaten en 1 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 1.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Euroknaller operationeel

Euroknaller is actief in de Dag aanbiedingen branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Euroknaller

Lees op de website van Euroknaller hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Euroknaller.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Euroknaller weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Euroknaller sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Dag aanbiedingen branche.

Euroknaller

Niet alleen klachten maar juist ook positieve ervaringen met Euroknaller deel je met de andere bezoekers. Je kan ook reageren op de ervaring van een andere bezoekers. Ga je een aankoop doen, laat je informeren door onze site, zo ben je altijd op hoogte. Heel Nederland bepaalt tegenwoordig zelf welke websites zij goed of niet goed vinden! Ben je overtuigt en ga je bestellen? Klik dan op de rode of groene knop om naar Euroknaller te gaan.

Alternatieve shops voor Euroknaller

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Euroknaller.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring