Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Dress-for-Less ervaringen

2.75/5.00 - 55 stemmen, 79 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Dress-for-Less. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Dress-for-Less eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Dress-for-Less na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Dress-for-Less

Schrijf in het Nederlands, gebruik GEEN woorden in hoofdletters, blijf beleefd! Schrijf geen herhaling op om te voldoen aan de 140 karakters! Reviews die niet voldoen aan voorgaande en ongepaste reviews worden geweigerd.

Geplaatst: 11.12.2018

ik heb alleen maar positieve ervaringen, ik heb een super zwart leren jack van "mishimo" ( het leer heeft een opwindende en lekkere geur) en twee andere tussen/winter jacks aangeschaft met een wat glimmende stof, de prijs/kwaliteit verhouding is prima. bij retourzending of ruiling een snelle en prima service.ik ben vol lof over deze organisatie.

Geplaatst: 09.12.2018

de jeans van pepe zitten super, lekker laag in de taille,strak om kontje en bovenbenen.stofje is heerlijk zacht en soepel en stretchy

Geplaatst: 19.04.2018

2x een bestelling geplaatst, duidelijk het andere afleveradres vermeld. tot 2x toe is de bestelling niet aangekomen. ze hebben het geld terug gestort zonder te vragen of ik nog interesse had in de producten. wanneer ik vroeg of ik de producten alsnog kon ontvangen moest ik maar weer voor de 3e keer een bestelling plaatsen. Niet echt klantvriendelijk waardoor ik ook mijn actie misloop. voor mij de reden om er niet meer te bestellen. ze gaven aan dat mijn adres niet volledig was, maar bij controle bleek deze wel in orde te zijn. de schuld op mij afschuiven is erg makkelijk.

Geplaatst: 07.03.2018

Mijn ervaring bij Dress for less is dat het een heel prima web winkel is. Ik heb een paar riemen gekocht en een paar geretourneerd en binnen drie dagen een e-mail gekregen en binnen een week netjes op mijn rekening geld gestort gekregen. Prima winkel !

Geplaatst: 07.03.2018

Mijn ervaring is bij Dress- for- less.nl een prima web winkel is niets mis Ik heb paar riemen gekocht en heb paar geretourneerd keurig netjes binnen drie dagen een mail gekregen en binnen een week geld op mijn rekening gestort prima winkel !

Geplaatst: 26.02.2018

Een deel van de bestelling kon niet geleverd worden door Dress for Less. Dit werd niet even vooraf gemeld, maar hier moest ik zelf achter komen na contact op te nemen. Ik kreeg een kort en bot mailtje terug dat het product niet geleverd ging worden. Slechte service!

Geplaatst: 21.02.2018

Mijn bestelde schoenen pastel niet. Om te beginner is het al jammer dat er verzendkosten betaald dienen te worden, normaliter is dat voor de on- line verkoop het risico van de beperkte vaste laste die zij hebben. Vervolgens is er gesteld dat de retourkosten gratis zijn en worden die toch nog afgehouden van het terugbetaalde bedrag. Dient was de eerste en zowel de laatste keer dat ik iets besteld heb bij Dress-for-Less!

Geplaatst: 12.02.2018

Mails worden niet beantwoord of e-mailadres wordt opgegeven als onbereikbaar door provider. Nederlands nummer niet in gebruik. Bij Duitstalig niet eens geholpen in het Engels. Zeer slechte klantenservice. Wacht nu al twee weken op mijn bestelling,of een duidelijk antwoord. Zal deze site overal afraden en slecht beoordelen. Jammer want vroeger ging het altijd goed.

Geplaatst: 08.12.2017

Anderhalf jaar geleden verhuisd en op nieuwe adres 3 keer getracht kleding te bestellen maar ze blijven het maar naar mijn oude adres sturen. Nieuwe eigenaar heeft het zelfs 1 keer aangenomen en kon fluiten naar mijn geld. Contact met Duitse "service" desk is kansloos. Echt iets goed mis daar. Tot paar jaar geleden was er niets mis met dit bedrijf maar lijkt wel een nieuwe eigenaar o.i.d. of er zijn veranderingen doorgevoerd die niet ten goede komen van de consument. Iedereen moet het uiteraard zelf weten maar ik zal daar niets meer bestellen. Gewoon slechte service..

Geplaatst: 02.12.2017

Ik heb een bestelling geplaatst en via IDEAL betaald maar geen bevestigingsmail ontvangen en mijn winkelwagen is nog niet leeg. Hoe kan dit? Ik wil hier graag een oplossing voor z.s.m.

Geplaatst: 11.09.2017

bestelling gedaan in juni 2017 145. 45 EURO BETAALD doch tot nu nog altijd niets ontvangen . Gebeld doch nemen niet op of in wacht gezet minuten lang . Ik bestel nooit nog iets bij deze firma .

Geplaatst: 12.05.2017

Ik heb een maand geleden een bestelling terug gestuurd en heb nog geen enkel bericht ontvangen en mijn geld is ook nog niet terug gestuurd. Ik merk dat ik dit heel storend vindt en daarmee neig om deze site als onbetrouwbaar te benoemen. Als ik ze probeer te bellen, dan wordt ik in de wacht gezet en vervolgens hoor ik niets meer. Hoor graag een reactie van dress for less.

Geplaatst: 04.04.2017

Na terugsturen blijft het angstwekkend stil van deze site. Na ruim een maand nog steeds geen geld terug. Zeer matig en komt zeer onbetrowubaar over.

Geplaatst: 12.05.2014

De eerste keer besteld maar nog niet overtuigd van de service. De bestelling werd vlot geleverd echter niet t goede artikel. Ik heb 22 april mijn retour verzonden maar tot op heden is mijn geld nog niet terug gestort. Ik vind dat echt veeeeeel te lang duren. Als dat bij alle retourzendingen zo lang duurt, houden ze daar per jaar toch n aardige cent aan rente van over. En dat is niet netjes Dit moet echt veel sneller.

Geplaatst: 07.12.2013

leuke site! vaak met veel korting, erg leuk. de levering was ook heel goed. donderdag besteld en zaterdag in huis. prima kwaliteit.

Geplaatst: 20.09.2013

Dinsdagavond laat een jas besteld en betaald via iDeal. De jas heb ik vrijdag ontvangen. De kleur is goed, de maat is goed en de jas is niet beschadigd of iets dergelijks. Track en trace nummer was niet bekend bij Post NL. Echter de volgende dag wel en dus ook keurig bezorgd. Een tevreden klant.

Geplaatst: 09.09.2013

Pakketje met kleding besteld en ontvangen 80 procent is afgekeurd door meerdere redenen kapot of scheef gefabriceerde kleding enz enz in totaal over 600 euro aan kleding alles betaald met die fucking ideal mensen doe het via bankoverschrijving want je krijgt je geld niet terug wanneer er iets is ideal kun je niet terugboeken namelijk. nu zitten wij inmiddels al weeeken wat meer dan een maand te wachten op ons geld terug. dit zijn wij echter niet gewend van dress for less. tevens krijgen wij van de gebruikte smoezen een ietwat vieze smaak in de mond. er schijnt een probleem te zijn met hun ideal systeem waardoor zij het geld niet terug kunnen storten op onze rekening. (mischien gewoon per bankrekening terugboeken dress for less) echt waardeloos zoals hiermee word omgegaanworden nu al weken aan het lijntje gehouden met dezelfde smoes en beloofd dat we de volgende week ons geld krijgen 3 weken lang al. Nee wij kopen hier nooit meer en raden anderen ook ten sterkste af dit te doen.

Geplaatst: 06.09.2013

Heb hier regelmatig bestelt. Snelle levering en goedkope merkkleding. Retour zendingen en geld terug heb ik nooit nodig gehad dus hier kan ik niet over oordelen

Geplaatst: 25.08.2013

Ze rommelen met de prijzen. Trui die al afgeprijsd was naar 50 euro wordt opeens 100 euro en dan geven 15% extra korting. Je wordt dus belazerd waar je bij zit. Dan laten ze weeeeken niets horen als je nog geld tegoed hebt. Reageren niet op mailtjes. Voor mij is het de laatste keer. Koop hier niets meer.

Geplaatst: 24.07.2013

<blockquote cite="comment-8368"> Goedkoop is duurkoop! Kreeg trui binnen en waren steken los, (heb zelf gemaakt)het is toch een koopje. Blouse retour,maar geld terug krijgen bij de firma gebeurd maar niet. Allerlei smoesjes bedenken om het maar niet te snel terug te boeken. Waar ze wel snel in zijn om je weer lekker te maken voor een nieuwe bestelling. Maar dat gebeurd zeker niet meer. Er zijn betere firma`s. </blockquote>

Veel gestelde vragen

Is Dress-for-Less betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Dress-for-Less zijn er 79 reviews achtergelaten en 55 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 2.75 uit een totaal van 5.

In welke branches is Dress-for-Less operationeel

Dress-for-Less is actief in de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Dress-for-Less

Lees op de website van Dress-for-Less hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Dress-for-Less.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Dress-for-Less weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Dress-for-Less sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Vorige Volgende

Dress-for-Less

Dress-for-less.nl is een online designer outlet. Op Dress-for-less.nl zijn meer dan honderd merken van allerlei soorten kleding te vinden, die tegen schappelijke prijzen verkocht worden. Dress-for-less.nl is naar eigen de Europa's grootste online designer outlet.

Alternatieve shops voor Dress-for-Less

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Dress-for-Less.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
1 ervaringen, 1 stemmen Lees ervaringen