Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Speelgoeddirect ervaringen

4.40/5.00 - 5 stemmen, 5 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Speelgoeddirect. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Speelgoeddirect eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Speelgoeddirect na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Speelgoeddirect

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 03.02.2021

Slee besteld, maar ik hoor niks meer. Geen levering, geen antwoord op mijn mails en Facebook berichten. Mensen, koop hier niks!

Geplaatst: 13.05.2020

Zwembad gekocht afgelopen vrijdag. Deze is door drukte PostNL 2 dagen later geleverd dan verwacht maar keurig op de hoogte gehouden via mail.

Geplaatst: 10.05.2020

Vriendelijk en snel geleverd

Geplaatst: 12.04.2020

Snel geleverd

Geplaatst: 06.03.2020

Betrouwbaar site, levering is snel uitgevoerd.

Veel gestelde vragen

Is Speelgoeddirect betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Speelgoeddirect zijn er 5 reviews achtergelaten en 5 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 4.40 uit een totaal van 5.

In welke branches is Speelgoeddirect operationeel

Speelgoeddirect is actief in de Speelgoed branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Speelgoeddirect

Lees op de website van Speelgoeddirect hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Speelgoeddirect.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Speelgoeddirect weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Speelgoeddirect sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Speelgoed branche.

Speelgoeddirect

Op onze site kan iedereen een review van Speelgoeddirect achterlaten. Je kan ook reageren op de ervaring van een andere bezoekers. Bezoek regelmatig deze site om op de hoogte te blijven over de webwinkel waar je een aankoop wilt doen. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels zij slecht en goed vinden! Ben je van plan om te bestellen bij Speelgoeddirect klik dan hieronder op de rode of groene knop.

Alternatieve shops voor Speelgoeddirect

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Speelgoeddirect.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
1 ervaringen, 6 stemmen Lees ervaringen
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring