Google+ Yves-rocher.nl Ervaringen, Beoordelingen & Reviews 2013-2014

Yves-rocher.nl

  • 4.114.114.114.114.11
  • 3.713.713.713.713.71
  • 3.543.543.543.543.54
  • 44444
  • Yves-rocher.nl Menu







  • Yves-rocher.nl Menu







Yves Rocher is een aanbieder van natuurlijke verzorgingsproducten zoals make up, parfums en gezichtsverzorgingsproducten. Alle producten van Yves Rocher zijn dan ook proefdiervrij. Yves Rocher biedt aantrekkelijke voorwaarden, zoals een niet goed geld terug garantie en gratis verzending van producten boven de €25.

meer-informatie

 

Wat is jouw ervaring met Yvesrocher.nl ? Schrijf direct jouw review onderaan deze pagina! Registratie is niet nodig.

bezoek-de-website

VN:F [1.9.22_1171]
Snel Beoordelen: Beoordeel met de sterren hieronder snel deze webshop:
Rating: 7.3/10 (3 votes cast)
Yves-rocher.nl, 7.3 out of 10 based on 3 ratings

Tags: , , ,

Er Zijn 62 Reviews van Yves-rocher.nl

  • Prijs44444
    Verwerking & Levering44444
    Ondersteuning44444
    Totaalbeoordeling44444

    Wat jammer dat er nogal wat negatieve ervaringen zijn geweest! Zelf heb ik een aantal dagen geleden voor het eerst via de Yves Rocher website besteld, aangezien ik erg tevreden ben met zijn producten.

    Er was wel een foutje bij de bestelling. Ik kreeg een bestellingsoverzicht toegestuurd met foutmeldingen waardoor ik het niet kon lezen. Ik heb via de Yves Rocher website contact genomen en kreeg die dag meteen antwoord en excuus aangeboden. Ook was de bestelling in 3 werkdagen al thuis.Ik ben dus erg tevreden met Yves Rocher!

    Wel vraag ik me nog steeds af of Yves Rocher daadwerkelijk proefdiervrije cosmetica verkoopt, aangezien er overal op internet staat van niet. Op de Yves Rocher site zelf staat expliciet dat ze niet aan proefdieren doen.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Zeer goede producten voor lage prijs. De mascara ‘volume vertige’ is een topmascara. Voorheen gebruikte ik enkel Lancome, maar die van Yves Rocher is veel beter en veel lager geprijsd.
    Ook heel goede lipliner.
    Kreeg enkele staaltjes voor gezichtscrème met stamcellen (het allernieuwste). Ga ik ook proberen.
    Ik rijd naar de winkel in Brugge of Gent (over de grens) om daar mijn producten te kopen.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & LeveringNot Rated
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling22222

    Ik ben wel tevreden over de produkten van yves rocher. Alleen heb ik een klacht over een medewerker van de klantenservice.
    Ik had vandaag producten besteld toen ik later een mail van ze kreeg met de factuur met bestelde produkten zag ik bij een product een ander bedrag ik moest 5 euro meer betalen dan wat op hun site stond vermeld. Ik heb hierover gebeld en een mevrouw gesproken ze was heel kort af en geiriteerd, en kreeg helemaal geen duidelijke antwoorden mevrouw vond het nodig om in discussie met mij aan te gaan en vertelde mij dat dat produkt 18,95 euro was en niet wat ik voor me had namelijk 14.50 euro en dat het produkt geen 50% korting had maar 35%. Ik vroeg haar hoe dat kon en of ze fout op hun site hadden en mevruow zei nee, ik lieg toch niet tegen u met een boze geririteerde stemtoon, waarop ik haar of ik loog en dat ze op haar toon moest letten. Ik vroeg haar of ze een mail adres had zodat ik me link kon sturen zodat ze mee kon kijken en kon zien dat ik ook niet loog. Nou ik moest maar op me producten wachten en later maar terug bellen. Ik vroeg haar hoofd te spreken en dat haar toon mij niet aansloeg, ze zei dat ze geen hoofd had, ik zei er is heus wel iemand die boven jou werkt en die me vragen kan beantwoorden. Ze zei dat de supervisor niet aanwezig was, ik vroeg haar naam en achternaam en vertelde dat ik hier een klacht over ging maken en zij zei alleen haar voornaam en wilde in eerste instantie haar achternaam niet geven omdat er maar een persoon met die naam daar werkt. Ik zei zou best kunnen maar dat weet ik niet dus met moeite kreeg ik haar achternaam. Ik heb een klachtenmail gestuurd met details van onze gesprek en hoop hier antwoord op te krijgen. Dit vind ik wel jammer want ik ben wel tevreden over de producten alleen zo heb ik geen zin meer om spullen te bestellen meer. Maar ondertussen is me antwoord na een kwartier telefoongesprek nog niet beantwoord.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs11111
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Ik ben zeer ontevreden over Yves Rocher. Ik had een bestelling gedaan (inclusief een oogpotlood). Die was niet meer op voorraad, dus kreeg zonder enig bericht een totaal andere toegestuurd. Met deze ben ik niet akkoord gegaan. Ik heb nu, na 3 x de klantenservice te hebben gebeld, 7 weken later nog steeds geen geld terug.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Hele slechte communicatie met de klantenservice. Ik bestel nooit meer bij Yves Rocher

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Order geannuleerd, na 3 weken mailtje terug dat het binnen 1-2 weken geregeld ging worden. 4 weken later zelf maar mail gestuurd waar het geld bleef en dat zou door vakantietijd (???)
    binnen 10 dagen op mijn rekening komen, weer 2 weken later maar weer en mail gestuurd en gezegd dat de vordering binnen een week naar een incasso gaat, en totaal geen enkele reactie nog ontvangen. Conclusie: typische dozenschuiver die wel goed is in spullen versturen maar bij problemen totaal niet thuisgeeft. Klantenservice is niet bestaand bij dit “bedrijf” schande

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering33333
    Ondersteuning33333
    Totaalbeoordeling33333

    Ik bestel al jaren bij Yves Rocher. Over de producten op zich ben ik over het algemeen goed tevreden. Ik heb nogal een gevoelige huid en heb bij veel deo’s, douchegel en shampoo dan jeuk na gebruik. Bij de spullen van Yves Rocher is dat niet zo. Ik heb een paar favoriete geuren deo en douchegel waar ik prima tegen kan. Die bestel ik dan ook iedere keer weer opnieuw.
    Wel zijn de spullen vaak redelijk aan de prijs, dus bestel ik meestal alleen als ik 1+1 gratis krijg, of toch minstens 40% korting. Ook zitten er af en toe leuke kado’s bij (maar vaak ook volkomen nutteloze of gewoon niet mooi). Mijn vriend had overigens ook nog een goede opmerking: hij krijgt bij zijn bestellingen 9 van de 10 keer een extraatje voor vrouwen, mascara ofzo. Hij wil gewoon een keer een kadootje voor heren, want ze weten toch dat hij als man een bestelling doet? Ik geef hem groot gelijk.

    Waar ik absoluut niet tevreden over ben, is hun gegoochel met prijzen. Het is op zijn minst verwarrend en onduidelijk. Ik zou zelfs durven zeggen dat ik me af en toe besodemieterd voel door die variabele prijzen van ze.
    Ik heb al verschillende keren meegemaakt dat een bestelling via de website heel anders uitkwam qua prijs als wat ik nav. de papieren prijslijst had berekend. Zelfs met invullen van de actiecode. Als ik via de papieren bon bestel, krijg ik andere prijzen als via de website. Als ik dan weer op een aanbieding van de nieuwsbrief reageer, is het weer anders. En als ik mijn vriend weleens vraag om iets voor mij mee te laten komen, is het ook altijd weer een verrassing hoeveel me dat gaat kosten…
    Nu heb ik pas een bestelling geplaatst waarbij ik volgens het winkelmandje recht had op 1+1 gratis, maar waarvan ik bij de meeste artikelen maar 1 st. heb ontvangen. Ik ben erg benieuwd welk antwoord/welke oplossing ze bieden…

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ben erg ontevreden over Yves Rocher ,in het bijzonder over de winkel in Rotterdam centrum en de aanbieding die ik krijg en die ze dan niet meer verkopen. Voor niets reiskosten gemaakt. Met de webshop ook wel eens verkeerde rekeningen ontvangen waarbij het heel wat heen en weer gebel kostte om het weer recht te breien .

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ben 3jaar trouw lid,en dan zitten er vaak extra voordelen aan.
    Dat is in deze tijd leuk meegenomen.
    En rond je verjaardag word je verrast met iets extra,s.
    Wordt je gebeld,dat ze wat meer kunnen regelen om sommige bestellingen te verdubbelen voor een heel vooordelige prijs.

    Ben zeer tevreden met de produkten, ook met biologische samenstellingen,vooral de bio deo roller.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ja,das nou jammer.
    Goede ervaringen met Yves Rocher,ik gebruik voornamelijk de douchegels want mijn huid verdraagt veel andere producten niet.
    Word ik gebeld met een leuke aanbieding,maar omdat ik momenteel nogal krap zit moet ik er diep over denken,maar bestel dan toch!
    Een dag later valt er een verjaarsdag- aanbieding in de bus met de toezegging dat wanneer ik nu bestel ik een leuk cadeautje ontvang ter ere van mijn verjaardag,te laat,ik heb al besteld en er blijkt bij mijn aangekomen bestelling geen cadeautje te zitten!!!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    ik ben al 25 jaar klant van Yves Rocher. altijd erg tevreden.
    Tot vandaag. Ik kreeg mijn bestelling dubbel geleverd. De 2de bestelling in 2 delen. Gebeld met de klanten service. Ik was blij verrast dat ik het pakket mocht houden.Het tweede deel kwam vandaag. Ik hoefde volgens de telefoniste alleen even te bellen en hoefde niks terug te sturen. Ik belde vandaag weer. Moest ik het in een keer wel terug sturen?! Vreemd. Telefoniste was onbeschoft tegen me. Zo raak je je klanten wel kwijt.Ik ben er klaar mee.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    ik heb een aantal keren besteld bij YR maar geen klachten, ik vind dat ze super producten hebben, heb zelf een erg gevoelige huid maar van de producten van YR heb ik geen last van een allergische reactie o.i.d. over het algemeen ruiken de producten lekker, en ik krijg vaak leuke producten er gratis bij, dus echt een aanrader!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    yves rocher is niet, nee niet dierproefvrij!! wegens china als afzetmarkt waar dierproeven verplicht zijn. hun zogenaamde biologische producten zijn grotendeels niet biologisch. en dan hebben we het maar niet over de microplastics en parabenen die overal inzitten. alles doen voor het geld en misleidende marketing (lees leugens) zijn blijkbaar heel normaal voor dit bedrijf. heb jarenlang wel eens iets besteld, maar nu ik dit weet ben ik klant af… geloof niet alles wat (grote) bedrijven je voorspiegelen, maar kijk eens in de cosmeticagids van proefdiervrij.nl

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 1.0/5 (2 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Verschil in aanbieding van prijzen uit folder en digitale bestelling. Na hierover gebeld te hebben wist telefoniste hierop geen antwoord waarom dat verschil er is. Dus dan kan je beter op de oude manier bestellen.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling22222

    Men denkt dat het natuurlijk is. Dacht ik ook,maar veel producten zijn chemisch. In de scrubcream zit plastic bolletjes. En ook de andere producten zit sls en sles dat zijn schoonmaker maar ze drogen je huid en haar ook uit. zodat je steeds meer nodig hebt. Tegenwoordig gebruik Aleppo zeep. Geen chemische rotzooi die het milieu schaden en ook minder verpakking. Heb al mijn cosmetica van YR weggegeven.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    hallo heb een vraagje misschien weet een van jullie het?

    hoelang duurt het dat zo’n bestelling bij je thuis aankomt?

    dankjullie alvast

    imane

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    Bestel al jaren mijn luchtjes en andere produkten bij Yves Rocher en ben uitermate tevreden over deze Internetwinkel! De bestellingen worden zorgvuldig uitgevoerd en netjes verpakt, de prijzen zijn ronduit leuk (met soms enorme kortingen!) en altijd krijg je een leuk extraatje bij je bestelling! Bovendien heeft Yves Rocher een hele vriendelijke klantenservice waar nog ouderwets aardige mensen aan de telefoon zitten, dus al met al is dit zo’n beetje de klantvriendelijkste online winkel die ik ken!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    Topproducten voor een prima prijs! Heb eerst veel duurdere merken zoals Vichy, Clinique etc. gebruikt. Maar eerlijk gezegd merk ik bij de producten van Yves Rocher weinig verschil! En dat voor die prijs.. Ook krijg ik als vaste klant regelmatig leuke aanbiedingen door de brievenbus die je dan op internet simpel kunt bestellen. Helemaal top!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    Makkelijk bestellen, zeer vriendelijke medewerkers, lage prijzen,
    leuke cadeaus, service perfect, en het allerbelangrijkste topprodukten die dierproefvrij zijn!! Kortom een aanrader!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    Heerlijke geuren en uitstekende gezichtsproducten. Bestel hier voor het eerst en ben meteen helemaal weg van de website. Yves Rocher heeft er een vaste klant bij :-) Top!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ik bestel al een tijdje producten van Yves Rocher tot volle tevredenheid!Altijd vriendelijke medewerksters aan de telefoon en als ik via internet bestel ook altijd even duidelijk! Fijne producten en je krijgt er ook altijd proefjes bij, een heerlijk geurtje, oogcreme of andere producten (Nou ja, proefjes, gewoon de normale inhoud die je kunt proberen). Ik had een product ( 2 voor 1 prijs) waar ik niet tegen kon en kon het zonder problemen terugsturen, maar Selectvracht is het tot 2 keer toe niet op komen halen en na gebeld te hebben naar de klantenservice van Yves Rocher mocht ik het product houden en aan iemand kado doen!Kijk, dat vind ik service! Ben een echte fan van hun en ze hebben fijne producten!Helemaal goed!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering22222
    Ondersteuning44444
    Totaalbeoordeling55555

    De bestelling werd bezorgd. Het bleek een bestelling te veel.
    Met dezelfde inhoud.Een belletje om terug te sturen.Niet nodig,
    ik kon de dubbele zending houden. En dat voor één prijs.
    Dat vind ik een pluim waard.
    De levertijd mag wel wat sneller.De producten zijn goed en
    gevarieerd. Leuke presentjes.
    Ben erg al 20 jaar een tevreden klant.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering33333
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Produckten zijn heel fijn om te hebben prima.
    Maar de puinhoop gezien de rekening die dan niet klopt is inmens.
    En probeer dat maar eens recht te krijgen.Daar is geduld voor nodig

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering22222
    Ondersteuning22222
    Totaalbeoordeling33333

    Vind de producten erg goed. Alleen het bestellen is een ramp. alleen paar keer gebeurt dat je met de 1=2 actie er maar 1 krijgt. Of je gratis cadeautje krijg je niet. Het staat ook bij het bestellingformulier dat je krijgt dat je er eentje gratis krijgt of een cadeautje. Ze denken acht mensen zeuren toch niet. Misschien is er wel iemand die de gratis producten meeneemt. Ik heb een klacht ingediend. Er wordt wel excuses aangeboden,maar niet verteld wat er aan gedaan wordt. Dit is me al 3 keer overkomen. Op zich is het personeel ok via email En aan de telefoon word je altijd keurig geholpen. Alleen hebben ze volgens mij teveel acties lopen waardoor het een zootje is.

    Voor mij mijn laatste bestelling. Jammer Yves Rocher jullie zijn nu een goed klant kwijt.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering22222
    Ondersteuning44444
    Totaalbeoordeling55555

    Super fijne producten en laag geprijst!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering22222
    Ondersteuning33333
    Totaalbeoordeling44444

    De produkten zijn gewoon goed. Fijne geuren, goede prijs/kwaliteitverhouding, en vaak leuke aanbiedingen.
    Grote ergernis is de vaak zo lange levertijd.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling44444

    Ik heb nu 6x iets bestelt. Het komt altijd aan, en altijd leuke extraatjes!
    De levertijd mocht van mij wel wat sneller, maar als je wat wil moet je geduld hebben. (Wat moeilijk is!!)
    Erg tevreden over Yves.
    Enige nadeel was; Ik had een e-mail gestuurd de eerste keer omdat ik geen klanten nummer had, en kreeg nooit antwoord.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ik probeer via de klantenservice al weken een antwoord te krijgen op een eenvoudige vraag. Inmiddels heb ik al vier keer een mail gezonden, maar een reactie blijft uit.

    Zo ga je toch niet met klanten om.

    Een zeer slechte zaak Yves Rocher!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 3.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    Ik bestel nu al ruim 33 jaar mijn schoonheids produkten en de lekkerste luchtjes bij yves rocher! The best and Friendly’s shop in the world! Wat vooral aanspreekt bij mij is dat yves rocher dierproefvrije produkten aan de man/vrouw brengt!redelijke prijzen hanteert en altijd wel een extraatje voor zijn klanten heeft en als plus punt klantvriendelijke telefonistes heeft!!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    Geen probleem mee hoor, ik besteel elke maand mijn shampoo’s en mijn nacht créme,netjes op tijd.Alleen sommige prijzen mogen wel wat lager hoor
    Ze moeten hier niet zo zeuren,sorry hoor,maar als jullie weten wat voor huid type je hebt,wat voor producten je moet gebruiken,dan overkomt heel veel gezeik,en dat er lang duurd koop je dan wat eerde vóór dat je echt nodig hebt of ga je gewoon naar een winkel toe,ik word niet goed van die zeikers…juliie doen het goed hoor

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 1.5/5 (2 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    Ik wou jullie complimenteren met de heerlijke creme’s en andere weldaden.
    Het is gewoon een cadeau als de bestelling aankomt, ik ben erg tevreden.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ik ben denk ik al meer dan 20 jaar klant bij Yves Rocher, eigenlijks altijd wel naar volle tevredenheid. De laatste tijd bestel ik niet zo vaak meer wat. Vind ze best soms erg duur, met b.v. lipstick, mascara, doucheproducten voor de dagelijkse crémes en oog makeup ga ik gewoon naar de Etos/Kruidvat e.d. niks mis mee en beter betaalbaar. Wat ik wel al jaren bij Yves Rocher bestel zijn de zonnebrand produkten en natuurlijk wel eens een leuke aanbieding met actiezegels o.i.d. Irritant vind ik wel dat je wordt gebeld voor je verjaardag en dat je dan zogenaamd een mooi product mag uitzoeken mits je natuurlijk ook iets anders besteld. Ja dag!! Is het nog geen cadeau als je al zo lang klant ben als ik, stuur dan gewoon wat leuks op zonder verdere verplichtingen. Is klantvriendelijk en doet je als bedrijf meer goed dan al die telefonische klantenbindingen.
    Verder niks over dit bedrijf te klagen hoor. Ben altijd vriendelijk te woord gestaan en leveringen altijd keurig op tijd ontvangen.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    ze zijn zo onbeschoft dat als je door geef dat je vrouw is overleden en dat was in oktober 2010 hebben ze gewoon het lef om weer recklame te sturen op haar naam sorry geen worden voor en als je belt zit je bijna 45 minuten aan de telefoon en woord je af geblaft als of je de boel in de maling neem.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Helaas blijken de regeltjes anders te zijn als je telefonisch zónder actiecode wilt bestellen omdat je vanuit milieuvriendelijke overwegingen geen papierwerk meer wilt.
    Nu gaat het mij voornamelijk om het principe.
    Geen actiecode, geen extra voordelen en dát terwijl ik al jaren klant ben van Yves Roches. Dat is dus een klacht en terecht!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    koop eigenlijk al jaren bij Yves Rocher. Maar de laatste tijd is het daar een beetje puinhoop. Ik heb het pakket ontvangen, maar de lipstick komt niet over een met mijn eerder ontvangen pakket.

    Waar ik wel even op wil reageren. Ik heb van Yves Rocher de Cure Solutions crème gekregen, heb het gebruikt. Mijn gezicht heb ik al 2 maal gewassen en gedept maar nog steeds sta ik volledig inbrand. Verschrikkelig, morgen heb ik een beurs en hoe ga ik dit oplossen, er zijn vlekken in mijn gezicht en
    de brand zit er zo diep in, alsof ik bv: de hele morgen in de zon heb gestaan. Terwijl ik gewerkt heb, ik durf zo niet eens na buiten te gaan.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    Ik ben sinds enkele maanden klant bij Yves Rocher (door toedoen van mijn schoonmoeder).
    Ik ben super tevreden over de vriendelijke service, de top producten en de levertijd. Als je voor meer dan 25 euro bestelt dan vervallen de verzendkosten van 3,95. Ik ben inmiddels overgestapt op de volume shampoo en de glansshampoo (calendula en malve) van YR en gebruik mijn oude voorraad shampoo’s nu op als handzeep.
    Ik ben ook zeer tevreden over alle andere producten.
    Hun internetsite is heel overzichtelijk en ze hebben vaak hele leuke aanbiedingen. Je kunt ook de beoordelingen van de producten bekijken, dat vind ik heel belangrijk.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    heerlijke geurtjes fijne creme,s en mooie make up en een dikke 10 voor de klanten service kan je niet van veel bedrijven nog zeggen, en alles natuurlijk proefdiervrij dat is ook super ik ben super tevreden en bestel al 15 jaar en zal dat ook blijven doen

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering44444
    Ondersteuning44444
    Totaalbeoordeling44444

    Ik ben een zeer tevreden klant.
    Bedankt Yves Rocher, en ga zo door.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    producten uitgekozen, en besteld op zondag.
    maandag gemailt over de levering hoelang het zou gaan duren en ook omdat ik geen klantnummer had, dinsdag antwoord gekregen ze zeiden binnen 3 dagen heeft u de producten.
    klopt! donderdag stonden ze aan de deur om de producten te leveren. top!!
    snelle levering, snelle reactie, gewoon top!
    geen andere woorden voor.

    de producten zelf: ruikt goed, fijn in gebruik.

    heb nu ook een chocolade zeep en een body product?? in iedergeval voor op de spons voor onder de douche kom ff niet op het woord! echt verslavende geur. ruikt naar sinassapelsnippers “van die chocolade maantjes”!
    je krijgt er eigelijk honger van:P haha

    tot zover alleen maar goede dingen!!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs22222
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling33333

    verzenden duurt te lang, 7 tot9 dagen tussen bestellen en thuiskrijgen vind ik te lang .

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering44444
    Ondersteuning22222
    Totaalbeoordeling33333

    Inmiddels minstens 30 bestellingen gedaan. Hierover maar 2 klachten, maar 1 aan het adres van YR. 1 bestelling was bij ‘buren’ bezorgd, zonder een briefje in de bus, fout TNT, YR heeft netjes het pakket nogmaals opgestuurd. Andere klacht was een levering met verkeerde producten, na wat heen en weer gemail maar gewoon besloten de foute producten te behouden -omdat mijn geduld op was met de klantenservice- en opnieuw de juiste producten besteld, welke ook ontvangen. Wat ik wel erg irritant vind is dat je zoveel brieven krijgt, volgens mij krijg ik er soms echt 3 a 4 per maand! Voor je verjaardag, voor je jubileum, vaste prik… Als er 3 bestelformulieren en 3 verschillende actieprijzen zijn en maar 1 geldigheidsdatum, welk bestelformulier moet je dan gebruiken? En als je bij alle drie wilt bestellen kun je dit dan via één bestelling doen, of moet je dan drie bestellingen plaatsen? Dat is eigenlijk mijn enige minpuntje bij YR. Over het algemeen erg tevreden. Daarnaast moet je soms erg opletten bij de van/nu prijzen, kloppen niet altijd, vooral de van prijzen waren bij andere prijslijsten toch wel goedkoper… En dan heb ik het dus niet over de actieprijzen.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering11111
    OndersteuningNot Rated
    Totaalbeoordeling33333

    Uitgebreid assortiment, leuke acties, niet duur, maar verzenden duurt te lang, 7 dagen tussen bestellen en thuiskrijgen vind ik te lang vandaag de dag

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning33333
    Totaalbeoordeling44444

    Al meer dan 17 jaar klant. Een aantal keer per jaar overvalt YR mij met telefoontjes met ‘zeer speciale aanbiedingen’ waarop je dan direct moet beslissen. Als later de folder in de bus valt blijkt er helemaal niets speciaals aan, soms zelfs duurder dan in de folder!
    Ook belde YR mij onlangs met een jubileumaanbod, waarbij een cadeau van € 35. Afspraak was terug te bellen op do. 20-05-2010 om 19.00 uur, zodat ik mijn voorraad kon nagaan en de gewenste, door mij gebruikte producten erbij kon zoeken. YR belde niet terug! Dit is al vaker gebeurd en niet zo leuk omdat ik er moeite voor hebt gedaan een bestellijst klaar te leggen.
    Tip: maak aanbiedingen ook ècht speciaal en kom afspraken na!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    heden ochtend vond ik een pakket folders in de brievenbus, data 5 febr en 12Febr EN 19 maart bezorgd door DHL. Erg vreemd.Ik kan dus uit de eerste 2 folders niets meer bestellen.Ik vind dit belandgrijk om het u te laten weten.Ik ben jaren klant en heb zeer goede ervaringen met uw bedrijf.Ik weet niet of dit de goede procedure is om de klacht door tegeven.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    Ik ben al 10 jaar klant en nooit problemen gehad.
    Keurige service.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning44444
    Totaalbeoordeling55555

    Ik ben al meer dan 10 jaar klant van Yves Rocher en ik heb echt nog nooit een vervelende ervaring gehad. Producten zijn goed geprijsd, leveringen zijn heel snel, rekeningen volledig, klantenservice erg vriendelijk. Echt een betrouwbare shop.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Fijn bedrijf,stuurt monstertjes mee van andere producten zonder dat je meteen er aan vast zit om iets te moeten kopen/betalen.
    ze houden je netjes op de hoogte van de besteling de geurtjes van hun zijn een aanrader!!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Geachte mevr./mijnheer
    Maandag 30 nov.ben ik ivm.mijn verjaardag op 3 dec.gebeld door YR
    Een dame heeft mij een aanbieding gedaan en ik heb een bestelling gedaan.Tot op heden heb ik die nog niet ontvangen.Doorgaans is een bestelling binnen een week binnen.
    Weet u of de bestelling onderweg is?
    Verder wil ik even kwijt ,dat ik zeer tevreden ben over de pro-
    ducten van Y.R.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    Alleen maar lof betrouwbaar, goede producten.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning44444
    Totaalbeoordeling55555

    Grote keus voor een schappelijke prijs.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Eerst in Belgie klant en nu sinds vijf jaar hier in Nederland.
    Nog nooit teleurgesteld. Prijs-kwaliteit is zeer goed.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Al vele jaren ben ik klant van Yves Rocher.en zeer tot tevredenheid. Af en toe probeer ik wel eens iets anders, maar geen enkele bevalt mij zo goed als Y.R. Vooral de verrijkende gezichtscrème vind ik erg goed en heilzaam Alles wordt punctueel ver- en bezorgd! gewoon zo doorgaan!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    gewoon een fijn betrouwbaar bedrijf

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Sinds mei 2009 ontvang ik geen aanbiedingspost van Y.R. Na verschillende mails over en weer is dit niet verbeterd!Hun aanbieding, ja echt,kon ik niet openen omdat zij steeds geen aparte mail versturen maar zogenaamde antwoordmails… Als dit niet werkt (bijv.html)is er iets mis. Ook mijn verzoek om fysieke post weer te ontvangen, is nog niet verwerkt. Nu ga ik tenslotte nogmaals naar de website om mij aan te melden. kijken wat er gebeurt… Klanten en klanten in spe, u hoort nog van mij! Herman

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    Ik ben al vele jaren klant van Yves Rocher. Ik gebruik bijna geen make-up maar wel huidverzorgingsproducten en die zijn echt prima (uitmuntend is de serie Riche Creme). Hun service is uitstekend. Die ene keer dat ik een product niet kon verdragen, werd daarvan geen probleem gemaakt. Ik kon het gratis terugsturen en mocht kiezen: geld terug of een ander product. Ook krijg ik altijd een aanbieding met mijn verjaardag. Aan deze service en kwaliteit kunnen andere bedrijven (en ik heb daar ervaring mee!) een puntje zuigen. Ga zo door, Yves!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 3.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering44444
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling22222

    Bij Yves Rocher heb ik 12 maanden geleden wat besteld, is me niet echt best bevallen maar dat lag aan het product zelf. Sindsdien probeer ik van hun email nieuwsbrief af te komen maar hoe vaak ik het ook annuleer hij blijft terug komen. Ik wil van die stomme nieuwsbrief af!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    yves rocher ik beslel al vele jarenklasse produckten klasse servers en vooral een eerlijk bedrijf yves rocher als mens is een oprechte eerlijk person ik bestel bij niemand elders vriendelijke marine groeten van ricky bartels

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    iedere keer ontvang ik 2 exemplaren van de reclame.de oorzaak is 2 klantnummers nl.04759161 t.n.v.m.j.uding en kl.nr.o67322037 t.n.v.m.uding v.d.schaft.ik verzoek u l exemplaar te laten vervallen(zonde v.d.verzendkosten).hartelijk dank.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    Ik koop al bijna 25 jaar bij yves rocher eerst samen met mijn moeder en 3 zussen en nu wij allemaal de deur uit zijn allemaal op onze eigen manier. Het zijn heerlijke produkten en je kunt het zonder enige aarzeling gebruiken omdat het puur natuur is en geen enkel allergische reactie veroorzaakt en alles ruikt heerlijk. En bij elke bestelling hebben ze hele leuke cadeau`s en verassingsgeschenken, ook altijd leuk om een ander/vriendin ermee te verassen en kennis te laten maken met yves rocher.
    Alles is top en ga zo door yves rocher.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ik koop al 12 jaar bij yves rocher en ben zeer tevreden.
    heerlijke geuren, make-up vindt ik ook goed.
    En hebben er ook altijd iets leuks bij onderandere strandtas,ketting,badlaken en nog veel meer.
    Ik ben altijd een tevreden klant geweest en nog steeds.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Heerlijke cremes, heerlijke geuren. De Make-up vind ik ietsje minder, maar verder koop al jaren met plezier bij Yves Rocher. Ik ben ook al die tijd een tevreden klant.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering44444
    Ondersteuning44444
    Totaalbeoordeling55555

    Fijne spullen , heerlijke geuren,ik koop al 30 jaar bij
    Yves Rocher.En ik ben zeer tevreden.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Schrijf nu ook een review!


Geef elk aspect 1 tot 5 sterren door aan de rechterkant op de sterren te klikken, licht je ervaring toe (Lees hier tips) en klik op de Voeg ervaring toe knop!

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters, deze zullen aangepast of verwijderd worden en blijf beleefd!
Prijs
Verwerking & Levering
Ondersteuning
Totaalbeoordeling

Onze partners


Copyright 2008-2014 Shoppingervaring.nl.
Teksten mogen niet zonder uitdrukkelijke
toestemming worden overgenomen.
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusCheck Our Feed