Coolblue.nl

Coolblue.nl
3.6 (71.43%) 70 reviews

Coolblue is de specialist op het gebied van elektronica. Coolblue heeft heel veel webshops en elke webshop is gespecialiseerd in een bepaald product. Zo heb je een webshop die zich helemaal richt op bijvoorbeeld de verkoop van laptops.

In die webshop vindt je dan ook bijna alles voor je laptop. Betalen kan met onder andere iDeal en creditcards.
Bij Coolblue heb je een overzichtelijke weergave van de best verkochte en beoordeelde producten, zodat je vrij eenvoudig het beste artikel koopt voor een goede prijs. Daarnaast worden alle bestellingen die je doet bij een Coolblue webshop gratis verzonden.

Wat is jouw ervaring met deze webshop? Klik hier om je ervaring toe te voegen! Registratie is niet nodig.

66 Ervaringen met Coolblue.nl

  1. Lowie 20/08/2018
  2. kootte 19/08/2018
  3. Carlo 19/05/2018
  4. Ronald 18/02/2018
  5. Van den bos 05/02/2018
  6. VRJ 17/01/2018
    • Peter 18/05/2018
  7. T 12/12/2017
  8. HJ van Beek 05/06/2017
  9. JY Lee 03/06/2017
  10. P. Weijers 24/04/2017
  11. lp Gabriëls 17/04/2017
  12. Klaas boote 26/03/2017
  13. BGAJ Rombouts 11/02/2017
  14. Ed 04/01/2017
  15. Bo 14/10/2016
  16. peter aerts 11/09/2016
  17. Matthijs 09/01/2016
  18. casper 27/08/2015
  19. Stefan 23/08/2015
  20. Onzen Aet 01/08/2015
  21. Frouke 26/07/2015
  22. MissForest 26/07/2015
  23. a 14/07/2015
  24. Carla 31/03/2015
  25. vermeij 19/02/2015
  26. Marcel van Driel 25/12/2014
  27. roy 06/11/2014
  28. David 28/10/2014
  29. Tom 26/10/2014
  30. GJ E 24/10/2014
  31. Peter Schilder 15/05/2014
  32. Darko 14/05/2014
  33. Renault 12/05/2014
  34. Ephraim de Rooij 04/05/2014
  35. CB3 21/03/2014
  36. Bianca 08/03/2014
  37. A Smulders 23/01/2014
  38. Wouter 04/01/2014
  39. Olivier Coolwijk 01/01/2014
  40. Wouter 31/12/2013
  41. Jan 26/11/2013
  42. Dick 08/11/2013
  43. Susanne 15/10/2013
  44. CS 11/10/2013
  45. Beek 28/08/2013
  46. connie 31/07/2013
  47. Cor 22/06/2013
  48. Michel 15/06/2013
  49. Joke 11/06/2013
  50. m.m 28/03/2013
  51. Tim Kort 14/02/2013
  52. robin 14/01/2013
  53. Arwin Zijl 06/12/2012
  54. koen 29/11/2012
  55. Luuk 06/11/2012
  56. Sjoerd Jansen 11/10/2012
  57. Koert 04/10/2012
  58. jeroen de vries 02/10/2012
  59. Ruud IJtsma 26/08/2012
  60. Yvonne 28/06/2012
  61. Roos 06/06/2012
  62. bert 23/04/2012
  63. Saskia 19/12/2011
  64. Daniel 05/11/2011
  65. Chantal 11/10/2011

Deel je Ervaring

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters, deze zullen verwijderd worden en blijf beleefd!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Coolblue.nl
3.6 (71.43%) 70 reviews