Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Prijsvrij ervaringen

3.00/5.00 - 10 stemmen, 23 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Prijsvrij. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Prijsvrij eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Prijsvrij na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Prijsvrij

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 07.09.2011

Reis geboekt voor 8 dgn naar Bulgarije 8-15 sept. 2011 bij Prijsvrij.nl.. Touroperator is Corendon en de vlucht zelf wordt uitgevoerd door Bulgaria Air en de lokale agent heet Alma Tour..Snap je het nog ! Morgen 8 sept.gaan we weg. Tot nu toe alles keurig netjes verlopen. Tickets 7 dagen van te voren (via e-mail te downloaden) zoals afspraak keurig op tijd. Annulerings verzekering voor 11.21 eur.p.p.dat is toch netjes ! Hopelijk hebben we een fijne vakantie... Ik zal de afloop nog publiceren..

Geplaatst: 07.09.2011

Ik heb een reis geboekt bij prijsvrij.nl voor augustus 2011. Goed prijzen vergeleken en prijsvrij.nl was de goedkoopste. Omdat ik nogal wat vragen was tegengekomen op internet over dit bedrijf heb ik inschrijving bij SGR en ANVR gecheckt en het bedrijf is (in ieder geval op moment van mijn boeking) lid van beide organisaties. Ik boekte via hen bij Neckermann en was 100 euro goedkoper uit dan dat ik rechtstreeks bij Neckermann zou boeken. De uiteindelijke uitvoerder van de reis (en de reisdocumenten) was gewoon Neckermann. Met andere aanbieders was het verschil veel groter. Wel even opletten dat je niet per ongeluk automatisch een reis- en annuleringsverzekering afsluit want dat kan veel goedkoper. Na boeking had ik een aantal vragen die ik per e-mail stelde. Een dag later een uitgebreid antwoord per e-mail beantwoord ontvangen. Documenten ontving ik op tijd. Wat mij betreft dus niets dan goeds over dit bedrijf.

Geplaatst: 22.08.2011

Ik heb 2 maal een vakantie geboekt bij Prijsvijr (1x voor mijzelf, 1x voor mijn ouders naar Spanje) en dat ging beide keren goed. Ik ontving snel de benodigde gegevens na het betalen met iDeal. Klantenservice heb ik niet nodig gehad.

Veel gestelde vragen

Is Prijsvrij betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Prijsvrij zijn er 23 reviews achtergelaten en 10 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 3.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Prijsvrij operationeel

Prijsvrij is actief in de Reizen, Vakanties & UItgaan branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Prijsvrij

Lees op de website van Prijsvrij hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Prijsvrij.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Prijsvrij weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Prijsvrij sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Reizen, Vakanties & UItgaan branche.

Vorige

Prijsvrij

Bij het reisbureau Prijsvrij.nl kun je niet enkel een vakantie of last-minute boeken, je kunt er ook bieden op je favoriete vakantie.Er zijn geen boekingskosten, je geniet extra kortingen en krijgt een laagste prijsgarantie bij Prijsvrij.nl. De keuze aan bestemmingen en arrangementen is ruim en dankzij een zoekfunctie kan je gericht zoeken naar de vakantie die bij jou past.

Alternatieve shops voor Prijsvrij

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Prijsvrij.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring