Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Allemachines ervaringen

4.00/5.00 - 13 stemmen, 5 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Allemachines. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Allemachines eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Allemachines na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Allemachines

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

1/5.00 Geplaatst: 22.06.2021

Oplichters-website! Niet kopen op allemachines.com

Bestelling niet aangekomen en geen contact mogelijkheden daarna; mail niet beantwoord, chat werkt niet en geen (werkende) telefoonnummers; alles is nep aan deze website behalve de betaalmogelijkheden. Verschrikkelijk dat aan dit soort oplichters niets te doen is. Heb aangifte gedaan, maar ze zullen onvindbaar zijn. Bestel hier niets; Je kunt naar je geld fluiten!

Geplaatst: 23.03.2021

Geld innen, niets verzenden en alle communicatielijnen afsluiten. Wegblijven! Op 11 februari een bestelling van +300€ gedaan. Op 12 februari bevestiging dat men het geld ontvangen heeft. Vervolgens zendt men een e-mail dat men het gaat overdragen aan de bezorger maar dit gebeurt nooit. Zij hebben alle communicatielijnen afgesloten zodat je hen onmogelijk kan bereiken. Op e-mails en zogenaamde livechat volgt nooit enige reactie. Mijn inziens pure oplichting. Blijf weg van deze website en de ganse groep van websites rondom hen! Als ik lees hoe vaak dit voorvalt begrijp ik niet dat de Nederlandse overheid niet ingrijpt om hen aan banden te leggen.

Geplaatst: 09.08.2020

Solar bol gekocht van zeer matige kwaliteit. Op 7 juni 2020 een e-mail gestuurd, na een maand nog steeds geen reactie. Tweemaal telefonisch contact kunnen krijgen, dame geeft aan dat ze niets voor mij kan betekenen en dat ik gewoon een reactie af moet wachten. Vele malen geprobeerd te bellen op verschillende tijdstippen, maar totaal niet meer bereikbaar. 'Service' ronduit bagger, dit bedrijf slaat de plank volledig mis. Update: retour op 13 juli aangekomen bij Alle Machines, nog steeds niet verwerkt op 9 augustus. Wat een absurd belabberd bedrijf, een schande dat dit kan bestaan. Contact via de "live"chat heb ik ook driemaal geprobeerd op doordeweekse dagen binnen kantoortijden. Telkens minimaal een half uur gewacht maar geen contact. Nul komma nul klantenservice.

Geplaatst: 26.02.2020

Oplichters,.. Blender besteld, braaf betaald maar een maand later nog steeds niets geleverd. Bellen en mailen levert helemaal niets op, je wordt steeds afgewimpeld en als je lastige vragen stelt ga je gewoon eindeloos in de wacht. Na hele wat doorvragen geeft de persoon aan de telefoon aan dat je niet met Alle Machines spreekt maar met een (ingehuurde) generieke telefonische klantenservice. Die kan helemaal niets voor je doen, alleen maar dingen doorgeven. Inmiddels aangifte gedaan van oplichting.. trieste gast die Geert Liezenga..

Geplaatst: 22.12.2019

Dit is een louche firma. Als je een pakket terug wilt sturen is de werknemer die hier over gaat nergens te vinden. Hij/zij is onbereikbaar via telefoon, via chat en ook niet via email. Je kunt dan ook niets terugsturen omdat je geen retournummer en geen retour-adres krijgt, en dan ook naar je geld kunt fluiten.

Veel gestelde vragen

Is Allemachines betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Allemachines zijn er 5 reviews achtergelaten en 13 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 4.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Allemachines operationeel

Allemachines is actief in de Witgoed en Electronica branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Allemachines

Lees op de website van Allemachines hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Allemachines.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Allemachines weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Allemachines sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Witgoed en Electronica branche.

Allemachines

Deel je ervaring met Allemachines met de bezoekers van onze website. Lees de ervaringen van andere bezoekers, je kan hier ook op reageren. Wil je bij deze webshop een aankoop doen, dan ben je nu op de hoogte hoe andere bezoekers er over denken. Welke webwinkels goed of slecht bevonden worden, bepaalt heel Nederland tegenwoordig zelf. Ben je van plan om te bestellen bij Allemachines klik dan hieronder op de rode of groene knop.

Alternatieve shops voor Allemachines

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Allemachines.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring