Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Coolmix ervaringen

2.40/5.00 - 5 stemmen, 7 ervaringen
Ga naar website

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Coolmix. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Coolmix eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Coolmix na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Coolmix

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 21.04.2021

super ervaring gehad met coolmix

Geplaatst: 19.01.2021

Ben ruim anderhalf jaar bezig geweest om mijn 6s te vervangen door een 7. nadat die diverse keren retour was gegaan voor uiteenlopende klachten (o.a. batterij/wegvallende verbinding/microfoon) en ik ondertussen de oude 6s niet meer kon gebruiken werd mij een Iphone8 geadviseerd. Ik heb toe uit voorzorg zowel de 7 als de 8 gehouden en jawel hoor: ook de 8 heeft diverse storingen gegeven en is 3x geretourneerd. iedere keer weer alles overzetten en activeren. Nu bijna 2 jaar verder. De 7 heeft definitief de geest gegeven (buiten garantie termijn) dus ik gebruik nu de 8. Kijken hoe lang dat goed gaat en daarna maar weer een nieuwe. In ieder geval nooit meer coolmix/repairmix

Geplaatst: 05.11.2020

Een prachtige iPhone gekocht bij dit bedrijf gebaseerd op toezegging om BTW te krijgen. Als het puntje bij paaltje komt doet men dit niet. Ook waren de accessoires niet allemaal meegeleverd. Ook bij de tweede zending ontbrak een toegezegd accessoir

Geplaatst: 23.10.2020

Ik heb anderhalf jaar geleden een refurbished telefoon gekocht bij Coolmix. Toestel met plezier gebruikt, alleen na een paar maanden begonnen mijn klanten te klagen dat ik slecht verstaanbaar was. Met een headset werkte alles naar behoren, dus waarschijnlijk kapotte microfoon. Coolmix gecontacteerd, toestel teruggestuurd en netjes een nieuwe gekregen. Maanden ging het weer goed, toen hetzelfde probleem. Coolmix gecontacteerd, toestel teruggestuurd en wederom netjes binnen 3 dagen weer gerepareerd retour ontvangen. Nu vorige maand weer hetzelfde euvel. Ik Coolmix benaderd en gezegd dat dit nu de derde keer was en dat ik er weinig vertrouwen in had dat een reparatie of nieuw toestel nu wel langere tijd goed zou blijven. Of ze geen andere toestellen hadden waar dit probleem minder vaak voor kwam. Ze boden mij een "upgrade" aan. Ik kon een ander toestel uitkiezen, de orderbevestiging opsturen, vervolgens het oude toestel retourneren en dan zou ik het aankoopbedrag van de andere telefoon terug krijgen. Wederom zeer nette oplossing en zo gezegd zo gedaan. Nu krijg ik gisteren tot mijn stomme verbazing een mail dat het toestel wat ik geretourneerd heb helemaal niet defect is volgens Coolmix en ze de upgrade daarom niet aan kunnen bieden. Ik heb ze gebeld en uitgelegd dat ik dit een hele rare gang van zaken vind. Als ik had geweten dat er bepaalde voorwaarden aan de upgrade hadden gezeten (bijv. dat deze niet gegeven kan worden als het toestel bij retour toch blijkt te werken), dan had ik een andere werkwijze voorgesteld om exact de discussie waar we nu in zitten te vermijden. Dan had ik de defecte telefoon eerst opgestuurd alvorens een nieuwe te bestellen. Ben enorm teleurgesteld en boos dat Coolmix zich niet aan de afspraak houdt. Heb ik ook zo tegen de klantenservice gezegd en die komen alleen maar met mooie praatjes die kant nog wal slaan. Sterker nog als het te lastig wordt, dan verbreken ze gewoon de verbinding....dus nog geen oplossing! Klacht ingediend via Thuiswinkel en vervolgens word ik door de CEO gebeld. Goed gesprek waarin nogmaals bevestigd werd dat ik het geld van mijn eerste aankoop teruggestort zou krijgen. Helemaal blij! Maar het was te mooi om waar te zijn. Na wekenlang herinneringen, klantenservice bellen die nooit opneemt, komt er een mail van Minpex dat de CEO van Coolmix niks te vertellen heeft. Dus maar weer terug naar Thuiswinkel.org. Ik zou dan ook zeker niemand aanraden om producten bij Coolmix te bestellen.

Geplaatst: 12.08.2020

24 juli ben ik naar de website gegaan en heb ik mijn bestelling geplaatst Op de website staat vermeld dat deze middels avondlevering dezelfde dag bezorgd zou worden. Ik heb netjes betaald en een bevestiging ontvangen van mijn betaling, echter geen verzend label of factuur. Na het meermaals mailen van de ‘klantenservice’ kreeg ik eindelijk reactie met een factuur (met datum 10 januari 2030) en dat mijn telefoon dezelfde avond tussen 17:00 en 22:00 bezorgd zou worden. Uiteraard is dit niet gebeurd en al mijn vragen voor een track en trace code werden niet beantwoord. Een weekend verder en niks ontvangen. Op maandag 27 juli besluit ik PostNL te bellen en te proberen zonder track en trace code erachter te komen of zij mijn pakketje in hun systeem kunnen zien. Tot mijn verbazing is er helemaal niks verstuurd naar mijn adres, zij adviseren mij met de klantenservice van Coolmix contact op te nemen hierover. Alle telefonische gegevens van Coolmix, de moederbedrijven en de eigenaar van het bedrijf zijn niet in gebruik. Gelukkig werd ik uiteindelijk gebeld met de uitleg dat mijn bestelde iPhone niet leverbaar is in de kleur die ik wil en dat hij eentje vandaag kan opsturen. Deze zou zgan zijn. 28 juli krijg ik eindelijk mijn iPhone binnen, in een niet origineel, matig doosje. Tijdens de setup komt al snel naar voren dat de Face ID niet werkt van de iPhone en na meerdere resets werkt het nogsteeds niet. Na veel moeite weer contact op kunnen nemen en mijn geld teruggevraagd. Alles netjes teruggestuurd en binnen 72 uur na ontvangst zou ik mijn geld terug krijgen. Niet teruggekregen natuurlijk en na wederom moeilijk contact opnemen met de ‘klantenservice’ krijg ik te horen dat iemand was vergeten de betaling door te voeren, 6 augustus heb ik mijn geld eindelijk terug. Bestel aub niets bij dit bedrijf!

Geplaatst: 29.04.2020

Coolmix was voor mij totaal onbekend. Toch maar een iMac besteld en omdat ik het niet kende gekozen voor AfterPay. iMac werd netjes een dag later geleverd in top conditie tot ik hem liet vallen / kapot scherm. Contact opgenomen en super geholpen (door Irvan). In de ochtend een nieuwe besteld en in de avond thuis bezorgd. Wederom een super mooie refurbished iMac! Coolmix kan ik iedereen aanraden!

Geplaatst: 18.12.2019

Coolmix verkoopt iPhones die niet origineel zijn; het scherm, de oplader en de oortjes zijn duidelijk niet origineel en waren binnen drie maanden kapot. Ik zou anderen niet aanraden een product bij Coolmix te bestellen.

Veel gestelde vragen

Is Coolmix betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Coolmix zijn er 7 reviews achtergelaten en 5 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 2.40 uit een totaal van 5.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Coolmix

Lees op de website van Coolmix hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Coolmix.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Coolmix weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Coolmix sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de branche.

Ga naar website

Coolmix

Op onze site kan iedereen een review van Coolmix achterlaten. Beantwoord ook de beoordelingen van andere kopers. Ga je een aankoop doen, laat je informeren door onze site, zo ben je altijd op hoogte. Welke webwinkels goed of slecht bevonden worden, bepaalt heel Nederland tegenwoordig zelf. Ben je van plan om te bestellen bij Coolmix klik dan hieronder op de rode of groene knop.

Alternatieve shops voor Coolmix

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Coolmix.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
4 ervaringen, 2 stemmen Lees ervaringen