Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Douglas ervaringen

1.17/5.00 - 6 stemmen, 5 ervaringen
Ga naar website

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Douglas. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Douglas eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Douglas na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Douglas

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

0/5.00 Geplaatst: 03.09.2021

Verkoopster wist niet wat ik bedoelde, dus daag.

Die jonge meiden, een arrogantie waar je naar van wordt. Diep triest. Mijn winkelplezier bij Douglas is nu voor de tweede keer een teleurstelling. Ga wel naar de concurrent daar wordt je normaal geholpen.

Geplaatst: 24.10.2018

Opgelicht. Mijn online bestelling niet ontvangen terwijl de DHL track&trace aangeeft dat het bij mij bezorgd is. DHL geeft aan dat de afzender Douglas.nl een onderzoek kan instellen maar de klantenservice reageert al dagen niet. Totaal onaanvaardbaar in deze tijd ik voel me opgelicht. Koop er niet!

Geplaatst: 21.09.2017

Personeel van Douglas amstelveen is onbeschoft, laag geschoold, onprofessioneel en niet klantvriendelijk. Ik werd heel slecht geholpen.

Geplaatst: 27.07.2017

les delices, heerlijke lotion ga ik meer gebruiken.

Geplaatst: 05.03.2016

De proefjes worden steeds schameler. Dit mogen geen luxe miniaturen genoemd worden. Het zij veelal zakjes waar je niets aan hebt.

Veel gestelde vragen

Is Douglas betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Douglas zijn er 5 reviews achtergelaten en 6 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 1.17 uit een totaal van 5.

In welke branches is Douglas operationeel

Douglas is actief in de Gezondheid en Verzorging branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Douglas

Lees op de website van Douglas hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Douglas.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Douglas weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Douglas sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Gezondheid en Verzorging branche.

Ga naar website

Douglas

Shoppen bij Douglas Online - dat betekent u laten verleiden door exclusieve voordelen! Zo kunt u zich verheugen op 2 gratis samples naar keuze, de gratis cadeau service en een competent beauty advies.Daarnaast worden alle bestellingen gratis thuisbezorgd en vandaag bestel voor 18.00 uur, morgen in huis! Dit en veel meer staat u te wachten bij de Douglas Online shop!

Alternatieve shops voor Douglas

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Douglas.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring