Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Reizendeals ervaringen

1.00/5.00 - 1 stemmen, 8 ervaringen
Ga naar website

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Reizendeals. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Reizendeals eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Reizendeals na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Reizendeals

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

5/5.00 Geplaatst: 14.10.2021

Top vakantie!

Top vanantie gehad in Playa del Ingles op Gran Canaria. Goed verzorgd hotel prachtige mooie en zeer ruime kamer en voor de klantenservice was geen vraag te veel. Volgende keer boek ik hier weer en beveel dit bedrijf bij iedereen aan!

1/5.00 Geplaatst: 27.06.2021

Zeer slechte service

Ten tijde van Corona, kun je hier beter geen reis boeken. Wanneer een land op oranje gaat en een land Nederlandse toeristen weigert, verklaren ze dat je alsnog kan vliegen omdat de vlucht niet geannuleerd is. Vraag mij af hoe ze dat zien, heen vliegen en meteen met de retourvlucht terug. Leuke vakantie heb je dan……

Geplaatst: 08.06.2021

Zeeeer slecht! erg misleidende informatie. Uiteindelijk krijg je een factuur van 3x zo hoog is. Klantenservice is niet vriendelijk en ze zijn puur uit op snel geld verdienen! Absoluut niet aan te raden!!

Geplaatst: 21.05.2021

Net terug gekomen van een prachtige korte vakantie naar Griekenland. Wat heerlijk om weer zo te kunnen genieten van een reis na al deze maanden. Wij hadden een prachtige accommodatie en ontvingen zelfs gratis een upgrade naar een 4* hotel van reizendeals. Eten was goed, alles netjes ivm de corona, schoon en personeel zeer vriendelijk. Kan niet wachten op de volgende reis. Voor mij 10 sterren en zeer tevreden!

Geplaatst: 11.05.2021

Top vakantie gehad op Lanzarote vorig jaar. Volgende keer boek ik weer bij Reizendeals.

Geplaatst: 16.04.2021

Een verwittigd man is er 2 waard Een tijdje terug bezocht ik de website van een online reisoperator Reinzendeals.nl Op een bepaald moment had ik blijkbaar een bod gedaan op een reis waarbij ik zonder mijn medeweten een reis had geboekt. Ik heb geen reisperiode of bestemming, of persoonlijke gegevens doorgegeven daarom vond ik het onmiddellijk heel verdacht toen ik van Reizendeals.nl een factuur tot betaling kreeg. Ik heb dezelfde dag de mail beantwoordt en aangegeven dat ik de zogenaamde boeking wenste te annuleren door mij te beroepen op het recht op herroeping contract binnen 14 dagen. Dit agentschap had hier geen oren naar en vroeg mij een schadevergoeding van 100€ per 'geboekte'reis. Ik heb 3 mailtjes gestuurd dat ik geen reis wou ook gezien de hele coronacrisis en enkel wenste te annuleren. Men heeft mijn dossier overgemaakt naar een incassobureau dewelke mij overstelpt met mails en berichtjes. Ik heb echter van hen nooit een brief ontvangen, dus twijfel ik ook aan de echtheid van dit bedrijf/ of wanpraktijken van deze onderneming. Vandaag kreeg ik terug een mail dat mijn dossier werd doorgegeven aan de gerechtsdeurwaarder voor inning van mijn openstaande factuur. Na opzoeking blijkt het adres van het incassobureau een particulier adres te zijn. Ik word reeds maanden door hen gestalkt om te betalen, ik hoop dat hier snel een einde aankomt. Er werd een klacht ingediend bij FOD Economie om de zaak verder te onderzoeken.

Geplaatst: 23.09.2020

In het voorjaar een voucher ontvangen vanwege een reis die niet door kon gaan. Deze voucher in Juli ingewisseld, echter nu mogen we als Nederlandse toerist het land niet in. Reizendeals wil het geld niet teruggeven, omdat de vlucht gewoon staat en het hotel ook niet geannuleerd heeft. Echt grote schande. Heb er werk van gemaakt met mijn rechtsbijstandsverzekering.

Geplaatst: 18.06.2020

Oplichters!! €700,- betaald voor een reis ivm COVID 19, voucher van slechts 4 maanden... handelen daar op eigen houtje, ik ben nu €700,- kwijt totaal geen tegemoetkoming. Dit is oplichting!!

Veel gestelde vragen

Is Reizendeals betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Reizendeals zijn er 8 reviews achtergelaten en 1 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 1.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Reizendeals operationeel

Reizendeals is actief in de Reizen, Vakanties & UItgaan branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Reizendeals

Lees op de website van Reizendeals hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Reizendeals.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Reizendeals weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Reizendeals sinds 08-03-2020 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Reizen, Vakanties & UItgaan branche.

Ga naar website

Reizendeals

Niet alleen klachten maar juist ook positieve ervaringen met Reizendeals deel je met de andere bezoekers. Wist je dat je ook kan reageren op een beoordeling van andere bezoekers? Ga je een aankoop doen, laat je informeren door onze site, zo ben je altijd op hoogte. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels zij slecht en goed vinden! Wil jeen aankoop doen bij Reizendeals, klik dan hieronder op de groene of rode knop.

Alternatieve shops voor Reizendeals

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Reizendeals.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring