Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

El Vita ervaringen

Nog geen ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van El Vita. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met El Vita eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van El Vita na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met El Vita

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

5/5.00 Geplaatst: 22.08.2021

Leuke jeans gekocht

Makkelijke webshop met duidelijke foto’s en omschrijving. Besteld via achteraf betaling.Bestelling snel in huis, en leuk ingepakt. Een feestje om te krijgen. Ga hier zeker nog een bestelling plaatsen.

4/5.00 Geplaatst: 03.07.2021

Met aandacht ingepakt, snel in huis

Ik kende de webshop niet, en heb daar voor het eerst een bestelling geplaatst. Ik had mijn bestelde jurken heel snel in huis en deze was heel leuk ingepakt met een leuke ketting erbij. Jurken waren van een mooie kwaliteit. Ik ga hier vaker bestellen.

Geplaatst: 15.04.2021

Slechte service. Mag niet retourneren terwijl het niet afgeprijsd was. Geen tegoed bon. Dus zit nu met schoenen van bijna 40 euro waar ik niks mee kan . Waaardeloos. Kom er nooit meer. En grote mond van personeel.

Geplaatst: 29.04.2020

Snelle levering, met aandacht verpakt, makkelijke en duidelijke site. Aanrader!

Veel gestelde vragen

Is El Vita betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor El Vita zijn er 4 reviews achtergelaten en 0 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 0.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is El Vita operationeel

El Vita is actief in de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij El Vita

Lees op de website van El Vita hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij El Vita.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als El Vita weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat El Vita sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

El Vita

Niet alleen klachten maar juist ook positieve ervaringen met El Vita deel je met de andere bezoekers. Reageer ook op de ervaringen van andere bezoekers. Bezoek regelmatig deze site om op de hoogte te blijven over de webwinkel waar je een aankoop wilt doen. Heel Nederland bepaalt tegenwoordig zelf welke websites zij goed of niet goed vinden! Klik hieronder op de groene of rode knop om een aankoop te doen bij El Vita.

Alternatieve shops voor El Vita

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor El Vita.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring