Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

tablettotaal ervaringen

Nog geen ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van tablettotaal. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met tablettotaal eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van tablettotaal na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met tablettotaal

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 26.02.2019

Zeer slechte kwaliteit! ''Beige luxe book cover iPad Pro 11'' besteld en was bij openmaken al vies en half verbogen. De hoes zou ''luxe'' zijn maar is gewoon van karton gemaakt. Bovendien staat er in de productbeschrijving dat het product een autowake functie zou hebben. Hier is niets van waar! 20 euro weggegooid geld want dit krijg je uiteraard niet meer terug omdat ze op hun website zeggen ''Artikelen die, buiten onze schuld, beschadigd of incompleet zijn.''. Hier zeggen ze natuurlijk dat het de schuld van PostNL is dat de doos bij aankomst beschadigd was!!! flutwinkel! Nooit iets bestellen!

Geplaatst: 25.08.2018

zeer slechte service!!!

Geplaatst: 30.04.2017

Heb een iPad hoes besteld. In deze firma. Levering was snel, maar de hoes is van zeer slechte kwaliteit. Valt steeds om, hangt naar achteren door de slappe achterkant. Waardeloos ding. Heb om mijn oude iPad een hoes die de helft goedkoper is, maar veel steviger is. Helaas is dit een grote miskoop.

Geplaatst: 12.04.2017

Super service en altijd snel antwoord! Had een iPad 2 hoes besteld, volgende dag om 10 uur al binnen. Geeft snel antwoord op alle vragen. Bestel er regelmatig en altijd snel en goed.

Geplaatst: 21.10.2016

De service van tablettotaal is gewoon TOP. ik had afgelopen week een hardcover met bluetooth toetsenbord besteld, deze deed het niet naar behoren, vanmiddag een mail gestuurd over het probleem, nog geen 2 uur later kreeg ik een telefoontje hierover, samen met de desbetreffende werknemer gekeken of het probleem te verhelpen was, maar dit ging helaas niet, schijnbaar toch een fout in het toetsenbord. Deze persoon ging het probleem bespreken en ze zouden via de mail contact met mij opnemen hoe verder. Een half uur later kreeg ik een telefoontje, kreeg de baas van de firm aan de telefoon, deze had een nieuwe cover voor mij klaar gelegd en ging dit weekend nog op de bus, de oude mocht ik houden. Dus nogmaals een topservice en super vriendelijk personeel..

Geplaatst: 04.09.2015

Super duidelijke website. prijs kwaliteit verhouding is prima En Levering, supersnel!!!!! Geen verzendkosten. Ik ben helemaal happy met mijn roze hoesje voor de Samsung note 2014 met toetsenbord.

Geplaatst: 31.03.2015

Heb vandaag mijn hoesje voor mijn samsung galaxy tab 3 lite binnen gekreken en hij past precies!! toetsenbord aansluiten via bluetooh was effe geklooi want die knopjes zijn beetje te klein voor mijn dikke vingers maar het is gelukt! Ben zo blij! lijkt net een kleine laptop! geheugen ook uitgebreidt naar 32 gig en hoesje is mooi rood kan dus ook niet kwijt raken in de tas. Ben heel tevreden! thanks tablettotaal!

Geplaatst: 13.01.2015

Zondag hoes voor mac air besteld, dinsdag in huis! Snelle service (genoeg info over de afmetingen op de site) en product is van goede kwaliteit. Zeer tevreden!

Geplaatst: 06.11.2014

De iPad houder werkt super goed. Het hangt steviger dan welk product ook. De kinderen zijn er blij mee. Ze kunnen mooi de filmpjes op de iPad bekijken! Top. Super service, en snelle levering!

Geplaatst: 22.10.2014

Ik ben zeer tevreden over de service. De levering is zeer snel. Ik had een toestel dat defect was. Er werd telefonisch contact met mij opgenomen zodat we het toestel konden uittesten. Het kon zijn dat ik iets verkeerd had gedaan :-). Het bleek uiteindelijk toch defect te zijn. Ik dien het defecte toestel niet terug te sturen en er wordt mij een nieuw toestel opgestuurd. Dit is top service !!!!!! Thanks

Geplaatst: 27.05.2014

Ik ben altijd zeer tevreden met wat ik bij tablettotaal.nl besteld. De service is ook uitstekend. Ik raad deze webshop aan!

Geplaatst: 10.04.2014

Derde keer bestel ik bij tablettotaal.nl. Eerst na het kopen van onze eerste Ipad een HDMI- kabel en adapter, en nu een mooie roze travel case voor ipad mini van onze dochter. Wat ik belangrijk vind, de hoes ziet goed vast en de kleur vindt onze dochter helemaal cool. En voor mijzelf kocht ik een nieuwe 360 graden kantelbare hoes voor ipad. Zeer tevreden. Snel afgeleverd voor een goede prijs. P.S. Geen verzendkosten!

Geplaatst: 09.03.2014

Goede service! Had mijn gratis screenprotector ver*piep*t en vervolgens een gratis nieuwe toegestuurd gekregen!

Geplaatst: 04.03.2014

De service van TabletTotaal super, toetsenbord was defect, met spoed nieuwe gekregen, een voorbeeld voor andere webwinkels

Geplaatst: 17.02.2014

In een woord GEWELDIG de service die jullie leveren. Mijn coplimenten. Zuurstokroze hoes gekocht voor mijn schoondochter, gaat de liefde over..... Binnen 2 dagen een zwarte in de bus, prima geregeld. kan gewoon niet beter!!!!

Geplaatst: 17.02.2014

de service van TabletTotaal is in 1 woord geweldig. een voorbeeld voor alle webshops ik had al de nodige hoezen gekocht,maar had me 1 keer in de kleur vergist. was geen probleem, binnen de kortste keren had ik de juiste kleur in huis fantastisch toch!

Veel gestelde vragen

Is tablettotaal betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor tablettotaal zijn er 16 reviews achtergelaten en 0 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 0.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is tablettotaal operationeel

tablettotaal is actief in de Telecom branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij tablettotaal

Lees op de website van tablettotaal hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij tablettotaal.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als tablettotaal weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat tablettotaal sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Telecom branche.

tablettotaal

Bij Tablettotaal.nl vindt u alle accessoires voor een Tablet. Een gespecialiseerde webshop op het gebied van Tablethoezen voor de iPad, de iPad Mini, de Google Nexus 7 en 10, de Samsung Galaxy Tab en de Samsung Galaxy Note. Alle artikelen worden direct uit eigen voorraad geleverd en te verkrijgen in diverse uitvoeringen en modekleuren. Bij iedere hoes krijgt u als klant gratis een Screen Protector ter waarde van ? 9,95.Er worden geen verzendkosten berekend voor aflevering binnen Nederland.Tevens is er een mogelijkheid om hoezen met een bedrijfslogo te bedrukken. De Webshop heeft een Qshops keurmerk.

Alternatieve shops voor tablettotaal

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor tablettotaal.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring